2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

Allah a şükürler olsun iyiyim,o bulantılar geçti gitti.sen nasılsın?bebeğinin cinsiyetini öğrendinmi?ilk hamileliğin mi?benim ikinci hamileliğim....

Ben daha önce de dediğim gibi bulantı açısından rahatım fakat geçen hafta içinde pembe lekelenmelerim oldu bayramdan sonra dr a gittim kanama bölgesi var dedi ve 1 gün hastanede yatırdı serum iğne yedim bu benim ilk gebeliğim ve tüp bebek çok korktum şimdi iyiyim ama jel kullanıyorum yine.
Senin yavrunu da Allah bağışlasın oğluna bir de kız kardeş gelir inşallah ben daha öğrenemedim cinsiyetini ama öncelikle sağlıklı olsun.

canım benim Allah senin yavrunu da bağışlasın.kanamaya gelince bol dinlen...ilk gebeliğimde başımda geçmişti.çalışıyorsan rapor al...sürekli dinlen...bişey olmaz.içini ferah tut.

canım benim Allah senin yavrunu da bağışlasın.kanamaya gelince bol dinlen...ilk gebeliğimde başımda geçmişti.çalışıyorsan rapor al...sürekli dinlen...bişey olmaz.içini ferah tut.

Amin inşallah canım yaptığım tek şey dinlenmek zaten şimdi memleketteyim annem sağolsun hiçbirşeye dokunmuyorum ayın 3ünde başlamam gerek işe fakat sanırım bi 10 gün geç gideceğim rapor alıp, yola çıkmaya da korkuyorum yaklaşık 12 saatlik yolculuk yapmam gerekecek
Umarım geçer ilk değil zaten 6-7 haftalıkken de olmuştu hayırlısıyla bi bitseydi hamilelik bi kavuşsam bebeğime sağ salim
Senin doktorun cinsiyeti için yorum falan da mı yapmadı?

Merhaba kızlar..Ben de katılmak istedim:) sizler Demir ve kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz? Decavit ve santrafor kullanıyorum ama bende acayip ishal yaptı, genelde kabiz yaparmış Demir hapları ama...sizde de oluyor mu ?

Merhaba kızlar ben de katılmak istedim :) siz demir ve kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz, ben decavit ve santafer alıyorum ancak acayip ishal yaptı, normalde tam tersi olurmuş oysa..siz de böyle bı durum var mı?

canım sende mi öğretmensin?bende öğretmenim.ayın 3 ü deyince aklıma öyle geldi...cinsiyetle ilgili hiç yorum yapmadı doktor.zaten en son 12 haftalıkken gitmiştim.ben oğlan gibi hissediyorum ama hayırlısı olsun....

Aynen öyle canım benim seminer döneminde olacağımız için rapor almak istiyorum en azından su riski atlatana kadar
Ben de kendi doktoruma en son 9 haftalıkken gitmiştim şimdi burda ikili test için ve kanama olunca doktora gittim o da tabi cinsiyet yorumu falan yapmadı test sonucumu almaya gidince belki söyler merak ediyorum aslında

Merhaba kızlar ben de katılmak istedim :) siz demir ve kan hapı olarak ne kullanıyorsunuz, ben decavit ve santafer alıyorum ancak acayip ishal yaptı, normalde tam tersi olurmuş oysa..siz de böyle bı durum var mı?

Merhaba canım hoşgeldin ben şu anda sadece elevit vitamin ilacı kullanıyorum kendi doktorumuza görünemediğim için hala onlara başlayacak mıyım bilmiyorum bile doktorum eleviti hamilelik boyunca kullanacaksın demişti en baştan beri de kullanıyorum onun içinde de demir folik asit A B C ve D vitamini gibi birçok vitamin ve mineral var.İstanbula dönünce öğrenirim artık.

aynı şeyleri bende yasadım canım benım de esım assagıdaymış devamlı dıkkat etmemız lazımmış insanın ıyıce sinirleri bozuluyr doktor bana 7. ayıma kadar progestan verdı onu kullanıyorum bende senın gıbı her an kanamam olacak dıye çok korkuyorum

merhaba arkadaşlar,
bende şubat annesiyim inşallah:)

cimcime bir kızım olacak
aranıza katılayım bende dedim

merhaba arkadaşlar,
bende şubat annesiyim inşallah:)

cimcime bir kızım olacak
aranıza katılayım bende dedim

Merhaba canım hoşgeldin
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim de bir oğlum olacak kısmetse
Burası fazla ilerlemiyo tek tük bakıyor insanlar sanırım

Merhaba canım hoşgeldin
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim de bir oğlum olacak kısmetse
Burası fazla ilerlemiyo tek tük bakıyor insanlar sanırım

teşekkür ederim canım inşallah seninkini de :)
öyle görünüyo sanırım bu başlık pek kullanılmıyo

teşekkür ederim canım inşallah seninkini de :)
öyle görünüyo sanırım bu başlık pek kullanılmıyo

Arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ancak yeni üye oldum. benn de nasip olursa şubat annesi olacağım ancak bu ara biraz moralim bozuk İnşallah birileri okuyup cevap verir. şu an Allahın izniyle 34 haftalık hamileyim. bebeğim kontrollerde biraz zayıf görünüyor. doktorum minyon bir bebek olacak diyor. genetik olabilir diyor çünkü bende öyleyim :) ancak bu hafta kontrollerde renkli doppler usg yapıldı. aslında yapılacağından haberim yoktu zannedersem radyoloji uzmanı gelişme geriliği var mı diye baktı. sonuç kısmında normal yazıyor sadece. ama ben çok endişeliyim. paranoyak oldum acaba bişey varda bana mı söylemediler diye kendimi yedim bitirdim. kimseye derdimi anlatamıyorum. takıntılı diyecekler diye.. nolur bi bilginiz varsa yardım edin.. renkli dooppler usg tehlike var diye mi çekiliyor?? Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.. bu arada bir arkadaştan öğrendim ve çok hoşuma giden bir duayı sizinle paylaşayım.

Rabbim verdiğin bu mucize, Sana hayırlı bir kul , Peygamberimiz e (s.a.v) hayırlı bir ümmet, vatanına hayırlı bir vatandaş, Anne- babasına da hayırlı bir Evlat olsun inşallah'' Amin... Allah bütün meleklerimizi korusun..

canım korkma ..bende 34 haftalık hamileym..bende doplere girdim..korkacak bişi yok..doktorun doplere göndermesi bi sorun olduğundan deil..bütün hamilelere yapılan bi uygulama..daha ayrıntılı bilgi alındığı için yapıyorlar hem bişi olsa doktorlar saklamaz söylerler..bende minyonum diosun çoçuk ya anneye ya babaya çekeçek zaten ..kendini boşuna üzme...kimi doktorlar son aya kadar cinsiyetinde bile yanılıyorlar..allaha güven,herşeyi ona bırak..

çok teşekkür ederim gerçekten birilerinden iyi birşeyler duymak çok rahatlatıyor..Allah razı olsun senden de arkadaşım..sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini..

teyzzeelerii kızıma isim konusunda açtığım anketi oylamanızı rica ederim. beyza mı? ezgi mi? aratıverirseniz çıkar anket....:) 44 günüm kaldıı haalaa seçemedim...

şimdikkten teşekkürr ederim,,,

hepimizi allah kurtarsın ...

bende kız ismi arayanlardanım ..neyseki sen ikiye indirmişin..benm içinde anlamı daha önemli olduğu için beyza diyorum..günahdan arınmış demekmş..benm düşündüklerimde şunlar mina,esin,duru,hayel,erva,ece,dila...hangisi olacak daha kararsısız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…