teşekkür ederim canım ..
aynen bizde öleyiz eşim acaip horlar ve top atsan uyanmaz bende azıcık bişeye uyanırım ve hemen uykuyada dalamam....geceleri yastığın altına girip ağladığımı bilirim uyuyamıyrum die..valla bu saydıkları sanırım değiştiremeyiz bazı şeyler doğanın nasıl kanunuysa bu erkeklerin huylarıda hep aynı kardeşim bunlarda doğanın kanunu olmuş onlarda bizden şikayetçi.....yok çok nankörmüşüz ...yok çok nazlıymışız...yok vardan yoktan anlamazmışız yok ne istediğimiz belli değilmiş miş miş miş :))
insan başkalarını duyunca kendi haline şükrediyo ve o sinir bozan kayınvalide o anlık sevimli gelebiliyop dimi vay be ne insanlar varmış die

ama hayatım allaha şükür halimize ama daha kötüleri var diyipte sinir olduğumuz şeylerede susucak değiliz ki bizimde fikirlerimiz düşüncelerimiz var bazen gelinler gerçekten insan değilde robot muamelesi grüyo her konuda
canım ya senin yaşadıklarını yaşamadım belki ama genelde kendi yerime koyar öle yorum yaparım ozaman çok daha iyi anlayabiliyrum hayal gücüm okadar kuvvetliki resmen yaşıyrum o anda ......
benimde düğünümde çok karıştı en çok istediğim gelinliğimi giyemedim mesela... hala içimde kalmıştr anneme eşime yalvarmıştım nolur giyyim die ama kimse bişey yapamadı eşime arada hatılatrım başını taşlara vurur neden sesimi çıkaramamışım die....kendi kızı en ağır dekolteyi giymiştr orda dank etti zaten eşime ..benim istediğimde de gram dekolte yoktru ayrıca gelinlikte hiçde sevmem dekolte......kendini soğutmaktan başka bişey yapmadı....noldu sanki şimdi yoluma güller dökse nolur....ben cicim ayımın içine ettrtmedim çünkü evlendim ve sesim çıktı güzel günlerimi mahvetmesine izin vermedim ve hiç pişman değilim gayetde güzel bi evlilik yaşadım halada yaşıyorum

.....bende 2 tane vardı bide eltim bir türlü yıldızımız barışmayan eltim neyse ya şuan kayınvalidemlerle aramız iyi eltim hariç çok şükür kötü olmak istemyrum insan onlArıda aıryo bi saat sonra...şimdi eminim sende mutlusundur keşke en başından yapsaydın ama akıl işte yapsaydık ben istdediim gelinliği giyerdimm dimi
bu kaza olyını sorucaktım bende nasıl oldu korunma falan yokmuydu

hep merak ederim nasıl kazayla yapıyolar ya die
pufff

ben sırtüstü yatrum ya napıyım hamile kalmadan önce yüzüstü yatmadan uyuyamazdım alıştrdım zorla şimdi de sırtüstü yatrum uf ya
canım aynı dert bende de vardı .yani öle ciddi dercede dayak yemedim ama yapıp yapıp pişman oluyodu şimdi çok şükür öle değiliz kaç yılldr evlisiniz siz
şimdi bende de varmış diyrum....çünkü alttan alıp uzatmayınca olmuyo gerçekten...aslında eşinle bir sorunun olduğunu sanmıyrum....ne yapıcağına ilk önce kesin karar ver...vicdan azabı çekmem diyosan ayrıl.....bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur dicem ama değişenler var gerçekten ....
iyi düşn ayrılmak çözüm değil bebeğinde var hamilesin bu ayrlık sürecinde çok yıpranıp çok ağlayıp çok üzülebilirsin ve bu bebeğinide etkilicektir
canım neden roka bulmakta zorlanıyosun marketlerde ve pazarlarda fazlasıyla var hangi şehirdesin sen