- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Merhaba arkadaşım
Öncelikle tebrik ederim burdan bakıldığında hamile gibi görünüyorsun
Benim hamileliğim tüp bebekle gerçekleşti rakamsal ifadeleri sadece transferin yapıldığı güne göre öğrendim Normal yolla bir gebelikle kıyaslanırsa sanırım SAT a göre 5 haftalık gibiyken ölçüm yapıldı ve 449 çıktı
İnşallah yarınki testinde de değerin ikiye katlanmış olur
cnm pazartesi dr gidicem inş bebeiş gozukur:)detayları paylaşırım sizinle :)
arkadaşlar yeni üye oldum acıkcası msjı bu şekilde göndermekten başka bi yol bulamadım nerden yollıcağımı bilmiyodum ben 12+4 haftalık hamileyim dün 2 li taramda bebeğimin ense kalınlığı 1.9 cıktı kan sonuclarım 3 gün sonra ulasacak elime cok üzüldüm sanırım benim bebeğimin ense kalınlığı internetten arastırdığım kadarıyla yüksek ne yapacağımı bilmiyorum kan sonucları kesin bi kanıya varmama yarar mı
kızlar sizin hep ilk hamilelik mi?bir de kilo aldınız mı verdiniz mi?ben bugün tartıldım çok şükür hiç kilo almamışım.63 le başladım halen 63
sakın üzülme çok yüksek değil değeri. burun ölçümü nasıl çıktı..
kızlar sizin hep ilk hamilelik mi?bir de kilo aldınız mı verdiniz mi?ben bugün tartıldım çok şükür hiç kilo almamışım.63 le başladım halen 63
wilma hiç bilemiyorum.fikrim yok.normalde birşeylere alerji oluyormusun? yedilerinden olabilirmi?benim de iştahsızlık devam.bugün doktora gittim 63 ten 60 kiloya düşmüşüm.neden böyle oldun diye sordu.ama bebek sağlıklıymış
yok cnm öyle sık alerji falan olmam. bazı baharatlar dokunurdu sadece. ama sabah aynı şekil kahvaltı yaptım. arttı sivilceler anlamadım. ben de 1.5 kilo verdim. dr. kilo vermeye birşey demedi. aferin kilo almamışsın dedi o kadar...
mrb arkadaşlar bnmde öle gzl bi dönemimim geçti sayılmaz bu zamana kadar ki halada yaşıyorum bi kahve rengi akıntı problemim mevcut Allaha şükür başka bi sorunum yok bu aralarda da kasık ağrılarım olmaya başladı kasık ağrısı yaşayanlarınız varmı içinizde cumartesi kısmetse doktora gidicem doktor gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)
canım ben en son kontrole gittiğimde 12+4 tüm ve doktorum artık kasık ağrıların başlayabilir demişt,i
insan görmediği halde bile endişe duyuyo inan normalde olsa böle bi ağrımda umursamazdım ama şimdi çok farklı bi an evvel zmn geçsede rabbim elimize almayıda nasip etse
deneyimli anneler benim ilk hamilelğim acaba fazla kilo almamak için neler önerirsiniz boyumda cok uzun sayılmaz cok fazla alırsam kendimi bir daha toparlayaymam:)))
günaydın arkadaşlar...nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?