2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hiççç uğraşma o zaman bacım kim ne derse desin kasımpaşa takıl

kızlar şimdi hepiniz beethoven ın 5. senfonisini açıp bebişlerinize dinletiyosunuz tamam mı? melodi yükselip alçaldığı için kuzular içerden çok rahat duyuyomuş bunu ve tepki veriyomuş ben açtım az önce kızçe kıpraşmaya başladı bile

öyle canım inancım tam Allah yardımcımız olsun inşallah

ben cıktım canlar, camları sılcem korkuyorumda bebegım ıyıce asagı ındı bana dua edın Rabbım yardımcımız olsun. ısım bıtınce gelırım optm
yapma ama sen yapma yaa bırak annenler ya da kocan yapsın

slm kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 seneyi bitirdik kocişimle bu sene bu sene bebişimizde var artık çok şükür Rabbbime seneyede kucağımızda olur inşallah

kızlar bana 3 tane farklı doktor kıza benziyo dedi kesin kız demedi kimse bende artık kıza göre hazırlık yapıyorum deişmez dimi artık

slm kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 seneyi bitirdik kocişimle bu sene bu sene bebişimizde var artık çok şükür Rabbbime seneyede kucağımızda olur inşallah
daha nice senelere

kızlar bana 3 tane farklı doktor kıza benziyo dedi kesin kız demedi kimse bende artık kıza göre hazırlık yapıyorum deişmez dimi artık

benim 6. ayda değişti kız dediler erkek çıktı bence detaylıyı bekle

detaylıya girdim canım bacaklara kapalı ama kıza benziyo dedi ordada:44: ayy rüyama falanda erkek giriyo bazen bizimkide deişirse naparım o kiyafetleri

detaylıda çok uzun bakıyorlar görmesi lazımdı nasıl dr muş o öyle valla ben de rüyamda erkek gördüm 4 kere erkek çıktı bence alma canım sonrasında giydiremezsen yaptığın masrafa yazık bekle bi sonraki muayenen çok mu geç ?

bende hiç memnun kalmadım üniversite hastanesinde baktılar en son baktı cinsiyetine ozamanda bacakları kapalı dedi bayramdan sonra gidicem artık inşallah deişmez sağlıklı olsunda artık napalım
güle güle canım iyi akşamlar

Yaaww benim çook sırtım ağrıyooo
Belime yastık koyuyorum olmuyo,arkama yaslanıorum olmuoo, yatıoruum olmuoo,kalkıorum olmuoo naapçaam bilimediim:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…