selam kızlar . çocuklara kim bakacak konusu konuşulmuş. valla bende onu düşünüyorum annem istanbulda oturuyor yaşı da var .kayınvalidem bize yakın sayılır heralde o bakacak ama açık açık konuşmadık daha . ben çalışıyorum öğretmenim .doğumdan sonra 6 ay izin kullanıcam yaz tailiyle beraber 9 ay falan olacak .yani ikizlerim kısmetse baya büyümüş olacaklar . bizde evlenirken ve sonrasında herşeyi eşimle ikimiz yaptık .zor oldu ama en azından kafamız raha huzurumuz var . kayınvalidem de çok rahat bir insan çocuklarıma bakabilirmi pek güvenemiyorum açıkçası ama zamanla göreceğiz .
slm canım
ne çok öğretmen var bu topikte de maşallah :))
valla çalışmak zorundaysan deneyip görüceksin canım senin dedğin gibi :)
slm annişler cogu cinsiyeti ögrenmiş ne güzel darısı bize inş ya kızlar bir fikir alayım ben 12 haftallıkken dk gitim şimdi 15 haftalık olmasına 2 günüm var ama dk bayramdan sonraya randovu verdi 3 test iççin ozamanda 17 haftalık olluyorum 3 test yapılıyormu acaba yoksa haftaya perşeme 16 haftalık ollucak ozamanamı alsam randovuyu of napsam kızlar hep cinsiyetide ögrenir bayrama girerim böylece nedersini off
ben de tam öğrenemeyenlerdenim sıkma canını :))
17 haftalıkken 3 lü tes yapılyo
ben senin yerinde olsam 16 haftalıkken giderim testimide yaptrırım bayramada eyer gösterirse cinsiyetini öğrenmiş bi şekilde girerdim ama bu ben olsaydım :))
ben calışıcam desem kayınvalidem bakar aslında ama ben işi bırakıcam. 5 yıldır calışıyorum burda işim de iyi ama çocuğuma kimse benden daha iyi bakamaz. ve bir bebeğin, çocuğun annesine ihtiyacı var en azından kendisini kurtarana kadar 5 yaşa kadar. bu benim şahsi görüşüm tabi ki. herkesin durumu, şartları uygun olmayabilir. ben de devlet memuru olsam tabi ki bırakamazdım heralde. özel sektör olunca daha esnek düşünüyor insan.
eşim de bana hak veriyor bu konuda. tek düşüncesi yaklaşık 10 yıldır çalışan biri olarak bir süre sonra sıkılmam, bunalmam. ama sıkılmam diye düşünüyorum çünkü bebek bakımı, ev işleri derken sıkılıcak zaman kalmıycak. bir de ben tipik bir yengeç burcu kadını olarak evden çıkma deseler çıkmam o derece evcimenim..
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.. bakalım zaman bize neler gösterecek..
bende çocuğuma kendi bakmak istyrum eşimde öle istyo şuan için yavruma ben bakıcam,
çok haa-klsın canım etrafımda çocuğu olan ve çaalışan çok arkadaşım, akrabam var ve o çocuklar annelerinden ayrılırken içim sız

ama hayat çok zor bu devrde herkes çocuğuna kendi bakmak kendi ilgilenmek ister ama herkesin her istediği olmuyo malesef