Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)
her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)
gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı
usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi
bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği içinölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem
böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar
beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh![]()
gozun aydin canim masllah bebise:)kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)
usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi
bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği içinölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem
slm arkadaslar şimdi sonnda büyüyen beşikten caydım. Ama son olarak sunu da sorayım istedim normal beşikte kaç yaşına kadar yatırılabiliyor.... varmı yakınınızda kullanan offf kafam cok karısıkkkk. taşıma amaclı park yatak da alalım diyorum sevmesem de bi yandan ana dizi de iyiymiş 6 aya kadar falan offf puuff
Tontirik dünkü msjı dzeltemedim tekrar yükledim resimleri inş cıkar [url .!.:https://www.lohusashop.com/shop/indirimli_shop.asp[/url]
bende hep unutuyorum dgununu filan esim unutmaz , gunlere cok takilmamak lazim bosver.kızlarr günaydınnn :))
bu ara bende bi duygusallık başladı sormayın gitsin insan hareketli şarkıda ağlarmı sabah serviste uyuymadım bari müzik dinliyim dedim hareketli şarkıda ağlamaya başladım Allah sonumuzu hayır etsin :)))
pazar günü doğumgünüm ilk defa bebeişimle geçiricez :)) bakalım babamız bişiler yapıcakmı biraz odundur kocam benim bugünlere pek deger vermez ama bu sene farklı olur inşallahh :))
ayni seyi bende dusundum yarin tam 24. haftam bitiyor 3,5 ay kaliyor diye hesapladim.yine baykuş gibi ayaktayım uyuyamadım,geçen bi arkadas yazmıştı hatırlayamadım kimin yazdığı aynı onun dediği gibi boğazımdan mideme kadar bir yanma hissi,nasıl anlatsam sanki naneli şeker yutmuşum gibi,midem kaynıyor gibi değişik bi olay.halkında dediği gibi benim velet saçlanıyor sanırıminşallah çok saçlı olur bebişim
kolumu kaldıramıyorum bi yandan tetanoz aşısı olduk malum bugün.buarada aklım doğumda geri sayım başladı sayılır bana göre 3,5 ay sonra hepimiz çatır çatır doğurucaz,aklımda doğum falan derken uyku tutmadı yine beni,yarın olsun annecimle hem bebişime hem bana bişeyler almaya gidicez.düğünler var bu kadın elbise ister :119:
he buarada pazartesi bursaya gidicem renkli doopler için orda kapalı çarşıya falan bakıcam eğer beğenemezsem oğluşuma bu hastane çıkışını almayı düşünüyorum minnoşuma.5li set ama bitek bunu beğenebildim.çok renkli bişey olsun istemiyorumda.ona uygun battaniye de buldum ben internetten..bakalım beğenicekmisiniz
Eki Görüntüle 509818 Eki Görüntüle 509819
buda nette arayıp tarayıp bulduğum battaniye
Eki Görüntüle 509820
100 tl Eki Görüntüle 509841 79 tlEki Görüntüle 509844 77 tlEki Görüntüle 509845 59 tlEki Görüntüle 509846
40 tl Eki Görüntüle 509847 31 tlEki Görüntüle 509848
dünkü msjı dzeltemedim tekrar yükledim resimleri inş cıkar
https://www.lohusashop.com/shop/indirimli_shop.asp
cnm hemoroitde olabilir ama bana ıkınmaya bağlı makat çatlağı gibi geldi.çünkü ben hamile kalmadan önce yaşadım bunu..korkulacak bişey değil buarada makat çatlağı.bak acıyabilir belki bikaç gün.kabızlıktan oluyo.parmağına zeytinyağı damlat 1 damla pompişine süryani makata ama biraz açtır iç tarafa doğruda değsin biraz zeytinyağı.yada pamuğa sür biraz zeytinyağı akşam yatarken oraya koy öyle yat .kayınvaldem sağlıkçı benim o demişti yapmıştım 2 gün geçiveriyor..eğer geçmezse çık doktora bebişim..
cnm ben daha öncede cvp yazmıştım ama hatırlamadın sanırım.. ben kanz'da doll markalı pusetli bebek arabasını beğendim.doll travel sistem combi. puseti hem arabaya koyabiliyosun hemde bebek arabası gibi kullanıyosun büyüyüncede büyük olan kısım takılıyor.resmini paylaşıcam.normalde 3 tekerlikler hantal ve ağır olur bu çok hafif bir bebek arabası.zaten normallerinden biraz daha en olarak ince..şıkta duruyor hafif bi bebek arabası,biz ona karar verdik siyahını alıcaz.hem genelde travell sistemlerde çok zor çift yönlü bebek arabası bulmak.bu çift yönlü her ikiside sana doğru dönebiliyor istersen..ilk zamanlar çocuklarımızın yüzü bize doğru dönük olmalı buna dikkat etmeli
internette 699-789 tl arası değişiyor fiyatları bizim sorduğumuz mağaza 789 tl demişti fiyatına.bilgin olsun.ikisi birarada gayet uygun bence
Eki Görüntüle 509499 Eki Görüntüle 509500 Eki Görüntüle 509501
kizlar tetanoz asisi ile ilgili doktorumun soylediklerini aktarmak istiyorum, tarla da bagda bahcede calismiyorsaniz yani herhangi pasli bir metalle civi gibi mesela batma olasiliginiz yoksa asiyi yapmaniza gerek yok yapsanda olur yapmasanda gereksiz yere vucuda yukleme yapmaya gerek yok demisti bende sahsen yaptirmadim bana mantikli geldi :) saglik bakanligi koylerdeki gebeler icin dusunmus esasen bu uygulamayi ...
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce de yazmıştım ama birdaha sorayım. Sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanıyor musunuz?
gece uyuyamadim dogru duzgun sabahta kizi gonderince dogru yataga 1 e kadar uyumusum:) sonra kalktim evi temizledim les gibi olmus 2 gunde yaoh temiz evde oturmak gibi yok herhalde:)
yemekte vardi zaten bir kizima balik kizarticam o kadar
bende hep unutuyorum dgununu filan esim unutmaz , gunlere cok takilmamak lazim bosver.
zaten en guzel hediye seninle:) ben ocak 9 dogumlyum kizimda ocak 5 bebis bakalim kac ocakta gelicek? 5 ocak gorunuyor ama
biraz gecikirse benim dogum gunumede denk gelebilir:))
ayni seyi bende dusundum yarin tam 24. haftam bitiyor 3,5 ay kaliyor diye hesapladim.
cok heyecanli ya bakalim once kim doguracak hehe:))
simcik oldu guzellermis. lohusayken cok terlemistim ben gecelik ustu yetistirememistim 5-6 tane alsam yeridir yani
canım koçtaşa gidip baksana yakından bakamdan anlayamazsın ayrıca fıyatalr cidden çok uygunmus
belli olmaz belkı ındırıme fln gıtmıslerdir katalogda gordum bende gayet guzellerdei :)
en ıyısı yakından ıncelemek
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
kizlar tetanoz asisi ile ilgili doktorumun soylediklerini aktarmak istiyorum, tarla da bagda bahcede calismiyorsaniz yani herhangi pasli bir metalle civi gibi mesela batma olasiliginiz yoksa asiyi yapmaniza gerek yok yapsanda olur yapmasanda gereksiz yere vucuda yukleme yapmaya gerek yok demisti bende sahsen yaptirmadim bana mantikli geldi :) saglik bakanligi koylerdeki gebeler icin dusunmus esasen bu uygulamayi ...
Günaydın
Herkese hayırlı cumalar mutlu, huzurlu, sağlıklı günler...