üle güle sağlıkla kullansın inşallah ay bizde sonunda hissediyoruz rabbim nasıl güzel bi duygu çaybahçesinden çıktık babası teknosa da tv göstercem diye çatlarken servis geldi binelim diye koştururken uyandı bebiş babasına beni niye uyandırdınız diye kızıyo diyorum ay nasıl güzel bi duygu rabbim tüm kullarına yaşatsın tabi kucağımıza almayıda
bide kocişlerden şikayetler olmuş :) ay onların işide zor ben ağlayıp rahatlarken o işte bile sinir halinde gezmiş bana bile şikayet ettiler biyandan beni idare ediyor bi yandan kendi üzülüyor inanın geceleri hoplayıp duruyordu onun uyku acık ağır ben tepinsem duymaz ama o zıplasa ben uyanıyorum ama iş konusunda bi balkon yıkar tabi demirleri ben silerim cam önü mermeri ben silerim o tabanı yıkar ve yıkadım da yaptımda ki subayların bol olduğu biyerde oturuyoruz balkon yıkayan cam silen çamaşırını asan bile var bende balkondayken kimi görsem gösteririm ama hakkınıda yemeyeyim doğal gaz yaptırınca heryer tozdu ve hamişliğin ilk ayları diye kapılarımı duvarlarımı bile sildi eh acıyınca yapıyolar ama ensevdikleri şey kumanda kanepe yastık üçlüsü eh bide çay ve yanına bişeyler hazırsa tamam engüzel haftasonu tatili o onlara
teşekkür ederim canım ..
aynen bizde öleyiz eşim acaip horlar ve top atsan uyanmaz bende azıcık bişeye uyanırım ve hemen uykuyada dalamam....geceleri yastığın altına girip ağladığımı bilirim uyuyamıyrum die..valla bu saydıkları sanırım değiştiremeyiz bazı şeyler doğanın nasıl kanunuysa bu erkeklerin huylarıda hep aynı kardeşim bunlarda doğanın kanunu olmuş onlarda bizden şikayetçi.....yok çok nankörmüşüz ...yok çok nazlıymışız...yok vardan yoktan anlamazmışız yok ne istediğimiz belli değilmiş miş miş miş :))
sağolun kızlar vakit ayırıp yorum yapmışssınız.tamam pide olsun millet aç kalmasın:)ama ben daha konsept sevimli akıllarda kalan bişey hayal etmıstım şimdi hıc hevesım kalmadı tamam dedım kendı evınde 100 kişi cagır pidelı ayranlı yap mevlüdü.havlunu da dagıtırsın olur biter.valla uğrasacak keyıf bırakmadı.bıde tutturdu logusa yatagına gırcekmısım evet gırenler oluyorda ben sevmıyorum dedım sen neyı sevıyonkı dıyo:)ben heveslenıyorum gircen logusa yatagına dedı sen gır benım yerıme dedım eşimde gözlerini pörtletıyo karşıdan:)düğünümü de böyle yapmıstı hayalımle kel alaka bişey olmustu.eşimde kırma kadını heveslenıyor dıyor ama benım hevesi düşünen yok.sonra diyorum aman bebeğim de bende sağlıkla kurtulalımda bunlar boş işler falan dıyıp sakınlesıyorum:)halbukı dese kızım ben böyle hayal edıyorum senın gönlünden gecen nasıl bişey eskiyle yeniyi sentezleyelım falan :)hayal ettim de böyle dedıgını yok anam hayali bile komik geldi
insan başkalarını duyunca kendi haline şükrediyo ve o sinir bozan kayınvalide o anlık sevimli gelebiliyop dimi vay be ne insanlar varmış die

ama hayatım allaha şükür halimize ama daha kötüleri var diyipte sinir olduğumuz şeylerede susucak değiliz ki bizimde fikirlerimiz düşüncelerimiz var bazen gelinler gerçekten insan değilde robot muamelesi grüyo her konuda
Kaynana mevzuları acılmış en sevdigim konu

valla ben kaynanadan ilk 1 yıl cok çektim.dügünümü , gerdek gecemi ,cicim aylarımın içine mıçtı
sonraki 4 yıl cok rahattım, cünkü iplerimi kopardım tamamen
eşime " o senin annen istedigin zmaan git gel ,ihtiyaclarını gider ama beni muhatap etme" dedim.
Eşimde sagolsun anlayışla karşıladı beni annesiyle karşı karşıya getirmedi
kaynanamın ismini bile koymadım kızıma :)
şimdi ogluma kayınpederimin isminide koymak zorunda degilim.
Herkes ektigini biçermiş.Onlar bunu hakediyor.
2 yıldır sadece bayramları gittim ,hacıya giderken filan yardıma gittim tam aramız düzeliyor derken yine yaptılar yapacaklarını
buna ragmen ramazan bayramında yine gittim bayramdır diye yine cok büyük terbiyesizlikle karşılaştım
bundan sonra avuçlarına tuz döküp yalasınlar,işim olmazz artık
canım ya senin yaşadıklarını yaşamadım belki ama genelde kendi yerime koyar öle yorum yaparım ozaman çok daha iyi anlayabiliyrum hayal gücüm okadar kuvvetliki resmen yaşıyrum o anda ......
benimde düğünümde çok karıştı en çok istediğim gelinliğimi giyemedim mesela... hala içimde kalmıştr anneme eşime yalvarmıştım nolur giyyim die ama kimse bişey yapamadı eşime arada hatılatrım başını taşlara vurur neden sesimi çıkaramamışım die....kendi kızı en ağır dekolteyi giymiştr orda dank etti zaten eşime ..benim istediğimde de gram dekolte yoktru ayrıca gelinlikte hiçde sevmem dekolte......kendini soğutmaktan başka bişey yapmadı....noldu sanki şimdi yoluma güller dökse nolur....ben cicim ayımın içine ettrtmedim çünkü evlendim ve sesim çıktı güzel günlerimi mahvetmesine izin vermedim ve hiç pişman değilim gayetde güzel bi evlilik yaşadım halada yaşıyorum

.....bende 2 tane vardı bide eltim bir türlü yıldızımız barışmayan eltim neyse ya şuan kayınvalidemlerle aramız iyi eltim hariç çok şükür kötü olmak istemyrum insan onlArıda aıryo bi saat sonra...şimdi eminim sende mutlusundur keşke en başından yapsaydın ama akıl işte yapsaydık ben istdediim gelinliği giyerdimm dimi
cnm inş istedigin zmaanda olur bebegin tekrar
ama şunu söleyim bende peşpeşe dogurmak istiyordum yaş araları cok olmasın arkadaş olsunlar diye
ama dogum yapıp cocuk bakmanın cok kolay olmadıgını görünce 2.cocugu yapmaya karar vermek o kadar zor oluyor ki
ben güyya kkızım 2 yaşındayken bidaha düşünüyordum ama gözüm yemedi.erteledikce erteledim
cünkü insan rahata cok alışıyor dur bu yılda gecsin ,tatilimide yapayım ,borclarda bitsin ondan sonra diye diye bak kızım 4 yaşına geldi
ben halaa hazır degildim 2.cocuk yapmaya ama hamile kalıverdim :)
hep kızardım kazara hamile kaldım diyenlere benim başımada geldi.gercekten kazara hamile kalmak diye bişi varmış
bu kaza olyını sorucaktım bende nasıl oldu korunma falan yokmuydu

hep merak ederim nasıl kazayla yapıyolar ya die
Kızlar şimdi rutin kontrolden geldim.
doktor sırt üstü yatmak kesinlikle yasak dedi, bilginize :) kordon dolanması olup,Allah korusun bebeği boğabiliyormuş ve kan akışı olmuyormuş. yüzüstü zaten yok.
Ve sağa sola dönerken, oturur pozisyona gelip öyle dönecekmişiz kordon dolanmasın diye.
pufff

ben sırtüstü yatrum ya napıyım hamile kalmadan önce yüzüstü yatmadan uyuyamazdım alıştrdım zorla şimdi de sırtüstü yatrum uf ya
Kimse başıma gelmez demesin, rüya gibi, sevgi dolu bir evliliğim vardı benim 1,5 ay öncesine kadar. Başıma gelene inanamıyorum zaten şoktayım.
ama güçsüz değilim,ekonomik özgürlüğüm var,bebeğime bakabilecek durumdayım.
dolayısıyla hiçbirşeyden korkmuyorum. 3 gün ağlarım, 5 gün özlerim ama zamanı ilaç ederim kendime,hiç önemli değil. Bir daha dayak yemek istemediğim kesin,bir tek onu biliyorum ve yavrumu sevgi dolu bir ortamda büyütmek istiyorum.
Sebebine gelince, chicco'ya girdik, oyun parklarına bakıyorduk, mağazaya girer girmez limoni suratla dolaşmaya başladı, "o pahalı, bu ne biçim fiyatlar, plastik yatağa koydukları rakama bak..vs..vs. bin tane laf saydırdı.
Dedim ki ,zaten fikir edinmek için geldik, birşey almıcaz ki ,neden söylenip söylenip hevesimi kırıyosun,keyifle dolaşsana biraz dedim. başladı mağazanın ortasında bağırmaya. Rezil oldum. çıktım ağlaya ağlaya arabaya koştum.
ben onu arkamda bırakıp nasıl gidermişim arabaya diye, olan oldu. sebep bu!
canım aynı dert bende de vardı .yani öle ciddi dercede dayak yemedim ama yapıp yapıp pişman oluyodu şimdi çok şükür öle değiliz kaç yılldr evlisiniz siz
şimdi bende de varmış diyrum....çünkü alttan alıp uzatmayınca olmuyo gerçekten...aslında eşinle bir sorunun olduğunu sanmıyrum....ne yapıcağına ilk önce kesin karar ver...vicdan azabı çekmem diyosan ayrıl.....bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur dicem ama değişenler var gerçekten ....
iyi düşn ayrılmak çözüm değil bebeğinde var hamilesin bu ayrlık sürecinde çok yıpranıp çok ağlayıp çok üzülebilirsin ve bu bebeğinide etkilicektir
beyin gelişimi 5 aydan sonra başlıyormuş bu aydan sonra balık yemek işe yarıyor yanı sen baya bı erken yemıssın keske bu aylarda okadarını yeseydın:)ben haftada bır yıyorum ama mıdem agzıma gelıyor normalde cok iştahla yerdım ama şuan öle deıl.hergün ceviz ve roka yıyorum bazen roka bulmak zor oluyor ama en azından zevkle yıyorum..
canım neden roka bulmakta zorlanıyosun marketlerde ve pazarlarda fazlasıyla var hangi şehirdesin sen