2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

Merhaba,

Bugüne kadar başka bi topicteydim fakat kaçtım bugün itibari ile

Aklıma bir şey takıldı, aranızda ikili testi yapmayı dokturu önermeyen var mı? İnternetten ikili ve üçlü testi araştırdım ama doktorum bana hiçbişi söylemedi bu konuda. Yaptırmayan oluyor mu acaba?

valla canım öyle aman aman bir şikayetim yok
hatta birçok kişiye göre rahatım bile diyebiliirm
mide bulantım az olduğu için bebeğin erkek diyenler bile var
acaba tecrübeyle sabit mi ?

bende fazla yaşamadım mide bulantısıdalgalanmalar oldu o kadar ilaç vermedi bile veremem dedi dr erkek kız konusuna gelince yorum yapamam bazen belirtiler yanıltıyor hayırlısı olsun...

açılınnnn bende yettim gayrı..şu 3 ay bitsede mide bulantılarım bitse diye bakıyorum bulantılarım var çalışıncada zor oluyo, progestanda kullanıyorum ilaç almakta bi eziyet çabucak geçsin arkadaşlar sağlıkla..

canım benım de doktorum henüz bir şey demedi ama
ben ablamla konuştum 2 çocuğu var
yanlış hatılrmaıyorsam deedi asıl önemli olan 2li test yani ense kalınlığı dedi
ben kesin yaptıracağım nasipse

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsun inşallah. Amin.
Bende 8+1 günlük hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tahmin edersiniz ki gerçekten maddi manevi ço zorlayıcı bir dönemdi gterçekten tüm pisikojim altüst oldu ama şükürler olsunki rabbim lutfetti de gebe kalabildim. Arkadaşlar ben ne mide bulantısı ne de olumsuz başka birşey yaşamıyorum. Bu nedenle hala hamile gibi hissedemiyorum. Hissetmediğim içinde hep olumsuz bir durum mu var korkusuna kapılıp kendimi yiyorum. Hele ki başka bir hamilenin düşük v.s haberini almayagöreyim hemen vesveseden ağlamaya başlıyorum. Eşimde bıktı bu halimden. Aranızda benim gibi olan var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...

merhaba canım
Allah tamamına erdirsin sağlıkla
hepmiz de aynı korkular var
ben de kötü haber duymaya tahamül edemiyorum hemen korkuyorum
mide bulantısı ve diğer rahatsızlıklar da bende de en az düzeyde
bunu çok taktım bir ara kafama
şimdi şükrediyorum halime
bence şanslıyız boşver

Delimisiniz kızlar ya midem bulanmıyo diye dertmi yapıyosunuz bin kere şükredin halinize bulantılar bu sefer hayattan soğutuyo sizi, yani benim öyle şahsen hiç sevinemiyorum çocuğa falan biran önce sıkıntılarım geçsin diye bakıyorum..8 haftalık tabi hamile gibi gelmicek şikayetleriniz yoksa ne güzel bi durum sonuçta ultrasonda görüyosunuz kalp atışlarını o dünyaya bedel..çok şanslısınız çookk..tadını çıkarın şikayetinizin olmayışının

Günaydın kızlar,

Güzel sıkıntısız bir gün geçirelim inşallah.
Bugün nasılsınız

başka bir topice takılıyordum burda insansızlıktan sıkılıyordum orasıda çok sorunlu bir yer çıktı artık girmicem oraya

şükürler olsun iyiyim karnım kabızlıktan şişiyor bir o sıkıntım var ama bugun indi gibi

Bende başka topikteydim ama bir türlü kendimi oraya ait hissedemedim.
Kopuktu herşey.Süreklide bi entirika dönüyor.Yeterince gerginiz zaten daha gerginliğe gerek yok valla.

Kayısı ye canım.1-2 hafta evvel bende aynı durumdaydım.Kayısı iyi geliyor

milletin derdi bizi geriyorgelip gelip laf sokuolardıkaçtım ben de
kayısı yemekten ööykk geldi şu an kompostosunu içmek için hazırlanıorum ama canım istemiyor değişiklik olsun die yapmıştımkaranfilli felan ama istemioo canımiçtiğim ilaç yapıor kesin bu kadar yemeğe göre kabız olmamam lazım dı

Kızlar doktordan şimdi geldim.Maşallah bebiş iyi fıkır fıkır oynuyor okadar minik olmasına rağmen.Tek sorun plasentanın arkasında hala kanama var azalmış ama var işte takip ediceiz dedi doktorum yolladı eve ayh doğru düüzgün bilgi bile vermedı okadar soru sormama rağmen başka kadındoğum uzmanıda yok buralarda yandım ben. Sizin bilginiz varmı bu konuda plasenta arkasında yada çevresine kanamayla ilgili?:2:

Plasentada kanama ile ilgili birkaç şey okumuştum ama bunları sen de okumuşsundur muhtemelen. plasenta ilk zamanlar önde olduğu için kanama yapabilirmiş ve bunu normal karşılıyormuş doktorlar. Progestan falan verdi mi sana ?
Sen istirahat etmeye bak tatlım, bebek iyice yerleşip plasenta da yerini bulana kadar ufak tefek kanamaların olabilir.
Sadece iyiyi düşün, dua et, yaradana sığın.
Hepimize iyi günler göreceğiz inşallah.

Cnm şuan 12 haftalık hamileyim ve hamileliğimin 5.haftasında itibaren progestan kullanıyorum. Elimdenden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum fakat çalışmak zorundayımda.Bakalım artk hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.

Allah yardımcın olsun canım bu konuda benim bir bilgim yok bende progestan kullanıyorum o kadar..

Benim alt kısımda var canım kanamam lekelenmem yok ama ultrasonda plasentanın alt kısmında görünüyo merak etme dedi..progesteron kullanıyorum işte her ihtimale karşı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…