2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım

canım anladım lokal anestezi yani ayy sabah sabah çok ağladım izlerken dayanamıyoruz yaa bu hamılelık hormonları mahvetti bizi :)

bende izlerken çok ağladım sezeryan olmak zorunda olanlar bu doğum yöntemini tercih etmeli bence bebeğin ilk çıkış anını görmek bambaşka bir his

Merhabalar kızlar. Ben de 10 gün önce, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;

SGK'lı olanlar için;

Normal doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira

Sezaryen doğum --> 2 gece yatış + doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + yemek = 1250 Lira

Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...

Ayrıca, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence

özel medipol bağcılar üniversite hastahanesi

Hangi doktor : Lebriz Hale Aktün

Hangi hastane: Medipol bağcılar

doktor ücreti: şuan yeni açıldığından muayene ücreti alınmıyor (doçentler hariç)

Hastane ücreti: normal doğum 550, sezeryan 1250 (normalde bir gece, sezeryanda iki gece yatış fiyata dahil, bebeğe yapılan uygulamaların tamamı da fiyata dahil, epidural 350, doğum gece olursa ve kendi doktorunuzu talep ederseniz 200 lira fark ödeniyor)

Sigortanız : ssk

hem bu kadar lüks hem bu kadar donanımlı bir hastahanenin bu kadar ucuz olmasının sebebi yeni açılmış olması
bizim kımsetimize işte:))

Merhaba tatilden dolayı ancak dönebildim

Hangi doktor : Banu Bingöl Günenç

Hangi hastane: Gayrettepe Florance Nightingale

Doktor Ücreti: 140 TL ( özel sağlık sigortam olduğu için para ödemiyorum, ama sanırım SSK ile anlaşması var)

Hastane ücreti Normal Doğum : 6.000-8.000 TL ( epidural yada normal olarak değişiyor)
Hastane ücreti Sezeryan : 7.000-8.000 TL ( epidural yada normal olarak değişiyor)

Sigortanız : Özel Sağlık

Dediğim gibi özel sağlık sigortası olduğu için ben hastaneye tek kuruş ödemicem, ancak SSK anlaşması var,

Işılaycım, ben hamileliğimin başından itibaren Avcılar Medicanaya gidiyorum. Evet, B.Düzündeki oldukça büyük bir hastane, ama buradaki o kadar değil. Fiyatlar doğru. Benim iki arkadaşım yakın zamanda Avcılar Medicanada doğum yaptı, ikisi de buradaki personelden memnun kalmadılar. Yani, doktorumuz (üçümüzün de doktoru Seçil Hanım) çok çok iyi, ilgili, tecrübeli, ama personel açısından sıkıntı yaşamışlar. O yüzden benim de kafam karışık

anladım canm ben beylikdüzündekini merak ediyorum o yüzden sordum inşallah kalbine göre bir yer bulursun canım

anladım canm ben beylikdüzündekini merak ediyorum o yüzden sordum inşallah kalbine göre bir yer bulursun canım

Teşekkür ederim, canım. Hepimiz inşallah güzel güzel doğumlarımızı yaparız:) O anda insanın gerçekten küçücük bir gülümsemeye, sıcak bir söze ihtiyacı oluyor.

dr:doç.melih atahan güven
acıbadem kadıköy hastanesi
muayene 300tl
sezeryan doğum
özel sağlık sigortasıyla 12bin tl sigortam 3,5 karşılıyor.8,500tl
tabiki çok başka hastane bakmaya başladım yeditepe hastanesi her dahil paket 4500 tl dedi yine özel sigortayla tabiki

Istanbul

dr.Hakan peker, hizmet hastanesi( memorial kuruluşu)

Muayene 90. Sezeryan 3000 lira. Sgk Li fiyatlar. Sezeryanda Ikı gece kalınıyor
Doğum pakedinde kuaför, foto çekimi var. Doğum sonrası testler pakedee dahil.

Bende Hizmet'de yapıcam sanırım ama doktorum dışardan geleceği için sgk dan faydalanamıyorum o yüzden sezeryan fiyatı düşüyor.

Hangi doktor : Fatma İpek Aydal

Hangi hastane: İzmir özel hayat hastanesi

doktor ücreti: sigorta 13 tl

Doğum ücreti ögrenemedim ama en fazla 1.000 tl ssk ile

Hangi doktor : Fatma İpek Aydal

Hangi hastane: İzmir özel hayat hastanesi

doktor ücreti: sigorta 13 tl

Doğum ücreti ögrenemedim ama en fazla 1.000 tl ssk ile

özel hayat hastanesi nerede tam olarak bir de memnun musun?bende seninle hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağım ama doğudayım iki hafta sonra izne ayrılcam hastane ve doktor arıyorum.

Merhabalar...Ben de Ocak 2013 anne adaylarındanım...

Gebeliğimin başından beri aynı hastaneye gidiyorum ancak ücretini şimdi sizin için arayıp sordum

İzmir'de yaşıyorum, Menemen'de Sada Hastanesi'ne gidiyorum, Dr. Gökhan Ünal...

(Henüz net karar vermedim doğum yapacağım hastane ile ilgili ancak her şey yolunda giderse burada yapabilirim çünkü doktorum çok iyi...)

Sgk'lı çalışanım, vereceğim fiyatlar sgk'lılar için.

Muayene ücreti: 37 tl.

Doğum (normal-sezaryen fark etmiyor) ücreti: 560 tl.

Doktor ekstra bir ücret almıyor, ancak operasyon esnasında herhangi bir ekstra müdahalede bulunulursa onun ücreti ayrıca yansıtılıyormuş.

Ayrıca bu doğum fiyatına oda ve refakatçi ücreti dahil...

Hayırlı, sağlıklı ve güzel doğumlar herkese...

benimde doktorum Hakan Peker hizmet hastanesi( memorial kuruluşu)

Ben İzmirde oturuyorum kızlar

Hangi doktor : Op. Dr. Gökalp Tokaç

Hangi hastane: Özel Egepol Hastanesi

doktor ücreti: yok

Hastane ücreti: 1000 TL

Sigortanız : Bağkur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…