2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

ya arkadaşalr ben,m göbeğim üzerinde tüylenme oldu sizdede var mı neden oldu acaba yediklerim falandan mıdır şeftaliden mi oldum acaba:))

Kızlar 13.haftada kusmaları devam eden varmı? benim mide ağrım var ve kusmalarımda hala devam ediyor ve hatta yorgunluktan kımıldayaamıyorum.3-4 gün önce serum yedim yine

dün minübüste kustum hayatımda hiç bu kadar rezil bişey hatırlamıyorum daha da dışarı zor çıkarım eve gelene kadar tuttum bide evde ooooooooooooooooof offffff

günaydın kızlar evet devam ediyor benim de kusmalar,artık içim dışıma çıkacak...ama sağlık olsun diyorum...kızlar cinsiyet öğrenen var mı?ben öğrenemedim.bir de çalışanlar için doğum izni 6 aya çıkacakmış gibi şeyler duydum,bilginiz var mı?

Merhaba,

evet taslak olarak hazırlanan kürtaj yasası tasarısında bu ve süt izninin uzatılması var. Ben de bir hamile olarak heyecanla meclisin açılıp tasarının oylanmasını bekliyorum. Çalışan bir anne adayı olarak inşallah olur:)))

ooooff çok moralim bozuldu kızlar. 10.haftda olan açık kahverengi akıntı 15. haftada az önce yine oldu daha önce dr eski kanama o, ayrılma olmuş dedi. bebeğimin eşi aşağıda diye dikkat ediyorum zaten ama yetrince edemiyorum demek ki. ne zaman gecer ki bu??? kanamam olur diye cok korkuyorum.

merhaba bende hamileleiğimin 16. haftasındayım ve ben 2 aydır yatıyorum bu kanamalar yüzünden ama şimdi akıntılarım var doktorum geçtiği için böyle olduğunu söyledi.. yani böyle durumlarda biraz dinlenmek yapılabilecek en iyi şey :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar,nasılsınız?bebişler nasıl?Allah a şükürler olsun sorunsuz bir bayram geçirdim.bulantılarım neredeyse geçti,bunun için çok mutluyum...cinsiyete gelince daha öğrenemedik.bir oğlum var 5 yaşında bir de kızım olsun çok istiyorum(ama önce sağlıklı olsun)...

sanırım diğer tarafa(şubat annelri)takılıyorlar.orada sohbet ediyorlar

Galiba öyle Sen nasılsın özlem? gerçi belirtmişsin durumunu bulantıların geçmiş ne güzel benim aslında hiç olmadı diyebilirim fakat 12. haftamda ve sonra birkaç gece oldu ve gerçekten çok kötü bir his tüm enerjisi gidiyor insanın o yüzden sana büyük geçmiş olsun.

Allah a şükürler olsun iyiyim,o bulantılar geçti gitti.sen nasılsın?bebeğinin cinsiyetini öğrendinmi?ilk hamileliğin mi?benim ikinci hamileliğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…