tam olarak bayılmamak bebeğin çıkıkını görmek için
Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
canım anladım lokal anestezi yani ayy sabah sabah çok ağladım izlerken dayanamıyoruz yaa bu hamılelık hormonları mahvetti bizi :)
bende izlerken çok ağladım sezeryan olmak zorunda olanlar bu doğum yöntemini tercih etmeli bence bebeğin ilk çıkış anını görmek bambaşka bir his
Canım o Beylikdüzünde olan medicana değilmi çok büyük ve şaşalı bir hastane aslında bende ona gıtmeyı aklımın bırköşesinde tutuyorum ancak sen neden memnun değilsin ayrıca o hastanede ssk doğum çok daha yuksek sigortasız 3000 doktor hariç diye sordum ben farklımı beylıkduzundekı avcılar dıye geçiyort dıye bılıyorum
Işılaycım, ben hamileliğimin başından itibaren Avcılar Medicanaya gidiyorum. Evet, B.Düzündeki oldukça büyük bir hastane, ama buradaki o kadar değil. Fiyatlar doğru. Benim iki arkadaşım yakın zamanda Avcılar Medicanada doğum yaptı, ikisi de buradaki personelden memnun kalmadılar. Yani, doktorumuz (üçümüzün de doktoru Seçil Hanım) çok çok iyi, ilgili, tecrübeli, ama personel açısından sıkıntı yaşamışlar. O yüzden benim de kafam karışık
anladım canm ben beylikdüzündekini merak ediyorum o yüzden sordum inşallah kalbine göre bir yer bulursun canım
Istanbul
dr.Hakan peker, hizmet hastanesi( memorial kuruluşu)
Muayene 90. Sezeryan 3000 lira. Sgk Li fiyatlar. Sezeryanda Ikı gece kalınıyor
Doğum pakedinde kuaför, foto çekimi var. Doğum sonrası testler pakedee dahil.
Hangi doktor : Fatma İpek Aydal
Hangi hastane: İzmir özel hayat hastanesi
doktor ücreti: sigorta 13 tl
Doğum ücreti ögrenemedim ama en fazla 1.000 tl ssk ile
özel hayat hastanesi nerede tam olarak bir de memnun musun?bende seninle hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapacağım ama doğudayım iki hafta sonra izne ayrılcam hastane ve doktor arıyorum.
Istanbul
dr.Hakan peker, hizmet hastanesi( memorial kuruluşu)
Muayene 90. Sezeryan 3000 lira. Sgk Li fiyatlar. Sezeryanda Ikı gece kalınıyor
Doğum pakedinde kuaför, foto çekimi var. Doğum sonrası testler pakedee dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?