ben de aldım mothercare den aldıklarım iyi de sadece yeni doğan fazla aldım galiba 5 li body aldım yeni doğan ama bilemiyorum sanırım fazla oldu topu topu 1 ay falan giyecek çabuk büyüyorlar ama komşum bir paket al dedi 0-3 yeni doğana büyük geliyormuş içine düşüyorlar dedi ama çocuğun zamanında doğması kilosu falan da önemli gerçi 4,5 kiloya kadar diyor üzerinde doğar doğmaz da kilo kaybı yaşıyorlar ya 1 ay giyer herhalde ama yine de fazla oldu sanırım, hastane çışı da almayacağım ben bir takım alırım yeter o setler varya battaniyeli falan ona gerek yok :26:[/QUOTE]
fazla olmus evet. yenidogan ı cok kullanamıyosun. ben de bunda hastane cıkısı almıcam. kızımda almıstım ve bi ton para bayılmıstım cogunu kullanamadım bile
bi aksilik olmazsa 1 gece kalırım yine hastanede. 2-3 zıbın, 2-3 takım ( zıbın gibi ustu olanlar ve patikli pantolon altı da ), 1 battaniye, portbebe, bi kac agız mendili, 7-8 tane de bebek bezi alırım. kendim icin de hasta bezi, 2 tane pijama takımı, terlik, 3-4 tane atlet, kulot falan koyarım sanırım...
fazla olmus evet. yenidogan ı cok kullanamıyosun. ben de bunda hastane cıkısı almıcam. kızımda almıstım ve bi ton para bayılmıstım cogunu kullanamadım bile