ayyy sinir olurum ölelerine de he korkma canım ya herşey olucana varır artık eşin ne diyo annesine hak veren birimi
canım neden bukardar korkyosun bende sezeryan istyrum korkudan ama normal doğurmayı çok isterdim fakat düşüncesi bile ürkütyo beni görmiyim duymıyım diyrum bazende dayanırımyavrumu kucağıma vericekler o an unuturm belki de 10 dk yı bulmaz die teselli ediyrum ama yok anam çok tırsağım çokkk
canım bizim ev 3 oda bir salon ....otruma odamız da mutfakla bir bebek odası için boş oda var ama evimiz çok soğuk şuan oda yapmayı düşünmüyruz...yatak odama koymayı düşünyrum ama soğuk işte anca geceleri yanıma alabilirim petekler ısıtmıyo o yüzden ekstradan doğalgaz sobası alıcaz otruma odasına bebek için....bebeğin dolabını alıp koyucam yatak odama e okadar da geniş değil valla bambu al diyo annemde bende park yatak diyrum 1 sene sonra zaten odasını yapıcaz ama otrma odasında da park yatak nasıl olur bilmiyorum napıcamı şaşırmış durumdayım buna yoğunlaştım zaten nasıl beşik alıyım nereye koyayım bilmiyorum şuan karışığım
canım gardırobu oturduğunuz odayamı koyucaksın bende beşik ortrduğumuz odada nasıl duru die merak ediyorum kayınvalidemle annem yerini ayarladı ama bilmiyorum işte ..ben zaten salonda artık beyenmediğim konsolu atıcam artı yemek masasını artı ıvır zıvır gereksiz eşyaları :) bende anlamış değilim nie aldysam sıkıldım zaten hepsinden yenilemek lazım
biliyomusun bende eşime benzesin çok istyrum onu çok seviyrum çünkü ..anlamadım canım topiği kim bırakmış hamileler kafayı yemiş derken neyi kasdettin

yazdıklarını okurken sesli güldüm

ne gülüyon dio eşim karşıdan

delisin aslı sen ya sen ölme emiiiii

öleler canım ya aklıma bizim düğün öncesi ev temizliğinide annem ben ve kızkardeşim yapmıştık hava çok soğuktu camları falan sildik öldük ama soğuktan yorgunluktan çünkü daha eşya falan yoktu istediğimiz gibi yaptrdığımız için evi inşaat tan çıkmıştı ev ...kayınvalidemle aynı binadayız biz oda eltime otrmaya gitmişti döndüğünde akşam olmuştu bizde hala temizliğe devam ediyoduk...gelmiş şura şöle bura böle demzmi ay zaten annem yorulmuş moralim bozuk patladım valla ordan emretmek ne güzel oluyo dimi dedim annemde dürtyo sus diye ne susucam ya gelmiş ahkam kesiyo dedim biz burda geberdik yorgunluktan bari bi çay demleyeydin dedim derim valla

benimki 70 yaşında falanda değil canım 52 yaşında ala ala bak sinirlendim şimdi bende yapmam temizliğini falan çünkü yapmadıklarını hiç unutmadım
gece gece kulaklarını çınlattım sevgili kayınvalidecim özür dilerim ama napıyımm