Merhaba kızlar, herkes iyidir umarım. Yine işteyiz, dinleniyorum valla. Haftasonları çok yorucu geçiyor. Hele bir de dün misafirimiz ve minnoşları olunca

Çok tatlıydı ama! Beni de çok sevdi. Oy dedim benim bebikim nasıl olcak acaba! Onlardan bi dolu şey dinledik. Tecrübeler önemli. Yazık arkadaşıma kimse doğumdan bi süre önce göğüs kremine başlaması gerektiğini söylememiş. Göğüsleri yara olmuş, çok acı çekmiş. Sonradan Lanomere mi ne öyle bi krem kullanmış, çok iyi geldi dedi. Bu arada doğumu 2 saatte olmuş maşallah. Muayeneye gittim, doğuma aldılar diyo. Ne güzel, keşke bizim de öyle olsa di mi?! 2 saatte gelse bebişlerimiz.
Onun dışında ben de bu tiny love beşiği-ana kucağından düşünüyordum ama sonra doğrudan park yatak alayım kalitelisinden dedim. Hatta kraftın şu modeli çok hoşuma gitti.
Kraft Alüminyum Oyun Parkı (PR001) - e-bebek.com
Bebeğin odasında soft renkler kullanmak gerekiyormuş uyurken vs rahat ve uysal olması için. Rengi de o açıdan hoşuma gitti. Bunu bilmeden en cart, renkli, neşeli renklere bakıyodum halbuki.
E dedim ki park yatak olunca beşik gibi bişeye gerek olmaz heralde. Ama ilk bebeğim ve tecrübesizim. Her yerde başka şey yazıyor, herkesten farklı bi tepki geliyor. Ondan bilemedim ben de napsam. Karyola al diyen bi arkadaşım bile olmadı. Herkes park yatak al diyo. Kararsızım. Ama bu tiny love da çok şirinmiş. İçinde uyutması sakıncalı ise almam ama! Onu dediğiniz iyi oldu.
Valla bilgilendirin bu tecrübesiz anne adayını anacım!:26: