İlk doğumumu orda yaptım doktorumda oğuz bey cok iyi bı doktor kendisi. Ancak normal dogumu cok istememe rağmen geri zekalı hemşirelerine epidural istememe rağmen yapmayip dısını sıkacaksın dedi ve suni sancının dozunu arttırdı . O sokla sezeryan istedim. Ve aglayarak sezeryan oldum icimde uhde kaldı. Hemşirelere dikkat. Ve hastanede bir gece tutuyorlar.Küçükköy Özel Bilge Hastanesi
Op.Dr.Oğuz Güler
Muayene :40TL
Normal Doğum :450TL
Zorunlu sezeryan :600TL
İsteğe Bağlı sezeryan :850TL
Epidural :+750TL
2'li test :81TL
4'lü test :45TL
2.düzey doppler
ayrıntılı ultrason :125TL
Hastanedeki diğer doktorları bilmiyorum ama bizimki bütün ultrason videolarımızı flash diskimize atıp veriyor eve gelince bir daha bir daha izliyoruz:)
doktor ücreti 12 mi 120 mi yanlışmı yazılmış acaba:26::26:birde ne kadar ucuz doğum ücreti
İSTANBUL
Hangi doktor :Gülcan Albayrak
Hangi hastane:Yenibosna ilke hastanesi
doktor ücreti:12 Tl
Hastane ücreti:Normal doğum 250 Sezeryan 450 TL Epidural isterseniz fiyat değişmiyor
Sigortanız : SSK
doktor ücreti 12 mi 120 mi yanlışmı yazılmış acaba:26::26:birde ne kadar ucuz doğum ücretibaktım sitesine yeni doğan yoğun bakımıda varmış şaşırdım kaldım bu fiyatlara
doktor ücreti 12 mi 120 mi yanlışmı yazılmış acaba:26::26:birde ne kadar ucuz doğum ücretibaktım sitesine yeni doğan yoğun bakımıda varmış şaşırdım kaldım bu fiyatlara
arkadaşlar çok araştırdım çok çok iyi bir doktor gülcan hanım arkadaşım sayesinde öğrendim bende o doktorda başka hastanede 2500 e yapmıştı doğumu.Birleşip doktorlar bu hastaneyi açmışlar o yüzden böyle ekonomik olsa gerek doktor ücreti 12 tl ve inanamadım tam idrar tahlili istemişti 4 tl yarım saatede sonuç verdiler ne hastaneler gezdim anestezi uzmanıda oldukça önemli ki oda iyiymiş arkadaşım 2. doğumuda onda gerçekleştirdi çok memnun kaldı valla insan korkuyor ama doktoruda pek beğendim inş orada doğum yapacağım umarım sizede faydası olur randevulu çalışmaları bıraz kötü cumartesi gidecekseniz mutlaka önceden konuşmalısınız saat 2den sonra bir doktor nöbetçi kalıyormuş
yani gözlerime inanamıyorum yadur benim ilaç mumessili tanıdığım var ona bir sorayım bu hastane hakkında ne diyor bakalım:26:bende araştırıyorum soracağım kişide çok araştırdı hizmet hastanesine gidiyor doğumunada 15 gun kaldı onun cevap aldığımda yazarım buraya inş...
merakla bekliyorum inş olumsuz birşey söylemezde hevesim kırılmaz kontrollere gittiğimde yeni doğum yapan bir kadın vardı ona herşeyi sordum oda epidural sezeryan olmuş korka korka girdim ama iyiki doktoru dinlemişim dedi ben hala epiduralde kararsızım birsürü şikayetleri olanlar var ya Arkadaşımda epidural olmuş oda gayet memnun genel anestezi istemiyorum .Anestezi uzmanınıda gayet iyi duyunca içim rahatlamıştı
tamam canım en kısa zamanda döncem buraya..benim kardeşlerim genel anestezi ile sezeryan oldular ne sütleri kesildi ne bişey maaşallahları vardıben epidural sezeryana dayanamam heyecanlanırım die korkuyorum açıkcası
şimdilik çıktım yarın dr ye gidicem de hoşçakal...
oo demek bebişi göreceniyi geceler canım
tamam canım en kısa zamanda döncem buraya..benim kardeşlerim genel anestezi ile sezeryan oldular ne sütleri kesildi ne bişey maaşallahları vardıben epidural sezeryana dayanamam heyecanlanırım die korkuyorum açıkcası
şimdilik çıktım yarın dr ye gidicem de hoşçakal...
tam olarak bayılmamak bebeğin çıkıkını görmek içinsezeryanın epiduralımı? varmış neden ki acaba
Işılaycım, konu için çok teşekkür ederim...Benim de katkım olsun:
Hangi doktor : Seçil ÖZTÜRK
Hangi hastane: Avcılar Medicana
Muayene ücreti: 37 TL
Normal doğum ücreti: 700 TL, Sezaryan : 1000 TL
Sigortanız : SSK
Doktorumdan çok memnunum, ama hastaneyi galiba değiştireceğimAvcılar Hospital daha iyi diyorlar...Hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?