- 5 Nisan 2010
- 600
- 17
- 118
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.041
kaburganız batıyo gibi oluyomu ya :26:
ben de hazmedemiyom sanki gergin gergin yatıyomm, sığınamıyom bi yerlere
Ayyy bende gizli gizli pastayı indirdim mideye
Yaaw midem göbeğimden büyük oluo bazen çok mu yioruum acaaabaa yoksaa hazmedemiomuyum neyim:44::44:
kurabiye kutusu şu an kucağımda götürüyordum bendesizin yazdıklarınızı okuyunca gülmeye başladım
kurabiye kutusu şu an kucağımda götürüyordum bendesizin yazdıklarınızı okuyunca gülmeye başladım
bende yaklaşık bir haftadır oluyor. arkama bir yastık koyup iyice yaslanıyorum
ikinci dilimi yiyom eşim söylenmeye başladı 2.yi mi yiyooon diye. ama ilk defa canım bişey istedi onu da yiyim yani dimi ama akşam çorba içtim sadece, canım bişey yemek istemedii ... masumum yanii
Ne güzel bende başlarda hep ekşi canım isterdi meyva falan ama şimdi durduramıyorum kendimi tatlı ya karşı hele çikolata.demekki hepimiz tatlıcı olduk çıktık :))) bende fazla kilo almadım diye seviniyodum ama böyle devam edersem....yok yok söylemeye dilim varmıyorr
Ne güzel bende başlarda hep ekşi canım isterdi meyva falan ama şimdi durduramıyorum kendimi tatlı ya karşı hele çikolata.demekki hepimiz tatlıcı olduk çıktık :))) bende fazla kilo almadım diye seviniyodum ama böyle devam edersem....yok yok söylemeye dilim varmıyorr
Şişkooo die bir ses geldi taaaa uzaktan bi yerden
Nagiii ya bende kilo almadım diorum ama bu ara durduramıorum kendimi
kendimizi kandırrıyoruz sanırımmben de az kilo aldım ama doktor uyardı bundan sonra hızlanır dikkat et diye. nasıl olsa kilo almıyorum diyip abur cubura yönelme dedi. :26:
hehehe herkes aynı vaziyette demekki ohhh pek rahatladım şimdi
tabi tabi hemen açığı kapat senOoohhh götüüürrr
Ya bazen çok pis boğaz oluoruumm..4 gündür hastaydım gerçi hala hastayım ama 1 kilo vermişim yerine koymak lazım değilmii
Ben pastayı kocişten gizli yedim ben yasaklıyım diye izin vermio yememeutanmasa buzdolabına kilit vurcak
Ama şimdi canım yine datlı yemek istio iki sırnaşır ikide duygu sömürüsü yapıp kızın istio falan dersem belki yememe izin verirseeeee yine yiceeemmmmm
Valla bende akşam yemekte balık salata yedim bende çok masumum
aynen canım bende durduramıyorum kendimi bendeeee :))) hele akşam eşime dedim dayanamıyorum git çikolata al almış bir poşet gelmiş...anamm yedim de yedim sonra eşim dedi 2 tanesini bırakda yarın yersin onları da... abboowww sen misin diyenbayaaa bildiğin ağladım sen benden çikolatamı kıskanıyon diye adam napcağını şaşırdı vallah
tabi tabi hemen açığı kapat sen
ya saten balık yedikten sonra tatlı yemen şartşekerin düşerdi yemessennn
Kıısss dolaptaki sütlaç eksiğini farketti adam şaka gibi yaa sinir oldum..tatlı yalan oldu bu gece derkeeennnn kibrik kutusu büyüklüünde tatlı getirdi önüme
Kıısss dolaptaki sütlaç eksiğini farketti adam şaka gibi yaa sinir oldum..tatlı yalan oldu bu gece derkeeennnn kibrik kutusu büyüklüünde tatlı getirdi önüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?