2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım

istanbul maltepe
özel delta hospital
prof dr. cem turan
ister normal olsun ister sezeryan ücret 2500 tl
extradan hastaneye para ödenmiyor.
sigortam sgk.

ssk lı fiyatmı bu canım bide normalmi sezeryanmı Gökhan bey varmış çok iyi diyolar ama kararsızım doğumuma az kaldı orayamı gtsem acaba(offffff

Canım bende düşünüyorsum ethicayıda devletten farkı yokmuş ya oranın ssk lı fiyat evet o ben Hizmet'te yapacağım doktorum dışardan gelecek.

ne kadar da farklı fiyatlar var ya....
ben yalova atakent hastanesinde yapıcam inş.
doktor: nilgün hanım
muayene: 15 tl(sendika indirimi uygulandı)
normal doğum: 580
zorunlu szeryan: 640
isteğe bağlı sezeryan: 1700

istanbul özel balat hastanesi
doktor:Meltem Özben
muayene ücreti 57 tl
doğum ücreti normal+sezeryan :1750 tl
isteğe bağlı sezeyan 2200 tl

İZMİR ÖZEL TINAZTEPE HASTANESİ

DR :AYLİN BARBAROS

muayane : 42 tl

doğum normal sezeryan aynı 1500 ,mesai saati dışında olursa 300 ekliyolar

muayaneye buca tıp merkezinde de bakıyo iki hastane çalışıyo buca tıp muayane 20 tl doğumlar tınaztepede oluyo bu pfiyatlara oda epidural pfalan dahilmiş

Ankara Bayındır Söğütözü Hastanesinde doğum yaptım.

Doktorum Ömer Çobanoğlu işbankası mensup yakınlarına ücreti 102 TL ancak mensup yakını değilseniz 280 TL

Sezeryan oldum 3000 TL ancak normalde 4500 TL civarında

SSK ile anlaşması yok hastanenin.

Ama mükemmel bir ilgi gördüm hastanede. Hemşireleri çok sıcak kanlı, yardımseverler.

Maşallah Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun canım darısı başımıza inşallah :)

Bahçelievler Medicana için fiyat alabilen var mı??? Çağrı merkezi bilgi veremeyiz sizi arayacaklar diyor ama ne arayan varr nede soran çok gizli sanırım =)

Abimin bebegi Gültepe Avicennada oldu kızlar

Muayene ucretı sgk ıle 30 tl idi

Normal dogum 300 Sezeryan 450 TL

Alparslan bey doktoru idi biz cok memnunuz bilgilerinize

ben 2012 ocak ayında izmir egepolde dogum yaptım epıdural sezeryan ozaman 700 tl dı normal epıdural de aynı suanda fark etmıo.ama sonra 1000tl oldu dogum muayene 37 tl oldu suan ıse muayene 42 tl dogum 1200 tl ıkıncıyı düşünüyorum yıne egepol yıne gökalp bey nasıp olursa vazgecmem allahtan bı engel cıkmazsa. mart ayında ıse sanırım calısmalara baslıcam ınsallah cok beklemeden hamıle kalırım =)

Son düzenleme:

Merhaba , çok az kalmış doğumuna çok heyecanlısındır eminim.Fahri beyden memnunmusun ? Ayrıntılı ultrasonografi için taa Bodrum kalkıp gelmeyi düşünüyorum da. Bir de bu işlemin ücreti hakkında bilgin var mı ? şimdiden teşekkürler..

Hangi doktor :Hilal Bayram

Hangi hastane:Medicine Hospital Asya - eski adıyla Nene Hatun hastanesi.

doktor ücreti:30tl

Hastane ücreti:450 tl normal 800tl sezeryan

Sigortanız :SGK (çalışan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…