- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
orası öyle tabi ama iyice delirdim sanırım
ya zaten işyerindeyiz o hareketlilik yeter bana ilk 3 ay geçsin de ben de ondan sonra yürüyüş düşünüyorum inş.
ama 3 aylık riskli dönemde yormak istemiyrum kendimi
ben normal doğum yapamayacağım için egzersiz filan gerekmiyor
ama normal doğum için egzersiz şart daha kolay olur çünkü
dikkat et et de çokda abartma sonra sezeryanda olsa şişersin boş kilo olur ama sen evdede hareketlisin benim gibi değilsin
mandiş bulantıların 7+ larda mı başlamıştı senin
bir haftam var o zaman mandiş8 de başladı küpeli 8+ larda
bir haftam var o zaman mandiş
bir hafta sonra başlamazsa tamamdır inş
kusma oluyormu peki sadece bulantımı
bir haftam var o zaman mandiş
bir hafta sonra başlamazsa tamamdır inş
kusma oluyormu peki sadece bulantımı
inş.bende şuan sadece bulantı oluyor. bazılarında hiçbiri olmuyor inşallah sende de olmaz
yok istifra bende olmadı ama burada benden 6 hafta önde olan arkadaşımda olmuş bende sadece hafif bulantı vardıama sürekli bulanma hali bulanma değil garip bişiy son günlerde arada şiddetlenmeye özellikle sabah 9 10 gibi fena vuruyor sonra hafifliyor ama öyle abartılı değil sıkıntısı sürekli olması
herkeste olmazmış inşallah sende olmaz rahat edersin
inş.
iyi ona da razıyım
yani arada bulanma da olur ama kusma olayını yapamıyorum ben
zehirlendim geçenlerde onda bile kusamadım ölüyordum valla çıkartamadığım için
inş. olmaz valla hayırlısı ALLAHtan bi de benimki ikiz olursa ikizlerde iki katı oluyormuş
ay inş. yaasenin hamsiler bu zamana kadar yapmadıysa bundan sonrada yapmaz annelerini düşünüyorlar
bir arkadaşım dokuz boyunca ne bulantı ne ağrı ne bişiy hiç bişiy hissetmedi kolunda meyve poşeti tüm gün bir yedi bir dolandı son gününe kadar öyle rahat hamilelik geçirdiki Allah herkese onun gibi hamilelik versin sorunsuz rahat süper bişiydi
ay inş. yaa
ama ben seni baz alıyorum
haftaya kadar emin olamam haftaya da bişey olmazsa artık ondan sonra bir oh çekebilirim inş.
ay aminnnnnnnnnnn
evet ben seni sen onubenimi baz alıyorsun Allah iyiliğini versin bende benden 6 hafta önde olan arkadaşımı baz alıyorum inşallah senin bulanmaz miden çok rahat geçer
benim şimdiden başladı bileevet ben seni sen onu
onunki istisna ama hiç 16 . haftada midesi bulanan da duymadım doğrusu
ama 8.haftadan itibaren başlayanları biliyorum o yüzden sen de buna dahilsin demekki doğru
bir haftam var şurda demektir
bilmem ki ya bugünüm çok ciddiydi mesela uyandığımdan beri midem fenaydı :18:ay şifam hadi yaa ne kadar erken olmuş öyle
ay bende mi bir gariplik var acep
inş. sağlıkla doğar bebiş ve senin de kusmaların kısa zamanda biter..
ay şifam hadi yaa ne kadar erken olmuş öylebenim şimdiden başladı bilebulantıyla kalmayıp kusmaya geçtim bile :2: sağlık olsun katlanacaklarımız kadarını nasip etsin Rabbim inşallah hepimize
evet ben seni sen onu
onunki istisna ama hiç 16 . haftada midesi bulanan da duymadım doğrusu
ama 8.haftadan itibaren başlayanları biliyorum o yüzden sen de buna dahilsin demekki doğru
bir haftam var şurda demektir
benim şimdiden başladı bilebulantıyla kalmayıp kusmaya geçtim bile :2: sağlık olsun katlanacaklarımız kadarını nasip etsin Rabbim inşallah hepimize
amin canı benim aminn inşallah hepimizin sağlıklı-hayırlı evlatları olacak kucaklarımıza almak nasip olacak inşallahyok 16 . haftasında başlamadı onunda 8 de başlamış ben ozaman 7 olmuştum bana haftaya başlar demişti geçen haftada artık bulantın sürekli değil arada şiddetli olur dedi sürekli var ama şiddeti tuttu
olsun onlar sağlıklı olsun hayırlı olsun da
amin canı benim aminn inşallah hepimizin sağlıklı-hayırlı evlatları olacak kucaklarımıza almak nasip olacak inşallah
hee tamam ozaman iki kere sipatlandı demekki 8.haftada başlıyor başlayanlaryok 16 . haftasında başlamadı onunda 8 de başlamış ben ozaman 7 olmuştum bana haftaya başlar demişti geçen haftada artık bulantın sürekli değil arada şiddetli olur dedi sürekli var ama şiddeti tuttu
olsun onlar sağlıklı olsun hayırlı olsun da
amin inşşşşamin canı benim aminn inşallah hepimizin sağlıklı-hayırlı evlatları olacak kucaklarımıza almak nasip olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?