2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

cnm pazartesi dr gidicem inş bebeiş gozukur:)detayları paylaşırım sizinle :)

kızlar sizin hep ilk hamilelik mi?bir de kilo aldınız mı verdiniz mi?ben bugün tartıldım çok şükür hiç kilo almamışım.63 le başladım halen 63

sakın üzülme çok yüksek değil değeri. burun ölçümü nasıl çıktı.

kızlar sizin hep ilk hamilelik mi?bir de kilo aldınız mı verdiniz mi?ben bugün tartıldım çok şükür hiç kilo almamışım.63 le başladım halen 63

benim 3. gebeliğim ilk üç ay pek kilo almam ben genelde ama son 6 ayda acısı çıkar. diğer 2 gebeliğimdede 3. aydan sonra 23 er kilo almıştım.

Ayy ne güzel benim de ilk hamileliğim ama kilo almadım diyemiycem senin gibi ben de kuzu2555 gibi 55 le başladım 57 olmuşum tek fark o 13. haftada ben 12. haftama gircem:)

kızlar birşey sorucam. iştahsızlk ve mide bulantısı yanında 2 gündür bacaklarımda içi sert koca sivilceler çıkmay başladı. sinek ısrığı gibi amaevde sineklik var 1 tane sinek bile yok:) 2-3 derken artıyor sivilceler ve çok kaşınıyor. ara ara kollarım da kaşınıyor, kızarıyor ama geçiyor. bacaklarımdakiler neden olur acaba???

wilma hiç bilemiyorum.fikrim yok.normalde birşeylere alerji oluyormusun? yedilerinden olabilirmi?benim de iştahsızlık devam.bugün doktora gittim 63 ten 60 kiloya düşmüşüm.neden böyle oldun diye sordu.ama bebek sağlıklıymış

yok cnm öyle sık alerji falan olmam. bazı baharatlar dokunurdu sadece. ama sabah aynı şekil kahvaltı yaptım. arttı sivilceler anlamadım. ben de 1.5 kilo verdim. dr. kilo vermeye birşey demedi. aferin kilo almamışsın dedi o kadar...

mrb arkadaşlar bnmde öle gzl bi dönemimim geçti sayılmaz bu zamana kadar ki halada yaşıyorum bi kahve rengi akıntı problemim mevcut Allaha şükür başka bi sorunum yok bu aralarda da kasık ağrılarım olmaya başladı kasık ağrısı yaşayanlarınız varmı içinizde cumartesi kısmetse doktora gidicem doktor gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)

canım ben en son kontrole gittiğimde 12+4 tüm ve doktorum artık kasık ağrıların başlayabilir demişt,i

deneyimli anneler benim ilk hamilelğim acaba fazla kilo almamak için neler önerirsiniz boyumda cok uzun sayılmaz cok fazla alırsam kendimi bir daha toparlayaymam:)))

insan görmediği halde bile endişe duyuyo inan normalde olsa böle bi ağrımda umursamazdım ama şimdi çok farklı bi an evvel zmn geçsede rabbim elimize almayıda nasip etse

kesinlikle canım
her şeyden huylanır oldum ben de
ama ALlah'ın izniyle sağlıkla doğacaklar

deneyimli anneler benim ilk hamilelğim acaba fazla kilo almamak için neler önerirsiniz boyumda cok uzun sayılmaz cok fazla alırsam kendimi bir daha toparlayaymam:)))

deneyimli değilim ama az az sık sık yemek en sağlıklıısı
meyveye ağılrık ver bir de

offf bugün sıcaktan mı bilmem gerginim herşey sinirimi bozuyo. bi de hafif uzanıp 'ayıptır sölemesi' muz yerken koptu koca muz karnıma düştü. karnımdan lönk diye su sesi geldi. canım yandı basit gibi görünse de(( bebeğim cidden Allaha emanet. ne kadar dikkat etsem salaklık da yapıyorum maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…