- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
doktor ne dedi peki
evet benim çok kuru cilt ondan
aa kızamıkçık mı çıkarıyorsun yoksa
eğer öyleyse dikkat et doktora git mutlaka o ciddi bişey çünkü
aşısı filan vardır yaparlar
dunden beri başladıönce sivrisinek ısırığı sandım ama dikkat edince olduğum yerde kızarmaya kaşınmaya tepecikler oluşmaya başlıyor devam ederse gidicem
sen rubella toksoplazma cmv testleri yaptırdınmıküçükken çıkarmış olmam lazım amaofff
sen rubella toksoplazma cmv testleri yaptırdınmı
o testlerde belli oluyor
benden istedi doktorum
önceden kızamıkçık çıkarmışım testte çıktı ama şuan yok çok şükür
bence sen ihmal etme
kağıda bak üzerinde yazıyormu
ayy geçenlerde bir sürü test yapıldı bilmemki arada varmı bu dediğinaçıp bakayım bulabilirsem netten bakıcam
ıgg leri varmı peki
ıgm ler şuanda yok demek
daha önce geçirip geçiremdiğiini de ıgg ler belirliyor
rubella igm negatif
anti toxoplazma negatif
die yazıoo:26::26:
tamam BERRAK ALAHA EMANET OL görüşürüz duanı esirgemeiyice karıştı kafam offfeşim çağırıyor ben çıkıyorum inş. fazlalaşmaz:26:
sana da hayırlı yolculuklar sonra görüşürz canım...
delikızda gitti kimseler uğramaz topice
Merhaba ;
Ben de şubat annesi olucam inş.Şu an düşük tehdidiyle evde istirahatteyim.Sürekli internete giriyorum.Vakit geçmiyor.Ah şu 3. ayı bi görsek. iki hafta evden çıkmak yasak.Ama bebeğime canım feda.İnş kucağıma alırım.Babası da ben de çok heyecanlıyız.
Merhaba ;
Ben de şubat annesi olucam inş.Şu an düşük tehdidiyle evde istirahatteyim.Sürekli internete giriyorum.Vakit geçmiyor.Ah şu 3. ayı bi görsek. iki hafta evden çıkmak yasak.Ama bebeğime canım feda.İnş kucağıma alırım.Babası da ben de çok heyecanlıyız.
Merhaba kızlar,
ne var ne yok.
Ben ikili test araştırmasına başladım.2hafta sonra yaptırmam gerek.Rakamlar oldukça uçuk araştırma yapan var mı
canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim de düşük tehdidim var progesteron kullanıyorum ama kafaya takmıyorum inşallah Rabbim yardım eder diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?