- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.021
hiççç uğraşma o zaman bacım kim ne derse desin kasımpaşa takılkızzz yuregıme ındırcen,zaten hava kapandı yagcak dıe korkuyorumm:26: aslında dogru soyluyosunda ıste etrafı takcagım tuttu bıde basıma gelceklerı bılıorum o psıkolojıyle ınsanların soyledıklerı daha da canımı sıkcak dedım.
ne demek bacım görevimiz her ne kadar aksatsak daGamzeli bacım eline sağlık teşekkür ederim kocaman öpüldün
öyle canım inancım tam Allah yardımcımız olsun inşallahRabbim yardımcınız olsunbebekler kısmetleriyle gelirmiş gun neler gösterir bilemeyiz canım:26:benim kardeşimde nisan ayında doğum yapacaktı doğuma kalmış 15 gun eşi işsizdi 1 sene boyunca işsizdi her yere başvurmuştu kafayı yiyecekti hiç bir sonuç alamıyordu takiiiiii doğuma 15 gun kala hiç beklemediği imkansız denecek bir işyerinden onay geldi işe başlaması için hepimiz şoklardayız tabii hala da orada çalışıyor çok şükür Rabbimm neylerse güzel eyler
yapma ama sen yapma yaaben cıktım canlar, camları sılcem korkuyorumda bebegım ıyıce asagı ındı bana dua edın Rabbım yardımcımız olsun. ısım bıtınce gelırım optm
daha nice senelereslm kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 seneyi bitirdik kocişimle bu sene bu sene bebişimizde var artık çok şükür Rabbbime seneyede kucağımızda olur inşallah
kızlar bana 3 tane farklı doktor kıza benziyo dedi kesin kız demedi kimse bende artık kıza göre hazırlık yapıyorum deişmez dimi artık
daha nice senelere
saol canım
benim 6. ayda değişti kız dediler erkek çıktı bence detaylıyı bekle
detaylıya girdim canım bacaklara kapalı ama kıza benziyo dedi ordada:44: ayy rüyama falanda erkek giriyo bazen bizimkide deişirse naparım o kiyafetleri
detaylıda çok uzun bakıyorlargörmesi lazımdı nasıl dr muş o öyle valla ben de rüyamda erkek gördüm 4 kere erkek çıktı bence alma canım sonrasında giydiremezsen yaptığın masrafa yazık bekle bi sonraki muayenen çok mu geç ?
kaburganız batıyo gibi oluyomu ya :26:
bende oluyodu ama bu gün baya arttı gidince doktor amcaıza da bi danışalım bakalım ne dicekyok canım olmadı hiç bana
Yaaww benim çook sırtım ağrıyooo
Belime yastık koyuyorum olmuyo,arkama yaslanıorum olmuoo, yatıoruum olmuoo,kalkıorum olmuoo naapçaam bilimediim:26::26:
kaburganız batıyo gibi oluyomu ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?