2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
cok gecmıs olsun bı taraftan da yatacaksa bu cezayı yatsın bıtsın bu ıskence belkı doguma ozel ızın alırsınız?
cok gecmıs olsun benımde yarıns abah var seker yuklemem
canım şeker yüklemesinde 2 tane şekeri çıkan var maalesef, bir de kullandığımız haplarla ilgili mevzular, iki kişi de kocasıyla küsmüş, sinirlerini atıyolar... öle işte
heee o 2 kısıden 1 ı benim:)

melteeeem durumlar nedir kızzz rapor ver bakiyim
geldim anca gecmıs yaptım nolcak kayınvalıdemdeydık kurstan geldı herkesı optu geldı benı opmeye ablası annesı herkes orada ıktırdım ablası sordu kusmusunuz dıye bende anlattım bole bole dıye akşamdan berı yavsıyo ıste

vaaay çok pis tavır olmuş herkesin yanında cidden yavşasın tabi üzerken iyiydi şimdi affettirmesi lazım kendini...eee bavul işi noldu yani sonuç olarak

kızlar affınıza sıgınarak bişi sormak istiyorum bu ay klomen tedavisi gördüm gecen ayın 19 zunda akşam 7 gibi adetim gelmişti ama bugun gelmedi kanama acaba suanda test yapsam cıkarmı kızlar siz hamilesiniz bilirsiniz diye soruyorum allah hayırlı dogumlar nasip etsiz sizlere

ıdrar testınde cıkmayabılır kan dan bakılırsa kesın sonuc alırsın ıdrar ıcın 3-4 gun daha bekle derım ama sonucuda haber ver bıze dua edıcem senın ıcın

ıdrar testınde cıkmayabılır kan dan bakılırsa kesın sonuc alırsın ıdrar ıcın 3-4 gun daha bekle derım ama sonucuda haber ver bıze dua edıcem senın ıcın

cok tesekkur ederım sen anne olucaksın suan benim için hepiniz meleksiniz sizin dualarız tutar inşşallah bende sizin gibi melek olabilirim cok istiyorum bu ay ikinci denemem fazla deneme lüksümde yok benim yasım daha 24 ama erken menapoz riskim varmıs bi ay daha normal yolla olmassa tüp bebek için ugrasıcaz inşşallah tutar rabbime hergun dua edıyorum eger hamilelik haberini alırsam mutlaka paylaşıcam

ınşallah canım sımdı senın ıcın dua ettım aklıma gekdıkcede edıcem

yaaaa benım yarın seker yuklemem var ama ben bugun akiam 1 kase sutlac ve 1 dılım pasta yedım cok sekerlımıyım sımdı ben

Merhaba kızlar bende sabah 9da doktora gidicem şeker yüklemesi ister belki ama en çok bebeğimin beynindeki kisti merak ediyorum acaba küçüldümü? Geçen ay küçülmeye başlamiş demişti:-/ önce sağlık haberini duyarım inşallah tabi ne kadar büyümüş onuda merak ediyorum;-) pek sohbete girmesemde hepinizi yakından tanıyorum yani anlattığıniz kadar)))

ıns. kuculmustur tamamen yokolmutur

Birde şunu merak ediyorum:-/ benim göğüslerim çok karardi sizlerdede kararma varmi resmen arap bacıya döndüm kızımdada olmuştu bundada aynı

herkese günaydınnnnnnnn iyi haftasonlarııııııııı.
rüyada görmüş gibi sbahtan kalkıp ekim annelerini okudum.
normal doğumu bekleyenler kalmış sadece.
okudukça hamilelikten olsa gerek duygulanıp ağladım.
Allah bize de o günleri görmeyi hayırlı haberler almayı nasip etsin inş

günaydın kızlarrr

geçmişi okuyayım derken bir baktım daha 40 sayfam var bıraktım yaaa tatilim geçer valla okursam:))

biz de bugün ablamıza yatak ve salona tv ünitesi almaya gideceğiz
doğum öncesi halletmek lazım o işleri son zaman evde iş kalmasın istiyorum

herkesler iyidir umarım
kontrole gidecek olanlar mutluhabrlerle dönün inşallah
herkesi öpüyoruz prenseslerimleee

Baska seylere de bakilmasini istedi drum cnm. Ama seker icin ztn ikiser tup :)
yaaaa benım yarın seker yuklemem var ama ben bugun akiam 1 kase sutlac ve 1 dılım pasta yedım cok sekerlımıyım sımdı ben
Ben 50 gr oncesindeki aksam gofret yemistim yuksek cikti seker
İnsallah tertemiz cikar bu sefer tatlim dua ediyorum bebisin icin
günaydın hanımlar bugün kontrolüm varrrrrr
Hadi bakalim iyi haberlrle don insallah
günaydın kızlar
Gunaydiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…