2013 ocak - şubat - mart anneleri hangi doktor? Hangi hastane? Ne kadar? Paylaşalım

İlk doğumumu orda yaptım doktorumda oğuz bey cok iyi bı doktor kendisi. Ancak normal dogumu cok istememe rağmen geri zekalı hemşirelerine epidural istememe rağmen yapmayip dısını sıkacaksın dedi ve suni sancının dozunu arttırdı . O sokla sezeryan istedim. Ve aglayarak sezeryan oldum icimde uhde kaldı. Hemşirelere dikkat. Ve hastanede bir gece tutuyorlar.

Simdi yine hamileyim. Beylikduzundeyim.

Hastane: beylikduzu kolan hospital
Dr: Fatma gencturk Özer
Muayene: 35 tl
Normal: 750tl
Z.sezeryan:1000
İst.bag.Sezeryan:1750

Şimdilik hastaneden ve Dr.dan cok memnunum.bu dogumda sezeryan olacak epidural istiyorum. Normal istiyordum ama hastaneye yakın kan merkezi yokmuş sezeryan sonrasi rahim yırtılma riskine karsı . Hayirlisi artık .

hastane: EMSEY HOSPİTAL (kurtköy)

doktor: PINAR GÖKOVA AZMAN

muayene ücreti: 30 TL (SGK)

normal doğum : 450 TL (SGK)

sezaryen: 750 TL (SGK)

epidural: 1000 TL

hastane: Özel Koru Hastanesi

doktor: Prof. Dr Aydan Biri

muayene ücreti: 250tl

normal doğum :5000
sezaryen: 7500

Güvencem Emekli sandığı çalışanıyım, ama özel muayneye gittiğm için 250 veriyorum.

istanbul anadolu yakası

Hangi doktor p.dr. mustafa özbek

Hangi hastane:özel pendik bölge hastanesi

doktor ücreti: 25 (muayene ücrt.)

doğum ücreti:tam emin değilim ama 750-1000 tl arası

Sigortanız :emekli sandığı

İSTANBUL
Hangi doktor :Gülcan Albayrak

Hangi hastane:Yenibosna ilke hastanesi

doktor ücreti:12 Tl

Hastane ücreti:Normal doğum 250 Sezeryan 450 TL Epidural isterseniz fiyat değişmiyor

Sigortanız : SSK

Son düzenleme:
doktor ücreti 12 mi 120 mi yanlışmı yazılmış acaba:26::26:birde ne kadar ucuz doğum ücretibaktım sitesine yeni doğan yoğun bakımıda varmış şaşırdım kaldım bu fiyatlara

doktor ücreti 12 mi 120 mi yanlışmı yazılmış acaba:26::26:birde ne kadar ucuz doğum ücretibaktım sitesine yeni doğan yoğun bakımıda varmış şaşırdım kaldım bu fiyatlara

eğer 12 ise tahliller içinde gidilir haliç hastanesininde fiyatları böyle uygun doğumda olabiliyor bazı özellerde

arkadaşlar çok araştırdım çok çok iyi bir doktor gülcan hanım arkadaşım sayesinde öğrendim bende o doktorda başka hastanede 2500 e yapmıştı doğumu.Birleşip doktorlar bu hastaneyi açmışlar o yüzden böyle ekonomik olsa gerek doktor ücreti 12 tl ve inanamadım tam idrar tahlili istemişti 4 tl yarım saatede sonuç verdiler ne hastaneler gezdim anestezi uzmanıda oldukça önemli ki oda iyiymiş arkadaşım 2. doğumuda onda gerçekleştirdi çok memnun kaldı valla insan korkuyor ama doktoruda pek beğendim inş orada doğum yapacağım umarım sizede faydası olur randevulu çalışmaları bıraz kötü cumartesi gidecekseniz mutlaka önceden konuşmalısınız saat 2den sonra bir doktor nöbetçi kalıyormuş

yani gözlerime inanamıyorum yadur benim ilaç mumessili tanıdığım var ona bir sorayım bu hastane hakkında ne diyor bakalım:26:bende araştırıyorum soracağım kişide çok araştırdı hizmet hastanesine gidiyor doğumunada 15 gun kaldı onuncevap aldığımda yazarım buraya inş...

merakla bekliyorum inş olumsuz birşey söylemezde hevesim kırılmaz kontrollere gittiğimde yeni doğum yapan bir kadın vardı ona herşeyi sordum oda epidural sezeryan olmuş korka korka girdim ama iyiki doktoru dinlemişim dedi ben hala epiduralde kararsızım birsürü şikayetleri olanlar var ya Arkadaşımda epidural olmuş oda gayet memnun genel anestezi istemiyorum .Anestezi uzmanınıda gayet iyi duyunca içim rahatlamıştı

tamam canım en kısa zamanda döncem buraya..benim kardeşlerim genel anestezi ile sezeryan oldular ne sütleri kesildi ne bişey maaşallahları vardıben epidural sezeryana dayanamam heyecanlanırım die korkuyorum açıkcası

şimdilik çıktım yarın dr ye gidicem de hoşçakal...

oo demek bebişi görecen iyi geceler canım

Işılaycım, konu için çok teşekkür ederim...Benim de katkım olsun:

Hangi doktor : Seçil ÖZTÜRK

Hangi hastane: Avcılar Medicana

Muayene ücreti: 37 TL

Normal doğum ücreti: 700 TL, Sezaryan : 1000 TL

Doktorumdan çok memnunum, ama hastaneyi galiba değiştireceğim Avcılar Hospital daha iyi diyorlar...Hayırlısı artık...

arkadaşa ulaştım fiyatları duyunca çok şaşırdıkendi arkadaşlarına ulaşacak o taraftaki hastanelere bakanlara yani bilgi alacak beni arayacakbende buraya yazarım...

slm arkadaşlar benim de katkım olsun istedim :)

Hangi doktor : Op. Dr. Hatice Aktan

Hangi hastane: KADOMER & Özel Çınarlı Hastanesi ( İZMİR )

Muayene ücreti: 175 TL

Normal doğum ücreti: 1500, Sezaryan : 1750 TL

Hangi doktor : Op. Dr. Defne Dilek DAĞLAR

Hangi hastane: Özel İstanbul Şafak Hastanesi

Muayene ücreti: 42 TL

Normal doğum ücreti: 500 TL
Zorunlu Sezaryan : 750 TL
Sezaryan : 1500 TL

Canım o Beylikdüzünde olan medicana değilmi çok büyük ve şaşalı bir hastane aslında bende ona gıtmeyı aklımın bırköşesinde tutuyorum ancak sen neden memnun değilsin ayrıca o hastanede ssk doğum çok daha yuksek sigortasız 3000 doktor hariç diye sordum ben farklımı beylıkduzundekı avcılar dıye geçiyort dıye bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…