2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ay ne çoşmuşunuz Allahtan kocanın da işyerinde elektrikler kesikmiş geç gelicem dedi bizde sizi okuduk neler çekiştirmişsiniz diye anca bu saate bitti
f ile başlayan şeye cevabım ise olabilir öyle bişey bi özel mesajlarla sorun bakalım gerçi biz yokuz ama olanlar olabilir :34:

maşallah süphanallah :nazar: nasılda belli kemikleri bile kızın tam rahatına düşkün ay inşallah doğuncada oh rahat yatagında uslu uslu yatar minişin hemen haftana baktım 25 gözüküyo :1:

canim ccok tatli cikmis ayaklara bak ne kadar net..:nazar::nazar:masallahh sübhanallahh bebisine saglikla alirsin insallahh kuzunu kucagina..

yaprak senmiydin bebişe battaniye örüp şöyle renkli kurdelalarla dikecek olan annemde o örneği yapmıştı banada yapacakmış maviş tonlarda çok beğenmiştim burda da senmi koymuştun çok güzeldi güle güle kullansın minişin yeleğinide

Evt demet abla bendim.Hatta bugün biraz süslemelerini yaptım az kaldı bitmesine...Maviside güzel olur bu model bana çok cici gelmişti zaten hemde yapımı kolay die yaptım..Seninde bebeğin güle güle kullansın abla....
Çok fazla tuz tüketmiyorum ama günde en fazla 2 bardak su içiyorum. Suyu fazla içmek gerek sanırım. Teşekkürler

2 bardak mı..Şaka gibi canım...Bende önceleri çok içmezdim ama hamile kalmadan önce rejime başlayınca ,bol su içmeye başlamıştım.Alışınca iyi oldu arkasından hamilelikti,düşük riski filan derken Dr. en az 3 litre demişti.O zamandan beride sürekli 2,5-3 lt yi buluyor günde ve inan çok önemli her konuda su içmek.Sende artır canım biraz.Yanında şişeyi ayırmazsan unutmazsında sürekli içersin....

ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş :49: :nazar: :nazar:

183358_449371771781033_234062037_n.jpg

aysecim cokk ttali yaa masallah evet gercekten ifade cok ciddi kimseye pasvermez bu masallahhh sübhanallahh:nazar::nazar:saglikla sihatle sagsaglim alirsin hepimiz insallahhh canim benim..

kızlar merhabalar. ultrason görüntülerinize bayıldımm maşallah maşallah. daha benimm koyabilceceğim bi resmim yok olursa hemen paylaşicimm

ben yine hortladim ya niye uyuyamiyorum :ssz::ssz::ssz::ssz:
bir wc ye kalkiyorum sonrada aklimda bir ton sey off sinir basiyor don saga don sola
dun esime kahvalti hazirladim hala kendine gelemis:))) aksam diyor ki ya sen sabah bana niye kahvalti hazirladin :)
e dedim ya iste uyayamadim diye dedim. zaten ayin 21 dogum gunu unutmadan gecireyim diyorum :)
gecmise bakmaya gidiyorum eminim cosmustur sayfalar

ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.

bencede gereksiz.ben almadım ,peteküstüne ıslak havlu koyardım.

:9::9::9::9::9::9: hahaha walla öle sağlam :D aynen hiçbişe tutamam içimde :9::9::9::9: yapcağı kötülük mü kızınca sölenir sölenir sölenir sonra unuturum gider, bazen diorum kin tutmak istiorum böle enayi yerine konuluorum ama yok anacım yüzüme gül unuturum sana kızgınlığımı :9::9::9: ama dedikodu ve yalana gelemem, bi yakalim hemen çıkarırım o insanı hayatımdan o kdr da netimdir bazı şeylere :19::19::19::19:

:13:

bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??

ben sol gögüs altımda hissediyorum.ayaklar orada baş kısmı sag alt kasık tarafımda.çapraz duruyor

canim aslinda pamuk nasil bulucam hic fikrim yok bu elyafida internetten aldim.
yani bizim su kullandigimiz normal pamukmu oluyor o cok da iyi bilmiyorum acikcasi.

yatak yorgan için pamuk satılıyor.anneme sordum bugün kullanışlı olurmu diye pamuk yatak cok çabuk sertleşir ,yün gibi o da toz tutar ve yün gibide yıkanmaz dedi bilginize.
yani belli süre kullandıktan sonra kaldır at çöpe dedi yıkanmadıgı için.

Son düzenleme:
amma lak lak yapmışsınız yaw.atlayarak okudum gecmişi

ben yine öglenden sonra alışverişe gittim annemle birlikte
siyah kumaş bi hamile pantolonu aldım likralı cok güzel.
tek kalmış 45 lira dedi 30 a aldım:8:
pijama takımı aldım hemde hamileler için olanlardan.bel lastigi ayarlanabiliyor ve gögüsaltından pilesi var. yine gögüs kısmında dügme var direkt meme ucu cıkıyor dügmeyi actıgınızda :)
fiyatı 15 lira valla şaka gibiii.2 tane aldım aynı modelden renkleri farklı.
merak eden olursa resim koyabilirim:1:
almak isteeyn olursa valla kargolayıp yollim size.boştan yere 50-60 lira vermeyin :))

Feslegencim ve tum calisan arkadaslarim ins izin gunleriniz bi an once gelirde doguma kadar evinizde bi guzel dinlenirsiniz:16:

Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi :30:?
cnm prematüre dediğine göre yenidoğana olmaz tatlım gidip değiştir sen onu kıyamam:9:

Acayip gizemli ve çekici gelirler . ilk başta !! hayranlık uyandırırlar. ama içine düştün mü gel bana sor :)
Ev işlerinde inanılmaz yardımcıdır, titizdir, herşeyi düzenlidir, yemek haricinde nerdeyse bir kadın kadar beceriklidir. Yemek yapmayı bilse, onu da harika yapar.
Teknolojiye çok meraklıdır, en son teknolojik aletleri bilmekle yükümlüdür.
Çok yavaştır, bir kaplumbağa kadar!! insana fenalık geçirtir. tez canlı insanların asla uyuşamayacağı bir tiptir.
Sehpanın üstünde bir gram toz olsa dırdırından kurtulamazsın. Bana değil,sehpaya saydırır ( "daha seni yeni sildim ne ara bu kadar toz oldun" gibi."
Eve ya da bebeğe birşey alınacaksa, en ufak birşey dahi olsa , 40 yerden araştırır, sağını solunu inceler,alana kadar 6 ay geçer. Bana fenalıklar gelir.
Sinirlidir, sinirlendiği zaman gözüne görünmemekte fayda var.
Yabanidir, kalabalık ortamı sevmez ve gitmez. Evcimendir. Saatlerce evde oturup arka arkaya 6-7 film izleyebilir.
Ağladığın ya da kırıldığın zaman asla gönül almaz. senin kendi kendine ağlamanı,sinirinin geçmesini ve salona gelip oturmanı bekler. bu da kadın için katlanılmaz olabiliyor bazen.

daha sayayım mı ? :1:
ay sayma ayol :9: aynı eşimin o hazetmediğim huylu akrabası,bukadarmı kelimesi kelimesine uyar:9:..sözüm meclisten dışarı (yani kocan belki özünde iyidir ama ) ya bu kova erkekleri kadın gibi her bi halttan haberleri oluyo,ortam içinde bide muhabbetleri yok suspus sinsi insanların teki...bide başak erkeklerini hazetmem onlarda kafayı sıyırmış türlerden :9: geçen o kova burçlu akraba oturmaya geldi bize,boğazlarına düşkün olur bunlar hamur kömür çok severler.afedersiniz öküze gelcek diye pasta börek yaptık.bide söylemesi ayıp mercimekli köfte yaptım,salçasını kavururken soğan rendelemiştim ama tam şekillendirdikten sonra taze soğan doğramadığımı farkettim ve onca şeyi tekrardan bozmak istemedim.misafirler yemeden önce de söyledim unutmuşum bu seferlik böyle olsun diye.sen o gerizekalı çıkıp ordan ne demesin ''bugün mercimekli köfteden kaldın'' ay inşallah benim oğlum öyle uyuz bi insan olmaz yaa:44: vallahi üzülüyorum

:) kız kocalarda benzeşiyomuş benimkide terazi dengesiz derler ama küçük şeylere kızar kızılacak şeylere kızmaz ama uyumludur ama ben boğayım beni kızdırmadımı herşey güzel :)

ama ben oğluşu oğlak alayım kova yok hiç çevremde ay rabbim bilir ne olcağını dediğin gibi bunlar hep hayal ve istekler
ay canııım benim eşimde terazi,ruh ikizim o benim,bazende ruh öküzüm olabiliyo tabi:9:ama çook sabırlıdır benim canım kocam,hemen hemen herşeye ağlayabilir,duygusaldır..çoook sinirlenmesi lazım konuşması için,sen bağrın o susar,tabi bazen duvara konuşuyo gibi oluyo ama olsun:9:özür dilemeye hastadır,ama mesela ben şunu yaptım sana de, oda bende sana bunu yapmıştım diyip üste çıkar,o özelliğini sevmem bi eşimin ,hep ben'cidir yani.kıyamam onun tek bi damla gözyaşına ama ,o ağlarsa bende açarım hemen çeşmeleri:43: teraziler romantik olur,ayrıca kıyafet konusunda çok zevklidir eşim..bana çok güzel hediyeler alır şaşırtır hep. giyinmeyide pek sever haspam:) çıkarken özgürlüğüne çok düşkündü gezmeyi dışarda yemek yemeyi çok sever bu burçlar.bende yengeçim ,tam tersi evime bağlıyım.burnu çok büyüktü bunun ilk zamanlar ama bi aşık ettim kendime,kul köle oldu :52: teraziler böyledir yani üstüne gitmicen zaten aşık olunca her dediğini yaparlar.maşallah bana sormadan bişey yapmayı sevmez.2003 yılından beri tanırım eşimi,4 yıldırda evliyim.çok mutluyum terazi burcunu herkese tavsiye ederim .. senin eşin nasıl bi insan ,uyuşuyorlarmı Huyları eşimle merak ettim

Kızlar ödem için ne yapabilirim?? Çalışıyorum ve akşama kadar masa başındayım. Bu akşam bacaklarım bileklerim fil gibi olmuştu :( ne yapacağım :(
cnm doktora çık bi istersen albumin hastalığı olabilir,hamilelik hastalığı işte ödem yani..tuzu da fazla yememeye çalış istersen cnm,geçmiş olsun

Eki Görüntüle 513881

buda benim kuzumm, maşallah benim aşkıma :nazar::nazar::nazar:
ay teyzen yer o burnunu seninnn:nazar:maşallahhh yaa:nazar:
varya sizdede oldumu kızlar bilmiyorum ama zaTen çocukalrı severdim şimdi hamile kaldıktan sonra her çocuğa aşkla bakıyorum kendi çocuğum gibi,eşimle hafta sonu devamlı dışarda onun bunun çocuğunu seviyoruz uzaktan:9:

Son düzenleme:
Back
X