- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
valla canım öyle aman aman bir şikayetim yok
hatta birçok kişiye göre rahatım bile diyebiliirm
mide bulantım az olduğu için bebeğin erkek diyenler bile var
acaba tecrübeyle sabit mi ?
Merhaba,
Bugüne kadar başka bi topicteydim fakat kaçtım bugün itibari ile
Aklıma bir şey takıldı, aranızda ikili testi yapmayı dokturu önermeyen var mı? İnternetten ikili ve üçlü testi araştırdım ama doktorum bana hiçbişi söylemedi bu konuda. Yaptırmayan oluyor mu acaba?
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhat versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hayırlı evlatlar olsun inşallah. Amin.
Bende 8+1 günlük hamileyimtüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tahmin edersiniz ki gerçekten maddi manevi ço zorlayıcı bir dönemdi gterçekten tüm pisikojim altüst oldu ama şükürler olsunki rabbim lutfetti de gebe kalabildim. Arkadaşlar ben ne mide bulantısı ne de olumsuz başka birşey yaşamıyorum. Bu nedenle hala hamile gibi hissedemiyorum. Hissetmediğim içinde hep olumsuz bir durum mu var korkusuna kapılıp kendimi yiyorum. Hele ki başka bir hamilenin düşük v.s haberini almayagöreyim hemen vesveseden ağlamaya başlıyorum. Eşimde bıktı bu halimden. Aranızda benim gibi olan var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...
Günaydın kızlar,
Güzel sıkıntısız bir gün geçirelim inşallah.
Bugün nasılsınız
başka bir topice takılıyordum burda insansızlıktan sıkılıyordumorasıda çok sorunlu bir yer çıktı artık girmicem oraya
şükürler olsun iyiyim karnım kabızlıktan şişiyor bir o sıkıntım var ama bugun indi gibi
Bende başka topikteydim ama bir türlü kendimi oraya ait hissedemedim.
Kopuktu herşey.Süreklide bi entirika dönüyor.Yeterince gerginiz zaten daha gerginliğe gerek yok valla.
Kayısı ye canım.1-2 hafta evvel bende aynı durumdaydım.Kayısı iyi geliyor
Kızlar doktordan şimdi geldim.Maşallah bebiş iyi fıkır fıkır oynuyor okadar minik olmasına rağmen.Tek sorun plasentanın arkasında hala kanama var azalmış ama var iştetakip ediceiz dedi doktorum yolladı eve ayh doğru düüzgün bilgi bile vermedı okadar soru sormama rağmen başka kadındoğum uzmanıda yok buralarda yandım ben. Sizin bilginiz varmı bu konuda plasenta arkasında yada çevresine kanamayla ilgili?:2:
Cnm şuan 12 haftalık hamileyim ve hamileliğimin 5.haftasında itibaren progestan kullanıyorum. Elimdenden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum fakat çalışmak zorundayımda.Bakalım artk hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.
Kızlar doktordan şimdi geldim.Maşallah bebiş iyi fıkır fıkır oynuyor okadar minik olmasına rağmen.Tek sorun plasentanın arkasında hala kanama var azalmış ama var iştetakip ediceiz dedi doktorum yolladı eve ayh doğru düüzgün bilgi bile vermedı okadar soru sormama rağmen başka kadındoğum uzmanıda yok buralarda yandım ben. Sizin bilginiz varmı bu konuda plasenta arkasında yada çevresine kanamayla ilgili?:2:
günaydın hanımlar anneler hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?