2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm kızlar ben geldimmm ya bşey sorucam ele kınaya yakılırmı hamileyken ltfen cvp verin bn yaktım bilmeden kaynanam kızdı ya çocuk kınalı doğarsa diye anneme soruyorum yok ölem bişey diyo ne olur cvp vern acil kızlar kafam çok karıştı

Canım ben yakılmaz diye biliyorum yani öle duymuştum kına ciğer gibi seyler hamilelere degdigi zaman bebekte o yerde iz oluyomus Diye duymuştum

Zeynep geçen gün seni konuştuk, nasılsın? Ne yaptınız? İyi haberlerle gel lütfen.

canım geçmişe bakamadım malum 300 sayfa olmuş :1: ne konuştunuz merak ettim...

iyi olmaya çalışıyorum psikolağa gidiyorum o da şu an bir karar alma sıcağı sıcağına alınan kararlar sağlıklı olmaz dedi

bu arada bizim durum değişik bir boyut kazandı ama onu anlatmayayım boşverin sayfalar yetmez...

ama cuma günü ayrıntılı ultrasona tekrar girdim iyi dedi dr çok şükür rahatladım 2 gündür de işe başladım gidip geliyorum ama okullar açıldı ya trafik fena 2 saatte gidiyoruz 2 saatte geliyoruz dünden beri karnım kasılıyor geriliyor kasıklarımda böyle bir ağırlık arada batma oluyor yatarken istediğim gibi dönemiyorum ne bileyim dün kötüydüm ama olur dedi dr geçen gittiğimde kaslar geriliyormuş olurmuş panik yapmıyorum zaten kadın bıktı artık benden :1:
bu hafta bebeği hissetmeye de başladım öncesinde hiç his yoktu, çok garip yaa kötü oluyorum ben böyle içimde bir şeyin kıpraşması fikrine alışamadım kötü anne miyim ben yaa :26:

boşalttım canım :)

bizim kocaların hepsi köy ağasıymış çeşmede yıkıyoalrmıs yuzlerını :9: :9: :9:

bizim zaten cok sukru öel büyük sebeplerle kavgamız olmuyo halledıyoruz da ufak tefek şeyelr hele eşim

komik yanı söledıkelrı uranyum fln nerden gelıo aklına böle şeler :D

kendıme yakamdıma ma gorumcemın kınasında gorumceme yaktım :D

sağol canım :16:

kızlar merhaba. biz gecen hafta ayrıtılıya girmiştik. bebeğimin kalbinin sol tarafında kireclenme başlangıcı görüldü . iki doktor da çok ciddi değil dedi ama benim içim içimi yiyor.bizim için dua edermisiniz kızlar .ekimin 3 ünde tekrar ayrıntlıda bakılacak. inşallah o zamana kadar geçmiş olur .bebeklerimin ikisini de sağlıkla kucağıma alırım inşallah

canım benim üzülme geçer inşallah valla gebelikte o var bu var diye endişelenen o kadar çok kadın oluyor ki ama çoğu da boş çıkıyor inşallah seninki de öyle olur cnm dualarımız seninle :16:

anladım cnm dn snnet kına gecesi vardı yaktım elime kaynanam kızdı kına yakılmaz hamileyken dedi

canım bebekte leke olru derler ama bilerek yakmamsısın kı mesela ciğere de dokunmazlar

yüne dokunmalzar kıvırcık olmaısn die fln bisürü şey :)

teyzem hamıleyuken ciğpere dokunmsu sonrada bacagıan dokunmsu bakalım leke olcka mı die

kızının bacagında ben var ama o bilerek yapmsı sen o nıyetle yapmadın kı bence takma kafana :)

dokunmakla kına yakmakla bişi olcanı sanmıyuorum ben saça da boya yapılıo

röfleli doğan bi bebiş görürüsenız ınanın :9:

Tesekkurederim canım valla bidaha yaptırcak diye korkmuştum çok şükür gerek kalmadı darsi sizin sonuclarınızın ii çıkmasına tatlım :3:

canım bebekte leke olru derler ama bilerek yakmamsısın kı mesela ciğere de dokunmazlar

yüne dokunmalzar kıvırcık olmaısn die fln bisürü şey :)

teyzem hamıleyuken ciğpere dokunmsu sonrada bacagıan dokunmsu bakalım leke olcka mı die

kızının bacagında ben var ama o bilerek yapmsı sen o nıyetle yapmadın kı bence takma kafana :)

dokunmakla kına yakmakla bişi olcanı sanmıyuorum ben saça da boya yapılıo

röfleli doğan bi bebiş görürüsenız ınanın :9:

allahım ya çok pişman oldum neyapcamm yaa dr.ma mı sorsam acaba ya

Canım sen bilmeden yakmissin bisey olmaz sen icini ferah tut

canım alıntı yapmıstım ama yazmamısım galıba göremeıdm sımdı okudum şeker sonucunu

dıkkat eıdceksın artık bebıs ıcın neysekı anlaşıldı gecmıs olsun canım

sadece gebelık şekeri ama dımı normalde şeker sıkıntın var mı bu derecee

günaydın annişler ve kuzucuklar :16:

çekirdekçim bende de sorunlar vardı nezaman rahatladım cmt pz hissettim kafan başka şeylerle doluykende hissetmemiş olabilirsin cmt pazar herhareketini hissettim dün hem kasığımda sürekli bi ağrı vardı hafifledi hemde hiç hissetmedim buseferde neoldu paniği sabah ta eşim aramış bugün çikolatalı ekmek ye oğluş oynasın diyo hala tık yok ay olsa dert olmasa dert kardeşimde şimdi rahatladın ya onu takarsın bide doğumu düşünürsün diyor ay nasıl da tanıyor pimpirikli ablasını kocişte atıcam balkondan diyo :)

yıldızzz<z kız sendemi tontiş annelerdensin bende 90la başlayınca 100 ü geçmesem diyodum şuan 85te duruyorum Allahtan tatlı börek çörek sevmem de ama artık yiyemediğim et ürünlerine başlamak istiyorum çünkü protein çok faydalıymış kuzulara eh 6cı aydan sonra da alınıyomuş doktor teyzemizde bebiş iyi ayında diye kilo vermeme iyi diyor ama ayda 1 -1buçuktan fazla almamız istenmiyor

Buranın en tontiş annesi 112 kg ile benim bi kere :)
bende canım 85 ile hamiş kaldım şimdi 90 kiloyum tostopak tosunum :9::32:
dur daha bende arkadan koşarak geliyorum :10::12::32:
bide canım agırlaştıki sorma :49::9::8:
bigün göbişlerimizin resmini koyalımda bitane göbiş görsünler :9::9::9::9::52::52:
Karnında bir bebek varken ve seni üzen adam bu kadar pişmanken ayrılamadım. Çünkü üzüldüm çok haline. Psikolojik bir problem bu,ve tedavi sürecinde ben yanında olmak istiyorum.
Eminim sen de bu şekilde yapardın,en azından 1 seferlik.
Kızın ve karnındaki bebek için bunu yapardın eminim tatlım.

canım benim en iisi bir şans daha ver tabi ama bir daha tekrarlarsa hiç düşünme daha 1 senelik evlilik herşey olur aile içinde ama şiddet kabul edilemez
tabi evladınız var .konuşun anlatın,sonucda özürbile demesi büyük birşey o yeter yani
anlamazsa ve devam ederse işte ozaman tekrar düşünürsün ayrılıgı
rabbim bozmasın evldının yüzüne baksın kolay degil evlilikler
huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin inş

maşşallahhh göbüşüneeee bebeişineee ve kızınaa :)) hepsi çok şekerlerr :))

cnm bendede akıntı başladı su gibi geliyo az az bazen sarı ama bu hafta yoğunlaştı doktora sormuştum kaşıntın olmadıgı sürece normal demişti :))

cnmm merak etme eli kulağında çok yakında sendeee tepiklenicenn :))
sagol canim :)
kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa
cok ya 550 :53: ben elin yabanellerinde birde sigortam yokken 145-150tl civarina yaptrdim

kızlar merhaba. biz gecen hafta ayrıtılıya girmiştik. bebeğimin kalbinin sol tarafında kireclenme başlangıcı görüldü . iki doktor da çok ciddi değil dedi ama benim içim içimi yiyor.bizim için dua edermisiniz kızlar .ekimin 3 ünde tekrar ayrıntlıda bakılacak. inşallah o zamana kadar geçmiş olur .bebeklerimin ikisini de sağlıkla kucağıma alırım inşallah
canim ins duzelir benim kizimdada plesentada kireclenme var dedier birsey olmadi gecti
allahım ya çok pişman oldum neyapcamm yaa dr.ma mı sorsam acaba ya
ya ben boyle seylere inanmiyorum cok sacma geliyor yine bilememde
olmaz ondan birsey. Dr sorma bence hurafe o hurafe:))

kızlarrr varya bu Efenin bi ortası yok ya hiç kıpraşmıyo yada şimdi oldugu gibi bi başlıyoo durdurabilene aşk olsun maşşallah baya tepikliyo içerden al bakalım senmiydin tepik isteyen diye baya güçlü sallıyo valla :)):nazar::nazar::nazar:

kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa

bilsonu bılıyorum en kazık fıyataları verıyor cunku en ıyı orası bakıyormus üniversıtedekı proflar orayı önerıyor tabı anlasmalılarmı yoksa gercekten ıyımı bılmıyorum.bende 4d usg ıcın oraya gıdıcem ama pazarlık yapınca ınıyorlarmıs bence yap az para deıl.

kızlarrr varya bu Efenin bi ortası yok ya hiç kıpraşmıyo yada şimdi oldugu gibi bi başlıyoo durdurabilene aşk olsun maşşallah baya tepikliyo içerden al bakalım senmiydin tepik isteyen diye baya güçlü sallıyo valla :)):nazar::nazar::nazar:

maşallah canım senın de için rahatlamıştır :)

ben ılk zamanalr her harejet hıssettiğimde ihlas suresını okuyodum burda mı okumusutm

başka bi topikte mı bılmıyorum öle yapıyodum

yanı sımdı o kadar cok hareket edıokı yetısemıorm :9:

3-4 harekette bi ihlas okuyorum eheuehe :9:

Son düzenleme:

canım bende bursadayım ve bu cumartesi yaptırıcam bilson da ayrıntılı. ne yazıkki doktorum orda olmasını istedi fiyatta uçmuşlar 550liralık nasıl bi bakım olacak bilmiyorum. 4lü taramada hormonlar yüksek çıkınca orda olsun dedi. bizde bişey diyemedik. inşallah bişey çıkmazda biz boşuna vermiş olalım bu parayı artık ne diyelim. senin doktorun kim? ben pembe maviye gidiyorum.

kızlar selam ben de geldım nasılsınız ocak 25 allahın ıznıyel dogumum bugun 20+4 oldum fakat ne hareket ne bısey ya moralım bozuluyo :(((

canım bende bursadayım ve bu cumartesi yaptırıcam bilson da ayrıntılı. ne yazıkki doktorum orda olmasını istedi fiyatta uçmuşlar 550liralık nasıl bi bakım olacak bilmiyorum. 4lü taramada hormonlar yüksek çıkınca orda olsun dedi. bizde bişey diyemedik. inşallah bişey çıkmazda biz boşuna vermiş olalım bu parayı artık ne diyelim. senin doktorun kim? ben pembe maviye gidiyorum.

aynı ultrasonu bahar hast.150 ye yapıyor sgklıysan daha düşük oluyormuş.ben normalde bahara gıdıyorum acaba usgyede orayamı gıtsem 550 cok ya:( pembe mavıde arkadasım doğum yaptı. doğumdan sonra cok masraf cıkarmıslar yok şunda sıkıntı var bakalım yok buna da bakalım falan.arkadasım pişman olmustu bıde boşuna panık yaptırdılar hemde soydular resmen dıyordu.

kızlar selam ben de geldım nasılsınız ocak 25 allahın ıznıyel dogumum bugun 20+4 oldum fakat ne hareket ne bısey ya moralım bozuluyo :(((

ben 19.haftadan berı hıssedıyorum.kılolu bayanlarda ve ılk hamılelıgı olanlarda gec hıssedılıyormus moralını bozcak bısı yok 1-2 haftaya baslar senınkıde tekmelere:)

Back
X