2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Selam kızlar! Bebişimi gördüm geldim ama bu devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok kötü!
Kadın gözünü görüyo musun diyo, ben poposu sanıyorum.
12. haftada benim kendi doktorum erkek büyük ihtimal demişti. bu kadın 17. haftada bilemiyorum ki göremiyorum tam diyo.
Neyse herşey iyiymiş doktorun söylediğine göre.
Üçlü test için kan verdik geldik. Ama bebişimi tam olarak göremedim sinir oldum.
Tetanoz aşısını sordum yaptır 20. haftadan sonra dedi. Bi de iki boyutlu için tarih verdi eylülde. Bu ultrason cihazı böyleyse iki boyutlu nasıldır merak ediyorum cidden:)
Neyse kızlar, hepinize güzel günler diliyorum...:1:

kızar ben ayın 7 de unnadodan sipariş verdim kampanya bitti hala tedarik sürecinde yazıyor tatilde geliyor kaç gündür ha geldi ha gelicek diye evdeyim bu ne ya bir daha almıcam sizdede böyle şeyler oldumu ay çok güzel şeyler ama böyle teslimat görmedim diğer firmalarda

canım anca gelir 10 günden önce göndermiyorlar.

Nasi canim kizin hayirli olsun :)) deprem benim en cok korktugum olay ins en kisa zamanda gecer Allah yardimciniz olsun ins daha fazla kisi ölmez :((

kızlar dün giremedim nete hepiniizn geçmiş kadir gecesi mübarek olsun.allah dualarımızı kabul etsin.bebişlerimizle nicelerini nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar..bende kısmetse ocakta ikiz annesi olacağım.ama ikiz anneleriyle yada ikiz bebek bekleyenlerle tanışıp tecrübelerden faydalanmak istiyorum.bu arada Allah herkese bebeğini eline almasını nasip etsin.

hoşgeldin canım . bende ikiz beklyorum kısmetse haftalarımızda aynı sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa seve seve yanıtlarım

Selam kızlar! Bebişimi gördüm geldim ama bu devlet hastanelerinin ultrason cihazları çok kötü!
12. haftada benim kendi doktorum erkek büyük ihtimal demişti. bu kadın 17. haftada bilemiyorum ki göremiyorum tam diyo.
Üçlü test için kan verdik geldik. Ama bebişimi tam olarak göremedim sinir oldum.
Tetanoz aşısını sordum yaptır 20. haftadan sonra dedi. Bi de iki boyutlu için tarih verdi eylülde. Bu ultrason cihazı böyleyse iki boyutlu nasıldır merak ediyorum cidden:)

aa sana ultrasıonda bakarken gösterıyoalrmı ben kaç kez gittimm hiçbirisinde ultrasonu bana döndürmediler

kendıelrı bakıyoalr bırak burasuı poposu dıe gostermeyı sordugum soruya bıle cevap vermıyoalr hey yavrum :)

gene dua et sen :D ama gıttıkelrımde hep ultrason on numaraydı :)

cinsiyetı sölemıoalr onun ıcın ayak yapıolar canım :)

kızlar dün giremedim nete hepiniizn geçmiş kadir gecesi mübarek olsun.allah dualarımızı kabul etsin.bebişlerimizle nicelerini nasip etsin inşallah

sağol canım senınde ınsallah :)

3lü teste açmı tok mu gidiliyor??

farketmezz canım :)

kızlar bebişim kız'mış :)

hayırlı olsun canımm :)

ben hiç devlet hastanesine gitmediğim için bilmiyorum canım..şükür herşey yolunda bir yaramazlık yok..cinsiyet konusunda devlettekiler pek açıklama yapmak istemiyormuş herhalde, öyle duydum

kızlar birazdan doktora gidicez inşallah çok heyecanlıyım bebişin cinsiyetini görememişti dr. 2 hafta önce göstermemişti yaramaz:1: merakımdan yine gidiyorum :9::9: inşallah sağlıklıdır bebeğim ve inşallah bu sefer gösterir hayırlısıyla :15: geçen sefer ultrasonda pek anlamamıştım hareketlerini bu sefer iyice görmek istiyorum çikolata yiyecem tavsiyelerinize uyucam dua edin bize teyzeleri güzel haberler vermek üzere görüşürz inş :16:

cnm dr bebeiğin eşi aşağıda dediği gün ilişkiyi yasakladı zaten. eşim de sabır taşı oldu o günden beri. bebişimizi sağlıkla hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucağımıza alalım da inş. herşey onun için. onun kokusunu aldığımız gün tüm sabrettiğimiz günlere değer bence:)

kızlar birazdan doktora gidicez inşallah çok heyecanlıyım bebişin cinsiyetini görememişti dr. 2 hafta önce göstermemişti yaramaz:1: merakımdan yine gidiyorum :9::9: inşallah sağlıklıdır bebeğim ve inşallah bu sefer gösterir hayırlısıyla :15: geçen sefer ultrasonda pek anlamamıştım hareketlerini bu sefer iyice görmek istiyorum çikolata yiyecem tavsiyelerinize uyucam dua edin bize teyzeleri güzel haberler vermek üzere görüşürz inş :16:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım..çikolata yemeyi unutma..umarım herşey yolundadır..
cnm dr bebeiğin eşi aşağıda dediği gün ilişkiyi yasakladı zaten. eşim de sabır taşı oldu o günden beri. bebişimizi sağlıkla hayırlısıyla zamanı geldiğinde kucağımıza alalım da inş. herşey onun için. onun kokusunu aldığımız gün tüm sabrettiğimiz günlere değer bence:)

aynen sana katılıyorum..onlar için herşeye değer..ben şimdiden annemin değerini kutsallığını daha iyi idrak ettim..gerçekten anneler cennetlik...

aa sana ultrasıonda bakarken gösterıyoalrmı ben kaç kez gittimm hiçbirisinde ultrasonu bana döndürmediler

kendıelrı bakıyoalr bırak burasuı poposu dıe gostermeyı sordugum soruya bıle cevap vermıyoalr hey yavrum :)

gene dua et sen :D ama gıttıkelrımde hep ultrason on numaraydı :)

cinsiyetı sölemıoalr onun ıcın ayak yapıolar canım :)

benim gittiğim hastanenin en güzel yönü bu.iki ekran var biri benim önümde biri doktorun tek tek gösterio herseyi.ama şuan samsunda oldugum için 40 gündür mahrumum bundan cuma gün bir daha gideceğim doktora.3 haftadır gitmiyorum bakalım ne alemde biizm ufaklık :)

kızalr günaydın sonucları gostermeye dr a gittim dun akşam afp ve idrar tahlılelrım normal çıkmış sorun yok yani...

ayrıntılıyı 23. haftada yaptır dedi bunu bılıodm zaten cunku en ıyı zaman 23 hafat tum gelısım tamalanmıs oluo

4 eylül gibi doç a gidip yaptırıcam ınsallahhh daha almadım randevumu böle işte...

bi de bebek magazasına girdim bebek giysilerien baakrken çok duygulandım gözleırmın aysarmasından bakamaıdm bişeye

çıktım dısarı ya ağlak bişi oldum nıye ağladıysam ne bılıymm :S

canım ben de aynı durumu yasıyorum benım sağ kasıgımda oluyor genellıkle böle bi kasılma ölece donup kalıyorum

dr plasenta sağ alt taraf doğru gelişim göstermıs bebek hareket edip vurdukçada kasılıyo halıyle dedi...onun dısında vc oturunca

sankı alt taraf keıslmıs gibi acıo onu da söledım normal kıemıkelrın genıslemeye basladı haftana göre erken ama bebegın buyuk

bebek buyudukçe rahım buyyo rahım buyudukçe kemıkelrde genıslıyo dedi yaa böle işte normalmiş ama yıen de doktoruna görün

bence....ben böle olduguna emın oldugum halde gittim görüştüm ama normalmiş çok şükür
ayşecim tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim :)) ahh kuzum yaa bende bebebk kıyafetleri görünce için acıyo gözlerim doluyo annem almaya başlamış bişiler gördüm koptum Allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah :))
selam hanımlar biz geldik doktora gittik geldik

sağlıymışız kıpır kıpırız herşey ormal görünüyor tahliller iyiymiş sadece kansızlık ek ilaç verdi kansızlık için kilomdan dolayı azcık kızdı

testleri yaptırcanmı dedi şu dawn sendorumu için bakılan dan dedim ne önerirsiniz eğer sağlıklı olmazsa aldırmayı düşünürmüsün dedi yok dedim sağlıklı olup sonradanda sakat kalabilir Allahın taktiri bu işler cana kıyamam o zaman sana hiç anlatmayım test yaptırma sen boşuna uğraşma dolaşma hastanelerde dedi çünkü o test aldırma planı olursa diye genelde yapılır senin düşüncen böyleyse gerek yok dedi

kasık bel ağrılarım için bebeğin yan durduğunu o yüzden ağrı yaptığını söyledi uzun süre ayakta kalma o da ağrı yapar dedi
maşşallah kuzucuna :)) cnm benim doktrum bu haftalarda kasık ağrıların olur magnezyum verim o iyi gelicek dedi ve gerçekten iyi geldi bilgin olsun :))

Kasılma dediğiniz bebeğin göbek altında sağda veya solda (genellikle solda) toplanması olabilir mi? Bu hepimize oluyordur herhalde... Böyle olduğunda acı veriyor insana. Bebek 7 8 aylık olduğunda daha da acı verecek ama bu bebeğin pozisyon değiştirmesinden kaynaklannıyor... Ne yapsın mekan dar..

Fesleğencim nasılsın, durumlar nasıl desem hatırlatmış mı olurum..

Fbetuly sen nasılsın??? Bilmiyorum belki yazmışsınızdır ben kaçırmış olabilirim...
yaa benimkide solda toplanıyo orda ağrı yapıyo doktora sordum normal dedi :)) ara ara batıyo gibi oluyo sanki dimi ???
arkadaşlar hepiniz hamileligin verdigi duygusallıgı yaşıyormusunuz? yani aglamalarınız yada alınganlıklarınız arttımı?
bende duygusallık adına hiç bişi yok.diger hamileligimde ota moka aglardım cok alıngandım.benmi degiştim yoksa hormonlarım mı yeterince çalışmıyor :28:
yaa galiba benim hormonlarda çalışmıyo hiçç duygusallık falan yok turp giyim maşşallahh :)))
duymadiniz mi? bu yakinda 6.2 derecede deprem oldu . cok korktum . 5 gundir devam ediyor. 3 ve ya 4 derecede. ama dun 5.3 derece de oldu gine.
deprem merkezinde 300 kisi oldu , 2000 yarali var.koyler yerle bir oldu. tebrize bir sey olmadi ama her kes 3 gece dir disarida .....parkda yatiyor
ayyy cnm çok çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ve bebeğine ...
kızar ben ayın 7 de unnadodan sipariş verdim kampanya bitti hala tedarik sürecinde yazıyor tatilde geliyor kaç gündür ha geldi ha gelicek diye evdeyim bu ne ya bir daha almıcam sizdede böyle şeyler oldumu ay çok güzel şeyler ama böyle teslimat görmedim diğer firmalarda
cnm bazen tedarikte sorun yaşıyolar oyuzdendir merak etme gelir yakında :))

ayy hadi bakalım cinsiyeti öğren güzel haberlerle gel inşallahh :)) çikolatayı 1 saat önceden yemege başla anca etki ediyıo :))

inşallah göstermiştir sağlıklıdır artık haberini yarın alacaz sanırım

ayşecim tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim :)) ahh kuzum yaa bende bebebk kıyafetleri görünce için acıyo gözlerim doluyo annem almaya başlamış bişiler gördüm koptum Allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah :))

maşşallah kuzucuna :)) cnm benim doktrum bu haftalarda kasık ağrıların olur magnezyum verim o iyi gelicek dedi ve gerçekten iyi geldi bilgin olsun :))

yaa benimkide solda toplanıyo orda ağrı yapıyo doktora sordum normal dedi :)) ara ara batıyo gibi oluyo sanki dimi ???

yaa galiba benim hormonlarda çalışmıyo hiçç duygusallık falan yok turp giyim maşşallahh :)))

ayy hadi bakalım cinsiyeti öğren güzel haberlerle gel inşallahh :)) çikolatayı 1 saat önceden yemege başla anca etki ediyıo :))

tuba bir aydır içiyorum magnezyumu bendeki ağrılar bir ay önce başladı bacağımda kasılmalar filan o zaman verdi doktor gerçekten fark ediyor bir gün içmesen ağrım başlıyor

hadi hayırlısı inşallah..:))

Sağol canım benimm :) ayy ınsallah yaa :)

benim gittiğim hastanenin en güzel yönü bu.iki ekran var biri benim önümde biri doktorun tek tek gösterio herseyi.ama şuan samsunda oldugum için 40 gündür mahrumum bundan cuma gün bir daha gideceğim doktora.3 haftadır gitmiyorum bakalım ne alemde biizm ufaklık :)

ya özeldkeı doktorumun değil ama gittiğim doç un muayenehanesınde de öylee :)

karşıda kocaman ekran var ben ve eşim oradan izliyoruz dr da kendı monıtorunden izlio çok güzel :)

inşallah göstermiştir sağlıklıdır artık haberini yarın alacaz sanırım

tuba bir aydır içiyorum magnezyumu bendeki ağrılar bir ay önce başladı bacağımda kasılmalar filan o zaman verdi doktor gerçekten fark ediyor bir gün içmesen ağrım başlıyor

ayy tadı çok kötü suya karıştırılan ilaçları oldum olası sevmem ama malesef içiyorum ve gerçekten işe yarıyo :)))

Back
X