2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

dikkat et canım kendine bol bol yat korkma
zaten 3.aya azkalmış senin maşalah
sağlıkla kucağında gör inşallah hepimiz de

Merhaba kızlar,
ne var ne yok.

Ben ikili test araştırmasına başladım.2hafta sonra yaptırmam gerek.Rakamlar oldukça uçuk araştırma yapan var mı

ben ayın 20 sinde yaptırıcam araştırma hastanesinde yani devlette..KAdın doğum doktorum aldı randevuyu..Sende devlette kadın doğumcuya git danış bence..

hala süsss peşindeeee

kızlar 2li tarama kaçıncı haftada yapılıyor?
doktor kontrolümün olduğu gün 10+3 olacağım nasipse

canım ben de 10. haftadayım doktorum 13. haftanın başına randevu verdi 2li test için benim ilk bebeğim o yüzden bütün bildiğim bu kadar.

meraba bende ilk bebeğime hamileyim 6 haftalığım ama malesef kanamam var ve de kalp atımı yavaş: dualarınızı bekliyorum

çok teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum.5 gün kalkmadan hastanede yattım bi hafta da evde yattım.yarın kontrole gideceğim.hayırlısı inş...

ayın 20 sinde 2 li testim var doktorum hesapladı o gune kadar şu kadar olursun dedi ben duymadım tabi kendince hesaplayıverdiama anladığım kadarıyla 11 haftadan sonra test yapılıyor çünki ben inş. 12 haftalık olacağım:26:

arkdaşlar merak edenler için yazayım dedim ikili test 12 13.haftalarda yapılıyo inşalah hepiniz hayırlı sonuçlar alır ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarsınız Rabbim yardımcınız olsun

arkdaşlar merak edenler için yazayım dedim ikili test 12 13.haftalarda yapılıyo inşalah hepiniz hayırlı sonuçlar alır ve sağlıkla bebişlerinizi kucaklarsınız Rabbim yardımcınız olsun

çok sağol canım teşekkürler cevabın ve duan için.Allahım sizinde evladınızı size bağışlasın

çok teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum.5 gün kalkmadan hastanede yattım bi hafta da evde yattım.yarın kontrole gideceğim.hayırlısı inş...
hayırlı haberlerle dön inşallah canım
anladım canım.Hayırlııs olsun

Canım atlamışım sanırım kusura bakma
Make Up For Ever Kaş Kiti 45-50tl arası.
Ama oldukça uzun ömürlü şiddetle tavsiye ederim.
Sephoralarda bulabilirsin.

Sen neden yaptırmayı düşünmüyorsun ikili testi.

ben ayın 20 sinde yaptırıcam araştırma hastanesinde yani devlette..KAdın doğum doktorum aldı randevuyu..Sende devlette kadın doğumcuya git danış bence..

Ben Zeynep Kamile gittim ama alamadım.Full doluydu.Zaten rezil bir hastane.Allah herkesin yardımıcı olsun.Muamele çok kötü.
Yarın Maltepe Meslek hastanesine gideceğim ikili test için gün almaya.Yeni bir hastane imiş.İnşallah alabilirim.
Zeynep kamilde bu testin 11-14 hafta arasında yapılması gerektiğini söylediler.Doktorum 12.hafta yapacağız dedi.
Kendi doktorum medical parkta olmasına rağmen orada rakamlar uçuk 300-350civarı.

11-14hafta arası canımm.

meraba bende ilk bebeğime hamileyim 6 haftalığım ama malesef kanamam var ve de kalp atımı yavaş: dualarınızı bekliyorum

Canım dualarım seninle .İyi düşünmeyi bırakma elden.Bol bol dinlenn Hayırlısıyla geçecek bu günler.

Allah yardımcısı olsun herkesin..benim avantajım doktorumun tanıdık olması 3 yıldır beni takip edior o yuzden randevum kolay alındı..

Allah yardımcısı olsun herkesin..benim avantajım doktorumun tanıdık olması 3 yıldır beni takip edior o yuzden randevum kolay alındı..

Valla süper olmuş o zaman.Doktor konusu zaten ayrı bir dert.Sen en azından bunu yaşamıyorsun ve kolaylıkta sağlıyor sana :)

Valla süper olmuş o zaman.Doktor konusu zaten ayrı bir dert.Sen en azından bunu yaşamıyorsun ve kolaylıkta sağlıyor sana :)

hemde nasıl her zaman dua ediorum doktorumadevlette olması şu an için iyi ama doğumda nolcak bilmiorumçünki sonuçta devlet hastanesi bakım vs. ii olmuyor hele o temizlikciler yok mu özele geçsin die dua ediorum

merhaba kızlar nasılsınız?
ya herkesin midesi sabah bulanır saah kusar
benım akşam bulanıyor ve akşam kusuyorum nasıl iş bu
bugün çok şükür 9.haftam da bitior
Allahım herşey böyle normal ve iyi geçsin hepimiz için
Şükürler olsun Allah'ım

ilginçsin az kaldı 3 ay doldummu tamamdır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…