2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tugbacım magnezyum kullanmıyorum
demir , elevit ,omega3 kullanıyorum
süt içemedigim için calsiyum verdi doktor ama onuda içemiyom.

kasık agrısı normal derler ama bu kadar rahatsız edici boyutta agrıması bana normal gelmedi.
cnm bi doktorunla konuş istersen bana 18 haftamda bebek ve rahim büyüdüğü için kasık ağrıların ve kasılmaların olucak dedi ve verdi sende bi sor istersen ve gerçekten çok iyi geliyo ben cumartesi ve pazar içmeyi unuttum akşama ağrım başladı sabah az var diyodum ya mağnezyumu içtim ve kesildi ağrım :))
dünki beni çok rahatsız etti hatta kanammı olucak diye hep korktum sende ölemi hissediyosun ?
kızlar butikbebe de gordum bunları özellikle havlu çok hoşuma gitti :)

5fiurun1346930115.jpg

36fiurun1347032365.jpg

36fiurun1347030943.jpg

ayy bende şimdi bunlara bakıyodum ayşee şşookkk şekerlerrr :))

ayşe evet cok güzeller.butikbebeden bişiler alırsan önlükte almanı tavsiye ederim.
o önlükleri ben burda 8-10 arası sordum.orda 4.99 lira.birde arkası naylon sanırım onların.cok kullanışlı oluyorlar.
ben 3 tane sipariş verdim sabah. gs nin kırmızılısını ve şu önlükleri
Eki Görüntüle 507095 Eki Görüntüle 507098
bunuda yigenime aldım Eki Görüntüle 507101

Çok güzeller canım... hoşuma gittiler ama alsammı almasammı die bakıyorum hala :)

bakalımm battanıye hoşuma gitit hıc o tip bşey gormedım çevrede :)

ayy bende şimdi bunlara bakıyodum ayşee şşookkk şekerlerrr :))

eveett :) kolsuz tuluma bayıldım bi de ehhe :D

cnm bi doktorunla konuş istersen bana 18 haftamda bebek ve rahim büyüdüğü için kasık ağrıların ve kasılmaların olucak dedi ve verdi sende bi sor istersen ve gerçekten çok iyi geliyo ben cumartesi ve pazar içmeyi unuttum akşama ağrım başladı sabah az var diyodum ya mağnezyumu içtim ve kesildi ağrım :))
dünki beni çok rahatsız etti hatta kanammı olucak diye hep korktum sende ölemi hissediyosun ?
cnm tşkler bende yazdırayım magnezyumu ozaman.
benden zaten az az kahve geliyor bide bu kasık agrısı şiddetlenince wc ye gitmeye bende korkuyorum
zaten cinsel yaşamımda sekteye ugradı bu yüzdenn :1: kocayla kardeş olduk

ayy cnm çok tatlıymış güle güle kullansın kuzucun inşallahh :)) bende kocişe söledim burdaki fabrika satış magzasına götürcek beni :)) bu arada dün annemle konuştum 1 uyku seti 2 tanede nevresim takımı alıcam dedim çok kızım o dedi 3 tane çokmu yaaa zaten bebek nasıl kirletsin birini yıkar ötekini kullnırsın diyo ama bilemedim iyiki eşim yoktu yanımızda ben yine 3 takım yapcam galiba :))
ayyy hadi bakalım bugüne kısmet ozaman alda biran önce izle kocişine :))
evet cnm yaaa eşim inatçı kıskanç ama bi okadarda ççookk duygusal aminn kuzumm Allahım birbirini seven kimseyi ayırmasın :))

çok çok saol cnm benimm yaa bizim Efe çok inatçı bi poz vermedi bunlar yakalayabildiklerimiz eli hiç durmuyo boyna yüzünde :))

saol tatlım :):) uyku setini de alırken yorganıyla nevresiminin ayrı olmasına dikkat et canım.. o zmn ekstra yorgan almak durumunda kalmazsın.. bende öle düşünüom bi nevresimi aldım, şimdi diorum o bugs bunny nin tweety i kucakladığı modelde de aklım kaldı onu da alıcam :):):):)

sanki benim eşimi tarif ediosun tuğbacım aynen inatçı kıskanç ama duygusal :):):) tabi benden fazla inatçı ve kıskanç olamaz ama :P:P:P:P amin canım allahım bozmasın kimseyi :nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy yerim ben minik efeciğin ellerini :):) bu da yaramaz bizim kız gibi desene :):) yandık tuğbacım yandık :)

Son düzenleme:
Çok güzeller canım... hoşuma gittiler ama alsammı almasammı die bakıyorum hala :)

bakalımm battanıye hoşuma gitit hıc o tip bşey gormedım çevrede :)

bide orda dirigold marka peluş battaniye var.kızıma aldıgım onun aynısının lilasıydı.o kadar kaliteliki.defalarca kez yıkadım tüylenmedi kabarmadı.
o sitenin kargo ücretide cok cazip geldi bana

feslegen gecmis olsun bol bol dinlen en ise yarayan yol bu. ins birsey yoktur canim

Sağol canım evet akşam bol bol yattım. İşteyim ama oturuyorum. Zaten iş yerinde dinlenebiliyorum ben... Evde yoruluyorum :)

cnm çok geçmiş olsunn hemen git doktora ihmal etme lütfen ve bize güzel haberlerle gel :))

Tamam canım inşallah çok sağol :16:

Günaydın arkadaşlar
bende çok fena kasık agrısı oluyor sizdede varmı bu durum
diger hamileligimde hiç böle degildim.son 8-9 ay kasık agrısı cekmiştim o kadar.
bunda başından buyana var ve beni cok zorluyor.özellikle yataktan kalkarken ve oturduktan sonra ayaga kalktıgımda sanki bebek aşagı düşcek gibi hissediyorum.çok kötüyüm ya :(

geçmiş olsun canım.. ya bende gün içinde çok yorulduysam akşamları oluo kasık ağrısı.. bi de benim karnımın içi gerilio nefes alamıorum.. ağrı desen ağrı deil acaip bi sızı ve aynen karnımdan düşcekmiş gibi.. anneme dedim normal kızım daha ne ağrıların olcak bebek büyüyo dedi.. bilemiorum ki çarşamba doktor kontrolüm war bi sorcam bakalım o ne dio..

Günaydın herkese....
2 gündür baş ağrısı,mide bulantısı ve felaket baş dönmesi yaşadım:(
tansiyonuma baktıktan sonra anladım ki düşük tansiyondan bunları yaşıyorum
tansiyonumu dengelemek için uğraştım biraz daha iyiyim
başı ağrıyanlar tansiyon kontrolü yapmayı unutmayın

diş ağrısı yaşayanlara çok geçmiş olsun....
benimde sol tarafta diş etim kırmızı kalsiyum eksikliği diye düşünüyorum ama süt içmeyede gayret etmiyorum:(

beşiği dışında odadan odaya geçirebileceğim hatta yemek yaparken bebeği yanımda yatırabileceğim küçük sepet tarzı birşeyler baktım ve bunu buldum,yakından gören var mı bu ürünüEki Görüntüle 507034 Eki Görüntüle 507033 Eki Görüntüle 507035

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine senin bi de iki kuzucuğun var biri kesede biri dışarda ikisi de ayrı ilgi ve özen bekler allah yardımcın olsun...

canım ben dün gittim baktım o modele gerçekten çok beğendim.. videosunu izlediysen aynı ordaki gibi, içi geniş ve güzel ve pozisyonunu ayarlamak çok kolay.. eşim bi tek sallanmasını beğenmedi ama bence yeterli salıncak gibi sallancak deil ya ana kucağı bu nihayetinde... eşimin chicco nun i feel modeli daha çok hoşuna gitti dha güzel sallanıo die ama bende tiny love dan yanayım gibi ama kararsız da kalmadım deil... yani beşiğine alışması için diğer odalarda çok konforlu uyku alanı sağlamasak mı bebişe die düşünmüo da deilim..

21 gün aradan sonra evime döndüm ve yine sizlerleyim...:16:

Nasılsınız bakalım? Herşey yolunda mı ? Bu zaman zarfında umarım ters giden şeyler,olumsuz olaylar yaşanmamıştır topikte...Ben de bebeğimde çok şükür iyiyiz..Sizlerde iyisinizdir inş.Hep aklımdaydınız sizleri burayı çok özledim ama fırsatım olmadı hiç nete girmeye...Geçmişte bir sayfa bakamasam bile ne kadar zamanımı alıyordu okumak şimdi 21 günü okuyamıcam bu yüzden ama Ayşecim sen bana bi ara özet geçersin artık:)

Neyse kızlar görüşmek üzere yine konuşuruz ben burdayım nasıl olsa....

kızlar butikbebe de gordum bunları özellikle havlu çok hoşuma gitti :)

5fiurun1346930115.jpg

36fiurun1347032365.jpg

36fiurun1347030943.jpg

ayşecim çok tatlılarmış bunlar ama kumaşına dokunmadan almaya cesaret edemiom ben sen hiç aldın mı nasıldır alsam mı karar veremedim.. bi de hastane çıkışları çok hoşuma gitti nasılllardır ki acaba kararsız kaldım.. 0-3 ay dio ama cm yazmıo..

Gunydin kizlar nasilsiniz ben biraz kotuym bugun seker yuklemesi yapildi ama tam olmadi cunku koluma igne takildi kan alindi sonra sekerli suyu verdiler ictim ilk 15 dk iyiydim ama sonra kotu oldum basimi yasladim fln nese 45 dk sonra birden ter basti gözüm karadi midem cok bulaniyo hemsireyi cagirdim ben ii degil cikartmak istiyorum dedim zaten esimide yanima almadilar sinir oldum:47: nese sonra beni yatirdilar o siraya esimi cagirmislar ben kusmusum kolumdan kan almislar bayilmisim o sira sonra ikinci yuklemeyi yapamadilar cikarttigim icin bakalim bugun aksam kontrolum var ins kabul eder doktorum yoksa bidaha yapilcak esim eve birakti beni ama hala toparlayamadim ins sonuc guzel cikar

Gunydin kizlar nasilsiniz ben biraz kotuym bugun seker yuklemesi yapildi ama tam olmadi cunku koluma igne takildi kan alindi sonra sekerli suyu verdiler ictim ilk 15 dk iyiydim ama sonra kotu oldum basimi yasladim fln nese 45 dk sonra birden ter basti gözüm karadi midem cok bulaniyo hemsireyi cagirdim ben ii degil cikartmak istiyorum dedim zaten esimide yanima almadilar sinir oldum:47: nese sonra beni yatirdilar o siraya esimi cagirmislar ben kusmusum kolumdan kan almislar bayilmisim o sira sonra ikinci yuklemeyi yapamadilar cikarttigim icin bakalim bugun aksam kontrolum var ins kabul eder doktorum yoksa bidaha yapilcak esim eve birakti beni ama hala toparlayamadim ins sonuc guzel cikar

Geçmiş olsun canım ya. Neden bu kadar kötü oldun?

cnm tşkler bende yazdırayım magnezyumu ozaman.
benden zaten az az kahve geliyor bide bu kasık agrısı şiddetlenince wc ye gitmeye bende korkuyorum
zaten cinsel yaşamımda sekteye ugradı bu yüzdenn :1: kocayla kardeş olduk
cnm bende korkumdan yaklaşamıyorum eşime bekle diyorum bi doğurim ondan sonra görüşürüz valla haftada 1 valla :))
evet cnm ihmal etme hatta teli varsa hemen ara sor bence :))
saol tatlım :):) uyku setini de alırken yorganıyla nevresiminin ayrı olmasına dikkat et canım.. o zmn ekstra yorgan almak durumunda kalmazsın.. bende öle düşünüom bi nevresimi aldım, şimdi diorum o bugs bunny nin tweety i kucakladığı modelde de aklım kaldı onu da alıcam :):):):)

sanki benim eşimi tarif ediosun tuğbacım aynen inatçı kıskanç ama duygusal :):):) tabi benden fazla inatçı ve kıskanç olamaz ama :P:P:P:P amin canım allahım bozmasın kimseyi :nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy yerim ben minik efeciğin ellerini :):) bu da yaramaz bizim kız gibi desene :):) yandık tuğbacım yandık :)

hehehe biz böle gezer durursak akılımızda çok şey kalır ve kendimizi durduramaz hepsini alırız :)) evet cnm o dediğin aklımda alırken ona dikkat edicem :))
aminn kuzumm aminn :)) yok yaa ben kendime kıskaç derdim ama eşim çok beter herşeyime karışır ama olsun yaa ben kocişimi çok seviyorum :)) eşim yengeç burcu senin ?
aynen öle kuzum yaa doğunca canımızı okucaklar olsunn yaa ben hepsine razıyım yeterki sağlıklı sıhatli doğsunlar :))

saolun kızlar iyiyim bende biraz yorgunum dünden :):) bir ton da ütü birikti işlere başlamadan şöle bi geçmişe gidim dedim bakim neler olmuş die:):)
ayyy ütüü müüü hep kaçıyorumm sonra yıgınla ütü yapıyorum benide evde bekliyoo :((

geçmiş olsun cnm aç karna yapılıyo ya acaba o şekerli su midenimi bulandırdı ...

Anlamdimki canim yaa ama seker acaip agir geldi tansiyonumu olcmusler düşük de degilmis ama hemsiler gebelerde bu tarz seylerle karsilasiyoruz dedi ins sonuclarim ii cikarda bidaha gerek kalmaz Canim

günaydın canım geçmiş olsun dikkat et kendine senin bi de iki kuzucuğun var biri kesede biri dışarda ikisi de ayrı ilgi ve özen bekler allah yardımcın olsun...

canım ben dün gittim baktım o modele gerçekten çok beğendim.. videosunu izlediysen aynı ordaki gibi, içi geniş ve güzel ve pozisyonunu ayarlamak çok kolay.. eşim bi tek sallanmasını beğenmedi ama bence yeterli salıncak gibi sallancak deil ya ana kucağı bu nihayetinde... eşimin chicco nun i feel modeli daha çok hoşuna gitti dha güzel sallanıo die ama bende tiny love dan yanayım gibi ama kararsız da kalmadım deil... yani beşiğine alışması için diğer odalarda çok konforlu uyku alanı sağlamasak mı bebişe die düşünmüo da deilim..

ben çok beğenmiştim ,ilk gördüğüm andan itibaren onu almayı düşünüyorum ,diğerlerine göre daha kullanışlı,fakat bebeği içinde uzun süre uyutamıyorsunuz yani ,gece uykularını ondada yaptırabilirim ,gezmeye gittiğimde,bi yere kalmaya gittiğimde diye düşünmeyin ,çünkü kendi kullaanma kılavuzunda ,uzun süre uyutulması tavsiye edimiyormuş ama içine siz bi yatak yaparsanız neden olmasın ...ana kucağına göre daha kuolanışlı gibime geliyor ,kullananlar yoru yapsa tam süper olur bence :P

ayyy ütüü müüü hep kaçıyorumm sonra yıgınla ütü yapıyorum benide evde bekliyoo :((

geçmiş olsun cnm aç karna yapılıyo ya acaba o şekerli su midenimi bulandırdı ...

Olabilir canim valla siz yukleme yaptircaginiz zaman kesin limon goturun sekerli siyun icine sıksınlar ole icin mide bulandirmiyomus ole keske bende sıktırsaydim diyorum simdi

gecmiş olsun canım.. okuyunca cok üzüldüm gercekten.. ben de cok korkuyorum şeker yüklemesinden. kuzenimin eşi hamileyken onunla gitmiştim, o da cok kötü olmuştu eli ayağı titremişti... ben zaten tatlıdan hoşlanmayan biriyim hemen midem bulanır fazla şekerli bişey yiyince. napıcam bakalım bilmiyorum. umarım sana tekrar yaptırmazlar.

21 gün aradan sonra evime döndüm ve yine sizlerleyim...:16:

Nasılsınız bakalım? Herşey yolunda mı ? Bu zaman zarfında umarım ters giden şeyler,olumsuz olaylar yaşanmamıştır topikte...Ben de bebeğimde çok şükür iyiyiz..Sizlerde iyisinizdir inş.Hep aklımdaydınız sizleri burayı çok özledim ama fırsatım olmadı hiç nete girmeye...Geçmişte bir sayfa bakamasam bile ne kadar zamanımı alıyordu okumak şimdi 21 günü okuyamıcam bu yüzden ama Ayşecim sen bana bi ara özet geçersin artık:)

Neyse kızlar görüşmek üzere yine konuşuruz ben burdayım nasıl olsa....
hoşgeldin yaprakcımm.. valla buralar bildiğin gibi :)) bebiş alışverişleri, ihtiyaçları, ayrıntılı ultrasonlar vs.. gündemde bu aralar :))
yakında adapte olursun. bu arada hediyeleşme organizasyonumuz var katılmak istersen şayet :))
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/556056-2013-ocak-anneleri-hediyelesiyor.html
bu linkten bakabilirsin canım :)))

günaydın kızlaaaar :)) güzel bir gün ve hafta olur inşallah..
nasılsınız bakalım, hafta sonunuz nasıl gecti ???
ben c.tesi calışmadım oh ne güzeldi yaa :1: cumartesi de pazar da bi güzel uyuduk kocamla sabahları :))
sonra da keyif yaptık evimizde, film izledik.. ben yemek yaptım, gece de yürüyüşe cıktık, dolaştık.. pazar aile ziyareti yaptık..
yani güzel bir hafta sonu idi.. umarım sizin için de güzel gecmiştir hafta sonu..

Back
X