2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım ben sıcak süt sevmiyorum ama salep e bayılıorum acaip çelişkiliyim di mi :):) tarçının tadını kokusunu ben çok severim salepte, sütlaçta bayılırım ama sölediğiniz iyi oldu bende daha az kullanırım bundan sonra..

canım link güzelmiş gerçekten yararlı bilgiler war saol...

amin canım allah yardımcımız olsun :)

eheuehu o da bişey mı lahamcun ve köfte yıyıp de normal şekılde et sevmeyen

çelişkili insnaalr tanıyorum ben gayet nromal canım :D

ben de salepi çok severım hee du eve gıdıcne yapaım da ıceım barı boğazımada ii gelir :)

kızlar hıc hıssetmedıgım bı hareket hıssettım ıcerde bebısım hem vuruyo hemde

sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı

ayy cok enteresan yaa :9: :nazar:

yaptırmadım bende hala , hiç istemiyorum kızımda 6 yıl önce 2 doz yaptırmıştım madem o koruyucu olmaz mı ya ?

sankı elleriyle dokunuyo yanı öle bişey mınık mınık dokunuslar hıssedıyorum ıcerden gıdıklayıcı

Bugün benimki de pek hareketli ama göbişimin baya altında hareketler yapıyo niye kii hep göbişimin sağında hissediyodum oysa ki :))

yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)

bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :)) $5fiurun1347030219.webp $36fiurun1347031524.webp $36fiurun1347031793.webp

ayyy yerim ben onun minnoş ellerini :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::54::16::54::16::54: bende istiom bende :):):)

Amin canım,her dönemin bir zorluğu ve güzelliği var muhakkak.Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı ve o eşsiz duyguyu anneliği ve eşlerimizede babalığı yaşatsın inşallah...
amin inş canım inş..

durdurun dünyayı gülben ergen yepyeni2012 - YouTube

Benden sizlere gelsin kızlar... :52:
Progestanın etkileri :9:

teşekkürler canım..

ayy benim kız beni geçen akşam ağlattı..o ne hareketler aman Allahım..babamız eğiliyor bişeyler söylüyor Elifimde bir hareketlenme anlatamam..tekrar eğilip bişeyler diyor bizim kız sakin..resmen babasıyla bir oldu beni ağlattı cadaloz..şimdiden baba kız ittifak kurdular bana karşı yaaaaa....

canım ben de süte şeker katmamak için tarcın katıyorum şekerın olmadıgı bellı olmuyo :)

malum kılo almamam lazım :)

yani doğru söylüyorsun..hem rahatlatıyor akşamları süt hemde tok tutuyor..sabah namaza kalkınca midem çok hareketli ama sonrasında..mecburen o zaman atıştırıyorum azıcık..

Bebeğin kilosuna doktor 3 haftadır 280 gram diyor.
Hiç artmadı bu kilo, haftasına göre normal mi bu kilo ve neden 3 haftadır aynı kiloda sayıp duruyor bu çocuk :(
Gelişim geriliği başlamış olabilir mi ?
cnm dert etme bence doktorunda muayene geriliği var :1:bebişinde yoktur bişey .eğer çok kafana takarsan başka bi doktorada çık cnm

yani dokunarak hissederek almak isterdim ama bu sitenin ürünleri güzel oluyor, daha önce yeğenlerime de burdan almıştım :)

bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678

tatlım beğenilmiycek gibilermi yaa.en sağdaki beyazlıdan bende aldım 2 hafta önce Unnadodan.çokta güzel yerleri,kaliteli dert etme zaten eskitemiycekler bunları yaa minnoşlar:49::emir_bebek:

eheuehu o da bişey mı lahamcun ve köfte yıyıp de normal şekılde et sevmeyen

çelişkili insnaalr tanıyorum ben gayet nromal canım :D

ben de salepi çok severım hee du eve gıdıcne yapaım da ıceım barı boğazımada ii gelir :)

hahaha onlara göre benimki normal sayılırmış gerçekten :D:D ayy senin de mi boğazın kötü, aynen benimde öle iltihabım falan yok tahminimce çünkü sadece kaşınıo bende genelde faranjit olurum şişmez iltihapla ama bebişime bişi olur die de korkmuo deilim :( ne garip bişey bu ya içimizde minicik bi can var ve ondan sorumluyuz, daha da önemlisi onu kendimizden çok düşünüyoruz hem de daha doğmadan..

selam kızlarrr,,,nasılsınız bakim. bugün okulda bebiş isimleriyle ilgili konuşuyorduk...sonra isim bilimi diye bir şey varmışşş..bi yaşıma daha girdim tabi..sonra araştırırken bunu gördüm

İsim Analizi - Anneysen.com

örneğin oğlumun ismini analiz ettirdim

METE:Ticaret hayatında kullanabileceği son derece pratik bir zekâya sahip olabilen. Üzüntülü ve sevinçli zamanlarında sınırsız bir duyguyu yaşayabilen. Duygularını zamana, yerine ve kişisine göre değerlendirebilen. Kiminle hangi duyguyu paylaşabileceğini iyi bilen. Bazen de çok ketum olan.

bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))

canım çok güzel ciciler almişsın..bayıldım..Allah iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin..

Bugün benimki de pek hareketli ama göbişimin baya altında hareketler yapıyo niye kii hep göbişimin sağında hissediyodum oysa ki :))

benımkıde genelde sol tarafta oynuyo :) oturuken hareketlerı daha aşagıda hıssedıyorum

yatarken göbek hizamda hissediyorum ara sıra da sola gecıo şimdi de solda

ama gene kayar hanfendii 3+1 suit dairee mübarek :D

bakın bakalım beğenicek misiniz kızlar :))Eki Görüntüle 508676 Eki Görüntüle 508677 Eki Görüntüle 508678

canım çok cici gozukuyoalr güle güle sağlıkla giydirirsin ınsallahh :)

ayyy yerim ben onun minnoş ellerini :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::54::16::54::16::54: bende istiom bende :):):)

ehehe snaırırm eldi yani kafası veya ayagı anlaşılıo yanı tahmın edıorm ama garıptı bu seferkı

işte ayy ınsallah senı de elelr bebısın annesii :9: ay ben en çok emzirirken annesının göğsünü tutuyo

ya bebek o görüntüye bitiyroum ben yaa :5: çok duygusal bi an

ayy benim kız beni geçen akşam ağlattı..o ne hareketler aman Allahım..babamız eğiliyor bişeyler söylüyor Elifimde bir hareketlenme anlatamam..tekrar eğilip bişeyler diyor bizim kız sakin..resmen babasıyla bir oldu beni ağlattı cadaloz..şimdiden baba kız ittifak kurdular bana karşı yaaaaa....

yani doğru söylüyorsun..hem rahatlatıyor akşamları süt hemde tok tutuyor..sabah namaza kalkınca midem çok hareketli ama sonrasında..mecburen o zaman atıştırıyorum azıcık..

oyyy babayla bir mi olmuşlaaarrr :9: maşallah subhnallahh

canım büyüdüler hareketlendielr artık yaa Rabbim kucagımıza aldıgımız günleri de gösteriri inşallah

evet canım ben de akşam yatmadan acıkıyorum içiyorum sütü tok tutuyo dediğin gibi :)

hahaha onlara göre benimki normal sayılırmış gerçekten :D:D ayy senin de mi boğazın kötü, aynen benimde öle iltihabım falan yok tahminimce çünkü sadece kaşınıo bende genelde faranjit olurum şişmez iltihapla ama bebişime bişi olur die de korkmuo deilim :( ne garip bişey bu ya içimizde minicik bi can var ve ondan sorumluyuz, daha da önemlisi onu kendimizden çok düşünüyoruz hem de daha doğmadan..

canım evet ya boğazımdan ziyade devamlı hapşuruyorum burnum akıyo

hapşurdukça e boğazıma cıo artık yanı :) soğuk mu kaptım allerjık bısı mı çözemedım :)

nane lımon ıcıyorum ıhlamur ıcıyorum sabahları süt içiyorum yumusatsın dıe napim

gecmıs olsun sana da:...yaa öyle tabıı kı alışıyoruz benımsıyoruz ılk bastan ama 9 ay boyunca

onu kendımızden bıle korumayı öğrenıyrouz ıste :)

selam kızlarrr,,,nasılsınız bakim. bugün okulda bebiş isimleriyle ilgili konuşuyorduk...sonra isim bilimi diye bir şey varmışşş..bi yaşıma daha girdim tabi..sonra araştırırken bunu gördüm

İsim Analizi - Anneysen.com

örneğin oğlumun ismini analiz ettirdim

METE:Ticaret hayatında kullanabileceği son derece pratik bir zekâya sahip olabilen. Üzüntülü ve sevinçli zamanlarında sınırsız bir duyguyu yaşayabilen. Duygularını zamana, yerine ve kişisine göre değerlendirebilen. Kiminle hangi duyguyu paylaşabileceğini iyi bilen. Bazen de çok ketum olan.

Ay benimki de sanki iç taraflara vuruyor Ayşe...
İdrar torbasına sanki aşağı taraflara... Öyle hissediyorum.
Mümkün mü?

ehehe snaırırm eldi yani kafası veya ayagı anlaşılıo yanı tahmın edıorm ama garıptı bu seferkı

işte ayy ınsallah senı de elelr bebısın annesii :9: ay ben en çok emzirirken annesının göğsünü tutuyo

ya bebek o görüntüye bitiyroum ben yaa :5: çok duygusal bi an

ayyy gözlerim doldu ağlicam şimdi :5::5::5::5::5: kızım da hissetti tekmeledi :54: allahım hepimizi kavuştursun o günlere :nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlım beğenilmiycek gibilermi yaa.en sağdaki beyazlıdan bende aldım 2 hafta önce Unnadodan.çokta güzel yerleri,kaliteli dert etme zaten eskitemiycekler bunları yaa minnoşlar:49::emir_bebek:
aa bunu duyduğuma cok sevindim canım :)) yakınlaştırınca falan anlaşılıyo az cok ama yine de emin olamıyor insan..

çok güzeller canıım güle güle kullansın oğluşun :16::16::16::16: hangi site canım o sen memnunsan bi de biz deneyelim...
butikbebe canım. hem hızlı gönderiyorlar, hem de aldığım şeyler hep güzel cıktı:))

canım çok güzel ciciler almişsın..bayıldım..Allah iyi günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin..
saol orkidecim inşallah giymeyi nasip eder allah sağlıkla ..

benımkıde genelde sol tarafta oynuyo :) oturuken hareketlerı daha aşagıda hıssedıyorum

yatarken göbek hizamda hissediyorum ara sıra da sola gecıo şimdi de solda

ama gene kayar hanfendii 3+1 suit dairee mübarek :D

canım çok cici gozukuyoalr güle güle sağlıkla giydirirsin ınsallahh :)

haha ay cok güldüm valla doğru diyosun rahatlarına diyecek yok :)))
karışan eden yok takılıyolar kafalarına göre :)))))))))))
yatınca benim de göbişimin yanında oluyo evett :)) patronun yanına gitmiştim de biraz önce koltukları da baya alçak.. oturdum sıkıştı mı nee, anamm nası kıpır kıpır gülcem gülemiyorum.. fenaydı yani zor attım kendimi dışarı :1::1:

saol canım inşallah nasip olur giymek.. eşim netten alışverişe cok karşı.. dokunmadan nasıl alıyosun diye.. bir de güvenli olduğunu düşünmüyor.. ama ben seviyorum :)) bakalım bunlara ne diycek :37:

tam tersi kurutma makinası kırışık bile çıkartıyor:(
birde bazı kumaşlar kurutmaya atılmıyor yoksa miniminnacık çıkıyor:)
eşimin birkaç kazağı böyle çöpe gitti

şimdi diğer yazıları okudum da eğer mikropları arınsın diyeyse olabilir tabii

benim var zaten kurutma makinem, kazakları atmıyorum tabiki, çok çamaşırda yardımcım valla,ayrıca kırışık çıkarmıyor benim...
bazı kaliteli olmayan kıyafetler çekti sadece..çoğu çekmiş de değil..ütülenecekleri atmıyorum gömlek,elbise gibi birde kazak atmıyorum..zaten onların kurumaları dert değil..soru ndiğer çamaşırlar ve onlarda büyük yardımcım..ben çok memnunum kendisinden :)

Valla ben her hafta balık yiyorum nerdeyse balığa aş erdim desem yeridir :)) balık yağına gerek yoktur herhalde değilmi birde her gün ceviz yiyorum ama çok az... essira oğlun mu olacak seninde ...

ahh birde ben aşersem balığa :( sadece ceviz yiyorum her sabah..bi kere yedim balık fena oldum,inşallah kışın aynı olmaz..

Ay benimki de sanki iç taraflara vuruyor Ayşe...
İdrar torbasına sanki aşağı taraflara... Öyle hissediyorum.
Mümkün mü?

mumkun canım benım gecen hamıleleıgıdme bebıs rahım cıkısına vuruyordu

o bi acıyo bi acıyo o zaman tahmın bile edemezsın her vurdugunda yerımden zıplıyodum

var öyle zıpırlar yani genelde bulundugum pozisyonu begenmedıgınde oraya vuruyodu sola

dönünce uslu uslu tekmeler atıyodu :)

ayyy gözlerim doldu ağlicam şimdi :5::5::5::5::5: kızım da hissetti tekmeledi :54: allahım hepimizi kavuştursun o günlere :nazar::nazar::nazar::nazar:

Aminn canım Allah nasib ederse yalnızca 3-3,5 ay sonra yaşıycaz o anları

Back
X