- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.061
tatlı son 1 adete düşünce tabi dikkat eder insan eşinde dikkat etmişşbu arada sen şeker yuklemesine girdin mi:26:ben yarın giricemm:18::18::18:sabah 8 de hastanede olcam:18:
Ayy herkes aynı demek ki bende başlarda ekşi olan ne varsa yedim 1 gram çikolata istemedi cnm ama şimdi koca kavanozu koysalar yerim son iki haftadır tatlı diye ölücem:)
Kıss ben zaten diyabetliyim diorum yaa çok şekerliyim ben diye
bana şeker yüklemesi yapılmicak doktor izin vermio daha datlı olursam tadımdan yinmemaslında bu ara şekerimde yüksek seyredio ama meğer strestenmiş.yanee anlıcaan hem çok tatlı hem çok stresliyim
neee buna rağmen yiyorsun demiii eşin haklı valla nolur nolmazzz uzak dur tatlıdann
Şaka bi yana bugün noolduysa tatlı krizindeyim bugün 1 aylık stoğumu doldurdum zaten ben doktor kontrolünde besleniorum şeker bebek için çok tehlikeli bişii hepimizin dikkat etmesi gerekio
5 aydır tatlı matlı yoktu hayatımda eeen fazla 1 top dondurmaydı o da hafta bi kere felan yemeye yemeye kudurdum şimdi ne tatlı olursa yiyesim var valla sende çok tatlıysan eğer senide yerim kuzunundaaa
tabiki canım ya benim de daha şeker yüklemesi falan yapılmadı. ne var ne yok bilmiyom. bayramdan sonra yapıcazz. aman dikkat et
ben diyabetli olduğumu hamilelite öğrendim doktora gittiğimde 1 tane şeker tanesini dahi ağzıma atmamam gerektiğini ve bebeğime çok zararlı olduğunu öğrendiğimde bunalıma girmiştim.ciddiyetini farkedince bi daha yemedim ama çok zorlandım hergün ağladım ki tatlısız yaşayamam diyodum.diyet yapmaya başladım hayatım boyunca hiç becerememiştim üstüne tatlıdan vazgeçtim sigaradan derken sağlıklı bi yaşam sürüyorum ama daha yeni yeni alıştım desem yeri var çok zorlanmıştım ama bebeğim için herşeye değer
ben niye taşımıyorum bebeği diye mızmızlanıyo benim kocam ya. keşke 4,5 ay o taşısaymış 4,5 ay ben. hareketlerini benim gibi hissedemiyomuş falan filan.napsam acaba versem mi bikaç aylığına ona
bir daha da başlama zaten ne şeker ne sigara, normalde bile zararlı vücuda. kocamaaaan alkışlıyorum seni
aglama konusuna gırmeyın akşam esımle kavga ettık kustuk ben butun gece agladm o salında benyatagımda yattım bugunde konusmadık az once geldı gırdı salona tv ızlıyor bense yıne yatagımda hıc donup sormadı bıle nasılsın dıye bıldıgın hoduk ıste nolcak halbukı kasıklarımda cok sancı var ondan yatıyorum bıldıgı bıle yok kavga sebebımızde sebebp degıl akşam evde prınc azdı usendım markete gıtmeye sehrıyelı yaptım salıh bey de mırın kırın yaptı vay efendım cocuk sevmoyomusta bıle bıle neden yapıyomusumda usenmeyıp gıdıp alaymısımda butun gun napıyomusumda demedıgını bırakmadı carptı çatalı kalktı ardındna ben de salıhın ebesını belledım gıttım yatagıma yattım tam gerızekalı benım kocam ya!!!
aglama konusuna gırmeyın akşam esımle kavga ettık kustuk ben butun gece agladm o salında benyatagımda yattım bugunde konusmadık az once geldı gırdı salona tv ızlıyor bense yıne yatagımda hıc donup sormadı bıle nasılsın dıye bıldıgın hoduk ıste nolcak halbukı kasıklarımda cok sancı var ondan yatıyorum bıldıgı bıle yok kavga sebebımızde sebebp degıl akşam evde prınc azdı usendım markete gıtmeye sehrıyelı yaptım salıh bey de mırın kırın yaptı vay efendım cocuk sevmoyomusta bıle bıle neden yapıyomusumda usenmeyıp gıdıp alaymısımda butun gun napıyomusumda demedıgını bırakmadı carptı çatalı kalktı ardındna ben de salıhın ebesını belledım gıttım yatagıma yattım tam gerızekalı benım kocam ya!!!
durduk yere tatsızlık olmuş aslında bu kadar tepki neden verirlerki halimiz ortada
ya bugun sabahın korunden berı oğlumun goz doktoru ısı ıle ugrastım 9 da dr randevusu vardı ordan cıktık yenı gozluk falan ugrastım eve geldım kuzenını aradım bızı okula goturdu ordan pazara falan gectım eve gelıncede boyle oldu bıde uzerıne yemek yaptım derken arttı agrısıcanım ya üzülme bazen ufak tefek şeyler çok büyüyo. ben de şaşırıyoum bazen bunun için mi kırıyo benim kalbimi diye. başka şeye sıkmış olmasın canını sana patlamıştır belki. bi de hiçbişey olmaış gibi yatmazlar mı tv karşısında. neyse başka bişeylerle uğraş, üzme bebişini de
kasıklarında stresten ağrıyodur belki
medemı bellı canım bıldıgın hoduklukdurduk yere tatsızlık olmuş aslında bu kadar tepki neden verirlerki halimiz ortada
ay evet ya hastayım yada bı yerım agrıyo demeye tırsıyorum bu sefer gezmeme takıyo yok sureklı dısardaymısımda oturaymısımda ılk hamılelıgımde erken dogum tehlıkem vardı ona takmıs kendını bılmıyomusun sen tasıyamıyosun bebegı dıyo banaKısss kıyamammm ben sana bu erkeklerin hepsi bölee anamm..düşünce diye bişii yok bu adamlarda.bizdede azcık alınganlık var tabi onlarda odunluk..akşam almış pc yi normal doğumu araştırıo bana diokii aaaa kesi atıolarmış dedim ay sağol içim nasıl rahatladı anlatamam.bana dioki akşama kadar kıyafet bakıp alış veriş yapıcaana otur bunları araştır.dedim iyimisin senbide geberiyorum hastalıktan haktır sana dikkat etmiosun kendie falan demeye başladı bende bütün gece sinirden ağladım durdum.kocam duydumu ağlama kusucaksın şimdi dedi sadece.
ya bugun sabahın korunden berı oğlumun goz doktoru ısı ıle ugrastım 9 da dr randevusu vardı ordan cıktık yenı gozluk falan ugrastım eve geldım kuzenını aradım bızı okula goturdu ordan pazara falan gectım eve gelıncede boyle oldu bıde uzerıne yemek yaptım derken arttı agrısı
yoruldun demek. gerçi benim de nöbetçi olduğum günler kasıklarım sızlıyo akşamları... bırak hödüğü kendi haline. sanki bırakıp gitsek kendilerine bakabilirlermiş gibi, bi de erkeklik yaparlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?