2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım

İstanbul için;

Hangi doktor : Cem Fıçıcıoğlu

Hangi hastane: Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

doktor ücreti: 220 TL (Muayene Ücreti)

Normal doğum 4000 TL (özel sigortayla anlaşmasına göre fiyat değişiyor)

*SGK geçerli değil

Son düzenleme:
Merhaba

doktorum:Ayşegul Unal

hastane:Çamlıca erdem hastanesi

muayene ucreti:40 tl

Canım nerde oturuyorsun? Doktorunda memnun musun?

siğortalı için ben ilk doğumuda aynı hastanede ve aynı doktorda yaptım çok ilgili ve çok güzel bi hastane doktorum hakan sevende hastanenin saibi

Hangi doktor :Alev Oral

Hangi hastane:Yenibosna Nisa Hastanesi

doktor ücreti:42 Tl

Hastane ücreti:Normal Doğum 550 Sezeryan 1.200 TL Epidural isterseniz eğer + 300 TL

Sigortanız : SSK

Hangi doktor :Alev Oral

Hangi hastane:Yenibosna Nisa Hastanesi

doktor ücreti:42 Tl

Hastane ücreti:Normal Doğum 550 Sezeryan 1.200 TL Epidural isterseniz eğer + 300 TL

Sigortanız : SSK

Deminden beri hastaneleri göz gezdiriorum bana en yakın senin verdiğin hastane birde fiyatlarıda uygunmuş artı en önemlisi bebek ve yetişkin yoğun bakım olması bu çok güzel bir ayrıntı..
Sen doktorundan memnun musun??Mürüvet hanımıda çok övmüşler:26:
birde hastanede doçentlerin prof. olmasıda ayrı bir özellik kaliteli bir hastane die düşünüorum..bana cevap yazarsan sevinirm...

Kadıköy Şifa Hastanesi

Dr. Fahri Akbaş

Muayene ücreti 160 TL

SSK geçmiyor, benim özel sağlık sigortam var.

Sigortam ödeyeceğinden dolayı tam fiyatlatı bilmiyorum ama, doğum için 5.500 - 6.000 TL fiyatlar söylendi.

Istanbul, Özel Dragos Gülen Tip Merkezi, Bagdat Cad.

Hangi doktor : Op. Dr. Bülent Kars

Hangi hastane: Kozyatagi Central Hospital ( Dogum icin, Doktorumun anlasmali oldugu Hastane)

doktor ücreti: 72 TL Muayne

Hastane ücreti: Normal Dogum 900 tl / Sezeryan 1600 tl ( Sigorta icinde mi bir bilgim yok )

Sigortanız : SGK Calisan

Ben doktorumdan çok memnunum.Evet hastane kaliteli bi hastane.Mürvet hanımda çok iyi bi doktormuş birazda suratsızmış ama kapısında yatman gerek acaiip kalabalık.Ablamın doktoruydu ama randevulu gittiği halde çok bekliyodu doktorunu değiştirdi Alev Hanım'a geçti.Banada ablam tavsiye etti.Çok sakin tane tane konuşan bi bayan Alev Hanım, ama her sorduğun soruya cevap alabiliyosun eşim ayrı soru soruyo ben ayrı soru soruyorum bu benim için çok önemliydi.Bana bi süre serum vermek zorunda kaldılar doktor çok ilgilendi diyabetli olduğum için yiceğim yemek bile özel hazırlanmıştı.Ayrıca kadın doğum dışında dahiliyeye ve diyetisyenede oraya gidiyorum hepsiden memnunum..Hastanenin kadın doğum doktorları oldukça fazla ve seçeneğin çok.Ben özellikle bayan doktor istiyodum doktorların hepsi bayan gerçi bu benim tercihimdi..Sorunu cevaplıyabilidysem eğer ne mutlu bana

Hangi doktor : Dr hakan seven

hangi hastane: ÖZEL Asya sağlık gaziosmanpaşa küçükköy

doktor ücreti: 40.00 tl

hastane ücreti: Normal doğum ücretsiz kampanya var sezeryan 500.00 tl

siğortalı için ben ilk doğumuda aynı hastanede ve aynı doktorda yaptım çok ilgili ve çok güzel bi hastane doktorum hakan sevende hastanenin saibi

Son düzenleme:
ben avrupa florance nightgale hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse..muayene ücreti ssklı oldugum için 75 tl ama doğumu kaça yapıyolar henüz öğrenemedim bunun için daha 4,5 ayım var :) hepinize sağlıklı bebekler diliyorum:)

İst.Anadolu yakasındayım

Hangi doktor : Doc.Dr.Rukset Attar

Hangi hastane: Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

doktor ücreti: 180 TL

Normal doğum 4000 TL (özel sigortayla anlaşmasına göre fiyat değişiyor)

Hangi doktor :birsen tursun

Hangi hastane:Avicenna kartal umut hastanesi

doktor ücreti:30tl

Hastane ücreti:630 TL

Sigortanız :SGK (çalışan)

Doktor:Umr Yensel (İzmir)
muayne ücreti:120 tl
Doğumoktor 1250 + hastane (hastaneye karar vermedik)

Ankara Koru Hastanesi Ümit Korucuoğlu :
Muayene :87 TL
Doğum ve sezaryen 2500,epiduralli olursa 3000.

Küçükköy Özel Bilge Hastanesi
Op.Dr.Oğuz Güler
Muayene :40TL
Normal Doğum :450TL
Zorunlu sezeryan :600TL
İsteğe Bağlı sezeryan :850TL
Epidural :+750TL
2'li test :81TL
4'lü test :45TL
2.düzey doppler
ayrıntılı ultrason :125TL

Hastanedeki diğer doktorları bilmiyorum ama bizimki bütün ultrason videolarımızı flash diskimize atıp veriyor eve gelince bir daha bir daha izliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…