ya ben de katılmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorummmmm yardımcı olur musun?![]()
katılabilirsin arya21, özelden bana adresini ve adını soyadını mesaj atacaksın, ayşenin listede var mısın bilmiyorum ama bebişin cinsiyetini de yazarsan iyi olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben de katılmak istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorummmmm yardımcı olur musun?![]()
kızlar benim belimin sol arka tarafı iğne batmış gibi sancılanıyor
hiç pimpirikli değilimdir, aksine çok rahat bir insanımdır
ama bu sancılar canımı sıkmaya başladı yaşayan var mı
dün geceden beri oluyor
ilk cocukta cok heves ediliyor herşeyi yeni güzel olsun diye.yani alışveriş yapmak istemekte haklısın
görümcenin cocuklarından kalan şeyler eger cok yıpranmış eski filan degilse kullanabilirisn tabiki
mesela mobilyalarını boyatabilirsin istedigin gibi.sıfır yeni alınmış gibi olurlar
ama kıyafetlerini giydirme bence.o kadarınada hakkın olsun.
benim kızımdan kalan da cok ara renk kıyafetler vardı.onları giydiririm diyordum ama vicdanım elvermedi.gittim aldım bişiler.
amin canım bak bunalrı düşünüp sıkma canını almak sıtıosan gene al ufak ufak
ama canını sıkma sakın ol yasayarak öğrenıcez herseyı :)
sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım
hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım
ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorumnıye bu kadar evecenim anlamıyorum
hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde
dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da
kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam[/nun hamile olduguQUOTE]
bende öyleyin canim yaa esimiyor yavas hareket et hic hamile gibi degilsin sen hamilesin dikkat et deyip duruyor geneldede can tezliyim belki ondandir.sende dikkat et canim kendine...bazende ne kadar yavas hareket etsekte olan yine oluveriyoor maleseff.birazcikta o andaki refleksle oluyor unutuyorusn o onda..
ben zaten pek bişi almıcam. Haftasonu oğlanın kıyafetleri cıakrdım yarısını yıkadım ütülicem kaldırıcam daha yarısı var. güzel güzel pamuklu bir sürü seyi varmıs zaten kız olacak diye belki iki pembe kırmızı sarı bişiler alırım oda misafirler gelince giymelik yada gezmelik ne gerek var bir sürü masrafa. Zaten kimini hiç giymeden büyümüştü oğlan. Kızda az büyüsün boyuna göre bişiler alırım büyüyünce 1 yasındna sonra büyüme hızı yavaslıyor
aaaaaaa bu arada bu sabah uyandım, sonra yatak keyfi yapiyim derken sol tarafıma yattım ama yarı yüzüstü pozisyondu, sol göğsümün üstüne yatmışım, 5 dk sonra kalktım eşim dedi ki sütün mü geldi senin bi baktım tişörtüm ıslanmış tam göğüs ucumun yeri yuvarlakça ıslaklık var, bi de baktım yatakta da varbazen sütyenimde öyle izler buluyordum eskiden de ama acaba hakikaten süt olabilir mi??
ben yasamadim ama canim bence süttür vücut olusturuyor hazirliyor vucudumuzu kimi insanin erken kimi insanin gec yada dogumdan hemen sonra gelende oluyor onun icin anlattigin kadariyla bana süt gibi geldi..
aaaaaaa bu arada bu sabah uyandım, sonra yatak keyfi yapiyim derken sol tarafıma yattım ama yarı yüzüstü pozisyondu, sol göğsümün üstüne yatmışım, 5 dk sonra kalktım eşim dedi ki sütün mü geldi senin bi baktım tişörtüm ıslanmış tam göğüs ucumun yeri yuvarlakça ıslaklık var, bi de baktım yatakta da varbazen sütyenimde öyle izler buluyordum eskiden de ama acaba hakikaten süt olabilir mi??
bende öyleyin canim yaa esimiyor yavas hareket et hic hamile gibi degilsin sen hamilesin dikkat et deyip duruyor geneldede can tezliyim belki ondandir.sende dikkat et canim kendine...bazende ne kadar yavas hareket etsekte olan yine oluveriyoor maleseff.birazcikta o andaki refleksle oluyor unutuyorusn o onda..
süt olabilir canım ben de pazar gunu bı damla gordum :)
eşimde dio ben hamıel olcam ooff nası sömürürüm yatarım kalkmam ama sen oturmuyosun bile dio
içim rahat etmıo sonra agırlasıcaz hıc yapamıcaz ama baya toparlandı ev cok sukur yoruldum ama
jillet gibi oldu bi de sakarlık yapmasam...
doğru canım olunca her sekılde oluo katılıyorum Allah a emanet
ayy ben de çok hopluyor zıplıyorum ani hareketleri hala yapıyorum dalgınlığıma geliyor.
ama keşke bu enerjimi ev işlerine de harcasam jilet gibi deyimini 1 kez olsun kullansam gözüm arkada kalmiycak ama aah ah![]()
sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım
hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım
ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorumnıye bu kadar evecenim anlamıyorum
hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde
dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da
kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam![]()
ben de oyleyim :18: dun sabah ise gitmek icin cıkacaktım evden ayakkabımın da tekini giymistim ama bir sey unuttugumu farkettim. ayakkabı giymedigim ayagımın uzerine seke seke gidip aldım o seyi sonradan hamile oldugum geldi aklımanapiyosun sen dedim kızarak kendi kendime
![]()
canim hevesin kalmasin sen yinede al yani cok sey almazsin ama 2-3 takim alabilirsinSorunsuz, sıkıntısız günlerin başlangıcı olsun bugün...
Ben erteledim bebişe bir şeyler almayı ama aklıma geldikçe de emin olamadığım bir şey var:
Şimdi bizim yatak, puset, bebek küveti, bebek arabası,çocuk odası dolapları(1 büyük şifonyer+1 büyük dolap)
ve kıyafet ayakkabı vs her şeyimzi hazır; yani görümcemlerin çocuklarınınkiler var.
Şükür tabi masrafa girmemize gerek kalmadı alma insan kendi almayınca da biraz garip oluyor...
kıyafet bile almama kızdı kayınvalidem, her şeyin var fazla fazla, niye boşuna alıcaksın diye,
ama ben de o heyecanı özellikle de eşimle birlikte yaşamak istiyorum.
belki çocukça davranıyorum ama zaten onlar hevesimi kırmıştı, 2 parçacık alışveriş yaptığımı bile söylemedim,
üstüne bi de dünkü kötü haberler gelince iyice soğudum...
zaten ilk bebek, endişeler, telaşlarla dolu kafam, detay bilmiyorum hiç ne alınmalı ne yapılmalı
ve düşünemiyorum da yani hazırlayamadım da kendimi sanırım...of çok karışığım yaa.
endişelenme canım bizim gittiğimiz radyolog da 15 dk baktı, söyledi de şurasına burasına bakıyoruz diye ama ben de kızmıştım kk'da herkesinki bir saat bakıyordum damarlarına kadar, bu niye hepsine uzaktan baktı çok incelemedi falan diye, eşim de dr. da dedi ki yolunda gitmeyen bir şey olursa ya da şüphesi bile olsa o zaman iyice inceler, hiçbir sorun yok şükür, sen de pimpiriklenme dediler...
ve haklılar sanırım :)
ayy ben de çok hopluyor zıplıyorum ani hareketleri hala yapıyorum dalgınlığıma geliyor.
ama keşke bu enerjimi ev işlerine de harcasam jilet gibi deyimini 1 kez olsun kullansam gözüm arkada kalmiycak ama aah ah![]()
kızlar doktorlar bebeklere 3 yaşına kadar yün önermiyorlar.
Yatağını yün hazırlayan arkadaşım bilgin olsun.