2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
emzirme yastıgını kızımda almıştım ama kullanmadım.arabaya koydum kızım uyudugunda başının altına koyuyorum şimdi.
minder daha kullanışlı oldu benim için.hem emzirirken kullanıyordum hem yatarken.kustugunda koltuk kanepe kirlenmiyordu :)

hoşgeldin nerelerdesin sen.bende merak ettim acaba bişimi oldu diye.iyi olmanıza sevindim
ben 10 ekimde gitcem şeker yüklemesi için
ayrıntılıya nerde girceksin?
Sağol canım iyiyiz çok şükür. Şimdi Fatih teyim 100 lük yükleme yaptırıyorum... 3 saat buradayım.. Glikozu içtim midem çok kötü 1. tokluk için bekliyorum...
Ayrıntılıyı Yenimahalle devlet hastanesinde yaptıracağım. Geçen hafta gidip randevu aldım, bu cuma gidicem...
Sen napıyosun.. Buluştunuz mu Ankaralılarla...
Müsait olanları beklerim evde canım sıkılıyor... İzindeyim nasıl olsa, Serhat a yolunuz düşerse beklerim....
gunaydin kizlar dun cok garip br ruya gordum guya kahverengi bir ayi var.
onundede benim kiz ay diyorum bir pence atsa olucek nasil onunden alip kacicagimi sasirdim o kadar korktumki anlatamam
o sirada bacagima feci bir kramp girdi. dun magezyumu icmemistim herhalde ondan oldu

inanirmisin bendede oyle oldu hamileligim ve lohusaligim asiri stresli bir ortamda gecti istemedigim insanlar vardi yanimda
bir hayirlarinida gormedim. kendim kosturup durdum. cok kotu gunlerde belkide ondan yansidi cocuga
simdi benim kizimda masallah uysaldir. yaramaz simarik bir cocuk olmadi. 2 yas sendromu zor gecti ama ama ben biliyordum o donem
boyle inat olucagini ustune gitmemeye calistim. Allaha sukur atlattik.
zaten su andada cok hisli gururlu bir kiz cok kirilgan. bende mumkun mertebe uzmemeye calisiyorum.
keske biraz daha girisken ve sert olabilseydi ama yapi meselesi sanirim biraz bana cekmis. oldiugu gibi kabul etmek lazim

ay o susukunlari izlemem ben ya. ne sinir bir dizi. yabanci bir film vardi ondan esinlenmisler
onu izlemistim psikolojim bozulmustu br daha dedim esime bana boyle filmler izletme
hakikaten etkisinden cikamiyorum.

bakicam simdi canim modelleri merak ettim. kizimda almamistim ama cok onemliymis bunda kesin alicam.

ya bende dikise cok merkaliyim aslinda tr de makina aldirmistim ama kursa gidemedigim icin kullanamadim
ins ilerde dusunuyorum. cok seviyorum dikisle ugramayi yada soyle suslu puslu seylerle:)

mihrumah ismi cok zor geldi bana neslisah yerinede neslihan daha iyi sanki
onemli olan tabi senin icine sinmesi Allah isim isini hallettik biz insanin kafasi surekli mesgul oluyor bulamayinca
tabi dr bize bir surpriz yapip bu ayda kiz demezse :) o zaman halimiz nice olur bilmiyorum herseyi basladik mavis almaya.
su ctesi kontrolunden sonra siparis etsem alacaklarimi daha iyi olucak sanirim.

ben bu ana baba ismini koymaya sinir oluyorum yahu ne alakasi var o baska insan dogacak olan baska.
Ha cok sevdigim bir buyugun vardi icinden gelir esinde olumlu bakarsa olur elbette ama sanki bu farzmis gibi nedr ki boyle
Allahtan esimin boyle takintilari yok zaten olsada aynisini yapardim hem kayinpederi sevmiyorum hemde ismi kotu ya
sevki adi. kaynanam bile karsi cikar eminim :))
bir kere laf gecmisti aman onun ismi cok kotu kuranda bile gecmiyor dedi :))
gerci ben illaki kurandan gecsin diye ozen gostermiyorum acikcasi.

sagol canim. ins ise yarar su tozlar.

kizimin okulu bugunde tatil kalktik saat 9:30 da :)
kahvaltiyi yaptik ev tabi savas alaniydi yne hertaraftan bir puzzle parcasi
supurdum sildim bulasiklari hallettm camasirlari koydum makinaya
simdide gidip patates almaya patatesimiz bitmis.
mercimek corbasi yapicam bugun kizim seviyor Allahtan icine ince bulgurda atiyorum cunku bulgurlar pek arasi yok
Benim oğlumu anlatıyor gibisin, duygusal, kırılgan, gururlu...
Ben de bazen kızıyorum ama hassas oluşundan kendimi tutmaya çalışıyorum....
İnşallah hayatın zorlukları karşısında çok yıpranmazlar...

Bizim de ailecek favori dizimiz Seksenler, zaten başka da seyretmiyoruz...
Ama çok güzel yaa...
Eşyalar, muhabbetler insanı geçmişe götürüyor.. Ben 79 doğumluyum, çocukluğumda ki ortamlar, kıyafetler offf.
Dayılarımla dinlerdik Ferdi Orhan....
Günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum ya

saat sabahın 7 si yan komşu camdan aşağıdkai kadınla bagıra bagıra ınan kı abartmıyorum muhabbet edıo

susar die bekeldım bekeldım susmadı hayır önemlı bsıeyde dğeil geyık muhabbetı yapioalr cama çıktım

el insaf yaa saat 7 sabahın körü hiç mi adap tan anlamıyosunzu fln dedim sana mı sorcam aman hanfendı rahatsız

olmuş fln demye basladı deıdm rahatsız oldum haklıyım dedim...gece 12 1 lerde senın kahkahalarını dınlırom ben dio :S

yalana bak yatak odasını tasıyalı 3 hafta oldu zaten ki hamnıle kaldıgımdan berı 10 bilemedın 11 gibi uyyakalıyorum

hadı 12 de yattıgım zamanalr da oldu ama iş yaptıgım zamanalrdı ve yorgun olrk yattım yanı kahkaha atacak halım yoktu tamamen yalan

ki dedim ben kahkayı atıosam evımde atırom camda değil ordan duyulan sesle burdan duyulan aynı değil

bagırdı ben de bagırdım sonra kapadı camı içerde bagırıo kahkaha atıo yaa 45 yasında 5 cocuklu kadın

yemın edıyorum naısl bi sokağa düşmüşüm toplum içinde yaşamayı bilmeyen kıçı kırıklarla bi aradayım çok fena sinir oldum

hep aynı hep aynı sabahın körü gecenın 1-2 si demezler haftasonu demez sokak düğünü yaparlar ben artık napıcam

bilmıyorum yasını basını almıs kadınalrda adab ı muaseret kurallarını bılmıyor veya uymuyorsa bu dunyanın çivisi çıkmış ya

bir kez daha tekrarlasın nerde aranıosa gidip arıycam hakkımı :47: :47: :47: :47:

Bizim sitede de vardı sabah sabah balkondan balkona konuşanlar...
Ben de eskiden çok sinirlenirdim... Ama eşimin tahammül kabiliyeti çok yüksek.. Beni de alıştırdı sağolsun...
Allah sabırlar versin...

İsim koyma hakkı dinen anne babanındı. Bunu anlatabilirsin canım.

Demokratik davrandığını, benim de annesinin isminin yanına istediğim ismi koyabileceğimi söylüyor.Ama ben hem annesinin ismini koymayı istemiyorum hem de iki isim koymak istemiyorum.İkimizin ortak beğendiği tek bir isim koymak istiyorum.:5: hiçbir şekilde olur demiyor.Ancak tartışma büyüyüp ağladığım zaman düşünürüz diyor.Son zamanlar hep bu yüzden kabul edene kadar ağlamak zorunda kalacağım sanırım :19: Başka bir doktor bebeğimizin erkek olduğunu söylemişti.O zaman kız olsaydı nüfusta annesinin ismini yazdıracağını beni de hediye ile kandırmayı planladığını söylemişti.Yapar yaa :14:Bebeğimiz sağlıklı olsun da mecbur kalırsam ismi de kayınvalidemin adı olsun ne yapayım :5:

saat sabahın 7 si yan komşu camdan aşağıdkai kadınla bagıra bagıra ınan kı abartmıyorum muhabbet edıo

susar die bekeldım bekeldım susmadı hayır önemlı bsıeyde dğeil geyık muhabbetı yapioalr cama çıktım

el insaf yaa saat 7 sabahın körü hiç mi adap tan anlamıyosunzu fln dedim sana mı sorcam aman hanfendı rahatsız

olmuş fln demye basladı deıdm rahatsız oldum haklıyım dedim...gece 12 1 lerde senın kahkahalarını dınlırom ben dio :S

yalana bak yatak odasını tasıyalı 3 hafta oldu zaten ki hamnıle kaldıgımdan berı 10 bilemedın 11 gibi uyyakalıyorum

hadı 12 de yattıgım zamanalr da oldu ama iş yaptıgım zamanalrdı ve yorgun olrk yattım yanı kahkaha atacak halım yoktu tamamen yalan

ki dedim ben kahkayı atıosam evımde atırom camda değil ordan duyulan sesle burdan duyulan aynı değil

bagırdı ben de bagırdım sonra kapadı camı içerde bagırıo kahkaha atıo yaa 45 yasında 5 cocuklu kadın

yemın edıyorum naısl bi sokağa düşmüşüm toplum içinde yaşamayı bilmeyen kıçı kırıklarla bi aradayım çok fena sinir oldum

hep aynı hep aynı sabahın körü gecenın 1-2 si demezler haftasonu demez sokak düğünü yaparlar ben artık napıcam

bilmıyorum yasını basını almıs kadınalrda adab ı muaseret kurallarını bılmıyor veya uymuyorsa bu dunyanın çivisi çıkmış ya

bir kez daha tekrarlasın nerde aranıosa gidip arıycam hakkımı :47: :47: :47: :47:

slm canım inan bu komşu olaylarını duyunca tek ben değilmişim diyorum bizimde üst katta 4 kızlı bir aile ama ne aile gece 2 de 3 de kavgalar hergün aşağıya halı havlu sirkelemeler bıktım ben artık yukarıya çıktık filan yok hiç bişey kar etmedi ben artık onları Allaha havale ettim çünkü hergün ben balkondan pisliklerini temizliyorum hatta 2 kere süpürüp kapısına koydum anşamadı ya da işine gelmedi ama çok ses olursa da duvarı yumrukluyor eşim ;) Allah yardımcımız olsun böyle kişiler için bebeklerimize stres yüklüyruz diye çok üzülüyorum :(

ee isim ne bacım onu nie yazmadın :) çalmayız hadi hadi söle merak ettim :))
cıkss sölememmm :1:

cadı seniiiii:52: iyi yapmışın.kaynana kayınvaldeyi sallayın tatlım büyükler bizi bizde onları anlamıyoruz,anlaşamıyoruz malesef kuşak farkı...
ya babasının adını geç bu adamlar doğru düzgün isim bulamıyoda hee:9: ya benimki ilk ARKIN dedi yaaa.dedim çocukla cüneyt arkın diye dalga geçerler saçmalama :27:
sonra ben TOPRAK olsun istedim aileler ve çoğu arkadasımız soğuk bakınca isimden bende soğuyuverdimaklımdada o isim vardı bitek kararsız kaldım.eşim kuzeyle güneyde kuzey rolüne hasta :30: KUZEY olsun dedi iyi madem olsun dedim.alıştımda artık..ismiyle seslenip sewiyorum bebeğimi artık,herkesede dedik değiştiremeyizde artık:34:kızım olsaydı Duru Tanem koyucaktım.ama kuzeyimiz oluyo :emir_bebek::34: isim ne buldunuz kızz merak ettik burda minnoş oğlunun adını:21: :46::46:söyyyle söyyyyle söyyyyle:46::46::52:

aynen dedigin gibi hiç sallamıyom onları ,tınnnnn deyip geciyomm:36:

evet erkekler isim konusunda cok zevksiz ve beceriksizz.benim kocada babasının isminden vazgecince bi isim bulmuş.
ismi duydugumda şaka yapıyor sandıydım:1:

Barbaros koycam deyince baya bi gülmüştüm.hem söleemesi cok zor hemde kaba bi isim geldi bana
benim anneane ve babaanne dedeler filan yaşıyor Allah dahada ömür versin.onlar kızımın ismini ögrenene kadar baya bi ugraştılar söliyemediler
barbaros ismini hayatta söliyeemzlerdi.ayyy ben bile zor sölüyom yaww.
baktımki eşimde bu kabileyet yok ben sıvadım kolları oglum için.
Kuzey ismide cok güzel.adıyla yaşasın oglun inş

Son düzenleme:
Demokratik davrandığını, benim de annesinin isminin yanına istediğim ismi koyabileceğimi söylüyor.Ama ben hem annesinin ismini koymayı istemiyorum hem de iki isim koymak istemiyorum.İkimizin ortak beğendiği tek bir isim koymak istiyorum.:5: hiçbir şekilde olur demiyor.Ancak tartışma büyüyüp ağladığım zaman düşünürüz diyor.Son zamanlar hep bu yüzden kabul edene kadar ağlamak zorunda kalacağım sanırım :19: Başka bir doktor bebeğimizin erkek olduğunu söylemişti.O zaman kız olsaydı nüfusta annesinin ismini yazdıracağını beni de hediye ile kandırmayı planladığını söylemişti.Yapar yaa :14:Bebeğimiz sağlıklı olsun da mecbur kalırsam ismi de kayınvalidemin adı olsun ne yapayım :5:

günaydın canım 2. isim olarak kendi annemin ismini koyucam de belki vaz geçer ;) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin......

KIZLAR DOKTORA gittim...

yavrum biraz daha yukarıda. ama hala aşağıdaymış. ilaca yatmaya devam. ama arada kocacığımla bir kahvaltıya, bir yemeğe kendımı yormadan gidebilirmişim. :39:ama yurume yasak, sadece arabayla gidebilirim. ilacımı 3ten, 2ye düşürdü.

paşam boyu, posu kılosu yerınde.:nazar: 780 gr olmuş.:nazar: allahıma şükürler olsun.:nazar: suyumda çok iyimiş, benden haberler bunlar..

bir de ayşecim yoğun bakım ünitesini sordum. doktorum açık açık 34. haftadan önce doğarsa şu şu hastaneye git hemen dedi. benim hastanenın yoğun bakım ünitesi aralıkta tamamlanıyormuş.

yetişkin yoğun bakımına da Allah ıhtıyac hıssettırmesın dedi. o zaten en kötü durum budur dedi. yani şu an alternatif bir hastanem var erken doğum için. sadece bir kere git muayene ol ki kaydınız olsun dedi. doktorumun yonlendırmesı bu sekılde. allah yarabbım acıl durumlar göstermesin inşallah...
çok geçmiş olsun inşaallah bunuda atlatırsın ,çok şükür bebişin iyimiş.rabbim hayırlısı ile kucagınadaalmayı nasip eder ..
merhaba beni de ekler misiniz mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum, yaşım 21, kilom 58, tahmini doğum tarihi 8 ocak, cinsiyeti erkek:nazar: yaşadığım il de erzurum eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ve herkese iyi geceler..
hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişiniz allah tamamına erdirsin.:)

çok ayıp bişey ,insan biraz daha usturuplu söyler yada konuşur.
nedemek sabahın 7 sinde şamata yapmak.hiçmi işiniz gücünüz yok.
komşuları etrafı çevreyi düşün azcık.
eşi nasıl bişey demiyo,o saatte camdan bayan ,benim eşim olsa beni mahveder.
insanlarda artık anlayış yada terbiye ,edep diye saygı diye bişey kalmamış .
çok zor öle insanlarla yaşamak ,allah yardımcın olsun.

yazık valla komşuluk hakkı en önemli kul haklarından.ALLAH yardımcın olsun canım..

sorma canım haktan hukuktan Allah korkusundna anlıycak insna oslalar zaten yapmazlar yaa...

İ
Görgüsüzzzz. Madem toplumla yaşıyorsun azcık saygı duy be. Hiç sevmem böyle insanları.

Kızlar günaydın.
Güzel, huzurlu bir gün olur inşallah.
İşe geldim
Progestanı evde unutmuşum gitti 2 doz :5:
Canımda sıkkın bugün. Sebebin baş harfi kaynana :5:
:31:

günaydın canım
nerden bulmsuusz bu sokağı 2-3 yıldır burnumdan getirdiler valla evim olmasa binkere cıkmsıtım

canım ıns ciddi bişi olmamıstır nıe canın sıkkın ?

bu arada yakınalrında hatsane varsa 2 dozcuk alabılırsın bugun ıcın

Sağol canım iyiyiz çok şükür. Şimdi Fatih teyim 100 lük yükleme yaptırıyorum... 3 saat buradayım.. Glikozu içtim midem çok kötü 1. tokluk için bekliyorum...
Ayrıntılıyı Yenimahalle devlet hastanesinde yaptıracağım. Geçen hafta gidip randevu aldım, bu cuma gidicem...
Sen napıyosun..

Bizim sitede de vardı sabah sabah balkondan balkona konuşanlar...
Ben de eskiden çok sinirlenirdim... Ama eşimin tahammül kabiliyeti çok yüksek.. Beni de alıştırdı sağolsun...
Allah sabırlar versin...

canım ıns sorun cıkmaz şeker yuklemende

eşimde sus bişey derler şimdi gider kavga edeırm olmaz dio..ama ben de dayanamadım ya

zaten takıkım sokak düğünlerinden :47:

slm canım inan bu komşu olaylarını duyunca tek ben değilmişim diyorum bizimde üst katta 4 kızlı bir aile ama ne aile gece 2 de 3 de kavgalar hergün aşağıya halı havlu sirkelemeler bıktım ben artık yukarıya çıktık filan yok hiç bişey kar etmedi ben artık onları Allaha havale ettim çünkü hergün ben balkondan pisliklerini temizliyorum hatta 2 kere süpürüp kapısına koydum anşamadı ya da işine gelmedi ama çok ses olursa da duvarı yumrukluyor eşim ;) Allah yardımcımız olsun böyle kişiler için bebeklerimize stres yüklüyruz diye çok üzülüyorum :(

amın canım ya sorma sabah sabah sınrı ettı benı ben de sınrı odum die üzüldüm çok var böle insan
hele pislik evden cıksında nereye gıderse gıtsın usulu çok temzılık yapan var (!) anlıorm senı

çok ayıp bişey ,insan biraz daha usturuplu söyler yada konuşur.
nedemek sabahın 7 sinde şamata yapmak.hiçmi işiniz gücünüz yok.
komşuları etrafı çevreyi düşün azcık.
eşi nasıl bişey demiyo,o saatte camdan bayan ,benim eşim olsa beni mahveder.
insanlarda artık anlayış yada terbiye ,edep diye saygı diye bişey kalmamış .
çok zor öle insanlarla yaşamak ,allah yardımcın olsun.

canım kocası da karı gibi camdan sohbet edıo adam adam değilki

çıkıo cama kız melihaa naptın kocan geldımı die bagırıo şoklara gırıyorum ben de :53:

sorma canım haktan hukuktan Allah korkusundna anlıycak insna oslalar zaten yapmazlar yaa...

günaydın canım
nerden bulmsuusz bu sokağı 2-3 yıldır burnumdan getirdiler valla evim olmasa binkere cıkmsıtım

canım ıns ciddi bişi olmamıstır nıe canın sıkkın ?

bu arada yakınalrında hatsane varsa 2 dozcuk alabılırsın bugun ıcın

canım ıns sorun cıkmaz şeker yuklemende

eşimde sus bişey derler şimdi gider kavga edeırm olmaz dio..ama ben de dayanamadım ya

zaten takıkım sokak düğünlerinden :47:

Yok canım ya ciddi birşey değil. Fakat sinir bozucu :47:
Allah'ım ben ne zaman sallamamayı öğreneceğim merak ediyorum.

Birde bu aralar çok depresifim. Ağlıyorum. Mutsuz gibiyim. Hayatımı sorgulamaya başladım. :27:
Deliriyorum heralde.

Progestan bulamam ki Ayşe... Acaba eve gidip mi alsam. Ya da almasam sıkıntı olur mu ki?

günaydın canım 2. isim olarak kendi annemin ismini koyucam de belki vaz geçer ;) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin......

koyabilirsin diyor :1: bu adam öldürecek beni.Bu ismin yanına istersen yabancı isim bile koyabilirsin diyor.Demokratik adam sonuçta :)

Benim eşim de annesinin ismini koymak istiyor.Her bulduğum ismi bu yüzden beğenmiyor veya önüne annemin ismini koyarsak olur diyor :19::19: Nasıl vazgeçireceğim bilemedim.Her isim konuşmamızda tartışma çıkıyor.Bu yüzden hiç isim meselesi konuşulmaz oldu evde.:50:.Senin gibi 2. çocuk kız olursa o zaman koyarız , kulağına okuturuz falan diyorum kabul etmiyor. Eşimi bu sevdadan vazgeçirebilmem için yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi :5:

Zor bir durum canim Allah yardimcin olsun. Kayinvaliden hayattaysa yasayan birinin ismini koyak agir gelirmis bazi bbebeklere. Bir de o kisi hayattayken koymak bana da sacma geliyor. Yalakalik gibi hic isim kalmad mi sanki. He tamam o kisiyi cok seviyorsundur vefat etmisyir anlarim. Benim teyzemin k.pederi hamileyken olmustu,cok da iyi bir adamdi rahmetli onun ismiyle birlikte iki isim koydular cocuga ama hic kimse ikinci ismiyle seslenmedi . O biraz da saygidan oluyor galiba. Ama soyle bir durumda var
, bir tanidigimizda ogluna babasinin ismini koydu ( adam birde icer nemrut aksi bir adam)ocuk asiri yarama surekli hasta falan.. torunu oldu ona da annesinin ismini koydu o cocukta engelli olarak dogdu. Tabii isimle alakasi yok bu durumun ama yine de iyi degil diye biliyorum ben..

İnsallah esinde vazgecer bu sevdasindan ortak bir isimde karar verebilirsiniz

Benim eşim de annesinin ismini koymak istiyor.Her bulduğum ismi bu yüzden beğenmiyor veya önüne annemin ismini koyarsak olur diyor Nasıl vazgeçireceğim bilemedim.Her isim konuşmamızda tartışma çıkıyor.Bu yüzden hiç isim meselesi konuşulmaz oldu evde..Senin gibi 2. çocuk kız olursa o zaman koyarız , kulağına okuturuz falan diyorum kabul etmiyor. Eşimi bu sevdadan vazgeçirebilmem için yöntem bilen varsa yardımcı olabilir mi

cnm işte aynı muhabbetler bizdede oldu ,cok ii anlıyorum seni
bak ben kaynanamı sevmedigim için ,bana cok haksızlık yaptıgı ve üzdügü için onun ismini koymadım
ama az da olsa sevseydim aramızda cok sorunlar yaşanmamış olsaydı 2. isim olarak koyardım ,eşimi de kırmak istemezdim
ama insan adını bile duymak istemedigi birinin ismini cocuguna koyarmı yaw.ben koymadım bu yüzden

eşim annesinin ismi yanında bi isim istedi. bende dedimki seninki anneyse benimkide anne dedim. ozaman benim annemin ismi + bi isim olsun dedim .hayır dedi
illaa diyor benim annemin adı olcak .bende tamam ozaman cocuk iki isimli olsun ilk ismi senin annenin, ikincisi benim annemin olsun dedim .ancak bu şartta kabul ediyorum dedim,blörf yaptım yani:1:

ve iki isim bu kadarmı uyumsuz olur.kabul etmiyecegini biliyordum yani.olmaz öle dedi. tabi ben actım agzımı yumdum gözümü.senin annenin ismini koymak dogal da benimkini koymakmı yalnış yani diye su üstününe cıkıverdim:9:

bide bana diyoki sen hastanede yatarken giderim kimligini cıkartırım haberin bile olmaz, valla dedim seni mahkemeye verir elimden ne geliyorsa yaparım degiştiririm kimligini dedim.evet yaparsın beklenir senden diyo bidee:1:

beraber gittik kimlik cıkarmaya son ana kadar duygu sömürüsü yaptı.işte annem cok hasta ona bişi olmasından korkuyom v.s diye. düşünsene memur kızımın işlemlerini yapıyor biz bu mevzuyu konuşuyoz.bende Allah şifa versin annene dedim gectim:))

ayşecim geçmiş olsun sabah sabah ev alma komşu al derler ya tam öyle olmuşsun ay bişey demeden kapasa ama olmaz bizde karışık bi semte gelmişiz buraları bilmiyorduk eşimde hep merkezde yaşamış ama ev sahibi olalım diye geldik Allah korumuş komşular şansa iyi çıktı ama aslında çok karışık biyer ay insan ayrımı olmaz herkez kul ama işte yaptırıyolar gürültüleri kavgaları polis ambulans e neoluyoruz dedirtiyolar

biz tahlil sonuçlarına gitcez ama gözümde büyüyo babişin doğum günü sütlü pudingler sever pasta sevmez halleyi ay buda tarifte marka olan bişey parçaladık üstüne puding al sana doğumgünü pastası ay masrafsız kocam benim :) aramış demin çıkışta gelcenmi diyor e ben orda 3 4 olcam tamamıyla çıkcan mı dedim yok 1saat çay içeriz diyor aman yorma beni cmt hediyeni alır gezeriz hem dedim ay sizlere diyodum ne yorulması artık bende az iş yapsak 2yol gitsek yoruluyorum evimi özlüyorum ay iki gezentinin ev kuşusumu olcak ne olcak etçil anababanın otçul kuzusu bide ev kuşusu olursa :)

bide ay biz doğurdukta büyük hayallere başladık akşam bulaşıkları yerleştiriyorum babası gelmiş ben oğluşumu yüzmeye yazdırcam fiziği güzel olsun diyor ay dedim yanlış anlama ama bende 6yaşa geldimi karete istiyorum dedim (karete ve türevleriyle ile ilgili bi olay var aramızda da) sen sessiz ben sessiz eh bizden de bi fırlama çıkmaz ezilmesin oğluş kendini savunmayı bilsin diyorum daha gelmeden sağlıklı sıhhatli olsunda hayallere bile başladık bakalım :27:

merhaba beni de ekler misiniz mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum, yaşım 21, kilom 58, tahmini doğum tarihi 8 ocak, cinsiyeti erkek:nazar: yaşadığım il de erzurum eklerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ve herkese iyi geceler..

merhabalar öncelikle hayırlı olsun bende erzurumda yaşıyorum ne hoş oldu seni görmek

Günaydın annişler:16: bu komşu muhabbeti konusunda çok haklısın ayşeciim:52: bi de inadına daha çok yaparlar gürültüyü :37: ben de seninki gibi bir sitede oturuyorum ne düğünleri biter ne kavgaları bu sabah da evde biri sigara içiyomuş gibi uyandım uykudan ayyyyy :52::52: komşular sigara içiyor kokusu bizim evde tuvalette içiyolar sanırım iğrenççç sabahın köründe soğan kavururlar hooopp tuvaletten benimm eve kokular gelir benim de çıldırasım gelir :27::27:

analdımc anım pekı dolaba iyice haşlayıp mı koyyosun yoska bıraz yumusyaınca mı şundan dolayı soruyorum
dolaptan cıkıncada hanı çözülürken yumusuyo ya hamur gibi mi oluyo hıc koymadım daha once bzuluga
cnm öle cok hamur olana kadar degil de işte yenilcek kıvamda olana kadar haşlıyorum.corba ve pilavın pişmesine yakın koyuyorum.pratik oluyor.tavsiye ederim .

ayrıca şu komşularını zabıta yada polise şikayet et.anında geliyorlar şikayet oldugu için
zaten 1 kere gelip hakkınızda şikayet var demeleri yeterli gözleri korkması için.
ama arsızlarsa inadına tekrar aynı şeyi yaparlarsa yine şikayet edersin gıcıklıgına:1: cünkü polis yada zabıta şikayeti degerlendirmek zorunda.gitmeme gibi bi lüksleri yok.
ama dogumdan sonra yap bu işi yapacaksan eger.şimdi hiç duymazdan görmezden gel cnm.iki densiz yüzünden gerilmeyin kızınla.

canım kocası da karı gibi camdan sohbet edıo adam adam değilki

çıkıo cama kız melihaa naptın kocan geldımı die bagırıo şoklara gırıyorum ben de :53:

yok artık al birini vur ötekine desene ,
yok bide sabahın 7 sinde hiç işleri güçleri yokmu bu insanların da çene yapıyolar.
ya bide insanlarda anlayış ,saygı kalmamış hiç birinde de rabbim yardımcınız olsun çok zor böle insanlarla komşuluk yapmak
benimde üst komşum , kızım ozamanlar küçüktü bagırıyodu ,aglıyo,biraz büyüdü topuklu terliklerimi giymeye başlamıştı
alt komşum derdiki biz kızını öle çok seviyoruz aman prenses uyandı falan diye
üst komşuya ne olduysa çok gürültünüz geliyo diye şikayete gelmişti ÜST KOMŞU :53:bende nasıl ihtiyatlanıyorum aman kusura bakmayın çocuk işte biz dur dedikce daha çok yapıyo diyorum ,bayanda bana nasıl bagırıyo gör yani sanarsın onun üstündeyiz biz :50:
asıl gürültüyü çeken alt komşum ,şikayete gelen üst komşu:53:
neyseki kiracıydı çıktı :ssz:
ama gel görki kızım büyüdü onlar çıkınca :1::1::1:

Zor bir durum canim Allah yardimcin olsun. Kayinvaliden hayattaysa yasayan birinin ismini koyak agir gelirmis bazi bbebeklere. Bir de o kisi hayattayken koymak bana da sacma geliyor. Yalakalik gibi hic isim kalmad mi sanki. He tamam o kisiyi cok seviyorsundur vefat etmisyir anlarim. Benim teyzemin k.pederi hamileyken olmustu,cok da iyi bir adamdi rahmetli onun ismiyle birlikte iki isim koydular cocuga ama hic kimse ikinci ismiyle seslenmedi . O biraz da saygidan oluyor galiba. Ama soyle bir durumda var
, bir tanidigimizda ogluna babasinin ismini koydu ( adam birde icer nemrut aksi bir adam)ocuk asiri yarama surekli hasta falan.. torunu oldu ona da annesinin ismini koydu o cocukta engelli olarak dogdu. Tabii isimle alakasi yok bu durumun ama yine de iyi degil diye biliyorum ben..

İnsallah esinde vazgecer bu sevdasindan ortak bir isimde karar verebilirsiniz

İnşallah canım.Ben de diyorum ağır gelirmiş büyük ismi koymak bebeklere diye.İsimlerin enerjileri ile ilgili kitap aldık oradan da okuyorum.Kitapta da yazıyor büyük ismi koymayın ağır gelir diye.Ama bizimki kitabın saçma olduğunu söylüyor.En son kayın valideme mi söylesem acaba diye düşündüm oğlun ısrar ediyor senin ismini koymam için ama ben büyüklerin isimlerinin bebeklere ağır geldiğini düşünüyorum diye.Ama kayınvalidemle de kötü olmak istemiyorum.

Canımda sıkkın bugün. Sebebin baş harfi kaynana

hayrola senin kaynanatör hangi vukaatı yaptı :41:

Sen napıyosun.. Buluştunuz mu Ankaralılarla...
Müsait olanları beklerim evde canım sıkılıyor... İzindeyim nasıl olsa, Serhat a yolunuz düşerse beklerim....

cnm tekrar ayrıntılı yaptırmayı sen mi istedigin yoksa doktorunmu yönlendirdi seni.,

inş şeker sonucunda ii cıkar.

bende iyiyim tşkler.kimseyle buluşmadık daha.

Back
X