- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
cnm hayırlı olsun yeni eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallahh darısı olmayanların yanii bizim başımıza :))Kızlar çok özledim sizi!
Valla ne büyük bi yeri olmuş artık bu forumun, yani sizlerin bende! Evimde bilgisayar, işimde bilgisayar olmasına rağmen 2 dk vakit bulamadım okumak için. O zaman anladım işte öneminizi. Okul tam gaz başladı. O kadar çok okuncak şey var ki.Başa çıkmakta zorlanıyorum. Artı evde yemek, etrafı temizle derken. İş zaten tüm gün. Yani sizi okuyamadığım için çok üzülüyorum bu yoğunluğumda. Umarım herkes iyidir, bi sıkıntı yoktur.
Bizi sorarsanız Şimdilik herşey yolunda. Bu hafta şeker yüklemem vardı ama yurtdışından aradaşım geliyo ve o sabah dersim var diye erteletmek zorunda kaldım. Haftaya gidicem. Size yazmaya çalışırım. Umarım sizlerin iyi çıkıyodur sonuçlarınız.
Bu arada biz size daha önce bahsettiğim evi aldık!
Bebişim on yaşına geldiğinde evimizin borcu bitmiş olcak inşallah! Darısı bütün ev isteyenlerin başına olur umarım.
Hepinizi kucaklıyorum kocaman!![]()
ayy bende çok isterim cnm ama benim face yok malesef eşim izin vermiyo ama bi denicem sormayı kk dakı kızlarla konuşmak için heryere kapalı bi face açsam olurmu falan diye :))ya bende paylaşmak isterim hemde sizlerin bebişlerini ve sizleri görmeyi cok isterim
ama sayfada boy boy kendi ve bebegimin resimlerini paylaşamam.
albümede koyamam malum yönteciler görüyor birde erkek de var içlerinde
belki herzaman kullanılan face adreslerini vermeye cekinebilir bazılarımız
rahatsız olabilecekler yeni face acarak adreslerimizi versek resimleri orda paylaşsak daha güzel olmazmı
cnm banada 1 yaş çok geç geliyo bende en fazla 6 aylıkken ayırıcam inşallah odasını bebek telsizi almayı düşünüyorum o bizi idare eder heralde :)))Kızlar ya birşey sorucam. Şimdi bebişlerimizi bir yaşına kadar yanımızda yatırmak normal mi? Ben kısmet olursa ilk 2, 3 aydan sonra bebeğimi odasında yatırmak istiyorum. Ona alışşın istiyorum.
Benim arkadaşlarım da öyle büyüttüler hep çocuklarını. Tabi bebeğe göre değişir durumlar.
Ama 1 yaş bana çok geliyor. Yatırmak isteyen de yanlış anlamasın, kimseyi eleştirmiyorum. Bu sadece benim fikrim...
ya şimdi herkez bebeğini kaç yaşına kadar nerde yatırıcak onu konuşuyor iyide ben ne yapıcam ?bebk odası yaparsam ,yatak odam çok küçülücekkk,ama yapmakta istiyorummm(((
ay-she facete kurabiye paylaşmışsın bacımmm,ben o kurabiyelere baktım ,herkezde ayrı bi tarif sana zahmet tarifini bana atıverrr,denicem bende becerirsem mevlüde falan yaparım ..
tugbaemrah bende bu c.tesi gidip ikeadan gardolap ve şifonyer alıcam ,belki karşılaşırız ,şimdi tekrar baktımda kitabına ikeanın zarif ve kibarr hantal değillll
evet cnm bende gidip görmüştüm bikaç ay önce gayet güzellerdi ... ben pazar gidicem ikea ya yarın doktor kontrolü ve şeker yüklemem var :))