2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yaabende unutmam eşimde ama hiç bişe yapmaz saolsun :)) evet bende öle geçiştirmeye çalışıyorum hediyem Efem göbüşümde doğumgünümü güzel tekmeleri ile kutlicak inşallah :)) yaa zaten hediye falan beklemiyorum ama ogün erken kalkıp bize kahvaltı hazırlasa uyandırsa falan o bile yeter bana :)) ayy belki gecikirr annesiyle aynı gün doğar ne güzel olur hadi hayırlısı bakalım :))

valla canim benim esim ozel gunleri hatirliyor dediysem hediye filan aliyor tebrik edip opuyor yada cicek aliyor
ama oyle kalkicak kahvalti hazirlicak beklemem yani yaparsada bugun hangi ozel gun diye degil acaba kiyamet mi kopacak diye
dusunurum. asla benden once kalkmaz ben bazen zorla menemen yaptiriyorum
simdi oda topu bana atiyor ben daha guzel yapiyormusum adi ordan be dedim :) sirf yapmamak icin :)
bende seninkini begeniyorum deyip zorla yaptiriyorum bak canim cekti valla yarin sabah yaptirayim bari hehe:))

günaydın kızlar güzel güzel haberlerini aldım ayşecim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin.

tuğbacım doğum günün kutlu olsun bebeişkonla bir ömür aşklar diliyorum sana

dün gece bende uyuyamadım hem tetenoz aşısının veridği sıkıntıyla hemde kalsiyum ilacı bende baldırlarımda krampa sebebp oluyor ölüyorum sabaha doğru çektiğim acıdan. bebeişko kıpır kıpır .buda benim kalbimi ferahlatıyor halen orda ve yaşıyor diye. pazar günü istanbul uçusum var. 1 hafta istanbuldayım sonra artık erzuruma dönme vakti geldi.

kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)

her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)

gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı

usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi

bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği için :nazar::nazar: ölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem

böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar

beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh :nazar:

O kadar sevindim ki ,anlatamam.
Bu arada, 11 ocak benim doğum günüm :)

bizim halen isim sıkıntımız var kızlar yaa. eşim oğluşun ilk ismini koydu muhammed. şimdi ikinci isim arayışındayım onuda ben koyacam ama bulamadım önce efe olur diye düşündüm eşim beğenmedi. kızkardeşim çınar dedi ben beğenmedim.ay kaldık oylee. önerisi olan varmı muhammedin yanına ne yakışır

Eki Görüntüle 509886
benimde oglusa aldigim hastane cikisi paketi bozmustum yer kaplamasin diye.
çok tatlılar cnm Allahım sağlıklı sıhatli giymeyi nasip etsin inşallahh :))
valla canim benim esim ozel gunleri hatirliyor dediysem hediye filan aliyor tebrik edip opuyor yada cicek aliyor
ama oyle kalkicak kahvalti hazirlicak beklemem yani yaparsada bugun hangi ozel gun diye degil acaba kiyamet mi kopacak diye
dusunurum. asla benden once kalkmaz ben bazen zorla menemen yaptiriyorum
simdi oda topu bana atiyor ben daha guzel yapiyormusum adi ordan be dedim :) sirf yapmamak icin :)
bende seninkini begeniyorum deyip zorla yaptiriyorum bak canim cekti valla yarin sabah yaptirayim bari hehe:))
ahh cnm yaaa valla söledin benim de canmım çekti :)) aslında eşim beceriklidir ama kayınvalidem suyu bile eline verdiiği için öle alışmış hiç bişey yapmıyo :)) napim yaa kocişi seviyorum oda beni seviyo gerisi boş dimi Allaha şükür oğluşumuzda büyüyo bundan daha güzel hediye yok benim için :))
günaydın kızlar güzel güzel haberlerini aldım ayşecim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin.

tuğbacım doğum günün kutlu olsun bebeişkonla bir ömür aşklar diliyorum sana

dün gece bende uyuyamadım hem tetenoz aşısının veridği sıkıntıyla hemde kalsiyum ilacı bende baldırlarımda krampa sebebp oluyor ölüyorum sabaha doğru çektiğim acıdan. bebeişko kıpır kıpır .buda benim kalbimi ferahlatıyor halen orda ve yaşıyor diye. pazar günü istanbul uçusum var. 1 hafta istanbuldayım sonra artık erzuruma dönme vakti geldi.

çok çok saol cnm aminn inşallahhhh :)))

herkese günaydın.inşallah herkes iyidir.dün doktora gittim.bebeğim iyiymiş ama suyu tam sınırdaymış .azalmış yani bayağı.zaten akıntımda çok.kaçak oluyor heralde.su az içiyodum doktorum çok su içmelisin dedi.artık mecburen çok içicem.geçen bi arkadaşım 1.5 ay önce doğum yaptı bebeğin suyu azalmış diye.gözüm korktu valla.bebeğim 617 gr.olmuş bu arada.

kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)

her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)

gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı

usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi

bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği için :nazar::nazar: ölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem

böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar

beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh :nazar:

Canım gözün aydın.. Çok sevindim sorun olmadığına. Rabbim cc sonuna kadar sağlıkla geçirtsin hamileliğini ve sağlıkla kucağına aldırtsın bebişini..

Ya bende bu konuda kararsızım. Bende dışarıda birkaç model baktım ama biraz ince geldiler bana. Biz ocakta doğum yapacağız. Daha kalın bişeyler gerekmez mi?

Eki Görüntüle 509886

Oğluşun güle güle kullansın inşAllah bu cicileri.. Çok güzellermiş.. Bende bu tarz bişey istiyorum.

aminnnn

ya ben bi kaç gündür karnımda gerginlik hissediyorum gece yatarken zorlanıyorum
hele bu gece nereye döneceğimi şaşırdım valla karnımın gerginliğinden uyuyamadım
sanırım bizim veletler büyüyür iice :1:

Bende çok çektim o gerginlikten. Akşam oldumu davul gibi şişip geriliyor karnım.. Göbüşümü nereye koyup uyusam diye yer arıyorum bazen..

ya benim karnımı görsenbiz ahanda bu hafta doğrurur dersiniz. hiç kısmıyorum yediklerimden daha doğuma üç aydan fazla var ama ne bilim korktum şimdiden 8 kilo aldım

:) Yediklerin hep bebişine yarasın inşAllah canım.. Ben daha 2 kilo aldım. Biraz az gibi geldi bana da. Yediklerimi de kısmıyorum aslında ama çok almamışım. Bebişimin herşeyi yolunda, kilosu, boyu olması gerektiği gibi dedi doktor.. Yediklerim sadece bebişe yarıyor demekki.. :)

bizim halen isim sıkıntımız var kızlar yaa. eşim oğluşun ilk ismini koydu muhammed. şimdi ikinci isim arayışındayım onuda ben koyacam ama bulamadım önce efe olur diye düşündüm eşim beğenmedi. kızkardeşim çınar dedi ben beğenmedim.ay kaldık oylee. önerisi olan varmı muhammedin yanına ne yakışır

(Oğlunun adını Muhammed koyan, çocuğu ile Cennetlik olur.) [A. Rufai]
İbni Abbas hazretleri, (Kıyamette, “adı Muhammed olan müminler gelsin” denilir, hepsi Cennete götürülür) buyurmaktadır.

Bu hadisleri okuyunca çok etkilenmiştim.. Yanına da gönlünce bir isim koyarsın inşAllah..

Son düzenleme:
kızlar benim de resmen 1 haftada çıktı önceden yüzüstü bile yatabiliyordum şimdi alaturka wc ye bile oturamıyorum, karnım kaşınıp duruyor bir de ben çok yorulmaya başladım şimdiden böyle olursa son zamanlarda ne yapacağız sanırım ekimden sonra iptal olacağız biz :1:
bir de ben acı yemekten delireceğim resmen dün mantı yedim ayıptır söylemesi yanında 6-7 tane de cin biber yedim ama halimi göreceksiniz çok komik yaa

simcik oldu guzellermis. lohusayken cok terlemistim ben gecelik ustu yetistirememistim 5-6 tane alsam yeridir yani
benim var bi kac pijamam ama dogumdan hemen sonra giyebilecegim şık bişi yok.

Aslicim zevkler renkler tartisilmaz tabi ama bana cok renksiz geldi bu takim ya
ben sanirim daha civil civil seyleri seviyorum :)

ben kızıma bi tane beyaz hastane cıkışı almıştım cok güzel oluyordu tıpkı melek gibi :)
oglumada krem kahve tonlarında almak istedim cok renksiz olur dediler annem filan.renkli aldık mecburen
kızımdan kalan beyazı giydiririm ogluma da inş

Eki Görüntüle 509886
güle güle kullansın oglun cnm.cok cici

adıyla yaşasın oglun güzel isim bulmuşsunuz.ben kimlige yazdıramasamda muhammed ismini kulagına okutcam ve ara sıra bu iisimle hitap edecem inş.
soyadımız uzun oldugu için kimlige yazdıramıyorum ilerde sıkıntı olmasın diye.

Herkese hayırlı, huzurlu, bereketli, mutlu ve bebişlerden bol tepikli cumalar olsun inşAllah..

herkese günaydın.inşallah herkes iyidir.dün doktora gittim.bebeğim iyiymiş ama suyu tam sınırdaymış .azalmış yani bayağı.zaten akıntımda çok.kaçak oluyor heralde.su az içiyodum doktorum çok su içmelisin dedi.artık mecburen çok içicem.geçen bi arkadaşım 1.5 ay önce doğum yaptı bebeğin suyu azalmış diye.gözüm korktu valla.bebeğim 617 gr.olmuş bu arada.

günaydın cnmm ... bebişin iyi olmasına çok sevindim maşşallah seninkide tombiş olucak galiba :)) su çok önemli cnm ihmal etme lütfen bol bol su iç yanından şişeni ayırma...

kızlar benim de resmen 1 haftada çıktı önceden yüzüstü bile yatabiliyordum şimdi alaturka wc ye bile oturamıyorum, karnım kaşınıp duruyor bir de ben çok yorulmaya başladım şimdiden böyle olursa son zamanlarda ne yapacağız sanırım ekimden sonra iptal olacağız biz :1:
bir de ben acı yemekten delireceğim resmen dün mantı yedim ayıptır söylemesi yanında 6-7 tane de cin biber yedim ama halimi göreceksiniz çok komik yaa

Zeynep evde durumlar nasıl ? Sen daha iyi misin ?

ya benim karnımı görsenbiz ahanda bu hafta doğrurur dersiniz. hiç kısmıyorum yediklerimden daha doğuma üç aydan fazla var ama ne bilim korktum şimdiden 8 kilo aldım

ben herşeyi yiyorum valla hiç ayırt etmiyorum kilo alırım diye sınır koymuyorum
canım ne isterse yiyiyorum
acı tatlı ekşi tuzlu hiç farketmiyor:1:

Bende çok çektim o gerginlikten. Akşam oldumu davul gibi şişip geriliyor karnım.. Göbüşümü nereye koyup uyusam diye yer arıyorum bazen..

..
dün akşam yemeği de fazla kaçırdım sanırım onun da etkisi var hala şişkinliğim geçmedi
2 tabak lahana çorbası 2 tabak da mantar kavurma yedim akşam yemeğinde :1:

geçmiş olsun ..
ne kadar su içiyorsun ki

Ya bende bu konuda kararsızım. Bende dışarıda birkaç model baktım ama biraz ince geldiler bana. Biz ocakta doğum yapacağız. Daha kalın bişeyler gerekmez mi?

dogumdan sonra cok terleme oluyor.
evde bebek var diye evde sıcak oluyor genelde
uzun kollu olsa yeterli benim için ,kalın bişi beni normaldede cok bunaltır zaten.üşüdügümde sabahlık giyordum ben
sende içinde sabahlıgıda olan 3 lü bi takım tercih edebilirsin.

ben herşeyi yiyorum valla hiç ayırt etmiyorum kilo alırım diye sınır koymuyorum
canım ne isterse yiyiyorum
acı tatlı ekşi tuzlu hiç farketmiyor:1:

dün akşam yemeği de fazla kaçırdım sanırım onun da etkisi var hala şişkinliğim geçmedi
2 tabak lahana çorbası 2 tabak da mantar kavurma yedim akşam yemeğinde :1:

geçmiş olsun ..
ne kadar su içiyorsun ki
valla canım günde 1 lt.yi kesinlikle geçmez .ama bundan sonra çok içicem.korktum valla.
günaydın cnmm ... bebişin iyi olmasına çok sevindim maşşallah seninkide tombiş olucak galiba :)) su çok önemli cnm ihmal etme lütfen bol bol su iç yanından şişeni ayırma...

sağol canım.eşim zaten herzaman kızardı bana az su içiyosu diye.doktorda öyle deyince akşamdan beri söylenip duruyo haklı olarak:))evet bebiş şimdilik tombiş gibi.ama oğlumda çok iyiydi bu aylarda.sonra yüksek tansiyon başladı son 2 ay ve kilo alımı durdu.2.700 gr.doğdu.))inşallah buda öyle olmaz.

Back
X