2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

dunden beri başladıönce sivrisinek ısırığı sandım ama dikkat edince olduğum yerde kızarmaya kaşınmaya tepecikler oluşmaya başlıyordevam ederse gidicem

aa kızamıkçık mı çıkarıyorsun yoksa
eğer öyleyse dikkat et doktora git mutlaka o ciddi bişey çünkü
aşısı filan vardır yaparlar

ayy geçenlerde bir sürü test yapıldı bilmemki arada varmı bu dediğinaçıp bakayım bulabilirsem netten bakıcam

iyice karıştı kafam offfeşim çağırıyor ben çıkıyorum inş. fazlalaşmaz:26:

sana da hayırlı yolculuklar sonra görüşürz canım...

Merhaba ;
Ben de şubat annesi olucam inş.Şu an düşük tehdidiyle evde istirahatteyim.Sürekli internete giriyorum.Vakit geçmiyor.Ah şu 3. ayı bi görsek. iki hafta evden çıkmak yasak.Ama bebeğime canım feda.İnş kucağıma alırım.Babası da ben de çok heyecanlıyız.

canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim de düşük tehdidim var progesteron kullanıyorum ama kafaya takmıyorum inşallah Rabbim yardım eder diyorum

Merhaba kızlar,
ne var ne yok.

Ben ikili test araştırmasına başladım.2hafta sonra yaptırmam gerek.Rakamlar oldukça uçuk araştırma yapan var mı

hoşgeldin
yatmak sıkıcı olsa da ne yapalım bebişler için katlanacağız
inş. zaman çabucak geçer sen de ayaklanırsın
RABBİM meleklerimiz korusun
Merhaba kızlar,
ne var ne yok.

Ben ikili test araştırmasına başladım.2hafta sonra yaptırmam gerek.Rakamlar oldukça uçuk araştırma yapan var mı

merhaba
ben ikili test yaptırmayacağım o yüzden fiyatlarından hiç haberim yok
sen soruma cevap vermedin
kaşına ne sürüyorsun sitene girdim de
kaş farımı o ne ,markası ne çok hoş duruor
aynısından ben de aradım ama bulamadım

canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim de düşük tehdidim var progesteron kullanıyorum ama kafaya takmıyorum inşallah Rabbim yardım eder diyorum

Takmamaya çalışıyorum canım çok sağol önümüzdeki hafta için tatil planımız vardı eşim izin almıştı ama işler tersine döndü iznini bana bakıcılık yaparak geçirecek ne yazık ki.Her neyse bebişimizin sağlığı herşeyden daha önemli.Sana da geçmiş olsun canım umarım tez zamanda atlatırız bu durumları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…