günaydın annişler ve kuzucuklar
çekirdekçim bende de sorunlar vardı nezaman rahatladım cmt pz hissettim kafan başka şeylerle doluykende hissetmemiş olabilirsin cmt pazar herhareketini hissettim dün hem kasığımda sürekli bi ağrı vardı hafifledi hemde hiç hissetmedim buseferde neoldu paniği sabah ta eşim aramış bugün çikolatalı ekmek ye oğluş oynasın diyo hala tık yok ay olsa dert olmasa dert kardeşimde şimdi rahatladın ya onu takarsın bide doğumu düşünürsün diyor ay nasıl da tanıyor pimpirikli ablasını kocişte atıcam balkondan diyo :)
yıldızzz<z kız sendemi tontiş annelerdensin bende 90la başlayınca 100 ü geçmesem diyodum şuan 85te duruyorum Allahtan tatlı börek çörek sevmem de ama artık yiyemediğim et ürünlerine başlamak istiyorum çünkü protein çok faydalıymış kuzulara eh 6cı aydan sonra da alınıyomuş doktor teyzemizde bebiş iyi ayında diye kilo vermeme iyi diyor ama ayda 1 -1buçuktan fazla almamız istenmiyor
Buranın en tontiş annesi 112 kg ile benim bi kere :)
bende canım 85 ile hamiş kaldım şimdi 90 kiloyum tostopak tosunum

dur daha bende arkadan koşarak geliyorum

bide canım agırlaştıki sorma

bigün göbişlerimizin resmini koyalımda bitane göbiş görsünler

Karnında bir bebek varken ve seni üzen adam bu kadar pişmanken ayrılamadım. Çünkü üzüldüm çok haline. Psikolojik bir problem bu,ve tedavi sürecinde ben yanında olmak istiyorum.
Eminim sen de bu şekilde yapardın,en azından 1 seferlik.
Kızın ve karnındaki bebek için bunu yapardın eminim tatlım.
canım benim en iisi bir şans daha ver tabi ama bir daha tekrarlarsa hiç düşünme daha 1 senelik evlilik herşey olur aile içinde ama şiddet kabul edilemez
tabi evladınız var .konuşun anlatın,sonucda özürbile demesi büyük birşey o yeter yani
anlamazsa ve devam ederse işte ozaman tekrar düşünürsün ayrılıgı
rabbim bozmasın evldının yüzüne baksın kolay degil evlilikler
huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin inş