2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

merhaba arkadaşlar
bende 2013 şubat annesi olucam allah kısmet ederse
önceki gün öğrendm hamiş olduğumu daha
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah

hoşbulduk canım;

bendede hiç bulantı yok sadece geçen gün otobüs yolculuğunda bulantım oldu hatta çok az çıkardım sonra geçti ama oda benim hatamdı kek meyvesuyu süt ne varsa karıştırdım midemi bulandırdım , onun dışında hiç bulantım olmadı olacak gibide durmuyor artık, dr.a sordum normalde midesi hassas olanlarda daha çok olurmuş şanslısın dedi bana , zaten kusma kronik hale gelirse oda ciddi sıkıntı olur falan dedi
aynen dediğin gibi batmalar olabilir rahim büyüdüğünden oluyor, ondanda bahsetti dr. ,bende pek yok, hamilemiyim değilmiyim hiç bir fark yok hayatımda

merhaba arkadaşlar
bende 2013 şubat annesi olucam allah kısmet ederse
önceki gün öğrendm hamiş olduğumu daha
allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin inşallah
hoşgeldin
sağlıcakla kucağına almak nasip etsin
kendinden bahsedermisin biraz

ben hazır meyvesuyu içmiyorum katkı maddesi var diye
dikkkat ediyorum yediklerime
iyi bari yırttık sayılır desene
bana da bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra olmaz diyorlar ama bilmiyorum
bi de bulantısı az olan erkek olurmuş diyorlar
iyi bari şanslı kesimdeniz
bende de aynı valla hamile gibi değilim bazen diyorum hatta ben hamileyim dimi ama görünürde bişey yok
içerdekiler sağlıklı olsun da gerisi önemi değil

hayırlısı olsun artık, sağlıklı olsunlarda bulantıda olsa çekeriz , bu arada dün öğleden sonra garip bi his oldu , bulanma değil ama midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum,peynir yemek istedim tuzlu, yani biraz kendimi bıraksam öğürtüler olacaktı ama hemen peynir ekmek yedim bastırdım midemi, birde dedim aman yarabbi daha sabah ne diyordum şimdi ne oldu şu anda o his yine var daha sık olmaya başladı
katkı maddesi elinden geldiğince almaman güzel ama herşeyde var yemeğe kattığın salçadan tutta sıvıyağa kadar herşeyde var, ben limonata içiyorum genelde kendim yapıyorum, ama arada sırada gazoz falanda içiyorum daha çok meyve yiyorum zaten mevsimde uygun şeftali muz elma çilek kavun karpuz herşeyden yiyorum, gerçi bunların hepsi depo ilk 3 ay bebek anneden bağımsız , doktorum bana canın nasıl isterse okadar ye istemezse yeme normal hayatına devam et demişti ama zaten benim iştahım çok arttı çok sık yiyorum endişede etmiyorum zaten zayıf başladım

doktora sordum ben de bunu ama öyle bişey yok dedi bana
yani ilk 3 ay da dikkat edeceksin yediklerine dedi
yine de sıvıyağla mesela hazır çorba bir değil ,hazır çorba ,hazır meyve suları vs bunlar daha tehlikeli
ben azaltabildiğim kadar azaltıyorum
sonuçta yemeği yapmak zorundayım beslenmek için ama meyve suyu ya da gazoz içmeyebilirim
zaten evde 10 çeşit meyve var
bol bol meyve yiyorum
benim de iki gündür iştahsızlık var
yani hiç yemesem accıkmam
bende de kilo sorunu yok çok şükür
ama yine de tedbirli olmak lazım
zten asıl kilolar 3.aydan sonra başlıyor
ben de çok sık yiyorum ama kilo almadım çok şükür
bende biraz kullandığım tüp bebek ilaçlarından dolayı şişkinlik var hepsi o
inş. böyle devam eder herşey

mevzu 1) bulantı bende de hiç yok galiba gerçekten şanslıyız
2)hazır meyve suyu doktorum kesinlikle yasak dedi bana
günde çok küçük bir bardak kola içebilirsin dedi canın çekerse
3)iştahsızım ben de hele de tavuk et falan görmek istemiyorum

bende de durumlar
cuma günü Allah'ın izniyle kalp atışlarını görmeye gideceğiz

selamlar annemler çarşamba günü gidiolar ama bizde onlarla gidicez biraz daha buralara giremicem

benimde mide bulantılarım aşırı değil sadece dalgalanmalar oluyor doktorum meyve ve tuzlu leblebi ye dedi onlardan atıştırıyorum hemen iyi geliyor banane kadar şanslıyız burdakiler pek etkilenmemişler ne güzel ben hastanede yatarken bayanın birini mide bulantıları yuzunden hastaneye yatırmışlardı kadıncağız 2 tüp ilaçlı ve normal serum yiyordu çok fenaydı kadınşükürler olsun öle bişey olmadı bendeama genetikte oluyormuş benim kardeşlerimde yaşamadılar
tek problemim kabızlık şu anprogestan içtiğim için oluoronuda 3 ay kullanacakmışım 1 ayım kaldıdoktorum kesinlikle devam dior içmeye
bugun sağlık ocağına gittim kayıt oldum
bu ay sonu 2 li test yapacaklar onu bekliorum hayırlısıyla geçireyim bu testide
bu arada kızlar bende de belirtiler azaldı normal insan gibiyim kasıklarım felan ağrımıyor ne garip

Son düzenleme:
sonradan açılmayalım da
başlıyormuşuz kusmaya
evet ben de kola ağzıma sürmüyorum geçen çok canım çekti
bir aydır ilk defa bi çay bardağı içtim
bende de iştahsızlık var işte neden acep
hadi hayırlsı inş. görürsün

aa hadi yaa inanmıyorum hep ordamısın arada gir haber ver yaaa olmaz öyle
benim de tuzlu kraker var çekmecemde ne olur ne olmaz diye
çok şükür iyiyiz burdakiler olarak
nazar değmesin
bol su iç kabızlık için
valla bizimkilerde herkes yaşadı bir ben yaşamıyorum
al sana genetik
hadi hayrlısı ile geçersin inş. testi de
yok bende de olmuyor baştakiler gibi normal yani

hoşgeldin mandiş
e o kadar olsun senin de geçer yakında merak etme
az kaldı 12.haftada bitiyormuş

hoşbuldum küpeli nasılsın kirazlar ne yapıyor mutlu dimi benim hamsilerim

kanım düşük çıktı tahlilde doktor kan ilacı verecek ama bu bulantılardan veremiyor anam oda çok kötü bir ilaç mide bulantısı geçmese mi ne :)))

küpeli kaynanamda diyor bazılarında doğuma kadar sürebiliyor annemde diyor bende hiç olmadı çok rahattı sende niye oluyor çöp kutusundan mı aldılar beni ne

valla kirazlar nasıl bilmiyorum
haftaya gidip göreeğim inş. ama sabretmek çok zor yaa zaman geçmiyor
bulantın geçer inş yakında
herkes bir değilya doğuma kadar neden sürsün sürmez bence
herkesin yapısı farklı
inş. çabucak geçer

inşallah küpeli ya gerçekten zor bir durum sürekli sürekli

evet sabretmek çok zor benim randevum 16 temmuzda o vakite kadar acayip sabırsızlanıyorum doyamuyor insan dimi

bu gidişimizde cinsiyetinide öğrencez gösterirse :)))

ayda birmi gidiyorsun sen şimdi
ben daha doktora gideli 10 gün oldu 10 ay gibi:))
ben de inş. tatilden dönünce öğreneceğim cinsiyetlerini..
hayırlısı olsun yaa sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil

merhaba hanımlar nasılsınız

bir bendemi var mide bulantısı yaa maden suyu durduruyor bir tek onuda

yok bir tek sen değilsin ben hele felaket durumdayım. Yediğim hiçbir şey durmuyor midem de
hamileliği anlamadım hayatım felaket durumda maalesef...
Aman öbür arkadaşlara nazar değmesin.Benim oğlumda hiç böyle olmamıştı.

ben geçen nette erkeklerde bulantı olmuyormuş diye okudum biliyormusunuz
demekki doğru

hangi ilaçları kullandın, ben daha önce aşılama için menagon kullanmıştım rahatsızlık vermedi ama dozajı düşüktü tabi sadece 2 yumurta oluşmuştu zaten

hazır çorba vs. bende almıyorum zaten eskidende pek sevmezdim, meyvesuyu otobüste içtim mecburen yanıma hiçbirşey almamışım midem bulanınca içtim onuda, eskiden çok fazla cola içerdim şimdi içemediğim için gazoz içiyorum arada yemeklerin yanında küçük bir bardak, balık ilk haftalarda düzenli aldım ama 2 haftadır yemedim ceviz badem kuru üzüm yiyorum, bu arada sabah sıfır olan karnım akşamları gaz şişkinlik şişiyor benide o rahatsız ediyor gaz sancım oluyor ara ara

cola ya aş eriyorum resmen , ama meyvesuyu yasakken colaya nasıl azda olsa izin vermiş mantıken colanın içinde bintürlü şey var ablamın dr.uda çok canın çekerse yarım bardak içebilirsin demişti var demekki bir bildikleri

kabızlık bendede var kan ilacı kullanıyorum ferra sanol o yapıyor bendede, mide bulantım olmadığını söyleyince halamlar söyledi onlardada hiç olmamış , ablamda ara ara oluyordu nadiren koku falan duyunca genetik olabilir

merhaba hanımlar nasılsınız

bir bendemi var mide bulantısı yaa maden suyu durduruyor bir tek onuda

leblebi iyi geliyormuş diye duydum denemişsindir belki ama yinede söyleyeyim dedim

ben progestan fitil ,coraspin ve folbiol kullanıyorum
folbiol da gaz yapıyor çok aslında ama iyiyim ben
çok şükür kabızlığım da yok
tüp bebek içinmi hangi ilaçları kullandım onu mu soruyorsun
ben daha aşerme moduna girmedim iştahım yok tam tersine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…