2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
hemoroid dogumdan sonra dahada artıyor bilginiz olsun.o nedenle hamileligin boyunca ihmal etmemeye calış
ben hayatımda hemoroid nedir bilmezdim ama dogumdan sonra afedersiniz popo kısmında meme gibi bişi cıktı ve kanama yaptı
akşamdan 3-4 tane kayısıyı bi kaseye koyup üstüne su koyuyordum
sabahta kayısıları yiyip suyunuda içtim.kuru inciride yedim.ve cok faydasını gördüm.bi kac gün içinde gecmişti diyebilirim.
yıllardır hemoraidle mücadele veriyorum.doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum.normal doğum istiyprum hep allahın izniyle ama hemoraid çok korkutuyor beni acısını biliyorum.hali hazırda popomda bir meme var zaten .napcam ben kızlar doğum sırasında çok sorun olurmu ki :(
yaa benim karnım geriliyomudur nedir böyle her yerinde garip garip ağrılar var sizdede oluyormu kızlar
aynen çok bişi yemiyprum ama dünyaları yemiş gibi geriliyorum.
herkese iyi akşamlar.hala hastanedeyim sanırım bayramıda burda geçiricem.çook sıkıcı tek iyi yanı,iyiyim ve istediğim kadar yemek yiyebiliyorum.bugün ve yarınki kan tahlillerim çok önemli yükselme var ise yükleme yapılmicak.dua edin yükselsin bağışıklığım.
odadan bile çıkartmıyolar.maskeyle gezdiriyolar .hoş ben devamlı takamıyorum nefes alamıyorum çünkü.
herşeyimi ince ince araştırdılar.bu sabah ultrasona yolladılar iç organlar için .radyolojici iç organları gezerken bebeğe rastladı aaaa sen hamilemisin dedi.halbuki kağıtta yazıyodu.elini yüzüne koymuş duruyo bebiş dedi.galiba annesi sıkıldıkça oda içerde sıkılıyo:)
işte böyle vakit geçmiyorrrr.sağlığınızın kıymetini bilin evinizde olmanızın kıymetini bilin.insan kaybettikten sonra anlıyo.aslında şükredilcek o kadar çok şey varki..

iyi ol da canım sık dişini dualarımız seninle.bir an önce evine kavuşursn inşallah

Herkese günaydın...

Size bir sorum var.
Düşünün ki eşiniz ailesinin her dediğini yapmanızı istiyor ve bu konu da da size hiç sahip değil.
Bunu kabul etmediniz. Ve eşiniz hala sizin arkanızda değil...
Bir süre ayrı kalalım dediniz eşinize kabul etmedi. Ve ağzınızdan sinirle boşanma lafı çıktı.
Eşinizin uyguladığı baskıya (psikolojik) dayanamadınız ve annenizin evine geldiniz.
Yaklaşık 20 gün geçti ve eşiniz bırakın sizi, bebeğinizi sormak için bile aramadı.
Ne yaparsınız?

cnm anladığım kadarıyla bu yazıyı ikinciye paylaştığına göre sen eşini hala seviyorsun ve aramak istiyorsun bizdende destek bekliyorsun.seviyorsun madem kalbinin sesini dinle diycem ama eşin hamile olduğunu bildiği için senin ona geri döneceğini ve ilk senin arıyacağından emin.oyüzden bi adım atmıyor fikrimce.ama yanlış yapıyor.eğer bu sefer boyun eğersen ömür boyu boyun eğersin.bekle o seni arıycak..bu böyle gitmiycek yaa,boşanayım deme sakın ,ki zaten öle bi niyetin olduğunu sanmıyorum seviyorum yazmışsın bebeğinizde var,bebeğini üzme sakın sitrese girip gereksiz yere.arıycak seni eşin bekle.ama ben önce senin aramandan yana değilim tatlım.çünkü insanlar evlilik gibi bi sorumluluğa giriyosa eş ile aile sıfatlarını birbirinden ayırıcak akıla sahip olucaklar.değilse eğer bunun farkına varıcaklar..o inat ediyo aklınca şuan sen hamile olduğun için beni arıycak eli mahkum diyor.eninde sonunda o seni arıycak asıl onun eli mahkum

Son düzenleme:
yaa benim karnım geriliyomudur nedir böyle her yerinde garip garip ağrılar var sizdede oluyormu kızlar
cnm yaa sorma benimde ağrılarım var biraz ama ben çok oturunca oluyor.bide beyaz akıntım var rahatsız ediyor beni devamlı don değiştirmekten anam ağladı:52: hahahahay

kızlarr bu arada ben milupaya üye olmuştum bugün ilk paketimiz geldi :) içinde 8 li yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil var bide bebeğimi beklerken kitapçığı ayy çok şeker yaaa üye olmayanlar bence zaman kaybetmeyin :))
cnm nezmandır anne olan bi arkadasım üye ol diyip duruyodu onada böle hediyeler gelmişti.hatırlattığın iyi oldu bende üye oldum bugün nezman gelirki banada acaba:97:

yıllardır hemoraidle mücadele veriyorum.doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum.normal doğum istiyprum hep allahın izniyle ama hemoraid çok korkutuyor beni acısını biliyorum.hali hazırda popomda bir meme var zaten .napcam ben kızlar doğum sırasında çok sorun olurmu ki :(
geçmiş olsun.hemoraidinde çeşitleri var biliyorsun.seninki hangi düzeyde bilmiyorum ama basit bi hemoraid ise normal dogum yapabilirsin.doktorun buna karar verecektir
dogum sırasında ıkınmadan dolayı hemoraid biraz artabilir ve dogumdan belli süre sonra gecer
ben dogum yapalı 4 yıl oldu şimdi düşündükce aklıma geliyor.ben en cok saf zeytinyagını pamuga döküp oraya koymakla çözüm buldum.ahmet marankiydi galiba bunu öneren.
bunu denedinmi bilmiyorum ama denemediysen mutlaka denemelisin.

geçmiş olsun.hemoraidinde çeşitleri var biliyorsun.seninki hangi düzeyde bilmiyorum ama basit bi hemoraid ise normal dogum yapabilirsin.doktorun buna karar verecektir
dogum sırasında ıkınmadan dolayı hemoraid biraz artabilir ve dogumdan belli süre sonra gecer
ben dogum yapalı 4 yıl oldu şimdi düşündükce aklıma geliyor.ben en cok saf zeytinyagını pamuga döküp oraya koymakla çözüm buldum.ahmet marankiydi galiba bunu öneren.
bunu denedinmi bilmiyorum ama denemediysen mutlaka denemelisin.

denedim canım denemem mi :(

cnm yaa sorma benimde ağrılarım var biraz ama ben çok oturunca oluyor.bide beyaz akıntım var rahatsız ediyor beni devamlı don değiştirmekten anam ağladı:52: hahahahay

cnm nezmandır anne olan bi arkadasım üye ol diyip duruyodu onada böle hediyeler gelmişti.hatırlattığın iyi oldu bende üye oldum bugün nezman gelirki banada acaba:97:

hah bende onu soracaktım utandımda demedim. yahu bu akıntı çokmu fazla nedir böyle abartmıyorum kaçırmış gibi resmen yaa. hayırdır korktum açıkcası ya ayıp diye eşimede soramıyorum çocuğun amniyon sıvısı olma ihtimali sıfır sanırsam
kaçakmı var bendee imdaaatttt

kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik :nazar:

Gozunaydin canım benim arkadasiminda erkek ikizleri var gecen görüştük ay cok özendim ikiside maşallah kız güzeli baka baka doymadım maşallah subhanallah.

tubaemrah teşşekkür ederim karar veremedim biraz daha bakayım bende belki üye olurum allahım bebeğini sana bağışlasın ve kolay doğumlar nasip etsin canım
aminn kuzum hepimizinkini bağışlasın bizlere inşallahh :)) amminnn...
kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik :nazar:
ohhh 2 paşa daha geliyo Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin cnm :))
herkese iyi akşamlar.hala hastanedeyim sanırım bayramıda burda geçiricem.çook sıkıcı tek iyi yanı,iyiyim ve istediğim kadar yemek yiyebiliyorum.bugün ve yarınki kan tahlillerim çok önemli yükselme var ise yükleme yapılmicak.dua edin yükselsin bağışıklığım.
odadan bile çıkartmıyolar.maskeyle gezdiriyolar .hoş ben devamlı takamıyorum nefes alamıyorum çünkü.
herşeyimi ince ince araştırdılar.bu sabah ultrasona yolladılar iç organlar için .radyolojici iç organları gezerken bebeğe rastladı aaaa sen hamilemisin dedi.halbuki kağıtta yazıyodu.elini yüzüne koymuş duruyo bebiş dedi.galiba annesi sıkıldıkça oda içerde sıkılıyo:)
işte böyle vakit geçmiyorrrr.sağlığınızın kıymetini bilin evinizde olmanızın kıymetini bilin.insan kaybettikten sonra anlıyo.aslında şükredilcek o kadar çok şey varki..
cnmm yaaa inşallah kan tahlillerin çok iyi çıkarda yükleme yapılmaz :)) ama yemek yiyebiliyo olmanda iyiye işaret ama dimi ??? Allah bu halimizi aratmasın inşallah sende biranönce iyileşip evine geçersin kuzuum...
sonunda bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlaaar oğluşum olacak inşallah :) ayşecim bizi de eklersin cnm :34: doktorum çok iyiydi Allah razı olsun.. Ayy o kadar duygulandım ki bugün ultrasonda tatlı bebişimin tatlı kalbinin atışını görünce :5::5: Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah :49:
maşşallah cnm bi paşa daha :)) Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin cnm :))

cnm valla benim 18 hafta içindeyken geldi üye olursan seninkide yakında gelir heralde :))

günaydın güzel annişler miniş bebişler:)
hayırlı günler ...hafta sonuna hızla yaklaşmaktayız:))

günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla

Ya boyatan arkadaşlara birşey demek istemiyorum. Ama bu konuya ben bu topıkte çok cevap verdim. Dipten, uçtan, yandan, sağdan hepsini yasakladı doktorum bana. Sağlıksız, zararlı, plesantadan bebeğe geçiyor bu boya. İleride alerjik reaksiyonlara sebep oluyor dedi. Bir kaç arkadaşımın da farklı doktoru aynı şeyi söyledi. Bunu bile bile, hamılelıkte saçlarımın yarısı sarı, yarısı sıyah dolaşşamda olur. Ben boyamıyorum ve sağlıksız olduğuna inanıyorum. İnternetten de çok araştırdım. Tavsiyem boyatma. Hele bu kadar kararsız kalıyorsan hiç gerek yok. Benım kendi kuaförüm bile boyamıyor düşün yanı. Para kazanmak için boyasa o sağlıksız demez.

Bana da yasakladı doktorum saç boyamayı.. plasentadan bebeğe geçiyormuş o kimyasallar. Allah korusun. bizim güzelliğimiz değil, bebeklerin sağlıklı dünyaya gelmesi önemli. sonrasında istediğiniz kadar boyatın,saç sizin..

günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla

Aynen yaa hiç uyuyamadim basımın ağrısından burnuma kadar dişlerime kadar ağrıdı cok kötüydü ya bende film izledim uzun zamandır izleyemiyordum açlık oyunları diye bı film izledim güzeldi.bugunde mukabele duamız var ama hala basım ağrıyor acaba ağrı kesicimi alsam.

Kızlar, bu ara burnum çok tıkanıyor ve kanıyor.
İnternette normal olduğu yazıyor, kan oranı %50 arttığı için.

Yaşayan var mı içinizde ?

Back
X