mrb kızlar.bayadır uğrayamamaıştım.umarım herkes iyidir.ben de bu aralar enfeksiyon ve şekerle uğraşıyorum.geçtiğimiz ay idrarda enfeksiyon tespit etmiştik antibiyotik vermişti doktor.geçtiğimiz hafta yeniden baktırdım geçmemiş.yine antibiyottik kullanmaya başladım.inşallah bu kez kurtulurum bu illetten.
Bir de gebelikte 28. Haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...
Bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?
devlet hastanesine hic gitmedim, ama gidenleri biliyorum pek memnun değiler.. Bence sen özele devam et. Izmirdeysen kendi doktorumu tavsiye ederim. Hem muayene ücreti uygun hem de dünya tatlısı bir kadın, iyi dr...