- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.001
ah canım benim çalışınca zor benim de bi pazarım var bazen kendimi 4 de bölesim geliyo 1 kızıma 1 eşime 1 kendime 1evime ama olmuyo bişey hep yarım kalıyo gerçi kocacım o kadar yardımcı ki pazar günü evin bütün halılarını silkeledi eltim annem eşim bi de ben hafif yardım camları sildiler kolduklar çekildi silindi süpürüldü saolsun kocacım okadar titiz olduğumu bildiği için bazayı bile kaldırdı ben de tozları aldım bitek fayanslarım kaldı onuda eşim cuma izine çıkıyo hafta içi bi akşam silecez
bizim 20.haftada 3,3 mm di doguma kadar bıdaha mı deteylıye gırmem gerekıyor?
ohh maşallah ya benim içimde bi huzursuzluk var napcam ben(
zuzum o neee :) ya benimki dün 650 gr 29 cm çıktı. normal dedi. nasıl 1 kg çıktı yaa :) benimkini iyi besleyemedim mi ki ben yaaa....((
oohh bir sürü şey yapmışsın.
gebelik şekerine baktırdın mı canım sen? şeker varsa bebek kilosu önden gidiyor da ondan sordumn
meyveyi de abartırsan şeker olur kilo aldırır bebeğe ama 4 kiloyu geçmemesi daha iyi diyorlar genelde
maşallah diyeyim tabi ben sana önce onu demedim:)
ay bizim müdür yardımcısı deli etti beni deliiii....
adam fenci ve diyor ki hamilelik 10 aydır nöbetten 28 hafta sonrası muafsın!!!
yönetmelikte son 3 ay diyor. biz cahil miyiz dedim 10 ay falan değil hamilelik dedm
40 hafta var ya 12 hafta çıkarıyo 28 hafta sonrası diyo yaaaa deli oldum deliiiiii
ben de 24 haftası dolmuştur nöbet tutması sakıncalıdır yazısı alacağım
eski okuluma falan sordum idarecilerim saçmalamış o dediler resmen
hişşşşşş kıyaslama yok
annişler bile farklı farklı kilo alıyor
biri 3 kilo doğuracak biri 4 kilo önemli olan sağlıklı bir şekilde doğurmak arkadaşım
rapor konusunda beni de bilgilendirin. benim dr. özel, ssk ya bağlı değil. müdür kabul etmiyor da sağlık ocağında aile hekiminden alsam olur mu yoksa devlet hastanesinden mi almak lazım....
Ayy ne güzel ya. Geçen hafta doktor benimkine 283 gram demişti. Benimki de o kadar olur mu acepben 5kilo dogmusum. Bebisim de öyle olursa diye korkuyordum ama bizimki pek zayıf galiba.
daha aksammm yemegım yok, kızlar menude ne var fıkır verınn luffenn?
ben bu akşam eltime davetliyim ne yapacağını biliyorum ama şimdi birinin canı çeker ayıp olur gerçi ben çalıştığım için kızıma da annem bakıyo her akşam annem de yiyoruz hatta 6 yıldır gerçi ben doğduğum dan beri annem de yiyorum
Bi işten çıkayım evim de yiyecem artık oley oley zor oluyo böyle
azcık hava aldım arkadaşlarla oturduk geldim kızlarrr
anaaaam herkeste bi iç kararması bi umutsuzluk hayırdır oralarda hava falan mı kapalı? ben de burda yandım güneş vurunca dağıldık hepimiz göbeğime gelince kızçem ayaklandı zaten rahat bırakmadı sağolsun uykusu açıldı heralde güneşi yiyince
ben cıkcak gucude bulamadım kendımde, havada sıkıcı kocıste 11de cıkcakk bu aksamm bıtmez
şansa bak :)merhabalarrrtam girdim derken çamaşır mak. bitti çamaşırları asıp geleyimmm
ona kesimlikle katılıyorum hergün yeni bişi çıkıyo tüm olumsuzluklar beynimizde ya şu olursa ya bu olursa hayırlısıyla sağ salim alsak kucağımıza da rahatlasakkızlar ben şuna karar verdim. hamilelik hiçte o kadar güzel bir süreç değilmiş. neden diceksiniz. bol bol stres, şu tahlil bu tahlil, acaba sonuçları nasıl, ay ikili test ay amniyosentez aman sonuçlar nasıl. bebeğim sağlıklı doğucakmı bir sorun varmı diye düşünmekten kafayı yedim ben
bacım ne gerek var cama yarın bi yağmur yağar hop al sana temizlik yorma kendini allah korusun bişi olmasın dikkatli davran çok önemli değil şu camlar gerekirse çamur içinde kalsın hiiç umrun olmasın elbet bi el atan olurben cıktım canlar, camları sılcem korkuyorumda bebegım ıyıce asagı ındı bana dua edın Rabbım yardımcımız olsun. ısım bıtınce gelırım optm
Gamzeli hatunnnnnnnnnnnnn
bezi de listeye eklermisin eksik kalmayım
Annenın ısmı sinem8328
annenın yası 29
yasadıgı yer istanbul
kacıncı bebeyı kızımın yakışıklı kardeşi
son adet tarıhı 09 mayıs
beklenen dogum tarıhı 13 şubat
bebekte son durum allahıma şükürler olsun herşey yolun da
cınsıyet erkek
ısmı eymen
bebek dogdu
yettim garrriiii hemen ekleyiverem seni bacım
şansa bak :)
ona kesimlikle katılıyorum hergün yeni bişi çıkıyo tüm olumsuzluklar beynimizde ya şu olursa ya bu olursa hayırlısıyla sağ salim alsak kucağımıza da rahatlasak
bacım ne gerek var cama yarın bi yağmur yağar hop al sana temizlik yorma kendini allah korusun bişi olmasın dikkatli davran çok önemli değil şu camlar gerekirse çamur içinde kalsın hiiç umrun olmasın elbet bi el atan olur
amaaan iki tur atsan yeterdi canım yaa insan birazcık olsun açılıyo hep evde ya da işte tıkılmak da insanın psikolojisini bozuyo
daha aksammm yemegım yok, kızlar menude ne var fıkır verınn luffenn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?