- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.301
of of of çok geçmiş olsun canım
ALlah yardımcınız olsun canım
kızlar meraba... açlık kan şekeri testimin sonucunda şekerim çook yüksek çıktısınır 140 felanken benim 255 yarın tekrar doktora aç gidicem galiba diyet yapmam gerekicek inşaallah 1 hafta sonunda değerler düşerde insülin tedavisine başlamak zorunda kalmam :18:
canım geçmiş olsun, daha dikkatli olacaksınız artık bebiş için, içini ferah tutSelam hanımlar, dün gece hastahanedeydim. Ilişki sırasında kanamam oldu. Apar topar doktora koştuk. Bebegin eşi aşağıda olduğu için kanamam olmuş. Doktor Ilişki yasak dedi. Plesentanin aşağıda olması normalde sorun olur mu dedim. Olmaz dedi doktor ama nette bir sürü şey okudum. Böyle bi durumu Yaşayan var mi
geçmiş olsunn, gözüm korktu şekerden ya bayram sonrası sıra bende:18:saolasın canım...fazla yuruyuş yapmıyorum ona bağlıyorum ben hatta eşimmyurumuyorsun şekerin tabi yuksek diyor ama benim sülale şeker hastası birde endokrinde erken gel kan sonuçların yetişsin dedi:26:birdaha mı bakacaklar ki anlamadım bişey:26:
canım ben balık hapını hiç içmedim kan hapı ile elevit içiyorum. beslenmene dikkat ediyosan bence hiçbirine gerek yok. kanım düşük çıkmıştı ondan içiyorum kan hapnı aama demir ve kan iksi birlikte zaten seninki ayrı mı? elevit de komple vitamin herşey var içinde. kramp yoksa magnezyum gerekmez bence. bol yoğurt süt alıyorum diyosan kalsiyum da. ben doktora söyledim içmek istemiyorum diye zorlamıyo. elevite devam et desteklesin yeter dedi. bayram dönüşü değerlere bakcak şekerle birlikte...Kızlar bir konuda yardımınız lazım. Ya benim şuanda doğuma kadar magnezyum , kalsiyum d3 , ve kan şurubum var. 3 tane ilaç ben bunları içince kendimi kötü hissediyorum, midem bulanıyor, ishal oluyorum karnım ağrıyor. Içmediğim zamanlar çok iyiyim. Olmuyor içmek istemiyorum. Siz ilaç kulllanıyor musunuz ben dr. Uma kızdığı için içiyorum desem de içemiyorum düzenli olarak.... Siz hangi ilaçları kulllanıyorsunuz içmezsek ne olur... Kalsiyumu çok süt yoğurt yiyorum belki kansızlık olur kan ilacını içmememden ama bizim annemlerin komşusu da hamile 5 aylık o da içmiyor ilaç falan... Dr u yamamış ona da.. Neye göre bu iş anlamadım. Hiç ilaç kullanmayanlar da var yani... Zararı nedir içmesem olmaz mııııııııııııııııı
ben de deste bağırınca tepikliyobende kızımla öle özel muhabbetlere giremiyorum ama ders anlatırken yeterince sesimi duyuyor zaten bu annem ne yüksek sesle konuşuyor diyordur içerden. bugün zaten istiklal marşı töreninde yüksek sesten dolayı benimki bi kıpırdanmaya başladı marşı söylüyorum ama gülmemek için kendimi zor tuttum.
canım geçmiş olsun zor bi gün olmuş iyi dinlenmelerSelam kizlar
Drdan gldim nihayet. 15 saatlik aclik, 5 saatcik uyku, 100 gr sekerli su, 11 tüp kan alimi, 3 kere bayginlik(biri cok fena), dayanma ve sabir sureci sonunda seker testimi tamamladim. 7:30dan beri hastanedeydim daha sonuc cikmamis.umarim hersey yolundadir bebisim icin ben herseye katlanirim. Boyu 31 cm kilosu 750 olmus melegimin. Babasina benzettim bu sefer :) derisi kalinlasmis buyumus tombislemis yanaklari falan masallah benim yavruma. su an cok uykum var ve cok yorgunum. Ruzgar da cabasi oldu basim catliyo. Uyumam lazim. Birsy kacar. Hepinizi oper...
nası ertelemiyolar ya... hayırlısı için dua et canım üzüldüm ama avukatla tekrar görüşün bence...basit bi mesele yani bukızlar((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
kızlar((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
slm kuşlar biz geldik meleğimle ama 10 dk sonra gideriz
o zaman kadar eşimin özel dersi biter yemek yeriz ben bu arada
hemen size takılayım dedim ama dün en son girdğim zamandan bu yana
30 sayfa ilerlemiş ne kaynattınız bu kadar bakiyimm
kızlar meraba... açlık kan şekeri testimin sonucunda şekerim çook yüksek çıktısınır 140 felanken benim 255 yarın tekrar doktora aç gidicem galiba diyet yapmam gerekicek inşaallah 1 hafta sonunda değerler düşerde insülin tedavisine başlamak zorunda kalmam :18:
Allah en dogrusunu bilir hayatim duaciniziz. Hayirlisi olsun. Dikkat et kendine.kızlar((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
Sinir derken kac cikti cnm?yaptırdın mı şeker yuklemesini:26:benim ki sınırda çıktı pazartesi diyetisyene gidicemhiç keyfim yok
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine sıkma caninikızlar meraba... açlık kan şekeri testimin sonucunda şekerim çook yüksek çıktısınır 140 felanken benim 255 yarın tekrar doktora aç gidicem galiba diyet yapmam gerekicek inşaallah 1 hafta sonunda değerler düşerde insülin tedavisine başlamak zorunda kalmam :18:
ekim annelerinin doğum hikayelerini okuyodum ben de.. çok sezeryan var ya,:26: ben istemiyorum ama
canım üzülme geçici bunlar, yediklerine çok dikkat et artık, zaten diyet verirler herhalde.. herşey bebişlerin ve senin sağlığın içn üzme tatlı canını
ekim annelerinin doğum hikayelerini okuyodum ben de.. çok sezeryan var ya,:26: ben istemiyorum ama
Selam kizlar
Drdan gldim nihayet. 15 saatlik aclik, 5 saatcik uyku, 100 gr sekerli su, 11 tüp kan alimi, 3 kere bayginlik(biri cok fena), dayanma ve sabir sureci sonunda seker testimi tamamladim. 7:30dan beri hastanedeydim daha sonuc cikmamis.umarim hersey yolundadir bebisim icin ben herseye katlanirim. Boyu 31 cm kilosu 750 olmus melegimin. Babasina benzettim bu sefer :) derisi kalinlasmis buyumus tombislemis yanaklari falan masallah benim yavruma. su an cok uykum var ve cok yorgunum. Ruzgar da cabasi oldu basim catliyo. Uyumam lazim. Birsy kacar. Hepinizi oper...
kızlar((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
merhaba hanımlar nnasılsınız...
sevtaporhan sana sabırlar diliyorum...umarım bundan sonra iyi haberlerini alırız...
şeker problemi çıkan arkadaşlar geçmiş olsun...umutsuzluğa kapılmayın..eminim düzelecektir...
ben ve bebişim çok iyiyiz..bu hafta çok yorulduk..okul..boya badana sonrası temizlik...bi gün misafir...bi gün bi arkadaşa geçmiş olsun ziyareti...bi gün hastane...bugün de 29 ekim cumhuriyet bayramı töreni provaları...daha anlatayım mı bilmem...ha bi de yarın ehliyet sınavında görevim var..off..yazarken yoruldum..ama enngüzeli dünkü doktor ziyaretimizdi...kendi doktorum değil...öylesine ilaç yazdırmaya gitmiştim..üç boyutluda baktık..ama eli hep yüzündeydi...yüzünü çok göremedim...yaklaşık 1kg olmuş...haftasından öndeymiş....hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?