hayırlı cumalar annişler şu mübarek günde Rabbim içinizden geçen bütün duaları kabul eylesin...
Amiiin canım dualarımız hep birbirine benzer hepimizin duaları kabul olur insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar annişler şu mübarek günde Rabbim içinizden geçen bütün duaları kabul eylesin...
ay zeynep ben de senin gibiyim.. sağa ya da sola yatarak uyuyorum ama bi uyanıyorum ki sırtüstüyüm..kimbilir ne kadar yattım öyle.. hadi tekrar dönüyorum sola..yine uyanıyorum yine aynı. gecede kac kere böyle oluyo.. sonraki aylar napıcaz yaa.
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
herkse selam
ya bende bel ağrısı başladı hafiften
yani öyle aşırı değil hafif ama daha önce yoktu yeni başladı
sanırım artık büyümeye başlıyorlarya o da ağrı yapmaya başlıyor
bi de çok çabuk yorulmaya başladım
yorulsam hemen belim ağrıyor
sizde de oluyormu
cokluda senin yazına yorum yapmayı unutmuşum canım atladım heralde
ya ben de hissetmek istiyorum ama artık. böyle yorumları okuyunca cok kıskanıyorum cooooookk:26:
öyle de güzel anlatmışsın ki valla heyecanlandım, gözümde canlandı yani sahne
tadını çıkar valla bak hala hissedemeyen biri olarak çatlıyorum burda.. cinsiyetini de öğrenemedim hala onu ayrı merak ediyorum zaten:18::18::18:
kızlar doktora gittim dr gorur gormez aaa ayşeee nerdesın sen dedi :) doçtan berı ugramamsıtım nerdeyse 15 gun oldu tabıı :)
söledım böle böle kromozom temız cıktı kalptede sorun yokmus baktırdım dıye çok mutlu oldu eşim geldı sonradan yaa çok sevındım
güzel haberleınızı alıcna dedi :) ultrasonda baktı hersyeı çok ıyı maşallah gelısımı önde ve karın agrıma da plasenta aşağı
doğru gelısım göstermıs bı de kendını cok yoruyosan normal bebek de cidden çok hareketli maşallah durmuokı bakaım dedi :)
bu sebeplerden normal agrın her hamıle yasar ama yorulma buyuk temzılık bayram temzılıı yapaım deme dedı öle işte kızlar iyiyidi yanı
bebıs 215 gr olmuş![]()
hersey yolunda ikili temzı oldugu ıcın üçlüye dörtlüye gerek yok ama afp (alfa feto protein) testi yaptır
dedi kan verdım bı de ıdrar testı verdım geldımmmm :)
kızlar bugünden beri çok sancım var.doktorada gitmedim gaz sancısı diye.geçmek bilmiyor.sabah işe giderken soguk süt içtim ondan sonra oldu.20 dakkada bir sancı tekrarlıyor.gaz sancısına ne iyi gelir bilen varmı.adaçayı yada papatya çayının bir faydası olurmu
selam kızlar 6 gündür çeşmede tatildeyiz kojayla ondan pek gıremedım o şimdi maça dalmısken sıze bakayım dedım herkesın hersey yolunda gıbı maşallah.bende korka korka denıze gırıyorum havuza gırmedım mıkrop vs kapmıyım dıye.hafıften karnım cıktı:)bikiniyle de cok hoş oldu valla mıllet cok yemekten sanıyordur ama o benım minik casperim:)ayın sonu olsada minıgımı görmeye gıtem bıde obstetrık ultrasona gırcekmısız ne oldugunu bılmıyorum ...çoook öptüm hepınızı bol bol u ıcın ,gülümseyın ve bebegınızı oksayın...:))
ayşecim bizide kız bebiş olarak kaydedebilirsin artık![]()
inşallah canım...
maddi açıdan çok sıkıntı yok ama hep bir sebep buldu...önce erken dedi sonra bn kpss'ye hazırlanmaya başladım onu sebep etti...
şimdide sonuçları bekliyoruz ve atamalar kasımda,bu sefer de atama tarihine kadar bekleyelim neresi çıkcak belli değil diyor....
ama söz verdi ocağa kadar beklicez ocaktan sonra nasipse deneyecez tabii bir sebep daha çıkmazsa önümüze çünkü 28 yaşındayım...
bir kızım var , bu da erkek miş gördük :) sağlıkla alalım inş.. herkes gibi..
3olduk..nereye kaçtı ki bu uyku..progestan mı içsem acaba:) onu içtiğimde uyumayı bırak olduğum yere uzanıp gözlerimi kapayıveriyodum:)
herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
Selam kızlar,
Cumanız mübarek olsun. Ben bir 12 gün yokum inş. Fırsat bulursam girer yoklarım sizi.
Şimdiden hepinizin bayramı kutlu, mutlu, huzurlu olsun.Kendinize dikkat edin
, stresten uzak durun
, mutlu olmak adına kendinize zaman ayırın, bunaldığınız anlarda neyi seviyorsanız onu yapın. Kitap okuyun, film seyredin, cıkın doşalın, alışveriş yapın.
Banada dua edin rahat bir tatil gecireyim. Bekle beni Kemer, Fethiye, Marmarisssss![]()
aleyna günaydın, hayırlı cumalar canım. denk mi gelmiyoruz yine bilemedim ama ben gün içinde hep burdayım ; ama sen yoksun :))
nasıl gidiyor herşey yolunda anladığım kadarı ile.. cinsiyet ne zaman belli oluyodu senin???
ayşecim herşeyin yolunda olmasına cok sevindim.. bak gördün mü senin de bizim de içimiz rahat etti, iyi ki gittin..
evet hep bişeyler sebep oluyo erteleniyo gerçekten.. biz de ev alalım, durumu biraz düzeltelim derken bu zamana nasipmiş.. ama şu kpss belli olur olmaz sen başla ufaktan çalışmalara.. sen baya hazırsın cünkü ruhen.. eşini de heyecanlandırabilirsin.. bizde de durum siz gibiydi başlarda. tek fark benim kocam istemiyorum da demiyodu istiyorum da demiyodu, hayırlısı hayatım bi düzeltelim işleri diyodu.. sonra bi yakınımızın bebeği oldu. ona gittik görmeye.. ve ben vuruldum. sonra kocam da yumuşadı :)) sen istiyosan tamam dedi. e bu arada evimizi alıp taşınmıştık zaten.. ve ilk ayımda da hamile kaldım allahıma bin şükür.. darıısı senin başına canım inşallah duyarız hamileyim dediğini de :)))
cok beğendim ben bunları ya ellerine sağlık. en cok da baştaki sarıyı ve sondaki değişik modeli :))
ya ben uykudan kendimi alamıyorum kızlar. işe gelmek öyle zor ki sabahları. kacta yatarsam yatayım yok kalkamıyorum
ama sizin durum daha zor, umarım gecer en yakın zamanda. dr larınıza söylediniz mi bu durumu, yorumları ne oldu ??
Canim inan ben saga sola donmekten uyuyamiyorum elimi ayagimi koycak yer bulamiyorum yatakta donup duruyorum esin yazik bisey demiyo ama oda uyuyamiyo benim yuzumden :26: yok canim doktoruma sormadim ama bi ay sorcam kesin
canım surubu ıcmek daha kolay oldu ya :) valla ıcemeıdm bayadır kan hapını stres yapmsıtım üzülüyodum
demır çok önemlı evet demıre basladık bakalım darısı elevıtın basıan hala bulantım oldugu ıcın ıkısı de
Allah yardimcin olsun canim bulanti olup olac icmek zor tabi ama napailim bebisler icin mecburuz![]()
Geçmiş olsun cancağızım, ciddi bir duruma benziyor. Gerekiyorsa yat hastaneye orada sana baksınlar, beslesinler.. Allah şifalar versin.herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
İnşallah sıkıntılarının sonu rahatlama olur.. Canım benim Allah sana güç, kuvvet, basiret versin..Geçmiş olsun arkadaşım. Kısa zamanda iyileşirsin inşallah...
Herkese günaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Bugün sanırım her zamankinden daha fazla duanıza ihtiyacım var.
Zeynepcim senin TSH ne oldu, benim 0,11 yükselmiş, doktor iyi problem yok dedi...Canım benim cok üzüldüm Cook gecmis olsun.neden böyle oldu varmiydi daha önce bi sorunun?canim dualarım seninle umarimen kısa zamanda hersey normale doner Allah'tan bebegin cok iyi bunu düşün.ama hastaneye yatman iyi olacaktır mutlaka bı sekilde iğnelerle falan düzeltirler degerlerini.
Pıt pıtını yesinler.. Hayırlı uğurlu olsun, elbiseleri almaya başla..benim pıtpıtımında cinsiyeti belli oldu kızım olacak ocak 16 da
Bundan sonra böyle, göbiş büyüyor... Yorgunluğumuz, belimizden bacaklarımızdan belli olacak..herkse selam
sizde de oluyormu
Kızlar analarımız bizi sola yatarak mı doğurmuş... Ben vücudun da bir dili olduğunu düşünüyorum. Çok sıkıntı olsa vücut zaten alarm verir. Bence çok abartmayalım.. Benim 4. hamileliğim. Önceki doktorlarım hiç önemsemediler... Bilmiyorum, yeni yeni şeyler çıkıyor.. Panik atak olacaz valla...ay zeynep ben de senin gibiyim.. sağa ya da sola yatarak uyuyorum ama bi uyanıyorum ki sırtüstüyüm..kimbilir ne kadar yattım öyle.. hadi tekrar dönüyorum sola..yine uyanıyorum yine aynı. gecede kac kere böyle oluyo.. sonraki aylar napıcaz yaa.
Ayşecim haberlerin bizi çok sevindiriyor.. Şaka maka 5. aya da girdik sayılır. Eşim bile 4 ayın geçtiğini söyleyince şok oldu... Ne kadar takipte artık sen düşün..günaydın canım bil ki duamdasın durum her ne ise Rabbim kolaylaştırsın ağırlığını alsın inşallah...
inşirah ve duha oku ferahlarsın canım...
1. (Ey Muhammed!) Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2, 3. Belini büken yükünü üzerinden kaldırmadık mı?
4. Senin şânını yükseltmedik mi?
5. Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine koyul.
8. Ancak Rabbine yönel ve yalvar.
ahhh cnm yaaa maşşallahh bizimki uykucu seninki hareketli :)) herşey yolunda olsunda verdiği ağrılar hiç sorun diil valla iyi olmana çok sevindim kuzucum dikkat et kendine yorma kendini olurmu kuzucumm :))
iyi olmana sevindim tatlım ya dinlen tabi.. walla şimdiden çok yoruosun kendini.. wer eline kocanın süpürgeyi silsin süpürsün temizlesin.. walla benim kuzenimin eşini bi görsen, adam cam bile silio maşallah yacanım onun bi yuvası deliği çıktığı bir yer vardır onu bulman lazım.. oralara tuz dmktün mü daha da gelmez.. yazlıkta bazen oluo biz de geçiş yollarına tuz döküoz.. yeni ev eski ev demio canım bulursa bir yol çıkıo onlar... canım 3lü taramada Afp, estriol ve hcg bakıolar zaten.. 3lü yaptırmamış mıydın bir daha ayrı afp yaptırma gereği duydu doktor?
ay_she merhaba bebek için excel de takvim oluşturmuşsun süper bir fikir.. Excel de biraz kıtım :) Dosyayı yollayabilir misin rica etsem ?:18:
ayşecim herşeyin yolunda olmasına cok sevindim.. bak gördün mü senin de bizim de içimiz rahat etti, iyi ki gittin..
Selam kızlar,
Cumanız mübarek olsun. Ben bir 12 gün yokum inş. Fırsat bulursam girer yoklarım sizi.
Şimdiden hepinizin bayramı kutlu, mutlu, huzurlu olsun.Kendinize dikkat edin
, stresten uzak durun
, mutlu olmak adına kendinize zaman ayırın, bunaldığınız anlarda neyi seviyorsanız onu yapın. Kitap okuyun, film seyredin, cıkın doşalın, alışveriş yapın.
Banada dua edin rahat bir tatil gecireyim. Bekle beni Kemer, Fethiye, Marmarisssss![]()
Ayşecim iyi olmana sevindim benimde ara ara öyle ağrılarım oluyor her defasında farklı bir yerden geliyor ağrı ama önemli değildir insallah.valla kuzum bosver evdeki isleri zaten dışarıda yeterince çalışıyorsun evdede yan gel yat.ben bu hafta öyle yaptım taki düne kadar esim artık pes etti:))))öğlen mukabele vardı oraya gittim ev göçüyor tabiki geli toplarım dedim sorada saglik Ocağı'na bı gidip tahlilimi oraya göstereyim dedim ordanda kayınvalidemin misafiri varmış yardıma gittim aksam eve girdiğimizde ağır bı koku karşıladı bizi dışarıda yemek unutmuştum oda Cook kötü kokmuş ortalık altı üstüne gelmiş esim evin gercek yüzünü görünce şaşırdı Tabi:)söylene söylene toplamaya başladı çöp eve donmuş diyor ayy dayanamadım sinirlerim bozuldu bir güldüm bir güldüm ben o titiz kadın bu duruma düşecek kadinmiydim:)))))
hadi gözün aydın kötü bişey yokmuş çok şükür..bebişede maşallah![]()
Ayşecim haberlerin bizi çok sevindiriyor.. Şaka maka 5. aya da girdik sayılır. Eşim bile 4 ayın geçtiğini söyleyince şok oldu... Ne kadar takipte artık sen düşün..
Gözün aydıııın canım..
AYŞECİM..geçen sene benimde mutfakta çok karınca vardı..ben aktardan sprey aldım ve faydasını gördüm..ondan sonra bir daha da yok çok şükür..
Benim mutfakta da olmuştu karınca bir dönem.
Bildiğimiz bebek pudrası döktüm izlediği yollara...
İşe yaramıştı. Birde çamaşır suyuyla da silince tezgahı falan (tezgaha çıkıyorlardı) hiç gelemediler.
gecmis olsun canim. bir gorus bakalim dr ne diyor Allah sifa versinherkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
bende de var o agri biraz is yapayim hemen basliyor yada yuruyunce .herkse selam
sizde de oluyormu
canım ne dıe aldın karınca cok var fln mıd eıdn ebnde alaım ya evın her yerınde varalr az az
ılk kez dün mutfak dolabında görudm tezgaha cıkmıoalr nerden dolaşıolarsabelkı de
çamasır suyu ıle sildiğim için kullanmıoalrdır o yolu :) ben ne zmanadır ılk kez evımd ekarınca gordum
bu sene coks ıcak ondan oldu galıba aklıam baska bısı gelmıo
Canim ben pilatese basladin ebru şalli nin cd sinden yapiyorum