2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım özellıkle detaylı usg diyerek randevu alamıosun sanırırm

burdan arayan arkadasa ayrıntılı yapmıyrouz demısler ama yapılıyor sekreter bılmıo sanırım

biz normalde de muayeneye gıttıgımız ıcın ayrıntılı için konusmustuk dr la

akşam dr ordayken bi ara olmadı dr ile konusursun

17:00 ile 19:00 arası oluo orda canım tel : 0212 583 09 41

sağolasın bitanem arayıp soryım bakalım ne dicek hala biyer bulamadım renkli için ya:50:

sen dr a gittin mi dün? bi şey sormuştun ya,ben mi yanlış hatırlıyorum cnm..ihmal etme ,ve böyle şeylere kafa yorma cnm
bende bugunlerde tost most şeylerle geçiştiriyorum ,dr çok kilo almışsın deyinceee,(7 kg )yemeği azalttımm,sadece 2.5 bardak günde süt içiyorum ve hergün 2 şişe soda,sodasız yaşayamıyorum ,içinde baktım magnezyum falan varya acaba ondan mı bana falan girmiyor çok şükür hiç krampı girmiyor:))
ve dün gece stresten uyuyamadım,eşimle tatile gideceğimiz hoteli karar verdik ,telefon etik ,hiç boş yerleri yokmuş ,şok olduk ,Çeşme hayalleri ile yanıp tutuşurken rotayı dahada aşağılara çevirdik:)inş kolay yolculuk yaparım haftaya burda olmıcam..c.tesi finitooooo istanbullll

ve mama sandalyeleri ve ana kucaklarına hepsine bayıldımn ;ama bunlar çok yer kaplamıyormu ?bi tanesi mamboo muydu şimdi hatırlayamadım ,evet benimde merağım var ;ama kime sorsam ,portatif şeyler al,katlanır,kolay taşınabilir diyorlar;evet beğendikleriniz gerçekten süper ama çok yer kaplamazmı ?
ben tiny love inki beğenmiştim ,belkide aklım onda olduğu için bana o pratikmiş gibi geliyordur....
benim ev 3+1 bebek odası küçük ;bebek odasının gardolabını,şifonyerini alıcam ,karyolada kararsızım ya yatmazsa diyorum,benim yanımda 2 ay idare etsin ,sonra beşik mi karyolamı ,büyüyen yatak mı karar vericem diyorum ,sonrada beşiksiz bebekmi olur diyorum ,ama pratik olsun istiyorum offfffffffffffffffffffff anam

slm canim güzel dileklerin icin cokk tesekkür ederim sagolasinn...

herhalde çok zor olur ben iki diorum eşim de öle derdi şimdi arada 3 falan dio benim o bile aklıma yatmıo :)

ayyy maşallah babana:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :) zaten bi eşimin nasıl bir baba olacağını bir de babamın nasıl bir dede olacağını çok merak ediyorum :):)

walla anne baban gerçekten iyi birer ebebeynmiş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: canım korkma anne babamızdan gördüklerimizi uygulasak bi de takıldığımız yerlerde bi uzmana danışırsak bişi olmaz allahın izniyle.. bi de bilimsel araştırmaların doğruluğuna inanıyorum ben.. sabahat paktuna die bi dr var onu bir iki programda dinlemiştim gerçekten hem bir anne hem de bir dr olarak çok faydalı bilgiler veriyor... kitaplarını almayı düşünüyorum onun gerçekten faydalı olacağına inanıorum... bi de bi kitap var etkili anne baba eğitimi die onu aldım ona başlicam, onu da bi doktor tanıdığım önermişti..

nasib olursa benım aklımda 4 var :D ama bu işler kısmet eşimde olur dio 2 kız 2 erkek olsa
diyorum ama hayırlısı canım :)

gercekten şöyle bakınca pek çok ebeveynın yaptıgı hataları yapamdıkalrını goruyorum :) hala daha
yani sırf cocukken değil evlenırken bile aynı istikrarı sürdürdüler kardesımde ben de kavgasız
gürültüsüz evlendik çok şükür :) evet örnek almak çok önemli :) yanlışları da ayırmalı tabıı herkes yanlış
yapar kı ben de anne babamınkını ayırıp bu yanlış demışımdır....

sabıha paktuna keskın ın annelık akademsıı var hamılelık , bebeğim , anne iş'te , korkuyu tanımak baş etmek
çöp adam , çocuklarla doğru iletişim bu kıtapalrını okudum canım çok da begendım :) yaklaşık
1-2 senedir de takıp edıyorum kendısını cidden başarılı :) bahsettiğin kitabı okumadım ama sabıha paktunanın
tavsıye ettiği bi kitap vardı neydı adı bak hatırlamıyorum keşke not etseydım :( tüh ya gecmısı arastırıym bi

edit : buldum çocuğunuzla işbirliği yapabilme http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=44935&sa=117970265

en kısa zamanda alıp okuycam ınss :)

Şu tulumları,pusetleri,battaniyeleri gördükçe Allahım bebeklerimize sağlıkla kavuşabilecek miyiz acaba diyorum.. yüzleri nasıl olacak, ilk gördüğümüz an neler hissedicez..

ÇOK HEYECANLANIYORUM,ağlamak istiyorum :(

ben de yaaa :5:

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden cici bunların.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşAllah..

Hepsi çok güzel canım. Ya bende bilgisayar başında bakarken çok beğeniyorum ama hala internetten alma konusunda kararsızım..

Oyy yesinler çok şirinmiş bu.. Bebişler için olan herşey çok tatlı yaa.. İmkan olsa hepsinden alırız sanırım.. :D

canım hiçbir doktor yaptır demedi bana da. Sadece yaptırmanızın bir zararı olmaz diyolar.

MaşAllah dolu dolu birgün olmuş... Ben buralarda çok yalnızım.. Arkadaşlarımla biraraya gelmeyi o kadar çok özledim ki..

Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim cc yeni yaşında herşeyin hayırlısıyla gönlünce olmasını nasip etsin inşAllah.. Sevdiklerinle, ailenle nice nice hayırlı uzun ömürler nasip etsin.. Bu arada böylesine düşünceli ve eşini mutlu eden eşlere kocamaaannn alkışlar.. :)
Mutluluğunuz daim olsun canım..

Amanın kuzucuğunun cicilerinin hepsi birbirinden güzel ve şirin.. Rabbim cc iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

Bende başlamadı ama çevremdeki arkadaşlardan başlayanlar oldu. Ama çok aşırıysa doktoruna danış yine de.

Canım makattan geldiğine eminsen sorun yoktur.. Ama ilerlememesi için birşeyler kullan mutlaka.. Normal doğum yapacaksan zorlanmadan dolayı iyice artmasın..

canim benim cokkk sagol güzel dileklerin icin cok mutlu ettin beni aminnn insallahhh hepimiz insallahhh allahim eslerimizi dogru yoldan hayirmasin agiz tatliligi versin insallahhh aminnn.tekrar tesekkür ederim güzel dileklerin icin canim benimm...

kızlar bende şiddetli kalça kemiği ağrısı var. sağ tarafımdan bacağıma hatta ayağıma inen bi ağrı. son 1-2 gündür iyice arttı. daha erken diyolar bunun için korkuyorum o yüzden. kontrolüme 1 hafta var. başka var mı böyle bi ağrı çeken???

sağolasın bitanem arayıp soryım bakalım ne dicek hala biyer bulamadım renkli için ya:50:

anladım canım sen ara dr un orda oldugu saatlerde sekreter dr a sorup şapio yani

yalnzı renklı deme obsesterık doppler usg adı :) belkı yanlış anlar kız

bizim randevumuz 18,00 de bu akşam 15 dk sonra cıkıcam ınss :)

tontirik: maşşallah bebişin cıcılerını baya almıssın bı bebegın doğum kanalına gırmesı eksık o da hayırlsıyla olacak inş.güle güle gıysın oğlun
melonee: nıce yıllara sağlıkla ınsallah dogum gunun kutlu olsun
bıde hemoroidden yıllarca ceken bırı olarak sabah ac karnına 3 kayısıyı sıcak suyla yudumlayarak ıcın üzerıne 1 saat bısey yıyıp ıcmeyın ayrıca eger meme olusmussa yada çatlak ondan kanama yapar.ben zeytınyagını pamuga sürüp oraya tampon yapıyorum ıyı gelıyor.hamıleyım dıye krem kullanmak ıstemedım.geçmıs olsun.ayrıca hemoroıdı olanlara normal dogum yaptırmıyorlarmıs bılgınıze...
canim benim cokkk sagol tesekkür ederim....amin insallahh..

Kızlar rüyamda doğuma giriyorum!
Hah tam zamanında başladı doğum kabusları demeyin sakın, çok fenaydı!
Önce epidural yapcaz diye almışlar beni doğuma. Sonra bi uyanıyorum. Bacağımda (!) siyah dikişler var.
Niye kimse benim hakkımı savunmadı? Nasıl iyileşcem ben şimdi? Çok zor olcak, niye izin verdiniz? diye kızıyorum etrafa.
Sonra bizim iş yerinden bi kadın geliyo. Epdiural sırasında ben de tuttum seni ama bacakların çok sarsıldı olmadı diyo. Kopmayın durun daha!
Çocuğumu getiriyolar!
Kaşlar kalın, gür, simsiyah! Saçlar simsiyah gür kalın iri telli. cildi bembeyaz.
Sonra diyorum ki, bu bizim olamaz! bize hiç benzemiyo. Bizde kara kimse yoktur. Bu nasıl kaş, bu nasıl saç diyorum:52: :9:
Bu aynı İbrahim Tatlıses diyorum! Hahahaaa:23:

Kalkınca çok güldüm kızlar! sizle de paylaşmak istedim!

bu arada zeynepfaz, eve gidince fotoyu çeker eklerim minik faremin:42:

kızlar kuzenim 21. haftasında şuan sağlık ocağına gitmiş tetanoz aşısı için yapmamışlar erken demişler. ben 21. haftamda yaptırmıştım ya. benim mi yanlışlık var onun mu anlayamadım?

canım aslında 20.haftadan sonra yapılır ama saglık ocagının vardır kendine göre bi bildiği benide 24.haftada yaptılar.maksat şeker yüklemesiyle birlikte yapıcaklarmış.ikili iş çıkmasın die

nasib olursa benım aklımda 4 var :D ama bu işler kısmet eşimde olur dio 2 kız 2 erkek olsa
diyorum ama hayırlısı canım :)

gercekten şöyle bakınca pek çok ebeveynın yaptıgı hataları yapamdıkalrını goruyorum :) hala daha
yani sırf cocukken değil evlenırken bile aynı istikrarı sürdürdüler kardesımde ben de kavgasız
gürültüsüz evlendik çok şükür :) evet örnek almak çok önemli :) yanlışları da ayırmalı tabıı herkes yanlış
yapar kı ben de anne babamınkını ayırıp bu yanlış demışımdır....

sabıha paktuna keskın ın annelık akademsıı var hamılelık , bebeğim , anne iş'te , korkuyu tanımak baş etmek
çöp adam , çocuklarla doğru iletişim bu kıtapalrını okudum canım çok da begendım :) yaklaşık
1-2 senedir de takıp edıyorum kendısını cidden başarılı :) bahsettiğin kitabı okumadım ama sabıha paktunanın
tavsıye ettiği bi kitap vardı neydı adı bak hatırlamıyorum keşke not etseydım :( tüh ya gecmısı arastırıym bi

edit : buldum çocuğunuzla işbirliği yapabilme kitapyurdu: kitap - Çocuğunuzla İşbirliği Yapabilme - Elizabeth Pantley,Dr. Hande Gürel, 117970265,

en kısa zamanda alıp okuycam ınss :)

ohhh maşallah süpersin walla 4 tane demek, beceririm diebiliosan muhteşem :) allah hayırlısını versin canım :)

aynen öle yanlışları ayırıp doğruları örnek almalıyız katılıyorum canım sana...

ohhh sana kadının hakkında tez yaz deseler yazarsın maşallah :) bende alıp tek tek okuyim diorum hepsini doğuma kadar :) hmm onu da bi araştırim bakalım :)

ayy kadının adını da yanlış yazmışım :D:D saol düzelttiğin için

kızlar ben cıkıyorum ayrıntılıya gıdıyorum hadi öptüm herkesi bayss :)

kızlar bende şiddetli kalça kemiği ağrısı var. sağ tarafımdan bacağıma hatta ayağıma inen bi ağrı. son 1-2 gündür iyice arttı. daha erken diyolar bunun için korkuyorum o yüzden. kontrolüme 1 hafta var. başka var mı böyle bi ağrı çeken???

canım cok gecmıs olsun anlattıgın kadar ciddi bi agrıysa beklemden git doktoruna

doktorum hep aksi bi durum olursa randevu tarıhınden önce gel der senın dr un demıyor mu

ağrı cok netersan bsıey sen orada hıssedıyrosun ama onu baska bişey tetıkliyo olabilir

Önce epidural yapcaz diye almışlar beni doğuma. Sonra bi uyanıyorum. Bacağımda (!) siyah dikişler var.
Niye kimse benim hakkımı savunmadı? Nasıl iyileşcem ben şimdi? Çok zor olcak, niye izin verdiniz? diye kızıyorum etrafa.
Sonra bizim iş yerinden bi kadın geliyo. Epdiural sırasında ben de tuttum seni ama bacakların çok sarsıldı olmadı diyo. Kopmayın durun daha!
Çocuğumu getiriyolar!
Kaşlar kalın, gür, simsiyah! Saçlar simsiyah gür kalın iri telli. cildi bembeyaz.
Sonra diyorum ki, bu bizim olamaz! bize hiç benzemiyo. Bizde kara kimse yoktur. Bu nasıl kaş, bu nasıl saç diyorum:52: :9:

eheueheu ruyan hayırlara cıksın caanım daha once hamıleyken ben de böle bi ruya gormustum

bu bebek çok çirkin demsıtım ruyamda eheueheue :D

ohhh maşallah süpersin walla 4 tane demek, beceririm diebiliosan muhteşem :) allah hayırlısını versin canım :)

aynen öle yanlışları ayırıp doğruları örnek almalıyız katılıyorum canım sana...

ohhh sana kadının hakkında tez yaz deseler yazarsın maşallah :) bende alıp tek tek okuyim diorum hepsini doğuma kadar :) hmm onu da bi araştırim bakalım :)

ayy kadının adını da yanlış yazmışım :D:D saol düzelttiğin için

canım nasib kısmet yaa bakalım olursa bakarız bi hal çaresıne :D

azbucuk takıbındeımıste ayrıca sık sık kanal d dekı doktorum programına cıkıo

netten videoalrını bulup izleyebılırsın

ayy yanlış yazdıgını farketmemısım bile sen yazınca baktım eheueheu hadi ben kaçtım :)

canım doktorunu arayıp bir danışsan böle bir ağrı sıkıntı yaratmasın allah korusun... magnezyum eksikliğinden olabilir ama yine de danış tatlım doktoruna bence..

ben 14. haftamda yaşadım o şiddetli kalça ağrısını..

2 ihtimal var (benim bildiğim) ;

1- Vücut relaxin diye bir hormon salgılıyor pelviks bölgesini doğuma hazırlamak için,ve bu hormon kalça eklemlerini serbest bırakıp ağrıya sebep oluyor.
2- Rahmin büyümesiyle siyatik sinirine baskı artıyor ve ağrıya sebep oluyor.

Minoset kullanmaktan başka bir çaresi de yok. bir de ufak ufak egzersiz yapabilirsin.Ama önce doktoruna gidip sebebini öğren canım.Çok geçmiş olsun.
Benim 2 haftada hafiflemişti.

Çocuğumu getiriyolar!

Rüyan hayrolsun inşAllah.. Kimbilir daha neler göreceğiz rüyalarımızda. Bende birkaç kez rüyamda doğum yaptım.. Bebişimi kucağıma aldım ve emzirdim.. Ama çok güzel bir duyguydu.. Sanki rüya değilde gerçekti herşey.. Kalktığımda kasıklarım ağırıyordu :) Ama bebişimin kokusu da burnumdaydı hala..

masal
Pratik bir zekâ ve özellikle ticaret hayatında bu zekâyı kullanabilecek özelliklere sahip bir kişiliktedir. Mantığını son derece iyi kullanabilir. Bunun ışığında çok güzel hayaller kurarak, çok iyi proje üretebilirler. İyi bir organizasyonla çok iyi proje üretebilirler. Bu proje ile ilgili zamanlamayı iyi yaparak çok atılgan ve enerjik olurlar. Sanat konusunda çok başarılı çalışmaya da imza atabilirler. Arada geçmişe dönüp sorgulama yapabilirler

deniz
Üstün güçleri olan, üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, sağduyulu, yaratıcı, kırılgan, okumayı seven, akademik anlamda başarılı bir kişilik enerjisi verir.

anneysen.com sitesinde varmış bır arkadaş yazmıştı

ah bende çok merak ettim bnmkini ismi de Poyraz olacak rica etsem bakabilir misin cnm yaa ?

arkadaş ta adidas ın deri olanını almış bende onu çok beğendim
Eki Görüntüle 508825
çok beğendim ,böle bişi alabilirim bende...
ama tabi böle çantaların gösleri az olabilir bakım çantalarının içinde gözleri boldur sanırım..kendimiz ayarlarız artık onuda..

park koruyucalar varya yatak etrafına onlar ne kadar pahalı yaa, dikiş bilsem oturup dikicem hem beğendiğim gibi yapardım..hiç birinide beğenemedim ben :19:

Back
X