2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ohh maşallah ya benim içimde bi huzursuzluk var napcam ben (

bizim 20.haftada 3,3 mm di doguma kadar bıdaha mı deteylıye gırmem gerekıyor?

BİZİM 20.HAFTADA 6.mm OLMUŞTU HEMDE İKİ BÖBREĞİ BİRDEN BEN DETAYLI YA Bİ KERE GİRDİM KENDİ DOKTORUM TAKİP EDİYORDU BİDE DETAYLI DA FARKLI ÖLÇÜM YAPIYORLAR SALAK DOKTOR BANA 1 cm OLDU DEMİŞTİ GEBELİĞİNİZİ SONLADIRA BİLİRLER FİLAN DEMİŞTİ NEDEN SENİ DETAYLI YA GÖNDERİYO KİMİ HASTANELER PARA ALMAK İÇİM DE YAPA BİLİR

ohh maşallah ya benim içimde bi huzursuzluk var napcam ben (

KUŞUM GÖNDEREYİM BİZİM TEMİZLİK EKİBİNİ SANA

Gamzeli hatunnnnnnnnnnnnn
bezi de listeye eklermisin eksik kalmayım

Annenın ısmı sinem8328
annenın yası 29
yasadıgı yer istanbul
kacıncı bebeyı kızımın yakışıklı kardeşi
son adet tarıhı 09 mayıs
beklenen dogum tarıhı 13 şubat
bebekte son durum allahıma şükürler olsun herşey yolun da
cınsıyet erkek
ısmı eymen
bebek dogdu

okudum artık yazabilirim:

zuzum o neee :) ya benimki dün 650 gr 29 cm çıktı. normal dedi. nasıl 1 kg çıktı yaa :) benimkini iyi besleyemedim mi ki ben yaaa.... ((

cnm seninki normal bence, ben çok beslemişim :) şimdi geldim
yine durmadı ağzım bir koca elma iki koca hurma yedim
acaba kessemmi meyve yemeyi bilemedim???

saol cnm ya bana şu 50 grlık şeker yükleme testini yapmıştı
normal çıktı ama bu hafta 24. haftam olduğu için bir daha yenileyelim dedi
cumartesiye yaptırcam inşallah kötü bişey çıkmaz korktum şimdi:18:
bu arada gerçekten müdürünüz saçmalamış bugün ben bizim müdür
yardımcısıyla konuştum sen 24. haftanı doldurduğuna dair bi dilekçe yaz
yeter dedi ama yine de 24. haftayı doldurduğuna dair belgeyi al çok gerek olursa
getirirsin dedi şimdilik dilekçe yeterli dedi çünkü bu zaten yasal hakkımız bizim.

rapor konusunda beni de bilgilendirin. benim dr. özel, ssk ya bağlı değil. müdür kabul etmiyor da sağlık ocağında aile hekiminden alsam olur mu yoksa devlet hastanesinden mi almak lazım....

cnm 24. haftanı doldurrduysan bi rapora gerek yok ezele dediğim gibi
24. haftanı doldurduğuna dair bi belge ve dilekçe yeterli.

Ayy ne güzel ya. Geçen hafta doktor benimkine 283 gram demişti. Benimki de o kadar olur mu acep ben 5kilo dogmusum. Bebisim de öyle olursa diye korkuyordum ama bizimki pek zayıf galiba.

cnm olur tabiki olmaz mı benimki geçen ay 360 gr dı zaten o yüzden şok
olduk 1kiloyu duyunca bu ay çok meyve yedim ona bağlıyorum ben böyle olmasını
çünkü meyve ve taze meyve suları çok yararlıymış, tabi bünyeden bünyeye de
farkediyo, bence karşılaştırmamak lazım, asıl ben karşılaştırırsam üzülmem
lazım neremden çıkacak o çocuk die

azcık hava aldım arkadaşlarla oturduk geldim kızlarrr
anaaaam herkeste bi iç kararması bi umutsuzluk hayırdır oralarda hava falan mı kapalı? ben de burda yandım güneş vurunca dağıldık hepimiz göbeğime gelince kızçem ayaklandı zaten rahat bırakmadı sağolsun uykusu açıldı heralde güneşi yiyince

daha aksammm yemegım yok, kızlar menude ne var fıkır verınn luffenn?

ben bu akşam eltime davetliyim ne yapacağını biliyorum ama şimdi birinin canı çeker ayıp olur gerçi ben çalıştığım için kızıma da annem bakıyo her akşam annem de yiyoruz hatta 6 yıldır gerçi ben doğduğum dan beri annem de yiyorum
Bi işten çıkayım evim de yiyecem artık oley oley zor oluyo böyle

supermısss :) kıskandım sımdı senı hergun ne pısırcemmm derdı ahh ah...

ben cıkcak gucude bulamadım kendımde, havada sıkıcı kocıste 11de cıkcakk bu aksamm bıtmez

Gamzeli hatunnnnnnnnnnnnn
bezi de listeye eklermisin eksik kalmayım

Annenın ısmı sinem8328
annenın yası 29
yasadıgı yer istanbul
kacıncı bebeyı kızımın yakışıklı kardeşi
son adet tarıhı 09 mayıs
beklenen dogum tarıhı 13 şubat
bebekte son durum allahıma şükürler olsun herşey yolun da
cınsıyet erkek
ısmı eymen
bebek dogdu

merhabalarrr tam girdim derken çamaşır mak. bittiçamaşırları asıp geleyimmm
şansa bak :)

ona kesimlikle katılıyorum hergün yeni bişi çıkıyo tüm olumsuzluklar beynimizde ya şu olursa ya bu olursa hayırlısıyla sağ salim alsak kucağımıza da rahatlasak

ben cıktım canlar, camları sılcem korkuyorumda bebegım ıyıce asagı ındı bana dua edın Rabbım yardımcımız olsun. ısım bıtınce gelırım optm
bacım ne gerek var cama yarın bi yağmur yağar hop al sana temizlik yorma kendini allah korusun bişi olmasın dikkatli davran çok önemli değil şu camlar gerekirse çamur içinde kalsın hiiç umrun olmasın elbet bi el atan olur

yettim garrriiii hemen ekleyiverem seni bacım

kızzz yuregıme ındırcen,zaten hava kapandı yagcak dıe korkuyorumm:26: aslında dogru soyluyosunda ıste etrafı takcagım tuttu bıde basıma gelceklerı bılıorum o psıkolojıyle ınsanların soyledıklerı daha da canımı sıkcak dedım.

Kizlar dun aksam bizim kizce babasinin eline bi kafa atti kocam "çüş!" dedi. ben de ona yuh dedim! Cocuga cus denir miiiiii???? ayip ayip...

daha aksammm yemegım yok, kızlar menude ne var fıkır verınn luffenn?

Ben simdi markete ciki pinarin burger etlerinden alcam. Kocisle canimiz hamburger cekti.İcine de ne istersek koyariz artik. Benim koca 3 cesit yiyo
Hadi ben kacar.. Aksam 8den snr bisey yiyemicem yarin 100 gr seker testi var. yetistirim yemegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…