- Konu Sahibi papatya3459
-
- #20.321
cok gecmıs olsun bı taraftan da yatacaksa bu cezayı yatsın bıtsın bu ıskence belkı doguma ozel ızın alırsınız?kızlar((( eşimin yakalama kararı çıkmış pazartesi gidip teslim olacak... (( ertelememişler cezayı..... offfff.....
cok gecmıs olsun benımde yarıns abah var seker yuklememkızlar meraba... açlık kan şekeri testimin sonucunda şekerim çook yüksek çıktısınır 140 felanken benim 255 yarın tekrar doktora aç gidicem galiba diyet yapmam gerekicek inşaallah 1 hafta sonunda değerler düşerde insülin tedavisine başlamak zorunda kalmam :18:
heee o 2 kısıden 1 ı benim:)canım şeker yüklemesinde 2 tane şekeri çıkan var maalesef, bir de kullandığımız haplarla ilgili mevzular, iki kişi de kocasıyla küsmüş, sinirlerini atıyolar ... öle işte
geldim anca gecmıs yaptım nolcak kayınvalıdemdeydık kurstan geldı herkesı optu geldı benı opmeye ablası annesı herkes orada ıktırdım ablası sordu kusmusunuz dıye bende anlattım bole bole dıye akşamdan berı yavsıyo ıstemelteeeem durumlar nedir kızzz rapor ver bakiyim
cok gecmıs olsun bı taraftan da yatacaksa bu cezayı yatsın bıtsın bu ıskence belkı doguma ozel ızın alırsınız?
cok gecmıs olsun benımde yarıns abah var seker yuklemem
heee o 2 kısıden 1 ı benim:)
geldim anca gecmıs yaptım nolcak kayınvalıdemdeydık kurstan geldı herkesı optu geldı benı opmeye ablası annesı herkes orada ıktırdım ablası sordu kusmusunuz dıye bende anlattım bole bole dıye akşamdan berı yavsıyo ıste
vaaay çok pis tavır olmuş herkesin yanında ciddenyavşasın tabi üzerken iyiydi şimdi affettirmesi lazım kendini...eee bavul işi noldu yani sonuç olarak [/QUOT
az once hazırladım sabaha gozum yemedı dr da olunca ben ona daha tavır yapardımda dua etsın
ıdrar testınde cıkmayabılır kan dan bakılırsa kesın sonuc alırsın ıdrar ıcın 3-4 gun daha bekle derım ama sonucuda haber ver bıze dua edıcem senın ıcınkızlar affınıza sıgınarak bişi sormak istiyorum bu ay klomen tedavisi gördüm gecen ayın 19 zunda akşam 7 gibi adetim gelmişti ama bugun gelmedi kanama acaba suanda test yapsam cıkarmı kızlar siz hamilesiniz bilirsiniz diye soruyorum allah hayırlı dogumlar nasip etsiz sizlere
ıdrar testınde cıkmayabılır kan dan bakılırsa kesın sonuc alırsın ıdrar ıcın 3-4 gun daha bekle derım ama sonucuda haber ver bıze dua edıcem senın ıcın
vaaay çok pis tavır olmuş herkesin yanında ciddenyavşasın tabi üzerken iyiydi şimdi affettirmesi lazım kendini...eee bavul işi noldu yani sonuç olarak [/QUOT
az once hazırladım sabaha gozum yemedı dr da olunca ben ona daha tavır yapardımda dua etsın
vay be haşin hatun seni
kızlar affınıza sıgınarak bişi sormak istiyorum bu ay klomen tedavisi gördüm gecen ayın 19 zunda akşam 7 gibi adetim gelmişti ama bugun gelmedi kanama acaba suanda test yapsam cıkarmı kızlar siz hamilesiniz bilirsiniz diye soruyorum allah hayırlı dogumlar nasip etsiz sizlere
valla canım ben adet olmam gereken gün yapmıştım silik çizgi çıkmıştı...çoğu kişi de silik de olsa gördüğünü söylüyor ama bazen de çıkmıyo işte...yapıp da negatif çıkarsa hemen moralini bozma kan tahlili yaptır yani...
ınşallah canım sımdı senın ıcın dua ettım aklıma gekdıkcede edıcemcok tesekkur ederım sen anne olucaksın suan benim için hepiniz meleksiniz sizin dualarız tutar inşşallah bende sizin gibi melek olabilirim cok istiyorum bu ay ikinci denemem fazla deneme lüksümde yok benim yasım daha 24 ama erken menapoz riskim varmıs bi ay daha normal yolla olmassa tüp bebek için ugrasıcaz inşşallah tutar rabbime hergun dua edıyorum eger hamilelik haberini alırsam mutlaka paylaşıcam
ınşallah canım sımdı senın ıcın dua ettım aklıma gekdıkcede edıcem
yaaaa benım yarın seker yuklemem var ama ben bugun akiam 1 kase sutlac ve 1 dılım pasta yedım cok sekerlımıyım sımdı ben
ıns. kuculmustur tamamen yokolmuturMerhaba kızlar bende sabah 9da doktora gidicem şeker yüklemesi ister belki ama en çok bebeğimin beynindeki kisti merak ediyorum acaba küçüldümü? Geçen ay küçülmeye başlamiş demişti:-/ önce sağlık haberini duyarım inşallah tabi ne kadar büyümüş onuda merak ediyorum;-) pek sohbete girmesemde hepinizi yakından tanıyorumyani anlattığıniz kadar )))
ıns. kuculmustur tamamen yokolmutur
Baska seylere de bakilmasini istedi drum cnm. Ama seker icin ztn ikiser tup :)offf yarın benmde var 100 mglık seker yuklemesı gozum cok korktu napıcam yaa nıe 11 tup kan aldrdın 4 tup deglmydı yaa yarn napcammmm ben
ne dyeyım canm allah sana sabrlık versın dayanma gucu versn
masallah 1kglık 2. bebıs hadı bakalımmm bızımkıler kac oldu acaba maslalah tosuncuklarınıza:)
Ben 50 gr oncesindeki aksam gofret yemistim yuksek cikti sekeryaaaa benım yarın seker yuklemem var ama ben bugun akiam 1 kase sutlac ve 1 dılım pasta yedım cok sekerlımıyım sımdı ben
İnsallah tertemiz cikar bu sefer tatlim dua ediyorum bebisin icinMerhaba kızlar bende sabah 9da doktora gidicem şeker yüklemesi ister belki ama en çok bebeğimin beynindeki kisti merak ediyorum acaba küçüldümü? Geçen ay küçülmeye başlamiş demişti:-/ önce sağlık haberini duyarım inşallah tabi ne kadar büyümüş onuda merak ediyorum;-) pek sohbete girmesemde hepinizi yakından tanıyorumyani anlattığıniz kadar )))
Hadi bakalim iyi haberlrle don insallahgünaydın hanımlar bugün kontrolüm varrrrrr
Gunaydiiinnngünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?