2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
mrb kızlar.bayadır uğrayamamaıştım.umarım herkes iyidir.ben de bu aralar enfeksiyon ve şekerle uğraşıyorum.geçtiğimiz ay idrarda enfeksiyon tespit etmiştik antibiyotik vermişti doktor.geçtiğimiz hafta yeniden baktırdım geçmemiş.yine antibiyottik kullanmaya başladım.inşallah bu kez kurtulurum bu illetten.
Bir de gebelikte 28. Haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...

Bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?

devlet hastanesine hic gitmedim, ama gidenleri biliyorum pek memnun değiler.. Bence sen özele devam et. Izmirdeysen kendi doktorumu tavsiye ederim. Hem muayene ücreti uygun hem de dünya tatlısı bir kadın, iyi dr...

ben öğrenciyken evi basmışlardı, sokak kapısında delık bulmuşlar mutfağa doğru tek sıra gidiyorlardı.Okula giderken gittikleri yola domestz doktüm karıncalar yüzüyodu içinde..akşam döndüm hiçbiri yok domestsla bıle ölmediler yanii.. hele de şekerin yerini buldularsa...

eheuehu evet öyleler su dokuncede yuzuyolar çok azımlı varlıkalr :D

bekarken annemlerdeyken yanı evde şekere dadanmsılardı o yuzden en basıdnan berı şekerı cok sıkı

sakalrım yanı ben bıle zor bulurum kaldı kı karınca :D zaten şekerlerıeme hıc bulaşamamıslar :D

karınca için ilaç dedin mi verirler..fis fis sıkıyorsun olduğu yerlere bir daha gelmiyor 6-8 tl bişey..

analdım canım ben onu sorayım aktara kökten çözüm :) sağol

ayşecim o kan şurubu daha kötü diyorlardı bende 1yere gideceksem kan hapını kesinlikle içmiyorum evdeyken kullanıyorum e siz bide çalışıyosunuz kolay gelsin

bide kocişlerden bişey beklemeyin kızlar çoguna söyliyeceksin bende üstünü örterim ben çok üşürüm üstümü bu sıcaklarda açmam o atar pikeyi ben örterim örtme beni diye kızar sabah öper uyandırırım oda kalkar banyoya koşar ah beni bi öpüp uyandıran yok derim (ay hakkınıda yemeyeyim normalde çok öper ama sabahları azcıkdaha suratsız olan odur) sonra ben söyleyince yapmaya kalkar e ozaman da anlamı kalmıyor ama aman başka sıkıntıları dertleri olmasında öyle üstünüzü örtecek aman öpüp uyandıracak adam zor bide erkekler doğuştan ateşli uyuyanın üstüne kar yağar nerden bilecekler :34:

yaa napim hapı ıcemedım çok kocamandı kucuk kan hapıdnan verırı dedım ama ondan vermeıd bunu verdı

bugun ıctım aslında mıdmeı bulandırmadı ama ne bıleım ya benım bulantım gerı geldı eskısı kadar değil ama yıne de

çok mıdem bulanıyo ne yapıcaz bılmem :S özellıkel havasız mekanalrda koku olasa bıel havasızlık öğürttürüyo

mrb kızlar.bayadır uğrayamamaıştım.umarım herkes iyidir.ben de bu aralar enfeksiyon ve şekerle uğraşıyorum.geçtiğimiz ay idrarda enfeksiyon tespit etmiştik antibiyotik vermişti doktor.geçtiğimiz hafta yeniden baktırdım geçmemiş.yine antibiyottik kullanmaya başladım.inşallah bu kez kurtulurum bu illetten.
bir de gebelikte 28. haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...

bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?

canım çok gecmıs olsun şeker çok önemlı ya neysekı farkındasın ve bılınclısın inşallah çokyukselmez

ben devlete de gıdıyorum özele de bı de devlette calısan doc var ona gıdıyorum Allah tan doç senelıkıznını yapmıs

bıyere gıtmıcek yanı rahatım :D yalnız özeldkeı doktoruma hep sorcam sormayı unutuyorum o da ızne cıakr heralde

hastanedekı en cok çalışan dr dıyebılırım kapısnın onunde bisürü kuyruk diğerleri daha tenha....devlete de gıdıp ara ara

tahlıllerımı neym yaptırıyorum :)

Son düzenleme:
ferdacım oğluşun hayırlı olsun tatlım :) ama benim anlamadığım bişey var.. dış cinsel organlar 13. haftada oluşuyor.. bebiş gösterirse kendini 14. haftada çoğu doktor yüzde yüz doğru tahmin yapabiliyorlar.. ama bazı doktorlar da 16. haftaya kadar beklemeyi tercih ediyor.. peki bu 12. haftada cinsiyet tahmini yapan doktor neye göre kız veya erkek diyor? bence sırf heyecanlı anne babaları başlarından savmak için öle yorum yapıyorlar.. senin oğluşun gayet uslu tatlım doktorun kandırıkçı :9::9:
Valla canım herhalde duruşundan kemik yapısından filan diyeceğim ama... Belirtilerime ve vücudauma bakan hatunlar hep ısrarla erkek demişlerdi. Ne varsa eski toprakta var :9:

herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.

Çok geçmiş olsun canım, inşaallah çabucak düzelirsin. Allah acil şifalar versin.

bizede 13 haftalıkken erkek demişti sonra kız olduğunu öğrendik.bizimkiler yer değiştirmiş:)))hayırla gelsin inşallah.

Amin canım inşaallah cümlemizinki.

kızlar günaydın benim temizliğe gelen kadın öğlen oldu halen gelmedi bayramda misafirlerim var ben hamişim kimyasallara dokunamıyorum bakalım ne olucak . bu kadın beni hasta etti vallahi. hiç bi zaman sözünde durmaz gelmez. sorun şu paraya ihtiyacı yoktur diyeceksiniz ama ben maaşını her ayın başında peşin ödüyorum kendi işi hollolunca bizimkisi yalan oldu.allahım yaa ömrümün sonuna kadar dolandırılacakmıyım ben yaa saflığımdan değil iyi niyeti,mden yapıyorum eline para geçsin durumu zor kullansın işi görülsün diye ama gel görki ne zaman böyle davransam hep zararlı çıkan ben oluyorum. benm yakınımda yöremde ailemden biride yokki çağırıim gelsin evimde büyük ve bayrama bolca misafirim var. ahh ahh bugünkü derdim bu

Her gün gelmiyorsa yaptıkça verirsin canım, ya da haftalık ver, bir de bence kendisine muhtaçmışsın gibi hissettirme, öyle olunca yavaş yavaş baştan savma yapmaya başlıyorlar maalesef. Ne olursa olsun, senin durumun özel, kendini yorma çok. Temizliğe bakmak için gelen misafir de gelmesin valla kendim için de öyle düşünüyorum.

kızlar renkli doppler yaptıran varmı aranızda.ne kadara yaptırdınız.birde istanbulda olan hamişler yenibosna nisa hastanesini duydunuz mu.orada uygun geldi bana reyhan hanım diye bir doktoru var çok iyi diyorlar duydunzmu hiç

bir de gebelikte 28. haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...

bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?

valla sabrın varsa git devlete ama özele verdiğin paraya da değiyo yani devlette ilgilenmiyolar kan almada bilmem ne teste okadar kuyruk sabır işi gerçekten
yani 3-4 kere gittim devlete her gittiğimde de bidaha gitmicem dedim hep test yaptrmak için gitmiştim normalde başından beri özele gidiyrum
eşimdi nefret etti artık boşver dedi artık gi,tmyrum kıyıyrum paraya:1:

devlet hastanesine hic gitmedim, ama gidenleri biliyorum pek memnun değiler.. Bence sen özele devam et. Izmirdeysen kendi doktorumu tavsiye ederim. Hem muayene ücreti uygun hem de dünya tatlısı bir kadın, iyi dr...

canım ben malatyadayım.burada adı sanı yürüyen kaç doktor varsa daha önce hepsini gezdim.6 düşüğüm var.onun için yaşadığım ilde iyi bilinen doktorların hepsine en aaz bir kez gitmişliğim var.hiçbirinden memnun kalmadım.kendi doktorumu çok seviyordum.çok memnundum.o da başka bi yere gidiyor.madem sıradan bir doktorla devam edicem öyleyse devleti de bi değerlendireyim diye düşündüm...bakayım artık.öyle yada böyle birini bulucaz artık

canım çok gecmıs olsun şeker çok önemlı ya neysekı farkındasın ve bılınclısın inşallah çokyukselmez

ben devlete de gıdıyorum özele de bı de devlette calısan doc var ona gıdıyorum Allah tan doç senelıkıznını yapmıs

bıyere gıtmıcek yanı rahatım :D yalnız özeldkeı doktoruma hep sorcam sormayı unutuyorum o da ızne cıakr heralde

hastanedekı en cok çalışan dr dıyebılırım kapısnın onunde bisürü kuyruk diğerleri daha tenha....devlete de gıdıp ara ara

tahlıllerımı neym yaptırıyorum :)

devlette çalışan çok iyi bi doktor varmış canım adam daha önce özeldeydi.şimdi devlet hastanesine geçmiş.bi gidip konuşacağm beni düzenli takip edebilecekse,ileride sezeryanımı da o yapabilecekse devlette devam edebilirim

canım ben malatyadayım.burada adı sanı yürüyen kaç doktor varsa daha önce hepsini gezdim.6 düşüğüm var.onun için yaşadığım ilde iyi bilinen doktorların hepsine en aaz bir kez gitmişliğim var.hiçbirinden memnun kalmadım.kendi doktorumu çok seviyordum.çok memnundum.o da başka bi yere gidiyor.madem sıradan bir doktorla devam edicem öyleyse devleti de bi değerlendireyim diye düşündüm...bakayım artık.öyle yada böyle birini bulucaz artık

ANLIYORUM CANIM.. bu arada hemşehri sayılırız, eşim malatyalı :21:

devlette çalışan çok iyi bi doktor varmış canım adam daha önce özeldeydi.şimdi devlet hastanesine geçmiş.bi gidip konuşacağm beni düzenli takip edebilecekse,ileride sezeryanımı da o yapabilecekse devlette devam edebilirim

analdım canım güvenmekde çok önemlı ınsallahh muayene edebılrı senı devlette özellıkle eğitim araştırma

hastanelerinde uzmanalra ulasmak çok zor her eyr asistan kaynıyo :)

valla sabrın varsa git devlete ama özele verdiğin paraya da değiyo yani devlette ilgilenmiyolar kan almada bilmem ne teste okadar kuyruk sabır işi gerçekten
yani 3-4 kere gittim devlete her gittiğimde de bidaha gitmicem dedim hep test yaptrmak için gitmiştim normalde başından beri özele gidiyrum

ahh ahh canım devlete sadce para yonunden değil guvenılrılık yonunden de gitmek zorunda hıssedıyorum ben kendımı

özelde bana bı hastalıkla ıglılı teshıs kondugunda ınanamıyorum cunku bu zamana kadar hep sömürdüler...

yanlış teshısler koydualr ve gereksız yere ılac kullandım....

ama devlet kar amacı gutmeyıp direk ınsan sağlığını dusundugu ıcın gercekelrı söyluyolar...hata ve yanlışlık yapanalr

vardır ona bısey dmeıyorum ama genel olrk dusuncem bu bır de devletın lab ları daha kapsamlı ve buyuk özeldekı

lablar öyle değil (acıbadem hariç :) kan sırası muayene sırası fln oluo ama tecrube edınıp vakıtlı gıdersen cok bekelmıosn

ben cok bekelmıorm hemen muayene olup kanımı verıp cıkıorm tecrubelendım artık :)

kızlar renkli doppler yaptıran varmı aranızda.ne kadara yaptırdınız.birde istanbulda olan hamişler yenibosna nisa hastanesini duydunuz mu.orada uygun geldi bana reyhan hanım diye bir doktoru var çok iyi diyorlar duydunzmu hiç

canım bana eğitim arastırma hastanesınde yapılıcak 14 eylulde randevum bı de ayda bı gıttıgım doç yapacak ınsallah

onlada daha tam tarıhı ve fıyat konsumadık ama çok pahalı olacagını sanmıyorum ve eylul bası gibi yapar heralde

daha oncekı hamılelıgımde baska bi özel hastanede

yaptırmıstım 60-70 tl bişidi ama uzman perınatologdu doç prof oldukça fiyat artıyo tabıı :) ama mutlaka yaptırmanı

tavsıye ederım hem senın ev esın ıcın hemde bebısın ıcın güzzel bişey :) herseyını ayrıntılı goruosn ayrıntılı ölçümleri

yaılıyor sana analtılıyor :) aa ama sen samsundaydın demı kız :D samsunda yapan yer bılmıorm ama topiklelrde

medical park ta yaptıran varmıstı sanırsam :) doktorunda yonlendırı doktoruna sordun mu hıc :)

nisa hastnesını bılıyorum orta yolu bı akdın doğum hastaneı ama sıkayetcı olan duymadım bu zamana kadar :)

Kızlar Uzman Tv ye bakan var mı bılmıyorum ama meslekelrın uzmanalrı burada sorualrı fln cevaplıoalr aşçısındna

kuaförüne jınekologdan dahılıyecıye yanı aklınıza hangı meslek alan gelırse var orada buldum sımdı buyrun ızleyın bakim :)

Ayrıntılı Usg de bebekte hangi sorunlara bakılır :)

Ayrıntılı ultrason ile bebekte hangi sorunlara bakılır? - UZMANTV

ben kaçıyorum kzılar bu akşam kzıalrla dışarda iftar yapıcaz

gec kalmayım haydı hayırlı akşamalr :) :16:

analdım canım güvenmekde çok önemlı ınsallahh muayene edebılrı senı devlette özellıkle eğitim araştırma

hastanelerinde uzmanalra ulasmak çok zor her eyr asistan kaynıyo :)

ahh ahh canım devlete sadce para yonunden değil guvenılrılık yonunden de gitmek zorunda hıssedıyorum ben kendımı

özelde bana bı hastalıkla ıglılı teshıs kondugunda ınanamıyorum cunku bu zamana kadar hep sömürdüler...

ama devlet kar amacı gutmeyıp direk ınsan sağlığını dusundugu ıcın gercekelrı söyluyolar...hata ve yanlışlık yapanalr

vardır ona bısey dmeıyorum ama genel olrk dusuncem bu bır de devletın lab ları daha kapsamlı ve buyuk özeldekı

lablar öyle değil (acıbadem hariç :) kan sırası muayene sırası fln oluo ama tecrube edınıp vakıtlı gıdersen cok bekelmıosn

ben cok bekelmıorm hemen muayene olup kanımı verıp cıkıorm tecrubelendım artık :)

canım bana eğitim arastırma hastanesınde yapılıcak 14 eylulde randevum bı de ayda bı gıttıgım doç yapacak ınsallah

onlada daha tam tarıhı ve fıyat konsumadık ama çok pahalı olacagını sanmıyorum ve eylul bası gibi yapar heralde

daha oncekı hamılelıgımde baska bi özel hastanede

yaptırmıstım 60-70 tl bişidi ama uzman perınatologdu doç prof oldukça fiyat artıyo tabıı :) ama mutlaka yaptırmanı

tavsıye ederım hem senın ev esın ıcın hemde bebısın ıcın güzzel bişey :) herseyını ayrıntılı goruosn ayrıntılı ölçümleri

yaılıyor sana analtılıyor :) aa ama sen samsundaydın demı kız :D samsunda yapan yer bılmıorm ama topiklelrde

medical park ta yaptıran varmıstı sanırsam :) doktorunda yonlendırı doktoruna sordun mu hıc :)

nisa hastnesını bılıyorum orta yolu bı akdın doğum hastaneı ama sıkayetcı olan duymadım bu zamana kadar :)

kesin yaptıracgm zaten canım.şimdil samsundayım iki haftaya kadar geleceğim.arastırma yapıyorum şimdilik :))

doğru güvenirlilik açısından haklısın gerçekten özeller hep sömürüyo

benim etrafımdaki insanlardan da çok duyduğum için devlette sürünceme özele giderim die tanıdığım çok insan var akşama kadar devlet hastahanelerinde kuyruk bekleyip perişan olan
e tabi olumsuz bişeyle karşılaşmdım binlerce şükür öle bi durum olsa bende giderim devlette güvenirlilik açısından bende güveniyrum ama şu durumda gerçekten gerek yok allahda düşürmesin :)))

ilginç valla tecrübe açısından nasıl oluyoki o ....hiç bekelemden devletten çıkyosun tahlillerden falan filan işte :) maşallah sana valla

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

kızlar daha erken ama ben beşik bile beğendim şehzademe oğluşuma :))gidip bursaya alıcam onu bakalım beğenicekmisiniz..
BIMBO Bebe & Cocuk Mobilya Tekstil Dekorasyon Bebe Mobilya Bursa
$db6c23177b3a207palyaco%202.webp $cicibebe_ve_genc_odasi_lukens_besik_10339.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

ayyyy ayy canım yaa tüylerim diken diken oldu amniyosentes yapılmasından kaynaklanan bi sorun oluştumu peşine düş lütfen. çünkü çogu amniyosentez yaptıranlar bebeğini düşürüyorlar.

offfffff acını anlıyorum bende 5 aylık bebeğimi daha önce karnımda kaybettim kabus dolu günler yaşadım. rabbim sabrını versin ne söylenirki acın hafifilesin. allah yar ve yardımcın olsun

Canım yaa:(:( Çok üzüldümm ne diceğimi bilmiorum :( ama seninde dediğin gibi herşey Allahtan...Hiç kolay deil bu ama Allah sabrınıda versin inş canım..

ah canım benim çok geçmiş olsun,kıyamam.üzme kendini ne olur.Allahın takdiri cnm.nedenir ki böyle bi durumda bilemiyorum:85: rabbim bidahaki bebişinizde güldürsün inş. yüzünüzü

Son düzenleme:
Back
X