Canım burda yok, ona şüphem de yok zaten. Ama bizim face listemizde çok öyle kötü niyetli insanlar vardı. Arkadaş gözüküp böyle arkadan konuşanlar oluyor ya, öyle insanlar işte. Ne zaman açsak, gittiğimiz gezdiğimiz yerleri paylaşşak ya eşim ya ben hep hasta oluyorduk. Nişan gecemizde bile eşim ateşlendi düşün. Biz de buna yorduk.
Biz eşimle çok farklıyız. Ben açık tenli sarışınım, eşim benim tam tersi çok esmer. Zaten memleketlerde farklı o Sivaslı, ben İskeçe selanik gçömeni. Biz merakla bebişi bekliyoruz bakalım nasıl kime benzicek diye
Bir de be yazık ki milletin nazarı güzelliğinize değil de, çoğu kez mutluluğunuza, tatlı tatlı geçinmenize değiyor. Bazı insanların başkasının mutluluğuna tahamülü yok...
doğru söyluyosun canım ama bazı kısılerde nazarı diğerlerine göre daha cok cekıyorlar en ufak şey bile
nazar degmesıen sebep oluyo tabii kem gözlülerde cok vardır bişey dıyemıyorum :)
yıldızı düşük mü ne diolar onun ıcın....ben ne zaman eşimle özellıkle eşimin akrabalrını ziyarete gittiğimizde
veya eskişehıre gittiğimde nazar değer birisi okumadan ne agrım ne bulantım gecmez nedense halbukı sorsan
ne ben öle ahım şahım güzelim ne baska bişey yanı ona yormuyorum ama nedense bazıalrı en ufak nazarı çekıo
yaptıgım kurabıyeye bile nazar değmişti ya saçmalık gibi gelıcek yani bana hala inanılmaz gelio ama
bırebır yasadım ordan biliorm çok sevdiğim bi tarif var eskıden berı yaparım elimde laısmıstr bı ara
komşumuz yedı öve öve bitiremedı kurabıyedne bı daha yaptım tas gibi oldu bi daha yaptım gene tas yanı yıllardr yaptıgım
kurabıye olmuo hersey aynı neyse kayınvalıdem dediki nazar degmsıtır sen öle nıyetlen oku

kurabıyeye nazar deger mı sen oku ya hersey duayla dedi ii dedım okudum yaptım oldu ya şaka gibi

Son düzenleme: