Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah süphanallahnasılda belli kemikleri bile kızın tam rahatına düşkün ay inşallah doğuncada oh rahat yatagında uslu uslu yatar minişin hemen haftana baktım 25 gözüküyo
![]()
yaprak senmiydin bebişe battaniye örüp şöyle renkli kurdelalarla dikecek olan annemde o örneği yapmıştı banada yapacakmış maviş tonlarda çok beğenmiştim burda da senmi koymuştun çok güzeldi güle güle kullansın minişin yeleğinide
Çok fazla tuz tüketmiyorum ama günde en fazla 2 bardak su içiyorum. Suyu fazla içmek gerek sanırım. Teşekkürler
ciddi kızım benım :) ifadeye bak...elini de yumruk yapmışş oyhhşş![]()
![]()
![]()
![]()
ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.
hahaha walla öle sağlam
aynen hiçbişe tutamam içimde
yapcağı kötülük mü kızınca sölenir sölenir sölenir sonra unuturum gider, bazen diorum kin tutmak istiorum böle enayi yerine konuluorum ama yok anacım yüzüme gül unuturum sana kızgınlığımı
ama dedikodu ve yalana gelemem, bi yakalim hemen çıkarırım o insanı hayatımdan o kdr da netimdir bazı şeylere
![]()
bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??
canim aslinda pamuk nasil bulucam hic fikrim yok bu elyafida internetten aldim.
yani bizim su kullandigimiz normal pamukmu oluyor o cok da iyi bilmiyorum acikcasi.
masallahh canim yaa cokk tatli kuzun findik gibide burnu varmasallahh sübhanallahhh..saglikla alirsin sagsaglim insallah hepimiz..
Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393![]()
cnm prematüre dediğine göre yenidoğana olmaz tatlım gidip değiştir sen onu kıyamamKızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi?
ay sayma ayolAcayip gizemli ve çekici gelirler . ilk başta !! hayranlık uyandırırlar. ama içine düştün mü gel bana sor :)
Ev işlerinde inanılmaz yardımcıdır, titizdir, herşeyi düzenlidir, yemek haricinde nerdeyse bir kadın kadar beceriklidir. Yemek yapmayı bilse, onu da harika yapar.
Teknolojiye çok meraklıdır, en son teknolojik aletleri bilmekle yükümlüdür.
Çok yavaştır, bir kaplumbağa kadar!! insana fenalık geçirtir. tez canlı insanların asla uyuşamayacağı bir tiptir.
Sehpanın üstünde bir gram toz olsa dırdırından kurtulamazsın. Bana değil,sehpaya saydırır ( "daha seni yeni sildim ne ara bu kadar toz oldun" gibi."
Eve ya da bebeğe birşey alınacaksa, en ufak birşey dahi olsa , 40 yerden araştırır, sağını solunu inceler,alana kadar 6 ay geçer. Bana fenalıklar gelir.
Sinirlidir, sinirlendiği zaman gözüne görünmemekte fayda var.
Yabanidir, kalabalık ortamı sevmez ve gitmez. Evcimendir. Saatlerce evde oturup arka arkaya 6-7 film izleyebilir.
Ağladığın ya da kırıldığın zaman asla gönül almaz. senin kendi kendine ağlamanı,sinirinin geçmesini ve salona gelip oturmanı bekler. bu da kadın için katlanılmaz olabiliyor bazen.
daha sayayım mı ?![]()
ay canııım benim eşimde terazi,ruh ikizim o benim,bazende ruh öküzüm olabiliyo tabi:) kız kocalarda benzeşiyomuş benimkide terazi dengesiz derler ama küçük şeylere kızar kızılacak şeylere kızmaz ama uyumludur ama ben boğayım beni kızdırmadımı herşey güzel :)
ama ben oğluşu oğlak alayım kova yok hiç çevremde ay rabbim bilir ne olcağını dediğin gibi bunlar hep hayal ve istekler
cnm doktora çık bi istersen albumin hastalığı olabilir,hamilelik hastalığı işte ödem yani..tuzu da fazla yememeye çalış istersen cnm,geçmiş olsunKızlar ödem için ne yapabilirim?? Çalışıyorum ve akşama kadar masa başındayım. Bu akşam bacaklarım bileklerim fil gibi olmuştune yapacağım
![]()
ay teyzen yer o burnunu seninnn