2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

kızlar birde psikolojik durumunuz nasıl?

ben gerginim epey, normalde de çok sakin alttan alan biri değilim ama tahammül sınırım kalmadı diyebilirim, çabuk parlıyorum,sinirleniyorum , gebelik hormonları bu anlamda beni yordu

birde canım hiçbirşey yapmak istemiyor , akşama kadar ya kitap okuyorum ya pc başındayım, zorla kalkıyorum biraz temizlik yapayım yemek yapayım diye, duşa bile zorla giriyorum :26::26:

tüp bebek tedavisinde ne kulandığını sormuştum

folbiolün gaz yaptığını bilmiyordum, belkide beni o tetikliyor bu kadar

aşerme derken, görünce canım istiyor, reklamlarda mercimek çorbası gördüm canım çekti yaptık yedim, markette yeşil elma gördüm normalde yemem pek,aklıma bile gelmez , nasıl canım çekti hemen aldım geldim yedim ,sanki nirvanaya ulaştım o nasıl bi rahatlıktı anlatamam

bende de gerginlik var
temizlik yapmıyorum ben eşime yaptırıyorum ben toz alıyorum
yemek yapıyorum ama zaten akşamları çok hafif yiyoruz çorba salata tarzı
ben de hiçbirşey yapmak istemiyorum işe zor gelip gidiyorum valla

puregon kullandım hormon ilacı olarak
ovitrelle çatlatma iğnesi
progestan kullandım
orgalutran diye bi iğne kullandım

benim de akşam aşırı cips çekti canım reklamda görünce ama alıp yiyemedim

temizlikten kastım ortalığı toparlamak ,süpürge işini birkaç kez yaptım kendim, baktım yorulmadım kendimi dinledim yaptım yavaş yavaş, bu hafta içi yine yapıcam ,haftaya kadın alıcam camlar için falan halıları vermem lazım , eşimide alıp mutfağın dolaplarına giricem , en azından ben silerim o yerleştirir falan ,

güya mayıs sonunda okulum bitecekti büyük temizlik yapıcaktım, 1 aydırda erteliyorum riskli falan diye bu sefer böyle bir organizasyon yaptım bana çok iş düşmeyecek yinede,

peki dondurulmuş embriyoların varmı ? kaç yumurtan oluştu

evet duymuştum ama kimden belkide sen demişsindir ama bana pek yaramadı

Amin
bu seferki kız mı yoksa inşallah bir an önce geçer

evet ayda bir çağırıyor işte kötü bir şey olmadıkça ayda bir söylediği belirtiler olursa hemen gel dedi
tabiki sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil küpeli ama insan merak ediyor

benim durumum farklı biraz
2 yıldır sebepsiz infertildim
ama sonra genetik tanı yapıldı genetik bir rahatsızlığım çıktı
yumurtalarım genetik tanıya girdi sağlam olanlar transfer edildi
normal tüp bebekten farklı yani normal tüp bebekte genetik tanı yapılmıyor
normalde benim hastalığımdan olanlarda sağlam yumurta çıkmayabiliyor ama bende çok şükür 4 tane çıktı 2 si transfer edildi 2 si donduruldu
15 yumurtam olmuştu 12si olgundu 10 u döllendi 8 tanesi de genetik tanıya girdi 4 tanesi sağlam çıktı çok şükür

evet ayda bir çağırıyor işte kötü bir şey olmadıkça ayda bir söylediği belirtiler olursa hemen gel dedi
tabiki sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil küpeli ama insan merak ediyor

olsun mandiş merak etme boşver ,beni biliyorsun zor elde ettim bebişlerimi ,tüp bebekle oldu ,insan zor elde edince sadece sağlıklı olsun istiyor ,ben ayırt etmiyorum tek derdim sağlıcakla doğmaları

olsun mandiş merak etme boşver ,beni biliyorsun zor elde ettim bebişlerimi ,tüp bebekle oldu ,insan zor elde edince sadece sağlıklı olsun istiyor ,ben ayırt etmiyorum tek derdim sağlıcakla doğmaları

biliyorum küpeli benimki tüp değil ama kolayda gelmedi canım benim seni anlıyorum öncelikle Allah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin kız yada erkek fark etmez
ama insan acaba kız mı erkekmi diyor yada bende oluyor bu oğlan hissediyorum hep haa dualarımda inşallah erkek yada kız olur demiyorum tek duam sağlıklı hayırlı evlat olsun

bende yok sanırım eşim bana bırakmıyor ama yapılacak bir şey olduğunda üşenmiyorum ama ben rahatsızken eşimin rahat oturması sinirimi bozuyor adamın elinde bir şey yok saçmalıyorum biliyorum ama işte

amin inş.
bna da hep iki erkek gibi geliyor ama bakalım

amin inş.
bna da hep iki erkek gibi geliyor ama bakalım

oğluşumun asker arkadaşları :)

dün uyukluyordum koltukta aklıma geldi fırladım çalışma odasına geçtim dolapları çekmeceleri karıştırdım 3 patik bir eldiven buldum çıkardım eşime vedim gözleri doldu hepsi mavili eldiven beyaz ne zaman aldın nereden buldun filan dedi halbuki almadım aklıma gelmişti benim bebekliğimde kullandığım eşyalar onlar annem herşeyimi saklamıştı depremde hepsi göcük altında kalınca kurtulan bir bunlar olmuş yıllar geçti bakalım benim çocuğuma benim patiklerim kısmet olacakmı :))))

inş. hayırlısı ..
deprem mağdurumusun
çok geçmiş olsun
ay ne güzel yaa benim o kadar küçük bişeylerim yok malesef
inş. kısmet olur da anasının patiğini giyer

ne güzel canım allah kucağına almayı nasip etsin, dondurulmuşlarıda sonra denersin belki kardeş yaparsın bebişlerine

bana herşey batıyor, oturması kalkması hergün ufakta olsa bi tartışma meselemiz var son günlerde

işin garibi hadi ben gerginim hormonlar vs., eşimde normalden fazla tepkiler gösteriyor sanki,

gebelikten önceki profilimiz şöyle idi, ben çabuk parlarım o beni sakinleştirir yada sebeb ne olursa olsun barışmak için gelir çaba gösterir falan, ki genelde fazla tepki gösteren huysuzluk çıkaranda benimdir,

şu anda ; ben daha çok gerginim eskisine nazaran , oda eskisi gibi alttan almıyor sanki oda gergin babalık psikolojisimi dicem ama bu bebeği çok istedi, çok mutlu oldu bilemiyorum niye böyle

slm kızlar
nasılsınız
bende de bulantı falan yok allaha çok şükür
ama canımda pek bişey yemek istemiyo yaa napıcaz böyle bilmiyorum
bide sadece canım benimde pek bişey yapmak istemiyo
sanırım hamileliğin verdiği rahatlık

benimde birkaç seneye kadar biberonum bile duruyordu

şu anda battaniyem elbiselerim falan var, kızım olursa sırf hoş bir anı olsun diye giydiricem

bu arada çok geçmiş olsun deprem demişsin, umarım kayıplarınız olmamıştır

amin inş.
evet inş. 2 yavrum da geride var
bi ikiz dha yapabilirim
ya eşin de alışkın olmadığı bir durumun içine giriyor çok istese de ,onda da psikolojik dalgalanmalar olabilir
hamilelikte malesef tartışmalar artıyor ama çok büyütmedikten sonra sorun olmaz yeterki büyütmeyin
babalık psikolojisi olabilir bence de yeni bir statüye kavuşacak kolay mı
geçicidir belki zamanla düzelir inş.
slm hoşgeldin çok şükür iyiyiz sen nasılsın
sen daha dur çok erken senin için
hele bizim kadar ol hala bulantın yoksa o zaman konuş
çünkü nazar değiyor
zamanla düzelir inş.

annemde benim bazı elbiselerimi saklamış
bide bitane sarı el örgüsü battaniye
kız olursa giydiririm elbiseleri
battaniyeyi kızda olsa erkek te olsa kullanırım
bence de çok güzel bişey kendi kıyafetlerini giydirmek

merhaba kızlar annaecikler.
göbeğimin altında iki kasığımın arasında bi ağrı var belimde ağrı var. idrara çıktığımda yanma halsizlik var. adetimde geçti. bu saydıklarım hamiş belirtisi olabilir mi ki:??:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…