cnm aynen bendende reglimden 1 hafta önce yerleşme kanamsı geldi.ben regli oluyorum sandım.
sonra lekelenmenin devamı gelmeyince ayvayı yedim dedim
o 1 haftaki regli dönemimi beklemek işkenceydi bana.erkende yapmak isteemedim
pazar günüydü gitti nöb eczaneden aldım test yaptım silik cıktı cizgi.cok üzülmüştüm ya
ben kızıma hamile kaldıgım gece eşimle namazlar kılıp dua etmiştik.abdestli bi şekilde hamile kalmıştım
ve ben ilişki öncesi namaz ve abdeste cok inanıyorum .kızım cok uysal bi bebekti.beni hiç üzmedi halada öledir
daha 1 gün beni uykusuz bırakmamıştır.gece yatar sabah kalkardı.gece ben kalkar emzirirdim onu
6 aylıkken alıştırdım kendi başına uyumaya . uykusu geldiginde gider yatar uyur.
biraz yemekte sıkıntımız var vejeteryan kendisi ama sebze meyve düşkünüdür.
yani cocugun ilk temelini namaz duayla atmaya ben önem veriyorum
bu gebeligimde bunu yapamadım plansız oldugu için ve cok üzgünüm
tek beni mutlu eden konu duştan sonra ilişki olmuştu abdestliydik :) ama öncesinde bi namaz yoktu
ama hamile kaldıgımı ögrendikten sonra Allaha cok dua ettim saglıklı hayırlı salih bi evlat ver diye
inşallah Dualarım kabul olur cnm.
mesela abimin oglu var ben geline sölemiştim öncesinde namaz kılın abdest alın dua edin dedim
ve yigenimi görsen Allahım o kadar akıllı ve sakin bir cocukki maşallahh
bizim bebeğimiz de planlı bir bebek, kızın gibi :) ve aynen her denememizde namazımızı kıldık eşimle, allah kabul etsin. dualarımızı ettik. inşallah dediğin gibi sağlıklı, akıllı-uslu, söz dinleyen bir oğlan olur..
senin bebeğinin de kızın gibi olacağına eminim canım..