tontirik kız bayılıyorum sana evet ay üzülmesinler diye alttan aldıkça hep onların istediği oluyor ben bayramda anlatmıştım kaynanacığım listeler yapıp yolluyo kocasının adını da istemez ama enson otobüste volkan diye tutturmuş bağırınıyo bide eşim dedi annesi babası olarak bizim bi fikrimiz var herhalde önce eren istedim hemen alp dedi ay baştan neolduğu belli olacak bide karışık biyerdeyiz zorluk çeker oğluşum dedim ömerede şimdi ikinci isimler arıyor aman hep eski isimler yenilerde de hiç ömere uymayanlar oda koycak ya en son eşim çerkez , çerkez isimlerinden değişik bişey bul tamam dedim hepimizin tek ismi var nedense buara çift isim diye taktı çift koyacak gerçi sünnetmiş ama uzun soyisim bide iki isim :)
ama fıstıklar çok inatlaşmayın tatlılıkla halledin biz hastanedeyken nüfusun çıkması gerekiyor gider olmadık bi isim yazdırır ay boşanma davasına neden bile olur :) bende istemezdim kaynanacığımın ismini zaten sevmediğim huyları ondan almış olacak bide ismi olmasın

ama fıstıklar çok inatlaşmayın tatlılıkla halledin biz hastanedeyken nüfusun çıkması gerekiyor gider olmadık bi isim yazdırır ay boşanma davasına neden bile olur :) bende istemezdim kaynanacığımın ismini zaten sevmediğim huyları ondan almış olacak bide ismi olmasın