2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

Canim cook uzuldum inan ne diyecegimi bilemiyorun Allah herseyin hayirlisini versin ins kisa zamanda tekar hamile kalirsin saglikli sihhatli kucagina alirsin

Arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi çarşamba amniyo oldum sorunsuz geçti derken 3 saat sonra suyum boşalmaya başladı 14 saatlik bir sunni sancı verilerek bebeğim tahliye edildi.Herşey Allahtan diyorumve o neylerse güzel eyler diyorum bebeğimi genetiğe gönderdim benimde genetiğime bakılacak size tavsiyem Amniyo yaptırırken 2 kez düşünün derim çünki acabalar insanın peşini bırakmıyor:((

ayy canım yaa Allah kolaylık versin sana ve en kısa zamanda toparlanıp sağlıklı sıhhatli bir hamilelik yaşarsın...

hiç kolay birşey değildir yaşadığın...vardır bunda da bi hayır diye düşünmekten başka ne gelirki elimizden...

acil şifalar canım...

Canım ebru şallının hamileler için mi cd si var? Ben de hamıle kalmadan once yapıyordum, ama ebru şallının herkese yaptırdığı platesti. o platesi bizim yapmamız yanlış şu an ben doktoruma sormuştum. hamileler için ayrı platesler var. eğer onu yapıyorsan sorun yok. ne güzel. diğeriyse tehlikeli olabilir, zor hareketler vardı. söyleyeyım dedim görmüşken.

Ayşecim maşallah tombiş bir kız geliyor galiba :) Allah nazardan saklasın. çok sevindim. Allah bir daha üzüntü göstermesin hiçbirimize inşallah.

Evet canim ebru sallinin hamile platesi cd sini aldim zaten gamile kalmadan oncede yapiodum pilates hamile pilatesine yeni basladim

iliski tarihim belli. yani erken yumurtlamadim. cunku tek iliskiyle kaldim..ama 11+6 da erkek dendi.12. haftada isin ehli gayette guzel goruyo valla. kizimda da oyle olmustu
bendede aynen öyle oldu 12+3 kesin erkek dedi doktor

canım ben malatyadayım.burada adı sanı yürüyen kaç doktor varsa daha önce hepsini gezdim.6 düşüğüm var.onun için yaşadığım ilde iyi bilinen doktorların hepsine en aaz bir kez gitmişliğim var.hiçbirinden memnun kalmadım.kendi doktorumu çok seviyordum.çok memnundum.o da başka bi yere gidiyor.madem sıradan bir doktorla devam edicem öyleyse devleti de bi değerlendireyim diye düşündüm...bakayım artık.öyle yada böyle birini bulucaz artık

devlette çalışan çok iyi bi doktor varmış canım adam daha önce özeldeydi.şimdi devlet hastanesine geçmiş.bi gidip konuşacağm beni düzenli takip edebilecekse,ileride sezeryanımı da o yapabilecekse devlette devam edebilirim

canım bende aslen malatyalıyım sezeryanımın ilkini devlette oldum ali pekince yaptı. özelden devlete geçen doktor kim?

canım rabbim inşallah sana sağlıklı bir bebek nasib eder, çok geçmiş olsun, çok üzüldüm

mrb kızlar.bayadır uğrayamamaıştım.umarım herkes iyidir.ben de bu aralar enfeksiyon ve şekerle uğraşıyorum.geçtiğimiz ay idrarda enfeksiyon tespit etmiştik antibiyotik vermişti doktor.geçtiğimiz hafta yeniden baktırdım geçmemiş.yine antibiyottik kullanmaya başladım.inşallah bu kez kurtulurum bu illetten.
bir de gebelikte 28. haftada şeker yüklemesi yapılır.benim gebelik öncesi insülin direncim olduğu için şeker yükleme testini de bu hafta yaptık.ne yazık ki şekerim de biraz yüksek çıktı.diyet verdiler.hem diyeti uyguluyorum hem de hergün şekerimi ölçüyorum.işte böyle...

bu arada size bişey sormak istiyorum kızlar.hepiniz özeldeki doktorlara mı gidiyorsunuz?devlet hastanesine giden var mı aranızda?ben şimdiye kadar hep özele gitttim.yalnız özeldeki doktorum ayrılıyormuş.başka bi şehre gidiyo.şimdi kendime yeni bir doktor bulmam lazım.ne yapacağımı bilmiyorum.acaba devlet hastaneleri nasıl?

Canim gecmis olsun sekerine cook diikat et yukselmesin bende insulin direnci hat safhadaydi 2.5 yildir glukofen kullaniyodum hamileligin 3 ayindan sonra biraktim ama doktorum son uc ayindan cok korkuyo sekerim yuksek cikar diye bakalim 24. Haftada yapilcak seker yuklemesi hayirlisi olsun

çok üzüldüm allah sabır versin canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebişin olacak hayırlı haberlerini alacağız..

merhaba arkadaşlar...ben 17+6 dayım şuan.dr 18+2 de gelmemi söylemişti en son kontrolümüzde.daha 3 lü taramayı yapmadık.2 li tarama şükürler olsun temiz çıkmıştı.18+2 3 lü tarama için geç değil mi sizce?Bu arada Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla huzurla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.

Canım ne denilebilinirki, Allah sabrını versin, inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğine kavuşursun...

merhaba arkadaşlar...ben 17+6 dayım şuan.dr 18+2 de gelmemi söylemişti en son kontrolümüzde.daha 3 lü taramayı yapmadık.2 li tarama şükürler olsun temiz çıkmıştı.18+2 3 lü tarama için geç değil mi sizce?Bu arada Allah hepimize bebeğimizi sağlıkla huzurla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah.

canım ikili temiz çıktıysa üçlüyü niye yaptırıryorsunki ikili testin güvenirliği daha fazlaymış

çok üzüldüm :5: okudum inanamadım böyle bişey beklemıyrodum hıc :( ben cok kayıp yasadım kendımmıs gibi üzüldüm

Allah ım sabır versin tekrar gebelık düşünmeden kromozom ve geentık tahlıllerını mutlaka yaptır o halde ben bu konuda cok arastırma yaptım

herhangı bıseysormak ıstersen her zaman yardımcı olmaya calısırım....bu acı da olsa bi tecrube dilerim bunları pozitife çevireceğin

günelrde yaşarsın çok gecmıs olsun başın sağolsun o da bır canlıydı ve vardı...Rabbim sabır versin canım dua et....

canım ikili temiz çıktıysa üçlüyü niye yaptırıryorsunki ikili testin güvenirliği daha fazlaymış

canım ıkılı testın temzı cıkması önemli tabıı ve daha kapsamlı oldugu için temzıse dieğrlerine ıhtıyac yok fakat üçlü testın ıcınde afp testını her halukarda

yaptırmayı tavsıye edıyo uzmanlar....sadec afp istemek yerıne tüm tetsı bırden ıstemsı olabilir die düşünüorm

afp bebegın omurılık sağlıgı ıle alakalı bı test dr umda benden ıkılım temzı cıkmasıan ragmen afp istedı ama üçlü istemedı

kesin yaptıracgm zaten canım.şimdil samsundayım iki haftaya kadar geleceğim.arastırma yapıyorum şimdilik :))

hem bebegın sağlığı ıcın hemde senın bılgılenmen ve doyasıya izlemen i,çin guzel bi fırsat inşallah memnun kalacagın bıyer bulursun : )

doğru güvenirlilik açısından haklısın gerçekten özeller hep sömürüyo

benim etrafımdaki insanlardan da çok duyduğum için devlette sürünceme özele giderim die tanıdığım çok insan var akşama kadar devlet hastahanelerinde kuyruk bekleyip perişan olan
e tabi olumsuz bişeyle karşılaşmdım binlerce şükür öle bi durum olsa bende giderim devlette güvenirlilik açısından bende güveniyrum ama şu durumda gerçekten gerek yok allahda düşürmesin :)))

ilginç valla tecrübe açısından nasıl oluyoki o ....hiç bekelemden devletten çıkyosun tahlillerden falan filan işte :) maşallah sana valla

canım muayene olucaksam sabah erken saate alıp 15 dk erken gıdıp en öne gecıp barkodu alıp muayenemı olup cıkıorm ilkk muayene olanalrdan,

olunca kanıda ılk verenelrden oluosn eger vaktım varsa kan ıcın öğle sonrası gidiorm cunku tenha oluyo ve beklemıorm böle yanı

eğer sabah ılk randevuyu alamamıssan zaten randevu saatı oldugu ıcın randevumun olgudu saatten 15 dk erken gıdıorm ve tas catlasın yarım saat beklıorm

zaten özelde de aşağı ykarı bekelnıo o kadar...bir de ben özele kan vermekten nefret edıorm kocaman kocaman damarlarımı goremiyolar ve kolum iflas oluo

bu zamana kadar devlette kan aldıırınca hıc kolum morarmadı ve agrımadı ama ne zaman özelde kan aldırsam kolumu kullanamıorm :S nası iş yapioalrsa

hatta medıcıne de damarımı yırtmıslardı ayalrca düzelmemıstı :S tabıı bana da denk gelıo oalbılrı ama daha düzgün kan alanıan rastlamadım damarlarımda cok belrıgındır :)

devlete gidip bebegımı goremıorm ıstedıgım soruyu soramıorm bu yzuden özele gıtmek ıı tabı :)

Ayşecim maşallah tombiş bir kız geliyor galiba :) Allah nazardan saklasın. çok sevindim. Allah bir daha üzüntü göstermesin hiçbirimize inşallah.

canım bız zaten eşimle yarmagül diyoruz bebişe bıze hııc kızmasın hem babasıan çekerse kemıkelrı ağır oalcak o kesın kı bence babasıan benzıcek :)

amın canım Allah nazardan korusun tabııı sağlıkla kucaklaamk nasıb etsın cumlemıze :)

maşallah sübhnallah :nazar:

canım üçlü taramada ultrason muayensı yapılmadıgı için 18+2 de yapılan kan tetsının sıkıntısı olmaz

sadece senden akn alınıp bazı degerlere bakılıcak o kdr ikili gibi değil yanı

herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.

arkadaşım çook geçmiş olsun allah acil şifalar versin yavrunu da sana bağışlasın inş.tez zamanda beklioz seni geri

canım muayene olucaksam sabah erken saate alıp 15 dk erken gıdıp en öne gecıp barkodu alıp muayenemı olup cıkıorm ilkk muayene olanalrdan,

olunca kanıda ılk verenelrden oluosn eger vaktım varsa kan ıcın öğle sonrası gidiorm cunku tenha oluyo ve beklemıorm böle yanı

eğer sabah ılk randevuyu alamamıssan zaten randevu saatı oldugu ıcın randevumun olgudu saatten 15 dk erken gıdıorm ve tas catlasın yarım saat beklıorm

zaten özelde de aşağı ykarı bekelnıo o kadar...bir de ben özele kan vermekten nefret edıorm kocaman kocaman damarlarımı goremiyolar ve kolum iflas oluo

bu zamana kadar devlette kan aldıırınca hıc kolum morarmadı ve agrımadı ama ne zaman özelde kan aldırsam kolumu kullanamıorm :S nası iş yapioalrsa

hatta medıcıne de damarımı yırtmıslardı ayalrca düzelmemıstı :S tabıı bana da denk gelıo oalbılrı ama daha düzgün kan alanıan rastlamadım damarlarımda cok belrıgındır :)

devlete gidip bebegımı goremıorm ıstedıgım soruyu soramıorm bu yzuden özele gıtmek ıı tabı :)

seni geç saatlerde buralarda görmek ne güzel ayşecim :))
valla sen artık dediğin gibi tecrübe edinmişin bebeğim,
ama işte hani benim gibi tembel insanalra zor geliyo devletler :)
kan alma konusunda da haklısın ya kolumu mosmor yaptılar valla demekki sana denk gelmiyo özel hastahenelere has bişey :1:

cnm benimde ikili testim iyi çıkınca doktorum 3lüye gerek olmadığını söyledi.4lü yaparız dedi.en kapsamlı o sanırım zaten..bende 16.haftadayım bu haftanın sonunda gidicem yani
17.haftaya girince,içini ferah tut.ikili test çok önemli gebeliklerde iyi çıkınca sonuç doktorlar 3lü test yapmıyolar sanırım.enazından benim hamile arkadaslarım öle oldu..doktoruma ben sordum geçen hafta 3lü yapmıycazmı diye,oda bende onu diycektim gerek yok 4lü test yaparız dedi

Son düzenleme:
ya kızlar aranızda benim gibi uyku sorunu olanlar varmı.hele ramazanda iyice kaçtı ben hiç uyumuyorum sahura kadar.korkuyorum acaba bebeğimin gelişimini etkilermi bu:26:

ya kızlar aranızda benim gibi uyku sorunu olanlar varmı.hele ramazanda iyice kaçtı ben hiç uyumuyorum sahura kadar.korkuyorum acaba bebeğimin gelişimini etkilermi bu:26:

bende sendenim :1:
sanmam sonuçta sabah erken kalkmoysan uykunu alıysun yani ben valla 12 ye anca kalkabiliyrum

benimde ramazanda böle oldu sahura kalkamak endişesi bu hale getrdi :)

gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyi :nazar: ama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
iyiki baska birsey almamisim erkek fatma gibi buyutecektik veledi
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
nerdeyse dogunca kesin belli olur diyecek hala kesin demiyor bu ayda yani yuh
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)

Bende sendenim canım. Baslarda kafamı uykudan kaldıramıyorum şimdi ise uyuyamiyorum :(

Son düzenleme:
gunaydin kizlar
dr dan geliyorum bebisin normal saglikliymis herseyi :nazar: ama kiza benziyor dedi dumur olduk
erkekti 18. haftada %99 dedi baska dr anlamadim niye boyle oldu hastane cikisida almistim
iyiki baska birsey almamisim erkek fatma gibi buyutecektik veledi
kesinde demedi dr gelecek ay bakacakmis dr umu degisitirsem acaba?? aslinda seviyordumda
nerdeyse dogunca kesin belli olur diyecek hala kesin demiyor bu ayda yani yuh
dogunca bende anlarim herhalde ne oldugunu :) garip bir hal icindeyim tuhaf olduk valla
saglikli dogsunda birde su cinsiyete bir karar versede dr lar ona gore bende birseyler alsam
mavis battaniye orecektim iyiki baslamamisim :) hey Allahim bu ocak bebekleri de bir alem vallahi tam sopaliklar:)

Günaydın canım.. Bu Ocak bebekleri baya sakaci çıktı yahu :) bize de kız dediler değişmesin sonra:) neyse hayırlısı saglikla gelsinler de farketmez...

Back
X