- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.981
ben de normalde kendim yapardım. ama hamile kaldığımdan beri hacer geliyor, annemin evine gelen bayan. saolsun çok temiz. 100 tl veriyorum 1,5 2ayda bir temizliyo. kıyı köşe siliyo. çok ta detaycı çok memnunum. arada tavsiye ederim:) güzel oluyo
bende 15 gun önce aldım heryer temizlendi camlar vs. iyi oluyor arada almakben hamile oldum olalı elektrik süpürgesini elime almadım titreşiminden bişey olur diye çamaşır sepetini bile eşime taşıttırıyorum ağır diye
kızlar ben şuna karar verdim. hamilelik hiçte o kadar güzel bir süreç değilmiş. neden diceksiniz. bol bol stres, şu tahlil bu tahlil, acaba sonuçları nasıl, ay ikili test ay amniyosentez aman sonuçlar nasıl. bebeğim sağlıklı doğucakmı bir sorun varmı diye düşünmekten kafayı yedim ben
kızlar ölü gibiyim ben yaa mide bulantısı, yanması ve gözleirm yanıyo bide acaip stres oldum evde okuma yapıcam haftasonu ama temizlik beni çıldırtıyo ztn çalışıyorum akşam eve yorgun argın git kaç haftadır dinlenemşyorum bu hafta da cumartesi temizlik yapılcak pazarda okuma haftayada bayram hep bi koşturmaca kara kara düşünüyorum temizlikçi bulsam işleri yaptırsam diye 100 tlde az para değil hani ilk kez alcam temizlik için bayan nereleri temizliyolar napıyolar?Birde diyorum kendi kendime cam kapı sileyim korkuyorumda riske atmak istemiyorum bebişimi bu kdr yol katetmişken napcam ben yaa((
ölee demee hayatımızın her aşamasında stres var. şunuda unutmamak lazım her güzel şeye sahip olmak için sıkıntı çekmek lazım ki kıymetini anlayasın. çok şükür bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli büyüyolar yazık bebek özlemiyle yıllarca yanıp tutuşan kadınlar var onları düşünüp canını sıkma. Hem anne ne kaadar rahat vurdumduymaz olursa bebek de o kadar rahat büyüyo, ne kadar pimpiriklernirsen olmadık şeyler geliyo başına o y üzden mümkün olduğunca relax olmak lazım bebişlerimiz için.. DDDİİ MMİİİ :))
kızlar ölü gibiyim ben yaa mide bulantısı, yanması ve gözleirm yanıyo bide acaip stres oldum evde okuma yapıcam haftasonu ama temizlik beni çıldırtıyo ztn çalışıyorum akşam eve yorgun argın git kaç haftadır dinlenemşyorum bu hafta da cumartesi temizlik yapılcak pazarda okuma haftayada bayram hep bi koşturmaca kara kara düşünüyorum temizlikçi bulsam işleri yaptırsam diye 100 tlde az para değil hani ilk kez alcam temizlik için bayan nereleri temizliyolar napıyolar?Birde diyorum kendi kendime cam kapı sileyim korkuyorumda riske atmak istemiyorum bebişimi bu kdr yol katetmişken napcam ben yaa((
geçmiş olsun canım...ama arada almalısın tamam az para değil ama yükün hafiflerevinin buyukluğune bağlı işinin bitmesi benimki 200 metre kare o yuzden gelen kadının cılkı çıkıyor pencereler kapılar yerler dip köşe siliyor temizliyor birde benim koltuklarım antika oymalı oymalı onlara dokundurtmuyorum zaman kaybetmesin diye yerleri viledayla değil bezle silmesi lazım ona dikkat et
ya saçmalamayın sakın girişmeyin. ben sayayım sana neler yaptığını. camlar(pimamenler ciflenip iki suyla tekrar camlar siliniyo, sonra yerler, kapılar, banyo, mutfak dolapları ve gardolap dıştan siliniyo, mutfak için bu ctesi ayrıca gelecek mesela mutfak işi zor ve uzun ya ondan.)
bu kadar basit bebişimmm
ben yarım gün alıp camı kapıyı yani kendi yapamıycam şeyleri yaptırcam, yarım günde yarı parası alyolar hem de zor işler bitiyo.. süpürgeyi kocama transfer ettm gerisini de yavaş yavaş halldyorm napalm
ya saçmalamayın sakın girişmeyin. ben sayayım sana neler yaptığını. camlar(pimamenler ciflenip iki suyla tekrar camlar siliniyo, sonra yerler, kapılar, banyo, mutfak dolapları ve gardolap dıştan siliniyo, mutfak için bu ctesi ayrıca gelecek mesela mutfak işi zor ve uzun ya ondan.)
bu kadar basit bebişimmm
ya benım oglumda da cok az bobrek buyumesı var dogunca gecermı yaaaoooo kızlar hayırdır ne bu bulanım içim işti valla okurken bile relax relax ben kendimden örnek vereyim size evliliğimin 4 yıllada hamile olduğumu öğrendim 4yıl olmadı çevrem deki herkez üzülmüyormusun kafana takmıyormusun falan filan diyorlardı bende allahtan gelen bişey allahım hayırlısını versin diyordum 4 yıl sonrada allahım bize evlet nasip etti öğrendiğim de 8 haftalıktı yani kasesi kalp atışlarını herşeyi ilk öğrendiğimiz gün gördük hamilelik döneminde bebeğim de böbrek büyümesi olduğunu öğrendim ilk önce çok üzüldüm sonra gene dedim rabbim büyük herşeyin hayırlısı şükürler olsun doğumdan sonra böbreklerimiz düzeldi 28 04 2011 dünyaya geldi kızım kredi borcum olduğu için kızım 5 aylıkken çalışmaya başladım 2.çoçuk için de belki gene uzun süre olmaz yaşım da ilerlemesin diye düşünüyordum rabbim de nasip etti bazen burdan da yazıyorum uykusuzum filan diye ama kesinlikle isyan etmiyorum kızıma sinirlenmiyorum bağırmıyorum gün gece 12 yattık 4 kalktık sabah 7 ye kadar yatakta oynadık sonra onu uyutup işe geldim oğlumda olunca günlerim biraz daha zor olacak biliyorum ama herzaman derim rabbim beni çoçuklarımın yaramazlıklarıyla sınasın yani kızlar takmayın kafanıza herşeyi hamileliğin tatını çıkarın doğum dan sonra özleyeceksiniz bu günleri
oooo kızlar hayırdır ne bu bulanım içim işti valla okurken bile relax relax ben kendimden örnek vereyim size evliliğimin 4 yıllada hamile olduğumu öğrendim 4yıl olmadı çevrem deki herkez üzülmüyormusun kafana takmıyormusun falan filan diyorlardı bende allahtan gelen bişey allahım hayırlısını versin diyordum 4 yıl sonrada allahım bize evlet nasip etti öğrendiğim de 8 haftalıktı yani kasesi kalp atışlarını herşeyi ilk öğrendiğimiz gün gördük hamilelik döneminde bebeğim de böbrek büyümesi olduğunu öğrendim ilk önce çok üzüldüm sonra gene dedim rabbim büyük herşeyin hayırlısı şükürler olsun doğumdan sonra böbreklerimiz düzeldi 28 04 2011 dünyaya geldi kızım kredi borcum olduğu için kızım 5 aylıkken çalışmaya başladım 2.çoçuk için de belki gene uzun süre olmaz yaşım da ilerlemesin diye düşünüyordum rabbim de nasip etti bazen burdan da yazıyorum uykusuzum filan diye ama kesinlikle isyan etmiyorum kızıma sinirlenmiyorum bağırmıyorum gün gece 12 yattık 4 kalktık sabah 7 ye kadar yatakta oynadık sonra onu uyutup işe geldim oğlumda olunca günlerim biraz daha zor olacak biliyorum ama herzaman derim rabbim beni çoçuklarımın yaramazlıklarıyla sınasın yani kızlar takmayın kafanıza herşeyi hamileliğin tatını çıkarın doğum dan sonra özleyeceksiniz bu günleri
ya benım oglumda da cok az bobrek buyumesı var dogunca gecermı yaaa
ahh sinem ahhh ne güzle yazmışsında beyne söz geçmiyo be canım( isyan etmiyorum ama çok yorgunum 7.ayımıza gircez ve ben koşturmadan hiçbişey anlamaadım hamileliğimden düşün iş-ev aman büyükler aman misafir aman temizlik çıldırdım artık yani
bizim 20.haftada 3,3 mm di doguma kadar bıdaha mı deteylıye gırmem gerekıyor?çoğu gebelikler de görünüyormuş canım özellik le erkek bebekler de gerçi benim kızım da oldu sınır 5mm di bizim doğuma kadar 16 mm oldu doğumdan sonrada yavaş yavaş küçüldü şimdi herşeyi normal ve çoğu da doğumdan sonra düzeliyormuş inşallah senin de bizim ki gibi sonuçlanır sakın kafana takma büyüme devam ediyorsa da doğumdan sonra tedavi ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?