2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlarr bu arada ben milupaya üye olmuştum bugün ilk paketimiz geldi :) içinde 8 li yeni doğan bebek bezi ve ıslak mendil var bide bebeğimi beklerken kitapçığı ayy çok şeker yaaa üye olmayanlar bence zaman kaybetmeyin :))

ben de üye oldum şimdi :)) her üye olan yeni hamileye gönderiyorlar mı yani ??

valla maşallah sana, ben değil yemek yapmak kokusuna bile dayanamıyorum, yemekten tiksinmiyorum ama pişerkenki kokusu beni mahvediyor, geçen gün canım menemen çekti herkes oruçlu girip yapayım dedim kendimi zor attım mutfaktan... hayranlık duyduğum hamilelerdensin, 18. haftam bitmek üzere ben hala kusuyorum :S[/QUOTE

sağol canım inşallah sende şu kusmalarından yakın zamanda kurtulursun. yemek yapma işine gelince valla sıkıntıdan bende yemeğe sardım kendimi ama malesef bende pişirdiklerimi yemiyorum içine yag giren hiç birşeyi yiyemiyorum desem yeridir.onun için iftara kendime patates haşlaması yumurta haşlaması yeşillik ve domatesten oluşan bi tabak hazırlıyorum köy ekmeğide buldum bi yerden gerçi burada çok zorlandım . çünkü doğu anadoludayız bi erzurumda ve burda yufka ekmek bilmiyorlar acem ekmeği var ama oda çok lezzetli değil yufkanın yerini tutmuyor. ben antepliyim annemin mis gibi yemeklerini özledim eşimin işinden dolayı buraya geldim ama emin ol hayat benim için burda okadar zorki anlatamam. ben üniveriste evde kaldığım dönemlerde bile evde pek yemek yapmışlığım yoktur . annem çok daha profsyonel olduğu için sağolsun hiç elimizi değdirmedi ama şimdi kendim yapmak zorundayım bu yüzden neredeyse mutfağımı yemek proğramı yapan bi tv ye açabilirim o haldeyim yani hepsini eşim için pişiriyorum sağolsun o çok memnun hayatından. ama malesef ben bunları pişiriken kokusunu duyduğum için yiyemiyorum.bne burda sadece 2 kilo aldım annemin yanında olsaydım bu kilo 12 olurdu emin ol hehehehehe

erzurum muuuu, benimde eşim 4 aydır orada, hamile olduğumu öğrenmeden 15 gün önce gitti iş için ve sene sonuna kadar kalacak, ayda bir fırsatını bulup geliyor ama herşeyi kaçırıyor maalesef :( bizimki de şans işte... kalp seslerini kaydedip bol bol görüntü yolluyoruz... annelik zor işmiş sürekli bunu söylüyorum valla, yiyemesende yemek yapabilmen senin el üstünde tutulmana yeter bence, eşin başında taşımalı seni :) bende eşim olmadığı için annemle kalıyorum o da çok yiyemediğim için üzülüyor bir de 2,5 kilo verdim ancak 2 sini geri alabildim, korkuyorum çocuk beslenemeyecek diye ama maşallahı var herşeyi iyi gidiyormuş. herkeste farklı izler var hamilelikten ama yine de beslenme dikkat et o kadar kusmama rağmen herşeyden az da olsa yemeye çalışmıştım ve şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorum, herşey içimizdeki minikler için :)

erzurum muuuu, benimde eşim 4 aydır orada, hamile olduğumu öğrenmeden 15 gün önce gitti iş için ve sene sonuna kadar kalacak, ayda bir fırsatını bulup geliyor ama herşeyi kaçırıyor maalesef :( bizimki de şans işte... kalp seslerini kaydedip bol bol görüntü yolluyoruz... annelik zor işmiş sürekli bunu söylüyorum valla, yiyemesende yemek yapabilmen senin el üstünde tutulmana yeter bence, eşin başında taşımalı seni :) bende eşim olmadığı için annemle kalıyorum o da çok yiyemediğim için üzülüyor bir de 2,5 kilo verdim ancak 2 sini geri alabildim, korkuyorum çocuk beslenemeyecek diye ama maşallahı var herşeyi iyi gidiyormuş. herkeste farklı izler var hamilelikten ama yine de beslenme dikkat et o kadar kusmama rağmen herşeyden az da olsa yemeye çalışmıştım ve şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorum, herşey içimizdeki minikler için :)

aa ne iş için geldi erzuruma . sene sonuna kadar kalacaksa burada doğumuna yetişir sanırım ya vallahi bende annemin yanında bir kalabilsem dünyalar benim olacak. bugün yine yeni bir sorunumuz var temizliğe gelen kadın gelmedi ve ben şimdi bu evi nasıl temizlerim tek başıma yaa

ben 17. haftamda gittigimde cinsiyet belli oluyormu dedim ssk dr uydu
cevap verecegini hic sanmiyordum bana pipisini gordum erkek dedi ustune basa basa neyse iste sonra burdakide kiz
yani belkide cihaz kotu diye dr kordonu pipi sandi diyorum ben.
burdakinin cihazi daha iyiydi 4 boyutluymus 2 boyutluyu hic duymamistim
bu normal baktiklari kac boyutluymus kii??

Genelde devlette söylemiyor doktor diyorlar ama benim bu devlette gittiğim işte tahmin eder gibi oldu.
Valla ne bilem canım ben bilemedim ne dediklerini:)
Özeldeki doktorum 3 boyutluya girceksin dedi, eylülde gitcem ona.
Devletteki iki boyutlu dedi, bilemedim ben artık.:1:

kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik :nazar:

Canım insan kızı da olsun istiyor ama eğer gerçekten birbirlerine kardeş olsunlar, paylaşımları yoğun olsun istiyorsan, aynı cinsten kardeşler daha iyi bu konuda. O yüzden çok hayırlı olmuş. Çok sevindim senin adına, kutlarım!

Eski 2010 aralık ve yeni ocak 2013 annesi olarak selam hepinize kızlar
Merhaba, hoşgeldin aramıza. Tecrübelerinden faydalanırız artık!

herkese iyi akşamlar.hala hastanedeyim sanırım bayramıda burda geçiricem.çook sıkıcı tek iyi yanı,iyiyim ve istediğim kadar yemek yiyebiliyorum.bugün ve yarınki kan tahlillerim çok önemli yükselme var ise yükleme yapılmicak.dua edin yükselsin bağışıklığım.
odadan bile çıkartmıyolar.maskeyle gezdiriyolar .hoş ben devamlı takamıyorum nefes alamıyorum çünkü.
herşeyimi ince ince araştırdılar.bu sabah ultrasona yolladılar iç organlar için .radyolojici iç organları gezerken bebeğe rastladı aaaa sen hamilemisin dedi.halbuki kağıtta yazıyodu.elini yüzüne koymuş duruyo bebiş dedi.galiba annesi sıkıldıkça oda içerde sıkılıyo:)
işte böyle vakit geçmiyorrrr.sağlığınızın kıymetini bilin evinizde olmanızın kıymetini bilin.insan kaybettikten sonra anlıyo.aslında şükredilcek o kadar çok şey varki..

Evet canım, insan sağlıklıyken çok ilemiyo kıymetini di mi:2:
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifanı versin! Dualarımız seninle. Hastane ortamı insanı boğar biliyorum, ama işte bebişlerimiz için daha nelere katlancaz!

maşşallah Allah bağışlasın oğluş bolluğu var bu sitedee
Benim aile hekimi aradı geçende de, benimki oğlan deyince, valla bi sene annelerden hep kız haberi, bi sene oluyo erkek haberi alıyoruz. Bu sene de erkek senesi valla dedi. Bizim topik de nasibini aldı bu işten tabi:2:

hah bende onu soracaktım utandımda demedim. yahu bu akıntı çokmu fazla nedir böyle abartmıyorum kaçırmış gibi resmen yaa. hayırdır korktum açıkcası ya ayıp diye eşimede soramıyorum çocuğun amniyon sıvısı olma ihtimali sıfır sanırsam
kaçakmı var bendee imdaaatttt
Sorma canım, dün benden gelen akıntıyı biriktirsem bi kavanoz dolardı yani:1:
Dün artık ben de şüphelendim de yok bugün gayet iyiyim. Artık o neyle alakalı bilmiyorum ama ara ara daha az, bazen daha çok oluyo. Korkmamak lazım.

Günaydın güzel anneler
Günaydın zeynep...:46:

aa ne iş için geldi erzuruma . sene sonuna kadar kalacaksa burada doğumuna yetişir sanırım ya vallahi bende annemin yanında bir kalabilsem dünyalar benim olacak. bugün yine yeni bir sorunumuz var temizliğe gelen kadın gelmedi ve ben şimdi bu evi nasıl temizlerim tek başıma yaa

Allah yardımcın olsun canım cok zor yaa yardıma gelebilecek bı arkadas akraba yokum?simdi sende babada var bayramda misafirlerin olur herhalde umarım kolayca atlatirsin.

günaydın annişler ve zuzular :16:

biz sabah sabah sağlık ocağına gittik biyandan kan hapı içiriliyor biyandan da bi tıpta bi burda dünyanın kanını alıyolar :31: yi,ne kan verdik bebişin kalbini duyamadık korkma daha küçük dediler ama bayramdan sonra gideriz doktora diyodum duysam içim rahat etseydi babiş te yarın gidelim isterse diyor ay bu 9ay geçecekte ben nasıl bi evhamlı olucam Allah bilir

hepiniz 20ci haftalarda aşı olurken bize yapalım dediler denize gitcem e yarın yapalım diyor kimisinde ağrı oluyomuş bayram sonu geleyim dedim bayram sonuda 18haftalık olcaz bakalım kan hapı ve mantar için krem yazdırdık kiloda 6kilo olmuş yiyemiyormusun bulantınmı var bune dedi diyemedim ben bu kiloyu cips ve kolayla yaptım e şimdi onları kesince gidiyor diye ama bebiş haftasını tutuyor sorun yok dedim tamam dedi çok kilo almakta vermekte iyi değilmiş zaten doktor teyzemizde heraya 1kilo son 3ay 1buçuk demişti ay hep versem ama bebiş gelişse :27:

ayşecim başta ki kiloyuda indirsek enyüksek benim enazından 85 ler vardı 84olmuşum :52: ay bi almaya başlarmışım görürmüşüm :)100 ü geçmesek ay hep zayıftım ben nasıl saldımsa işi bırakıp evlenmek pek yaradı bana kociş iyi baktı bana :ssz:

bide akıntısı su gibi gelen annişler bizde ilk ayda yaşamıştık ve korkmuştuk doktora gidince idrar tahlili isteseniz bizim hiç kaşıntı koku yokken sade su gibi geliyodu mikroplar ay şimdi ismini hatırlıyamıcam artmış erken doğuma neden oluyormuş antibiyotik tedavisi gördük 2hafta farklı ilaçlar enson tahlil temiz çıkmıştı bi baktırın tabi sonrası mantar olduk acık geceleri kaşındık ama hamilelikte antibiyotik kullanınca oluyomuş bide antibiyotikten korkmuştum ama özeldeki bayanda ağrı kesicilerden bile daha az zararı var kullan ama mantar olursun demişti 1hafta sonra olmuştum

günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla

canım artık son 2gün zaten ara kadını gelmiyecekse başka birini bulman da zor olur onada verdiğin karşılığı bayram sonrası evini temizletirsin bidaha da maaşlar gibi yaptıktan sonra öde bazen insanları düşünmek iyi olmuyor necebolsa bunun parasını aldım diye şuan yoğunlar başka yere gitmişte olabilir kendine stres yapacağına ara başka birisini

cnm yaa sorma benimde ağrılarım var biraz ama ben çok oturunca oluyor.bide beyaz akıntım var rahatsız ediyor beni devamlı don değiştirmekten anam ağladı:52: hahahahay
bende sürekli çamaşır değiştirmekten bıktım evde yıne ıdare ediliyor,ama dışarda olunca :)) peçete koyuyorum dışarı çıkarken ben ped kullanmak istemıyorum umarım geçer bir an önce, bayram gezmelerinde her gıttiğimiz evde lavaboyu kullanmak zorunda kalıcaz...

cnm nezmandır anne olan bi arkadasım üye ol diyip duruyodu onada böle hediyeler gelmişti.hatırlattığın iyi oldu bende üye oldum bugün nezman gelirki banada acaba:97:

ben üye oldum çoktan,ama 6.ayı doldurunca yollayacağız yazıyor bakalım belkı erken gelir:)

hayırlı olsun cnm :) evet her hamileye gönderiyor 3 tane paketi var biri hamileyken geliyo diğeri doğum yaptıgın ay diğeride ilk mamaya başladığın ay :)

herkese günaydın.gece geç yattım sonrada hiç uyuyamadım.oğlumda sabahın köründe kalktı.sabah kalkıp işe geldim.çook uykusuzum çooook.benimde evde temizlik var.camlar kapılar falan.inşallh ben gidene kadar biter.canım sıkılyo öyle bütün ev ayakta olunca.

hoşgeldin canım . bende ikiz beklyorum kısmetse haftalarımızda aynı sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa seve seve yanıtlarım

merhaba canım hoşbuldum..aslında kafama takılan o kadar çok şey oluyor ki.ikiz oldukları için herşeyi iki kat düşünüyorum..bu arada senin cinsiyetleri belli oldumu..bizimkiler iki kız gibi :) çok şükür benimde onlarında sağlığı yerinde..bu arada alışverişlerini yapmaya başladınmı.bebek arabası oda takımı vs..ikiz olunca nasıl yapacağıma karar veremiyorum.yemene içmene dikkAT ediyomusun yoksa ikiz diye çokmu yemek gerekiyor...
bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerini :)

kızlar herkese günaydın :))
güzel bir gün olması dileği ile ...

kızlar bugün dokora gittik. bebeklerim ikisi de erkekmiş ve sağlıklılar çok şükür.biri kesin erkek dedi de diğeri tam göbek deliğime denk gelmiş tam emin olamadı epey baktı sonra erkek dedi . içimden bir kız bir erkek geçiyordu ama olsun önemli değil yine de çok sevindik :nazar:
ayy cok güzel bi haber, iki oğlan demek.. birbirlerine arkadaş olurlar daha da iyi anlaşabilirler.. hayırlı uğurlu olsun canım.. analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli mutlu bebekler, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :)

herkese iyi akşamlar.hala hastanedeyim sanırım bayramıda burda geçiricem.çook sıkıcı tek iyi yanı,iyiyim ve istediğim kadar yemek yiyebiliyorum.bugün ve yarınki kan tahlillerim çok önemli yükselme var ise yükleme yapılmicak.dua edin yükselsin bağışıklığım.
odadan bile çıkartmıyolar.maskeyle gezdiriyolar .hoş ben devamlı takamıyorum nefes alamıyorum çünkü.
herşeyimi ince ince araştırdılar.bu sabah ultrasona yolladılar iç organlar için .radyolojici iç organları gezerken bebeğe rastladı aaaa sen hamilemisin dedi.halbuki kağıtta yazıyodu.elini yüzüne koymuş duruyo bebiş dedi.galiba annesi sıkıldıkça oda içerde sıkılıyo:)
işte böyle vakit geçmiyorrrr.sağlığınızın kıymetini bilin evinizde olmanızın kıymetini bilin.insan kaybettikten sonra anlıyo.aslında şükredilcek o kadar çok şey varki..
umarım değerlerin yüksek çıkar da bayramı evinde ailenle geçirirsin canım.. cok cok gecmiş olsun tekrar..

sonunda bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlaaar oğluşum olacak inşallah :) ayşecim bizi de eklersin cnm :34: doktorum çok iyiydi Allah razı olsun.. Ayy o kadar duygulandım ki bugün ultrasonda tatlı bebişimin tatlı kalbinin atışını görünce :5::5: Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah :49:
amin canım :) oğlanlar artıyor giderek, hadi bakalım hayırlısı :) ama kızlar son düzlükte atak yapıp öne gececek bence :52:
yavrunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah, analı-babalı, sağlıklı-sıhhatli büyüsün inşallah..

Kızlar ben iki-üç gündür hissediyorum bebişimi, yani bağırsak hareketi olmadığından %99 eminim. Bir şeyler kımıldanıyor içerde, bazen göbeğimin alt tarafına bir şey değiyor sanki dirseği çarpar gibi. Hissetmek süper bir şeymiş, tabi Allah'ın izniyle biraz daha büyüyünce tam süper olacak :9:

Ayıptır söylemesi bende de var bağırsak tembelliği ve bu ara hemoroid derdim çok fena. Üç gündür Activia yiyorum, bir de sabahları ılık suyla kayısı yiyorum, tam düzelmese de daha iyiyim. İnternetten baktım, probiyotik yoğurtlar yenebiliyormuş hamilelikte. Görümcem de kendisi Activia ile yoğurt mayalıyor, doktor sakıncası yok demiş. Varsa bu dertten muzdarip haberiniz olsun.
hissetmen harika ya, ben de bekliyorum o anı, hissetmek istiyorum artık.. dr um 20. haftada hissedersin demişti ama belki benimki erkenci davranır :)
bu arada bağırsağın calışsın istiyosan bol meyve canım, özellikle armutt :27: üzerine su.. bir de hurma inanılmaz calıştırıyor bağırsağı. tabi cok su içmek lazım, ara öğün atlama hiç aç kalma canım.. metabolizmayı hareketli tut sürekli..

Bana da yasakladı doktorum saç boyamayı.. plasentadan bebeğe geçiyormuş o kimyasallar. Allah korusun. bizim güzelliğimiz değil, bebeklerin sağlıklı dünyaya gelmesi önemli. sonrasında istediğiniz kadar boyatın,saç sizin..
sana katılıyorum canım.. hamile kalmadan önce cok endişeliydim nasıl durcam boyamadan diye.. azcık beyazım cıksa sinir olur hemen boyardım. ama şu an kaç aydır boya değmedi sacıma, beyazlarım da çıktı uzadı.. ama benim umurumda bile değil. o kadar rahatım ki.. varsın çıksın nolur ki.. hatta itiraf edeyim; sevmeye bile başladım onları :) belki hiç boyamayabilirim bundan sonra :34:

evet kızlar, bugün dr a gidicem sonunda.. bir bucuk aylık bir aradan sonra..
kac gündür bekliyorum ya o kadar heyecanlıyım ki, bugün bebeğimi göreceğim..
cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah.. maaile gidiyoruz bu defa, malum buyük gün ya :))
akşam olmaz bugün yaa.. işlere güclere dalayım da bari biraz zaman geçsin..

inş herşey yolunda gider biran evvel evine kavuşursun..dualarım seninle..

sağol canım. yazdıklarını okuyunca duygulandım bir an sanki o anları yaşıyormuşum gibi hayal ettim. hem zor hem güzel ikiz bebiş . tabi erkek olunca yarışlar kavgalar daha çok olabilir ama bir yolunu buluruz .bende en çok o anları düşünüyorum hani ikisi de ağlarsa ikisi de o an sevilmek isterse hiç kıyamam onlara birine fazla sarılsam içim gider . bakım konusunda kayınvalidem belki yardım eder annemde gelir arada .sağlıkla doğsunlar da hayırlısıyla herşeyin kolayını buluruz

maşallah iki paşa daha geliyor:55::55::55:..gözün aydın canım..Allah cümlesini hayırlı evlat eylesin..

sonunda bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlaaar oğluşum olacak inşallah :) ayşecim bizi de eklersin cnm :34: doktorum çok iyiydi Allah razı olsun.. Ayy o kadar duygulandım ki bugün ultrasonda tatlı bebişimin tatlı kalbinin atışını görünce :5::5: Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah :49:

ahanda bir paşa daha..gözün aydın::))))))

Kızlar, bu ara burnum çok tıkanıyor ve kanıyor.
İnternette normal olduğu yazıyor, kan oranı %50 arttığı için.

Yaşayan var mı içinizde ?
evet bendede var tıkanıklık iki gündür..temizlemeye kalkınca hafif kan geliyor, yoksa yok..evet bende bu dönemde normal diye biliyorum..

merhaba canım hoşbuldum..aslında kafama takılan o kadar çok şey oluyor ki.ikiz oldukları için herşeyi iki kat düşünüyorum..bu arada senin cinsiyetleri belli oldumu..bizimkiler iki kız gibi :) çok şükür benimde onlarında sağlığı yerinde..bu arada alışverişlerini yapmaya başladınmı.bebek arabası oda takımı vs..ikiz olunca nasıl yapacağıma karar veremiyorum.yemene içmene dikkAT ediyomusun yoksa ikiz diye çokmu yemek gerekiyor...
bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerini :)

hoşgeldin canım..ikizlerin ahyırlı olsun..:13::13::13::13::13:

yıllardır hemoraidle mücadele veriyorum.doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum.normal doğum istiyprum hep allahın izniyle ama hemoraid çok korkutuyor beni acısını biliyorum.hali hazırda popomda bir meme var zaten .napcam ben kızlar doğum sırasında çok sorun olurmu ki :(

aynen çok bişi yemiyprum ama dünyaları yemiş gibi geriliyorum.

iyi ol da canım sık dişini dualarımız seninle.bir an önce evine kavuşursn inşallah

aminn kuzum hepimizinkini bağışlasın bizlere inşallahh :)) amminnn...

ohhh 2 paşa daha geliyo Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin cnm :))

cnmm yaaa inşallah kan tahlillerin çok iyi çıkarda yükleme yapılmaz :)) ama yemek yiyebiliyo olmanda iyiye işaret ama dimi ??? Allah bu halimizi aratmasın inşallah sende biranönce iyileşip evine geçersin kuzuum...

maşşallah cnm bi paşa daha :)) Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin cnm :))

cnm valla benim 18 hafta içindeyken geldi üye olursan seninkide yakında gelir heralde :))

Genelde devlette söylemiyor doktor diyorlar ama benim bu devlette gittiğim işte tahmin eder gibi oldu.
Valla ne bilem canım ben bilemedim ne dediklerini:)
Özeldeki doktorum 3 boyutluya girceksin dedi, eylülde gitcem ona.
Devletteki iki boyutlu dedi, bilemedim ben artık.:1:

Canım insan kızı da olsun istiyor ama eğer gerçekten birbirlerine kardeş olsunlar, paylaşımları yoğun olsun istiyorsan, aynı cinsten kardeşler daha iyi bu konuda. O yüzden çok hayırlı olmuş. Çok sevindim senin adına, kutlarım!

Merhaba, hoşgeldin aramıza. Tecrübelerinden faydalanırız artık!

Evet canım, insan sağlıklıyken çok ilemiyo kıymetini di mi:2:
Çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda şifanı versin! Dualarımız seninle. Hastane ortamı insanı boğar biliyorum, ama işte bebişlerimiz için daha nelere katlancaz!

Benim aile hekimi aradı geçende de, benimki oğlan deyince, valla bi sene annelerden hep kız haberi, bi sene oluyo erkek haberi alıyoruz. Bu sene de erkek senesi valla dedi. Bizim topik de nasibini aldı bu işten tabi:2:

Sorma canım, dün benden gelen akıntıyı biriktirsem bi kavanoz dolardı yani:1:
Dün artık ben de şüphelendim de yok bugün gayet iyiyim. Artık o neyle alakalı bilmiyorum ama ara ara daha az, bazen daha çok oluyo. Korkmamak lazım.

Günaydın zeynep...:46:

hepinize ayrı ayrı teşk ederim iyi dilek ve dualarınız için.birazdan hoca gelicek ve karar vericek.
akıntı bende de var bol bol su içmeye çalışıyorum.idrar tahlilimde de bişe çıkmadı.

Back
X