2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

evet ya öyleydim , nerde muzurluk ben ordaydım, halada evin küçüğü olduğum için öyle bir durum vardır

bu arada sizde değil ama sizin çocuklarda ikiz olabilir, bir nesil atlar derler ya hani

evet ya öyleydim , nerde muzurluk ben ordaydım, halada evin küçüğü olduğum için öyle bir durum vardır

bu arada sizde değil ama sizin çocuklarda ikiz olabilir, bir nesil atlar derler ya hani

ne güzel olur ikiz torunlar :))

belki senin bundan sonraki ikiz olur bellimi olur:))

buda güzel olur aslında tek seferde iki tane büyümüş oluyor

VALLA DHA ORALARINI düşünmedim

görümcem gelecek inş. bi aksilik olmazsa
annem var o çok bakamaz ama yine de işe yarar
bişeyler ayarlarız hele o günlere gelelim de inş.

görümcen de annende kendi canları olduğu için iyi bakacaklardır küpeli ikiz bebişlere bakmanın zorluklarıda var ancak seven candan birileri en iyi bakar o yüzden sordum

görümcen de annende kendi canları olduğu için iyi bakacaklardır küpeli ikiz bebişlere bakmanın zorluklarıda var ancak seven candan birileri en iyi bakar o yüzden sordum
görümcem zaten iki yıldır söylüyor yapın gelip bakayım diye ama ALLH vermedi
şimdi inş. artık abisi alır onu getirir
annem de o da ortaklaşa bişeyler olur inş.
aman eşimle biz bile bakarız valla
eşim çok hevesli valla ,altını al emzir gerisine karışma ver bana ben bakarım diyor ama bakalım
garibim yıllardır çocuk özlemiyle yanıyor inş. bana yardımcı olur gibime geliyor

inşallah rahat geçer küpeli gözünde arkada kalmaz iyi baktığından emin olursun

eşler ilk zamanlar heveslide inşallah onlarda öyle devam eder benim eşimde sadece emzir başka bir şey istemem senden diyor :))

inşallah rahat geçer küpeli gözünde arkada kalmaz iyi baktığından emin olursun

eşler ilk zamanlar heveslide inşallah onlarda öyle devam eder benim eşimde sadece emzir başka bir şey istemem senden diyor :))
bi şekilde baklır inş.RABBİM onun da sabrını veriyor
biz bir isterken o iki verdi buna ancak şükredilir
hayatta zor olmayan ne varki herşey zor
ama zor olan şeyler daha kıymetli
yok yaa biz zor elde ettiğimiz için bence hep devam eder inş.
ben eşimden yana umutluyum çünkü onun çocuklarla çok hayalleri var
öyle lafta değil ,bi de çocuklarla çok ii anlaşır ,yapısı müsait yani çocuk olayına
benden çok çok çok daha sabırlı :))
çocuklarıyla gezip tozacağı günleri ,onlara öğreteceği şeyleri hayal edip duruyor

slm kızlar
nasılsınız
benim hiçbişeyim yok diyodum ama
bugün berbat durumdayım
midem felaket sabah istifra ettim
şuan çok fena halsizlik falan var kötüyüm yani ((
sizde durumlar ne alemde

slm kızlar
nasılsınız
benim hiçbişeyim yok diyodum ama
bugün berbat durumdayım
midem felaket sabah istifra ettim
şuan çok fena halsizlik falan var kötüyüm yani ((
sizde durumlar ne alemde

1 haftadır bende çok kötüydüm 2 gündür daha iyiyim inşallah. hepimizin sıkıntıları geçici kızlar biraz sabredip bizde bu sıkıntılara sebep olan pırtırcıklarımızı düşünüp ferahlayalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…