ben bu hafta sonu full yazlıkta kayınvalidemin yanında yatarak geçirdim:))))
valla bu konu ile ilgili ayrı ayrı anlatılrı ,ben sadece burda açılan konularda millet nelerini yaşıyor yaww deyip deyip ,boynuna atlayasım onu sevesim gelmişti,(kısmı olarak ),ben her zaman mesafeliydim,şuana kadar da sadece 1 kez tartışmamız oldu ,o anlattı ben dinledim ,heh dedim geçti ;ama 6 aydır evime gelemiyorrrrr,o kadra mesafeli davrandım ki ,eşim yanımda olmadığında sizli bizli konuştummm,şimdi tatil dönüşünde çarşıya gidip alışveriş edeceğiz ,bebek odası tk alıcak bize :)birde hastane masrafımı ödicekkkk
acıbademdemi doğursam acaba heheheh :))):)))))
ama şunu söyliyeyim ,kim kayınvalidesine ses çıkarmaz ise ,kocası ile arası her zaman daha iyi oluyorrr,kinlendiğimde aslında onun canından dahha çok kendi canımı yakıyormuşummm,kendi kendime kinlenip besleniyormuşum...
şimdi görümcem bebeiş için isim düşünmüş,aynı benim aklımdan geçen isimler (mecburen başka isim bulacağımPPP )havaya girmesinler bacım ,biraz onların dediği olduğu an,hep onların istediklerini yaptırmak istiyorlarrr(tecübe)
ve ben bazı annlerin 10 kilo alıp 4.5 kilo bebek doğurduğu 20 kilo alıp 2.5 kilo çocuk doğuranları görüyorum,dr nuz size nadıl beslenmeniz gerektiği ile ilgili bi şey söyle dimi ?
cem yılmazın eşi bile 5 kilo çocuk doğurduuu :))))maşallahh
iyi canım çok sevindim anlaşmanıza..tabiki fikir ayrılıkları olacak insanın kendi annesiyle bile var..ama yine helal olsun kv ye o kadar masrafın altına girecek..
beslenme konusunda ben canım ne isterse onu yiyorum canım..sadece yemeklerle çay tüketmiyorum..bol bol su içiyorum, akşamları süt içiyorum..sabahları iki günde bir yumurtam var haşlanmış..az ekmek bol sebze özellikle bol meyve yiyorum..meyvekolik oldum resmen..ama canım ne zaman isterse.. ay illa bunu yemem lazım demiyorum canım istedikçe
ayy orkidecim ben senin gibi olamadım valla.helal olsun sana hele de eşinin destegını alıyorsan ..benim eşim bana bayan minnoş der :)çok arada kalınca annesıyle benım hemen ben anlamam bayan minnoşa sor der:)bende evin kedisi sonunda mağlup olup ıyı anne öyle olsun dıyorum
olur canım herşey olur fazla stres yapma sen arada fikrini sor bak nasıl değişecek..