2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

BİŞEY SORUCAM 50lik yükleme mi yapıldı sana
nasıl yapıldığını merak ediyorum da benden aynı anda hem tam kansayımı hemde şeker yüklemesi istedi doktor
aç karnıma gidicekmişim
önce aç karnına kan alıp şeker yüklemesinden sonra yine mi kan alınıcak nasıl oluyo?
Evet 50lik yükleme yapıldı. Benden şekeri içmeden önce kan alınmadı canım, şekeri içtikten 1 saat sonra kan alındı.Aç gidiyorsun tabi. Normalde 130 üst sınırmış.benimki 151 çıktı :(

Canım benimki öyle olmadı ama bazı arkadaşlardan hem şekerli suyu içmeden önce, hem de içtikten sonra kan alınmış bilgin olsun.

Evet 50lik yükleme yapıldı. Benden şekeri içmeden önce kan alınmadı canım, şekeri içtikten 1 saat sonra kan alındı.Aç gidiyorsun tabi. Normalde 130 üst sınırmış.benimki 151 çıktı :(

hadi ya. ee ne yapıcakmışsın peki dikkat et mi dedi yoksa bişey verdimi bunun için.

maşallah canım senın de için rahatlamıştır :)

ben ılk zamanalr her harejet hıssettiğimde ihlas suresını okuyodum burda mı okumusutm

başka bi topikte mı bılmıyorum öle yapıyodum

yanı sımdı o kadar cok hareket edıokı yetısemıorm :9:

3-4 harekette bi ihlas okuyorum eheuehe :9:
aynen öleee kuzu yaaa için rahatladı :)) aaa ben hiç okumuyumm dur artık bende hareket ederken ökimm nazar değmesin bebişime :))
selam kızlar,
nasılsınız bakim bugün eşim bebişin tekmelerini ilk kez hissetti ama ruhsuz adam.elini çekiverdi.korkmuş,zarar verirmiş bebeğe delimidir nedir.ayyy korkunç diyo bide içinde nirşey seni dürtüyor diyooo.erkek milleti.
ayyy cnm yaa erkekler nmalaesef baba oldugunu kucağına alınca anlıcak şimdi ona değişik geliyo benimkide valla 24 saat eli göbeğimde gezicek bıraksam ama bizimki inatçı o elini koyunca vurmuyo :))
evet ya adam ciddi korkuyor beni gıcık etti az önce elini karnıma koyarım bak dedim dedim tamam tamam koyma korkuyorum diyor, sonra telefonda uyuycam dedim. oynuyormu diye sordu evet dedim.ayyyy nasıl uyuycaksın karnında bir şey varken diyorrr....uyandırırmı diye soruyor. bende heee ben konuştum baban 8de gelcekmiş o saate uyandır dedim kurdum çocuğu diyorum....safmı delimi anlamadım ben bu adam.:)))
ayyyy cnm yaa kurdum çocugu heeee :)) yaa deme öle yaaa adamcağıza baba olucak heyecanlı :))
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün.malesef yüksek çıktı :50:
cnm nolcak peki şimdi yeidlerinemi dikkat ediceksin ?
burda vardı kızlar ya yenibosna nisaya gitmiş yada gidecek olan renkli usg için yine soryrum görmeyenler için yine sorucam görene kadar hayr vardı hatrlyrumda isim olarak hatrlamyrum tek tek sayfalarımı gezsem napsam :)):53:

cnm ben gidicektim ama çok geçe randevu veriyolar diye gidemedim sen nie soruyosun fiyat falanmı isticen 145 tl ama 20 gün sonrasına randevu veriyo çok yoğunlarmış ama orda bakan kadın doktor çok iyimiş :))

Son düzenleme:
cnm ben gidicektim ama çok geçe randevu veriyolar diye gidemedim sen nie soruyosun fiyat falanmı isticen 145 tl ama 20 gün sonrasına randevu veriyo çok yoğunlarmış ama orda bakan kadın doktor çok iyimiş :))

heh sen yaşa :46: nasıl bakıyolar faalan die sorucaktım şey sorucam Perinatolog mu bakıyomuş peki onu merak ettim
sen nereye gittin canım

Selam güzel anneler :3:

merhaba arkadaşlar..ay çok şükür sabahtan beri anca hızınıza yetiştim..oku oku bitmedi geçmiş:)))))))nasılsınız bakalım ne var ne yok? elektriğimiz kesildi iş yerinde saatler değişmiş..hadi o hal oldu bilgisayar teklemeye başladı derken anca geldim..

ilk üç ay değil yaşına kadar ütüyü tavsiye ediyor doktorlar..mecburen ütülücez ne yapalım..

aman allahım,nasıl ütülenir o bıdık bıdık kıyafetler,ki ben doğru dürüst ütü yapmazken :S
herşey bebek için tabi katlanıcaz,çalışırken nasıl yetişilicekse artık herşeye :44:

heh sen yaşa :46: nasıl bakıyolar faalan die sorucaktım şey sorucam Perinatolog mu bakıyomuş peki onu merak ettim
sen nereye gittin canım

ÇOK Teşekkür ederim,destek görmek süper.

canım ya evlilikte inan kendi kalbini dinleyeceksin osana doğruları gösterir sen sevmesen onun psikolojik olduğunu bilmesen zaten kaldıramaz boşanırdın bende hep bu konuda büyük konuşurum ama rabbim korusun annemde dayak yemiş ya nasıl boşanmadın derdim ki babam da sinirlidir dayak yok ama bağrınır annemde bazen dil yarası daha agır der bak şimdi 1arkadaşım kızı görsen nasıl da zayıf kocası dana gibi oldun bu ne demiş 2de bir dalga geçen bi arkadaşım da vardı ki bizi biliyosun okadarcık kadınlara kiloyla ilgili şeyler söylenince düşünüyorum eşim sağolsun belki uyarsaydın ben artarken diyorum oda diyor nasıl söyleyeyim kilomu aldın hem ben seni seviyorum diyor ay çıkıp dana gibi oldun dese al soğumanın alası beni beğenmiyo der soğurdum zaten evlilik zor olanı sürdürmek hele bebiş varken ama sadece bunu affetmek değil 1şans daha vermek olduğunu anlasın ve tedavisine devam etsin ki benim komşunun kocası tedavi görürken iyiydi ama yarım bıraktı şimdi aynı inşallah akıllanır ve tedavisini sürdürür ve nekaybetçeğini bilir :38:

ayyy bebeklik albümüme baktım annemın özene bezene benım için bebekken yazdıgı yazıları okudum zırladım zırladım durdum allahım bu hormonlar beni öldürecek ben sevmıyorum bu modları:(ben ağlarken oğlum tekmeliyordu sıkıldı heralde ee ne de olsa erkek, sulu gözlü kadınlardan hoşlanmıyorlar.

Selam güzel anneler :3:

aman allahım,nasıl ütülenir o bıdık bıdık kıyafetler,ki ben doğru dürüst ütü yapmazken :S
herşey bebek için tabi katlanıcaz,çalışırken nasıl yetişilicekse artık herşeye :44:

ya öyle canım..ütü mikropları kırdığından alerji riskide azalıyormuş..

offff benim hiç keyfim yok. bi ateş basıyor, bi terliyorum.sabaha kadar uyumadım. boğaz ağrısı gribe çevirdi galiba. antibiyotiği bitene kadar iç dedi dr. şu tetanos aşısı en son kaçıncı haftada yapılıyodu. 20. haftadayım. vücutta iltihap varken de aşı yapılmaz diye biliyorum. napsam ki acaba??

Oyyy maşallah maşallah minnoşuna canım! Yeni doğum yapan bi arkadaşım, merak etme, bi süre sonra yer değiştirdiğini, gerindiğini heeer bişeyi hissetceksin. Bazen de kendini aşağı bırakıveriyo gibi olcak o an bi tırscaksın. Şimdi tadını çıkar demişti.
Tadını çıkarıyorum ben de. Eşim çok hevessiz bu hissetme konusunda. Arada bi karnımı öpüyo ama genel olarak duygusaldan çok eğlenceli bi yapısı olduğu için çocuk üzerinden geyik yapma konusunda daha iyi:1:

Bu arada balık yağı kullanan 2 kişi mi var sadece forumda?
Kimseden ses çıkmadı da!

benkde kullanıyorum tatlım ama şöyle üç günde bir içiyoruym

kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa

canım ya bursada da imkan çoktur ben bölüm başkanı ve profken özel hastaneye 250 verdim yine doğumda adı olan bi hastane prof 240 ama ultrason için ayrı fiyat istedi 100 150 olsun 550 çok fazla gibi ama doktor önerince acaba desekte bazıları birbiriyle anlaşmalı oluyor hele bebişte görülen bi sorun yoksa çok gibi benim sorun olunca acımadım 500 üde verirdim ama nebileyim :44: hayırlısı olsun canım miniş iyi olsunda

fesleğencim benimde ayrıntılıda aşağıda ama kanaman olmuşmuydu demişti hamileliğin başından bugüne yok deyince iyi demişti ve birşey vermedi 3cm demişti ölçünce ama raporda 3.3 yazıyor dün ben sana yazınca birisi 28. haftada çıkıyor yukarı yazmıştı inşallah oda bebişle çıkarda rahatlarız bide ağır kaldırma yorma kendini ve bebişi

allahım ya çok pişman oldum neyapcamm yaa dr.ma mı sorsam acaba ya

canım ya doktorun da gülecektir emin ol ciğere dokundum ete de böğürtlen kara dut hepsine kocişte kızdı bana niye dokundun diye ben harama dokunulmaz ve yenilmez ozaman çıkar diye biliyorum ortaokulda 1ark annesi haram armut yemiş oan naptım ben diye saçını ellemiş kızın kafasınsa aynı armut pütürü gibi yer vardı ve saçı çıkmazdı orda 1yeğenim gül koklamış ve almıştı yine haram yani habersiz kızının dudagının üstünde burun önünde kırmızılık var Allahtan çok büyümedi babamda gül bahçesine dalmış babannem bacağının teki kızarır hele güller açarken hepten böyle bi hastalıkta var tabi dha çok kişide duydum ama kınayı duymadım kimileri saç boyamak zararlı ama kınanın zararı yok diye kına yakarlar saçına bende zararı yok diye biliyorum ama böğürtlen elleyince kociş bana kızınca bian ah dedim şimdi çıkarsa diye onda tek korkum var aman yüzlerinde olmasında napalım vucuttakiler kapanır.

birşey dicem bu kurutma makineleri ütü yerine geçmezmiki,o da sıcak buharla kurutuyor..yırtma şansın var mı acep :D

tam tersi kurutma makinası kırışık bile çıkartıyor:(
birde bazı kumaşlar kurutmaya atılmıyor yoksa miniminnacık çıkıyor:)
eşimin birkaç kazağı böyle çöpe gitti

şimdi diğer yazıları okudum da eğer mikropları arınsın diyeyse olabilir tabii

Son düzenleme:
canım ne güzel sigorta olayı varmış sende.. sonucunda çok az para vermiş olacaksın. evet bende bilson hakkında iyi şeyler duydum gidince görücez artık.. benim doktorumda aslında masraf yaptırmak istemiyorum ama değerlerde yüksek çıkınca iyi bi şekilde bakılsın dedi. yine diyorum inşallah bişey çıkmaz biz boşuna fazla para vermiş olalım:(

canım değer dediğin afp mi inşallah minişte bişey yoktur ve ozaman inan o para gözüne bile gelmez

Back
X