Günaydın kızlar sabah sabah sinir oldum ya
saat sabahın 7 si yan komşu camdan aşağıdkai kadınla bagıra bagıra ınan kı abartmıyorum muhabbet edıo
susar die bekeldım bekeldım susmadı hayır önemlı bsıeyde dğeil geyık muhabbetı yapioalr cama çıktım
el insaf yaa saat 7 sabahın körü hiç mi adap tan anlamıyosunzu fln dedim sana mı sorcam aman hanfendı rahatsız
olmuş fln demye basladı deıdm rahatsız oldum haklıyım dedim...gece 12 1 lerde senın kahkahalarını dınlırom ben dio :S
yalana bak yatak odasını tasıyalı 3 hafta oldu zaten ki hamnıle kaldıgımdan berı 10 bilemedın 11 gibi uyyakalıyorum
hadı 12 de yattıgım zamanalr da oldu ama iş yaptıgım zamanalrdı ve yorgun olrk yattım yanı kahkaha atacak halım yoktu tamamen yalan
ki dedim ben kahkayı atıosam evımde atırom camda değil ordan duyulan sesle burdan duyulan aynı değil
bagırdı ben de bagırdım sonra kapadı camı içerde bagırıo kahkaha atıo yaa 45 yasında 5 cocuklu kadın
yemın edıyorum naısl bi sokağa düşmüşüm toplum içinde yaşamayı bilmeyen kıçı kırıklarla bi aradayım çok fena sinir oldum
hep aynı hep aynı sabahın körü gecenın 1-2 si demezler haftasonu demez sokak düğünü yaparlar ben artık napıcam
bilmıyorum yasını basını almıs kadınalrda adab ı muaseret kurallarını bılmıyor veya uymuyorsa bu dunyanın çivisi çıkmış ya
bir kez daha tekrarlasın nerde aranıosa gidip arıycam hakkımı