2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar meraba... açlık kan şekeri testimin sonucunda şekerim çook yüksek çıktısınır 140 felanken benim 255 yarın tekrar doktora aç gidicem galiba diyet yapmam gerekicek inşaallah 1 hafta sonunda değerler düşerde insülin tedavisine başlamak zorunda kalmam :18:

geçmiş olsun..şeker yuklemesi yapılmışmıydı:26::26:

slm kuşlar biz geldik meleğimle ama 10 dk sonra gideriz
o zaman kadar eşimin özel dersi biter yemek yeriz ben bu arada
hemen size takılayım dedim ama dün en son girdğim zamandan bu yana
30 sayfa ilerlemiş ne kaynattınız bu kadar bakiyimm

canım geçmiş olsun, daha dikkatli olacaksınız artık bebiş için, içini ferah tut
geçmiş olsunn, gözüm korktu şekerden ya bayram sonrası sıra bende:18:

canım ben balık hapını hiç içmedim kan hapı ile elevit içiyorum. beslenmene dikkat ediyosan bence hiçbirine gerek yok. kanım düşük çıkmıştı ondan içiyorum kan hapnı aama demir ve kan iksi birlikte zaten seninki ayrı mı? elevit de komple vitamin herşey var içinde. kramp yoksa magnezyum gerekmez bence. bol yoğurt süt alıyorum diyosan kalsiyum da. ben doktora söyledim içmek istemiyorum diye zorlamıyo. elevite devam et desteklesin yeter dedi. bayram dönüşü değerlere bakcak şekerle birlikte...

ben de deste bağırınca tepikliyo korkmuyodur umarım sesim biraz çok çıkar da
canım geçmiş olsun zor bi gün olmuş iyi dinlenmeler
kızlar ((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
nası ertelemiyolar ya... hayırlısı için dua et canım üzüldüm ama avukatla tekrar görüşün bence...basit bi mesele yani bu

kızlar ((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....

hadi yaa nasıl olur böyle bişey? hem de senin durumundaki birine...nasıl adalet bu yaaaaaa....geçmiş olsun canım ne diyim olmuşla ölmüşe çare yok elinizden geleni yaptınız sonuçta

canım şeker yüklemesinde 2 tane şekeri çıkan var maalesef, bir de kullandığımız haplarla ilgili mevzular, iki kişi de kocasıyla küsmüş, sinirlerini atıyolar... öle işte

canım üzülme geçici bunlar, yediklerine çok dikkat et artık, zaten diyet verirler herhalde.. herşey bebişlerin ve senin sağlığın içn üzme tatlı canını

Allah en dogrusunu bilir hayatim duaciniziz. Hayirlisi olsun. Dikkat et kendine.
yaptırdın mı şeker yuklemesini:26:benim ki sınırda çıktı pazartesi diyetisyene gidicemhiç keyfim yok
Sinir derken kac cikti cnm?
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine sıkma canini

diyetle değerin düşer canım insülinede başlamazsın inşallah ...

merhaba hanımlar nnasılsınız...

sevtaporhan sana sabırlar diliyorum...umarım bundan sonra iyi haberlerini alırız...

şeker problemi çıkan arkadaşlar geçmiş olsun...umutsuzluğa kapılmayın..eminim düzelecektir...

ben ve bebişim çok iyiyiz..bu hafta çok yorulduk..okul..boya badana sonrası temizlik...bi gün misafir...bi gün bi arkadaşa geçmiş olsun ziyareti...bi gün hastane...bugün de 29 ekim cumhuriyet bayramı töreni provaları...daha anlatayım mı bilmem...ha bi de yarın ehliyet sınavında görevim var..off..yazarken yoruldum..ama enngüzeli dünkü doktor ziyaretimizdi...kendi doktorum değil...öylesine ilaç yazdırmaya gitmiştim..üç boyutluda baktık..ama eli hep yüzündeydi...yüzünü çok göremedim...yaklaşık 1kg olmuş...haftasından öndeymiş....hayırlısı bakalım...

sağolun kızlar ne yapalım diyetle atlatırım inşaallah Rabbim dermansız dert vermesin yeterki çok şükür bebişimin gelişimi durumu iyi... annemde şeker var ablalarımda hamileyken şekerleri oldu 4 ay sabredicem artık...öyle her şeyden yemek yok puff oysa iştahımda ne açık

bide çok çabuk yoruluyodum halsizlik uyku hali çok çabuk acıkma susama sık idrara çıkma gibi şikayetler oluyomuş hepsi bende mevcut

slm kızlar dün 2. doz tetonoz vuruldum ,bugün yıne ateş ve halsizlik oldu. ateş bebişler için tehlikeli ,doktorun önerisiyle minoset kullanıyorum ateşi düşürmek için. çok şükür artık hamilelik boyunca aşı işi kalmadı.darısı doğum sonrasına..

canım üzülme geçici bunlar, yediklerine çok dikkat et artık, zaten diyet verirler herhalde.. herşey bebişlerin ve senin sağlığın içn üzme tatlı canını

ekim annelerinin doğum hikayelerini okuyodum ben de.. çok sezeryan var ya,:26: ben istemiyorum ama

anaaaammm benim de yarın şeker yüklemem
var korktum şimdi inşallah herkesin şekeri normale döner
benimki de normal çıkar
bu arada dün ben de okudum ekim annelerinin doğum hikayelerini
arada öyle hikayeler okuyorum ben de normal istiyorum ama allahtan
bir sıkıntı çıkmazsa tabi inşallah istediğim gibi olur

offff böyle hıkayeler okudukcada korkuyorum amaa merakta edıyorumm gercıherkezın farklı oluyo bu doğum işi hepimizii sağlıklı ağrısız kurtarsınn rabbımm

offf yarın benmde var 100 mglık seker yuklemesı gozum cok korktu napıcam yaa nıe 11 tup kan aldrdın 4 tup deglmydı yaa yarn napcammmm ben

ne dyeyım canm allah sana sabrlık versın dayanma gucu versn

masallah 1kglık 2. bebıs hadı bakalımmm bızımkıler kac oldu acaba maslalah tosuncuklarınıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…